ali ona ide s nim gdje god
Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
-
theTruePath
#26 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Klasicni kurvaluk,da je on otisao u Njemacku da radi kao ljekar,otisla bi s njim,ali eto nesreca je ta sto je on otisao u rat
- Herr Flick
- It_is_a_Leclerc
#28 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Video se zove "N.K. gađa nebo".Herr Flick wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro ga je pogodila kako ništa ne vidi ispod ovog
- Cherry-Cherry
#29 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Nego šta, nego kurvaluk.
- spreca
#30 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
ja mislim da muz sad treba da bude sretan i da joj pozeli lahku zemljicu
- Gojeni H
#31 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Sretnik se rijesio govana.spreca wrote:ja mislim da muz sad treba da bude sretan i da joj pozeli lahku zemljicu
- Herr Flick
#32 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
It_is_a_Leclerc wrote: Video se zove "N.K. gađa nebo".
Dobro ga je pogodila kako ništa ne vidi ispod ovog
- Cherry-Cherry
#33 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Kakva žena može ostaviti djecu ? 
- ema_
#34 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Cherry-Cherry wrote:Kakva žena može ostaviti djecu ?
Velika vjernica, zarad viših ideala
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#35 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
logicno je kada krenes u dzihad da neces sa sobom djecu voditiCherry-Cherry wrote:Kakva žena može ostaviti djecu ?
- Cherry-Cherry
#36 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Daema_ wrote:Cherry-Cherry wrote:Kakva žena može ostaviti djecu ?
Velika vjernica, zarad viših ideala
Da je ostavila djecu i otišla sa švalerom, bila bi kurva. Ovako je borac za više ideale.
Matijevic_Vlado wrote:logicno je kada krenes u dzihad da neces sa sobom djecu voditiCherry-Cherry wrote:Kakva žena može ostaviti djecu ?
-
Walther
#37 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
qurvarluk klasicni... kao sto rekose prije... da on ides u pravoslavlje ona bi za njima jer joj je mrsko raditiCherry-Cherry wrote:Daema_ wrote:Cherry-Cherry wrote:Kakva žena može ostaviti djecu ?
Velika vjernica, zarad viših ideala![]()
Da je ostavila djecu i otišla sa švalerom, bila bi kurva. Ovako je borac za više ideale.![]()
Matijevic_Vlado wrote:logicno je kada krenes u dzihad da neces sa sobom djecu voditiCherry-Cherry wrote:Kakva žena može ostaviti djecu ?Doduše.
![]()
imam jednu takvu u porodici
- Herr Flick
#38 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Nije to nikakav džihad,kako može biti džihad protiv tvog brata muslimanaMatijevic_Vlado wrote:logicno je kada krenes u dzihad da neces sa sobom djecu voditiCherry-Cherry wrote:Kakva žena može ostaviti djecu ?
- Cherry-Cherry
#39 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Eh pa sad... Da je ona našla švalera, koji je pravoslavac, pa se krstila i otišla u recimo Beograd, onda bi bila kurva.qurvarluk klasicni... kao sto rekose prije... da on ides u pravoslavlje ona bi za njima jer joj je mrsko raditi![]()
- Gojeni H
#40 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Matijevic_Vlado wrote:logicno je kada krenes u dzihad da neces sa sobom djecu voditiCherry-Cherry wrote:Kakva žena može ostaviti djecu ?
-
oglo
#41 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
nasla boljeg s vecom bradom i kracih hlacaa
-
Walther
#42 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Kazna je u Islamu u oba slucaju ista....Cherry-Cherry wrote:Eh pa sad... Da je ona našla švalera, koji je pravoslavac, pa se krstila i otišla u recimo Beograd, onda bi bila kurva.qurvarluk klasicni... kao sto rekose prije... da on ides u pravoslavlje ona bi za njima jer joj je mrsko raditi![]()
Ovako nije.
- Chisum
#43 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Herr Flick wrote:
Nije to nikakav džihad,kako može biti džihad protiv tvog brata muslimanaTo oni nazivaju džihadom a to džihada nije vidjelo
![]()
Dzihad je, prije svega, unutrasnja borba.
Evo, npr. ja, ja se borim sa ova 3 puna tanjira graha, koje sam prije sat vremena pojeo, i hoce mi dusa na nos.
E to je pravi, istinski dzihad.
- MedenoSrce
#44 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Prije s većim kalašnjikovomoglo wrote:nasla boljeg s vecom bradom i kracih hlacaa
-
livadic
#45 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
u islamu su muskarci i zene ravnopravi, zar ne ?
ako mogu muskarci u dzihad, onda mogu zene !
ako mogu muskarci u dzihad, onda mogu zene !
- Cherry-Cherry
#46 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Chisum wrote:Herr Flick wrote:
Nije to nikakav džihad,kako može biti džihad protiv tvog brata muslimanaTo oni nazivaju džihadom a to džihada nije vidjelo
![]()
Evo, npr. ja, ja se borim sa ova 3 puna tanjira graha, koje sam prije sat vremena pojeo, i hoce mi dusa na nos.
E to je pravi, istinski dzihad.
E to je stvarno borba. Uzmi sodu bikarbonu.
- Chisum
#47 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Ne zalim nikakvu pomoc sa strane. Zelim sam da se izborim.Cherry-Cherry wrote:Chisum wrote:Herr Flick wrote:
![]()
E to je pravi, istinski dzihad.![]()
![]()
![]()
- Cherry-Cherry
#48 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Ništa onda, džihadiraj se sam.Chisum wrote:Ne zalim nikakvu pomoc sa strane. Zelim sam da se izborim.Cherry-Cherry wrote:Chisum wrote:
E to je pravi, istinski dzihad.![]()
![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#49 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Ovi nesretnici smatraju da je džihad nužno oružana borba protiv neprijatelja, što je laž. Džihad je, recimo, kad ti vidiš da neki nasilnici tuku neko dijete, i umiješaš se i pomogneš djetetu, pa makar i dobiješ šamar. Džihad je, recimo, kad te neko iznervira i tebi dođe da mu sve na hrpu skrementaš, a ti se u ime Boga suzdržiš od toga. Džihad je, npr., unatoč vlastitim obavezama, pomoći da se očisti snijeg sa neke ceste, izgradi neka škola itd...
Muhamed a.s. je zabranjivao mladim ljudima da idu u rat, ako im se roditelji ne slažu s tim, ako mogu na neki drugi način pomoći i koristiti svom društvu.
Na drugoj sam temi stavio hadis u kojem je neki čovjek rekao poslaniku kako bi on išao s njim u rat, ali mu se majka protivi. Muhamed je rekao - "Vrati se majci. Jedan dan i jedna noć prijateljevanja s majkom je vrijednija od hiljadu godina borbe na Allahovom putu".
Al' hajd ti to objasni stranim plaćenicima kojima je Islam samo maska za šverc, kriminal i terorizam.
Muhamed a.s. je zabranjivao mladim ljudima da idu u rat, ako im se roditelji ne slažu s tim, ako mogu na neki drugi način pomoći i koristiti svom društvu.
Na drugoj sam temi stavio hadis u kojem je neki čovjek rekao poslaniku kako bi on išao s njim u rat, ali mu se majka protivi. Muhamed je rekao - "Vrati se majci. Jedan dan i jedna noć prijateljevanja s majkom je vrijednija od hiljadu godina borbe na Allahovom putu".
Al' hajd ti to objasni stranim plaćenicima kojima je Islam samo maska za šverc, kriminal i terorizam.
-
theTruePath
#50 Re: Ostavila muža i dvoje djece i otišla u Siriju??
Lol ko bi rekao da Leclerc moze ovako fin komentar postiratiIt_is_a_Leclerc wrote:Ovi nesretnici smatraju da je džihad nužno oružana borba protiv neprijatelja, što je laž. Džihad je, recimo, kad ti vidiš da neki nasilnici tuku neko dijete, i umiješaš se i pomogneš djetetu, pa makar i dobiješ šamar. Džihad je, recimo, kad te neko iznervira i tebi dođe da mu sve na hrpu skrementaš, a ti se u ime Boga suzdržiš od toga. Džihad je, npr., unatoč vlastitim obavezama, pomoći da se očisti snijeg sa neke ceste, izgradi neka škola itd...