Intimno

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

TheMule

#26 Re: Intimno

Post by TheMule »

Nemam, ali sam nekidan cuo da su bas nasli neki lijek za to
L u c i f e r

#27 Re: Intimno

Post by L u c i f e r »

Ja sam imao.
Držao po nekoliko sati dnevno ciglu na njemu i ispravio se. 8-)
Ridjobrki

#28 Re: Intimno

Post by Ridjobrki »

Hoće ovo ko ne pazi pa ga vazda u gaćama trpa na jednu stranu. Treba to izbalansirano...
Ned13

#29 Re: Intimno

Post by Ned13 »

TheMule wrote:Nemam, ali sam nekidan cuo da su bas nasli neki lijek za to
Neki lijek? Jel´moze malo preciznije ako nije problem, ako se sjecas jos uvijek?
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#30 Re: Intimno

Post by stetoskop »

Ned13 wrote:
P.S. Za djevojke - kako sam shvatio da su krivi pozeljniji, jer vise pogadjaju G tacku. :-D
Tješi se ti! Jedino imaš prednost sa prilagođavanjem u pozi "Na kant".
admir_adoo

#31 Re: Intimno

Post by admir_adoo »

Ja sam tolko ojacao da svog oko prsta motam :P
Ridjobrki

#32 Re: Intimno

Post by Ridjobrki »

stetoskop wrote:
Ned13 wrote:
P.S. Za djevojke - kako sam shvatio da su krivi pozeljniji, jer vise pogadjaju G tacku. :-D
Tješi se ti! Jedino imaš prednost sa prilagođavanjem u pozi "Na kant".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheMule

#33 Re: Intimno

Post by TheMule »

Ned13 wrote:
Neki lijek? Jel´moze malo preciznije ako nije problem, ako se sjecas jos uvijek?
Evo sad sam potrazio, zove se Xiaflex, i ispravlja u prosjeku 37% (sa 49 :shock: stepeni do 31 stepen zakrivljenosti u prosjeku na time eksperimentima), dakle ne skroz, ali pomaze dosta. Pise da su to u stvari injekcije koje moras primati kod doktora i masovna proizvodnja pocinje 2014. Ipak, pise i da je to za ljude koji imaju tu bolest zakrivljenja ( peyronievu bolest).

Slijedece godine provjeri jel' ti imas tu bolest, pa pokusaj vidjeti mozel se naruciti.

http://www.klix.ba/forum/peyronieva-bolest-t104826.html
http://urolog.rs/peyronieva-bolest/
http://healthland.time.com/2012/06/08/a ... ved-penis/
Ned13

#34 Re: Intimno

Post by Ned13 »

TheMule wrote:
Ned13 wrote:
Evo sad sam potrazio, zove se Xiaflex, i ispravlja u prosjeku 37% (sa 49 :shock: stepeni do 31 stepen zakrivljenosti), dakle ne skroz, ali pomaze dosta. Pise da su to u stvari injekcije koje moras primati kod doktora i masovna proizvodnja pocinje 2014. Ipak, pise i da je to za ljude koji imaju tu bolest zakrivljenja ( peyronievu bolest).

Slijedece godine provjeri jel' ti imas tu bolest, pa pokusaj vidjeti mozel se naruciti.

http://www.klix.ba/forum/peyronieva-bolest-t104826.html
http://urolog.rs/peyronieva-bolest/
http://healthland.time.com/2012/06/08/a ... ved-penis/
(sa 49 :shock: stepeni do 31 stepen zakrivljenosti) - Pa kod mene je oko 10 stepeni, i bunim se. :shock: A davno ljudi rekli, da od goreg ima gore uvijek. Bolest sigurno nemam, jer mi ne smeta nista. U pitanju je estetika, nista vise. Kompleksi ubise, ipak je to muski "ponos".
Sve u svemu hvala ti puno na pomoci, sl. godine moglo bi se skoknuti do specijaliste pa pitati za injekcije. :-)
TheMule

#35 Re: Intimno

Post by TheMule »

Mislim da je rijec bolest prejaka, pise da je to jednostavno nagomilanje nekog tendona, previse tkiva na jednoj strani ga iskrivi :D Ova injekcija samo to rascisti. Ipak pitaj specijalistu jeli to ta "bolest", ako utvrdi da imas visak tkiva, onda trazi injekcije.
Ako je nesto drugo u pitanju, onda mozda nece upaliti, tako da ne trosis pare, a bice poskupo sigurno u prvoj godini proizvodnje.

Bilo kako bilo, u Brazil ne mozes ici, stedi pare za ovo :lol:
Ned13

#36 Re: Intimno

Post by Ned13 »

TheMule wrote:Mislim da je rijec bolest prejaka, pise da je to jednostavno nagomilanje nekog tendona, previse tkiva na jednoj strani ga iskrivi :D Ova injekcija samo to rascisti. Ipak pitaj specijalistu jeli to ta "bolest", ako utvrdi da imas visak tkiva, onda trazi injekcije.
Ako je nesto drugo u pitanju, onda mozda nece upaliti, tako da ne trosis pare, a bice poskupo sigurno u prvoj godini proizvodnje.

Kod nas i promahu zovu bolest, mislim da dalje od tog ne ide. :D
A tek mi je 20, dok zena dodje na red valjda ce pojeftiniti. Tako da ipak idemo u Brazil. :izet:
TheMule

#37 Re: Intimno

Post by TheMule »

Ned13 wrote:
TheMule wrote:Mislim da je rijec bolest prejaka, pise da je to jednostavno nagomilanje nekog tendona, previse tkiva na jednoj strani ga iskrivi :D Ova injekcija samo to rascisti. Ipak pitaj specijalistu jeli to ta "bolest", ako utvrdi da imas visak tkiva, onda trazi injekcije.

Kod nas i promahu zovu bolest, mislim da dalje od tog ne ide. :D
A tek mi je 20, dok zena dodje na red valjda ce pojeftiniti. Tako da ipak idemo u Brazil. :izet:
haha :thumbup:
Danguba

#38 Re: Intimno

Post by Danguba »

Ned13 wrote:Pitanje za sve vas,

da li imate zakrivljen penis (u bilu koju stranu), ili sta imali iskustva sa istim. Posto vidim da se pominje u istrazivanjima da preko 50% muskarca ima kriv penis. I da li se problem moze rijesiti.
Da naglasim da sam i ja medju ovih 50%, blago zakrivljen u lijevo.
Sva sprdanja oko teme nisu pozeljna, molio bih za razumjevanje. 8-)

kad si se zadnji put kontrolisao jesi li pod vaservagu :D
Ned13

#39 Re: Intimno

Post by Ned13 »

Danguba wrote:

da li imate zakrivljen penis (u bilu koju stranu), ili sta imali iskustva sa istim. Posto vidim da se pominje u istrazivanjima da preko 50% muskarca ima kriv penis. I da li se problem moze rijesiti.
Da naglasim da sam i ja medju ovih 50%, blago zakrivljen u lijevo.
Sva sprdanja oko teme nisu pozeljna, molio bih za razumjevanje. 8-)

Ni jedna glava mi nije u vinklu, provjereno u skorije vrijeme. :lol: :D
Danguba

#40 Re: Intimno

Post by Danguba »

Ned13 wrote:
Danguba wrote:
onda si otiso sav u ausvinklo...ili ti je poremecena vertikala... :D
zato ti stvari izgledaju cudno... :lol:
Jack Be Nimble

#41 Re: Intimno

Post by Jack Be Nimble »

Sto je meni jedna rekla "ma nije bitna velicina, samo zelimo da ima sto manji ugao"
Ned13

#42 Re: Intimno

Post by Ned13 »

Danguba wrote:
Ned13 wrote:
Danguba wrote:
onda si otiso sav u ausvinklo...ili ti je poremecena vertikala... :D
zato ti stvari izgledaju cudno... :lol:
Ne cudi me vjeruj, svakakvih "promaha" u svijetu bijelom. :D
Ned13

#43 Re: Intimno

Post by Ned13 »

Jack Be Nimble wrote:Sto je meni jedna rekla "ma nije bitna velicina, samo zelimo da ima sto manji ugao"
Ja bih joj kupio uglomjer za sl. rodjus, ne znam za tebe. :D
Stjui

#44 Re: Intimno

Post by Stjui »

gospodine @ned ,jedino da vam predložim jednog majstora ,ovdje kod nas, koji radi špuru kvalitetno ,a i jeftino.
Ned13

#45 Re: Intimno

Post by Ned13 »

Stjui wrote:

gospodine @ned ,jedino da vam predložim jednog majstora ,ovdje kod nas, koji radi špuru kvalitetno ,a i jeftino.
Idem na SP u Brazil, nemam ni marke do 2015 god., ali hvala ti ipak na ponudjenoj pomoci. :D
Stjui

#46 Re: Intimno

Post by Stjui »

Ned13 wrote: Idem na SP u Brazil, nemam ni marke do 2015 god., ali hvala ti ipak na ponudjenoj pomoci. :D
au ,pa šta će reči one tigrice na kopakabani kad ga isučete ,a on kriv k'o integral ?
Ned13

#47 Re: Intimno

Post by Ned13 »

Stjui wrote:
Ned13 wrote: Idem na SP u Brazil, nemam ni marke do 2015 god., ali hvala ti ipak na ponudjenoj pomoci. :D
au ,pa šta će reči one tigrice na kopakabani kad ga isučete ,a on kriv k'o integral ?
Samo cu joj reci da je sex matematika, i da sam ja medju najjacima jer predstavljam mocne "integrale". :D
Ned13

#48 Re: Intimno

Post by Ned13 »

uskrsno_respo wrote:ti si samo krivulja u statistici :)
A ti si onda ravan, kako znamo krivulja je mnogo kompleksnija od ravni. Mozda ravninom dodjes brze do cilja, ali mislim da to nikome nije prioritet kad je u pitanju igra "mamice i tatice". :)
Ned13

#49 Re: Intimno

Post by Ned13 »

uskrsno_respo wrote:ova ravan ima i nepoznatu x dok je u krivulje sve poznato :)
Hahahaha...koja je svrha integrala onda ako je kao sto ti kazes sve poznato?
Matori izmjeso si puno stvari, ali ne mislim se raspravljati ni s kim. Ako mislis da si bolji, ti ili bilo ko drugi, slazem se s vama. Bolji ste od mene, ali isto tako je neko drugi od vas. Imas pozz, s obzirom da je tema vec odavno rijesena, vrijeme je da se zatvori. :D
ludacha

#50 Re: Intimno

Post by ludacha »

:) hahaha oplakah hahaha
Post Reply