Dejt

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

elmirčo

#26 Re: Dejt

Post by elmirčo »

za luda iskustva treba sačekati @Traktor. :mrgreen:
pakica_

#27 Re: Dejt

Post by pakica_ »

pila se kafica, gledala se utakmica, pricala se zanimljiva prica, setalo se po snijegu do nekih doba (inace mrzim snijeg, al' tu noc mi nije smetao).. nista spektakularno, kreativno, neobicno i sl. al' bilo je jaaaaaaaako lijepo.. prodje otad 13 bajrama, meni je to i dalje jedna od najljepsih noci.. :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28 Re: Dejt

Post by Velkoski »

Pokazala mi sise u roku od 2 sata, lijepo iskustvo.
gnjev

#29 Re: Dejt

Post by gnjev »

Woole Triwunovich wrote:Pokazala mi sise u roku od 2 sata, lijepo iskustvo.
Ne drzis rekord ! :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#30 Re: Dejt

Post by Velkoski »

Znam al' ja sam sjeb'o svakako kol'ko je brzo bilo!
pakica_

#31 Re: Dejt

Post by pakica_ »

sam' pokazala? skrtica jedna :twisted: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#32 Re: Dejt

Post by Velkoski »

Nije ba, ostalo se podrazumijeva, nije škrtica vala. :mrgreen:
pakica_

#33 Re: Dejt

Post by pakica_ »

e reko izradi druga s tribine, kad ono nije :D onda ok! :lol:
Ramzess Veliki

#34 Re: Dejt

Post by Ramzess Veliki »

Woole Triwunovich wrote:Pokazala mi sise u roku od 2 sata, lijepo iskustvo.
:D Jest, fino vaspitana djevojka. :thumbup:
Ramzess Veliki

#35 Re: Dejt

Post by Ramzess Veliki »

Najbolji date ... kad mi je odobrila stambeni kredit. :mrgreen:
Dr.medicine

#36 Re: Dejt

Post by Dr.medicine »

ova zadnja se zapucala sa skijama i doslonvo me razvalila :lol:
Dr.medicine

#37 Re: Dejt

Post by Dr.medicine »

moram se praviti da ne znam skijati hahahha
Efedrin

#38 Re: Dejt

Post by Efedrin »

heh, kolega Zeljko, evo jedan koji mi je bas ostao u sjecanju. Ja onako podebeo, trazim od kolege ima li kakav broj, od kakve trebe, tad sam bio dvadesetogodisnjak i dade on meni, broj, (da skratim) nazovem ja nju, dogovorimo se na tramvajskoj, al kaze ima momka :?: reko hajd nema veze, ne smeta to meni :lol: samo da popijemo kaficu. Dodjem ja na tramvajsku, stoji mala avion aviona, lijepa ko slika. Ja ugasio zvono na mobitelu i iz džepa je prozovem da vidim jel to ona, kad fakat jeste, vadi mobitel iz tasnice. Rekoh sam sebi, sta sad da radim, dal da joj pridjem da me ne isfura, ma reko odoh proci kraj nje, pa cu je nazvat. Prodjem ja kraj nje, nazovem je, reko ja sam ovaj sto je sad prosao, evo me iza zgrade, ako hoces dodji, ako neces nemoras :lol: dodje mala, prije upoznavanja zvanicnog napade me, pa gdje si, cekam 20 minuta, itd.. odemo popijemo kaficu u jednom kaficu koji bas i nije blizu M. Dvora. Samo kafica, prica, pricala je da ima momka, da ga voli, itd, zavrsi se na tome tada. Prodje 15-ak dana, zove me nepoznat broj, ja se javim, kad ona, hoces li da se vidimo, reko moze, ovaj put se nadjemo kod muzicke skole. Sad je odvedem u jedan kafic u kojem smo unutra, a svi ostali gosti su vani (ljeto +35), sami mi unutra, leze ona na mene, ja ko iz topa za dudu, vidim na brani mi, poce pricat da je raskinula u medjuvremenu, itd... tada je bilo svega na parkingu, doduse nije bas klasicnog, ruku na srce, al bilo je svega.

Eto to je onaj koji mi je bas nesto ostao u sjecanju,to mi je jedan od najdrazih u zivotu, ono fina curica, tek ja polozio, to ruka kroz prozor dok vozim, ruzumis :lol:
sheilak

#39 Re: Dejt

Post by sheilak »

elmirčo wrote:za luda iskustva treba sačekati @Traktor. :mrgreen:
ljubljenje u usta? :lol:

a inace, nema najboljeg dejta, svaki je uvijek bolji nego prethodni. :D
Altsa

#40 Re: Dejt

Post by Altsa »

honky tonk wrote:šta je Dejt? :?
Image
honky tonk

#41 Re: Dejt

Post by honky tonk »

Altsa wrote:
honky tonk wrote:šta je Dejt? :?
Image
nek mi je konacno neko reko! fala brate. 8-)
Zeljko93

#42 Re: Dejt

Post by Zeljko93 »

Efedrin wrote:heh, kolega Zeljko, evo jedan koji mi je bas ostao u sjecanju. Ja onako podebeo, trazim od kolege ima li kakav broj, od kakve trebe, tad sam bio dvadesetogodisnjak i dade on meni, broj, (da skratim) nazovem ja nju, dogovorimo se na tramvajskoj, al kaze ima momka :?: reko hajd nema veze, ne smeta to meni :lol: samo da popijemo kaficu. Dodjem ja na tramvajsku, stoji mala avion aviona, lijepa ko slika. Ja ugasio zvono na mobitelu i iz džepa je prozovem da vidim jel to ona, kad fakat jeste, vadi mobitel iz tasnice. Rekoh sam sebi, sta sad da radim, dal da joj pridjem da me ne isfura, ma reko odoh proci kraj nje, pa cu je nazvat. Prodjem ja kraj nje, nazovem je, reko ja sam ovaj sto je sad prosao, evo me iza zgrade, ako hoces dodji, ako neces nemoras :lol: dodje mala, prije upoznavanja zvanicnog napade me, pa gdje si, cekam 20 minuta, itd.. odemo popijemo kaficu u jednom kaficu koji bas i nije blizu M. Dvora. Samo kafica, prica, pricala je da ima momka, da ga voli, itd, zavrsi se na tome tada. Prodje 15-ak dana, zove me nepoznat broj, ja se javim, kad ona, hoces li da se vidimo, reko moze, ovaj put se nadjemo kod muzicke skole. Sad je odvedem u jedan kafic u kojem smo unutra, a svi ostali gosti su vani (ljeto +35), sami mi unutra, leze ona na mene, ja ko iz topa za dudu, vidim na brani mi, poce pricat da je raskinula u medjuvremenu, itd... tada je bilo svega na parkingu, doduse nije bas klasicnog, ruku na srce, al bilo je svega.

Eto to je onaj koji mi je bas nesto ostao u sjecanju,to mi je jedan od najdrazih u zivotu, ono fina curica, tek ja polozio, to ruka kroz prozor dok vozim, ruzumis :lol:
hvala što si podijelio s nama.. :)
vjerujem da je bilo fino dok si se prisjecao, a i vi ostali nemoj da se ismijavate s temom već opustite se i probudite sjećanja.. ;)
Post Reply