Ljudi koji grebu automobile kljucem

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

pakica_

#26 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by pakica_ »

Butmiran wrote:Onda ti neko zamjera oko kerova. :razz:
i ja sam to kontala, al' onda mi je jedna teta uFatila srat kao sto tu parkiram (co'ek ispred cije kuce ostavljam auto je aminov'o da mogu) al' kontam đe ce teta, nije valjda tol'ki šuft :lol:
helem, ko je, da je, zelim mu.. ma necu, svaka se kletva dijeli na pola, a jos mi se ne gine :oops:
ko ce prije odustat', to ne znamo :D il' ce pezoV izgledat' k'o zebra, il' ce ga se okan't, ostaje da se vidi :lol:
szlava

#27 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by szlava »

Meni se jednom dogodilo, izlazim iz stana i u auto da cu kad ono hoppp ono fuknica preko cjelih vrata :evil: u tom trenutku neznam useo bi mu glavu i onu fuknicu popuni sa njom :twisted: ali znao sam ko je pa sam lijepo odmah onako pored zgrada cjepaju se drva lijepo za kladu onu veliku i kroz sajbu mu od auta bummm :twisted: posto taj s...k stanuje u istom ulazu pa dao sebi za pravo to je kao njegov parking tu ne smije niko parkirati :-)
dadoka84

#28 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by dadoka84 »

Bolje udji u dvoriste :D ako mozes. :D

Meni su nedavno ponovo razbili sofersajbu.
Da sumiram, 3 razbijene sofersajbe, prva petarda, druga kamen, treca svjecicom il necim slicnim.
Skakali po autu i udubili krov. Urezivali kljucem po vratima nekakve ćize i namazali auto katranom.
pakica_

#29 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by pakica_ »

szlava wrote:Meni se jednom dogodilo, izlazim iz stana i u auto da cu kad ono hoppp ono fuknica preko cjelih vrata :evil: u tom trenutku neznam useo bi mu glavu i onu fuknicu popuni sa njom :twisted: ali znao sam ko je pa sam lijepo odmah onako pored zgrada cjepaju se drva lijepo za kladu onu veliku i kroz sajbu mu od auta bummm :twisted: posto taj s...k stanuje u istom ulazu pa dao sebi za pravo to je kao njegov parking tu ne smije niko parkirati :-)
takve seronje su mi najludje.. kao to je MOJE mjesto.. ma molim te, gdje pise? mrš! :lol:

a meni se taaaaaaaako mrsko peglat da uvlacim auto u avliju :roll: zakoci, udji u avliju, zatvori kerove, otvori avliju, udji u auto, parkiraj (rikvercom :-) ) zatvori kapiju, otvori kerove.. u tom se miliJon auta stvori bas tada bas tu i SVI trube, onda ja moram da stanem na sred ulice, ugasim auto, zakljucam ga i ostavim ga tu, pa ko moze preskocit' nek' preskoci.. helem, ne kontam trvor i nervozu.. VIDIS DA PARKIRAM, dabogda ti ruka ostala na toj sireni MRŠ!
dadoka84

#30 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by dadoka84 »

Zato se i zezam. :D
citroen xm

#31 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by citroen xm »

jbt gdje vi živite. :shock:
sorcerer

#32 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by sorcerer »

u golfogradu :lol: :lol:
Qler

#33 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by Qler »

One zgradice iznad Drinske, u Skopljanskoj ulici, svi stanari su rezervisali mjesto, i ne dao bog da se neko tu parkira drugi. Odmah je belaj. Ja ne parkiram zbog jarana, da njemu ne pravim problem, ali opasno sam nalozen da napravim frku. Ili da zovem zelene :) posto ih se pola parkira po travnjacima...
ratamahatta

#34 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by ratamahatta »

dadoka84 wrote:Bolje udji u dvoriste :D ako mozes. :D

Meni su nedavno ponovo razbili sofersajbu.
Da sumiram, 3 razbijene sofersajbe, prva petarda, druga kamen, treca svjecicom il necim slicnim.
Skakali po autu i udubili krov. Urezivali kljucem po vratima nekakve ćize i namazali auto katranom.

Tebi se neko bas natakario :D Ima li ista od policije.....jesi prijavljivao?
SportLux

#35 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by SportLux »

Meni su jednom na haubi neka djecica nacrtala(izgrebala) kucu,drvece i sunce...bas mi je to bilo smijesno...
citroen xm

#36 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by citroen xm »

Ja ili nisam čuo ili se kod mene slabo dešavaju takve stvari.
mirzet87sa

#38 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by mirzet87sa »

Odlezo bih ga
MedenoSrce

#39 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by MedenoSrce »

mene je lik prosle sedmice zagradio, al znaci ni broja telefona da je ostavio na ceduljici
cekala sam 45min da se neko pojavi prije nego sam pocela trubiti, pojavila se dva covjeka koja su do mene parkirala, pomjerili se da mogu izaci. Da nije bila nedjelja izbusila bih mu gume a ne izgrebala auto. Zvala sam i pauka, oni su mi rekli da mogu izaci na teren za 2-3 sata kada zavrse nekakav policijski posao.
insomnia78

#40 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by insomnia78 »

Pa eno vam ih tamo na "majstori parkiranja", svrsavaju kad neko kaze da je drugom slomio retrovizor il izgrebo auto

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Gray

#41 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by Gray »

Prije par sedmica sam vidio novi bmw m5 parkiran u bbi centru, na mjestu gdje nije označeno, nego na -1 na ćošku gdje nekada bude postavljen i čunj da se papci ne parkiraju. Dolazi neki manji suv, neki Tuscon ili slično, i na tom dijelu se morao mimoići sa drugim autom, krenu nešto brzo i nervozno i odera prednju karambolku i blatobran onim bmw-u i po gasu. Ne bi mi nimalo žao papka vlasnika bmw-a.
Tuzla111

#42 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by Tuzla111 »

Gray wrote:Prije par sedmica sam vidio novi bmw m5 parkiran u bbi centru, na mjestu gdje nije označeno, nego na -1 na ćošku gdje nekada bude postavljen i čunj da se papci ne parkiraju. Dolazi neki manji suv, neki Tuscon ili slično, i na tom dijelu se morao mimoići sa drugim autom, krenu nešto brzo i nervozno i odera prednju karambolku i blatobran onim bmw-u i po gasu. Ne bi mi nimalo žao papka vlasnika bmw-a.
Nikad mi nije zao papaka kojih boli q***** za svakog drugog pa parkiraju svakako i ne okrenu se da vide moze li ko izaci.
Ne zalim ni njeg ni auto.
mefistofilis

#43 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by mefistofilis »

ma jooj, ima bas bolida ljudi.
ja regularno parkirao na stupu na parking kod onih zgrada u bacicima i nasao se neki intelektualac da mi kofol ispara feliciu udubljenih vrata i protruhlih bltobrana.
nikad se u zivotu nisam nasikirao ko tad :lol: :lol: :lol:
mirzet87sa

#44 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by mirzet87sa »

drndalo wrote:U ovom slucaju nazalost ne, ali mi je krivo... Halalio bih teglu majoneze s 12 sprata hladno...
Baby Jane wrote:Treba ovome farbu zguliti. Ima para.

Samo mi nije jasna ova nasa policija. Ovdje imaju fino dokaze sve za prekrsaje, i umjesto da samo download i posalju uz cestitku, pustaju papane da rade sta hoce.

Ja drzave i da ne kazem cega.
Sarayman wrote: Ovo bi ujedino bio i najefikasniji način suzbijanja ovakvog bezobrazluka. Puno pogodak bi bio još i odvaljen retrovizor pride.
Sarayman wrote: Najbolje je poslati mu 750 gr majoneze kad mu je auto staro 5-6 godina, po isteku kaska. Ovako će pokupiti pare od osiguranja te slabo grohnuti duhom.
Kakva smo mi stoka, haos.
drndalo

#45 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by drndalo »

Mi smo stoka ? A ovi sto su izazvali ovakve reakcije su cvijece mirisno ?

Priznaj, na kojoj slici sise prepoznao ? :roll:
punta

#46 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by punta »

:thumbup:
mirzet87sa

#47 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by mirzet87sa »

drndalo wrote:Mi smo stoka ? A ovi sto su izazvali ovakve reakcije su cvijece mirisno ?

Nisam ni na jednoj pronasao sise, a ni sebe. Svoje auto parkiram u garazu, privatnu. Nije tvoje da diras tudju imovinu, cinis veci prekrsaj nego sto je on uradio. Tvoje je da prijavis policiji, a to da ti glumis kabadahiju i lomis necije auto dok vlasnik nije tu je bas HEROJSKI.
I da, svaki vid vandalizma je zivotinjski cin
O'zone
Globalni moderator

#48 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by O'zone »

Juče sam šakom udubio tipu haubu na autu zato što mi je Toyotu parkirao pred garažu. Svirao nema nikog i od huje opalim šakom po haubi kontam upalit će se alarm, međutim ništa pa onda opet po sireni kad eto ti tipa mrtav hladan kaže evo sad ću ga ja maknut tu sam ja u kući prekoputa.

Stao gledam :shock: pa ni izvini, ništa. Izađem ja sa autom zatvorim garažu i tip se mratv hladan vrati sa autom ispred garaže i parkira. Odem obavim posao vratim se nazad cca nekih sat sat i pol tip još uvjek pred garažom parkiran i opet ja na sirenu on dođe maknu se ja ubacih auto on se opet vrati i parkira mi pred garažu.

Da nisam žurio vraćao bih se svakih 10 minuta izvlačio auto obišao krug oko kvarta i vraćao ga nazad u garažu.
drndalo

#49 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by drndalo »

mirzet87sa wrote:
drndalo wrote:Mi smo stoka ? A ovi sto su izazvali ovakve reakcije su cvijece mirisno ?

Nisam ni na jednoj pronasao sise, a ni sebe. Svoje auto parkiram u garazu, privatnu. Nije tvoje da diras tudju imovinu, cinis veci prekrsaj nego sto je on uradio. Tvoje je da prijavis policiji, a to da ti glumis kabadahiju i lomis necije auto dok vlasnik nije tu je bas HEROJSKI.
I da, svaki vid vandalizma je zivotinjski cin
Sta ces, mi moramo da se pickasto snalazimo kako kabadahijama dati do znanja da to sto rade nije u redu, a da oni to mogu shvatiti, jer na ponovljena upozorenja sistemom finoce ne reaguju pozitivno... Metoda pokusaja i promasaja daje vise rezultata nego pricati gluhom i slijepom, koji niti cuje, niti zeli s usana sta procitati...

Ne mozemo nazalost svi kao ti Herojski parkirati u privatnoj garazi...
stup metropola

#50 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by stup metropola »

svi vi koji imate izgrebane automobile imate zato sto ste se nepravilno parkirali ili slicno. ja cu uvijek nekom izgrebat auto kad vidim da je nepravilno parkirano, valjda se nekad opameti.
Post Reply