sorcerer wrote:
ma ne ,totalno si ofulo......prvo sam srao po krvoloku ,pa otisao cipovat golfa kod njega,pa sam onda raji govorio da mi je najbolji jaran i da svi idu kod njega,pa opet sad serem i pljujem po njemu jer me zajebo.....
e moj esso ako vec hoces da seres,seri argumentovano ,a ne napamet .posto nisi informisan pojasnicu ti :ja sam ostao bez cetvrtog klipa i cetvrte svjecice,a ne bez klipova u motoru ,imam cak i sliku kad sam skinuo glavu.ostalim nije nista bilo,sad posto si ti stari rejser,vladar sarajevskih sokaka,znalac i gugl majstor proguglaj malo dok sjedis besposlen u firmi i pojasni ostalima zasto je izgorio samo 4-ti klip.samo da ti kazem da nije pitanju nikakav tJuning ...sve te tvoje suplje price mozes pricati nekome ko te ne poznaje ,a ovde ima ljudi koje te znaju da si obicni kompeksas,supljator ,gugl i forum majstor i rejser od semafora do semafora,isto tako ima i ljudi koji znaju koliko sam ja napravio trkacih auta svojim rukama ,cestovne necu ni spominjati, tako da mislim da je svaka daljnja diskusija suvisna....
Ja sam sutio, dok nisi poceo prozivat a kad si se vec odlucio na tu opciju, prozivam sad i ja... Mene realno boli kita za tebe, svi koji te poznaju licno, znaju i da si bolestan u glavu... Mozes se prodavat jedino ovako po forumima kao vrhunski majstor i zrtva napada kompleksasa poput mene
Zaboravio si koliko si ljudi izvrijedjao, prozivao i koliko ti ih je doslo pred kucu pa nisi smio nosa proviriti da ne fasujes batine
Poenta je da si spalio vise motora od mene (a ipak uzimas sebi za pravo da mene i druge ljude prozivas), poenta je da si sarafo po parkinzima isto ko i ja i masa druge raje, poenta je da si citao knjige, ucio i pitao druge sta i kako, isto kao i ja... Al opet, sve ljude koji idu putem kojim si nekada isao i ti, prozivas levatima,gugl majstorima, papcima, "sam svoj majstor-ima"... Sve su to odlike kompleksasa
I za ono prozivanje kako sarafam u zeninoj garazi, zaboravih ti odgovorit - ja za razliku od tebe nisam docekao svoje tridesete sa starcima pod istim krovom i stanu od 50 kvadrata, oo uspjesni i samostalni majstore. Koliko znam, i sad dijelis krov nad glavom sa starcima al si se iz stana upgradeovao u kucu.
Reci mi, jel jos uvijek krades struju i dijelove po trafostanicama ???
I nije mene niko zajebo, Krvolok je za mene odradio ono sto sam ja u tom trenutku trazio a motor je krepo zbog skroz drugih stvari... Kad je krepo, nije cak ni bio na elektronici koju je Krvolok stimao... I ne znas pravu pricu al lajes okolo
Detaljnije mi ne pada na pamet da tebi sta pojasnjavam- raspitaj se o detaljima kod svojih spijuna koji te redovno izvjestavaju o meni. Znam da redovno na kaficama sa njima pitas sta ima kod mene
ElDzidziIbnDzo wrote:Ma gdje ce se udes njemu desiti?
Ne znas ti(a mozda i znas) kad je on jednom prodavao Corrada crvenog.I sad ne znam ja o kome se radi,nazovem ja i dodjem.Kad ono glavom i bradom expert iz jedne internet provajderske firme,da ne spominjem ime
Jarane,ovo ti je auto boli glava.Imam sve račune,imam sve papire koliko je uloženo u njega!
Daj rekoh da vidim.
Kad on mrtav hladan vadi nekakav spisak dijelova odštampan u notpedu,sa nekim cijenama koje je on pisao.
Eo,kaže računa
A na Corradu 16 nijansi crvene boje.
Znaš(veli ti on meni),on je tako dobro urađen,da se ne razlikuje od novog iz fabrike

Jebiga majstore, dosao si da kupis auto od 6000 maraka... Ako hoces originalne racune trebao si otic u ovlasteni servis pa kupit glanc novo i dobio bi onda i pravi racun.
Ja nisam nikad bio varalica (kakvim me pokusavas predstaviti), ja sam garantovao da je svaki dio sa tog "notepad" spiska fakat i zamjenjen i to je mogao provjeriti ko god je htio... Drugo je sto si ti ocito ko i vecina "bosnja", hoces glanc nov i generalno uradjem motor, mehaniku i glanc nov lak i da sve to platis jedno 5000 maraka... Ne ide to tako jebiga...
A ovo prozivanje za nesrecu (u kojoj sam zamalo glavu izgubio) necu ni komentarisati, samo bolesni i odvratni ljudi se mogu nasladjivati sa takvim stvarima