Intimno
-
TheMule
#26 Re: Intimno
Nemam, ali sam nekidan cuo da su bas nasli neki lijek za to
-
L u c i f e r
#27 Re: Intimno
Ja sam imao.
Držao po nekoliko sati dnevno ciglu na njemu i ispravio se.
Držao po nekoliko sati dnevno ciglu na njemu i ispravio se.
- Ridjobrki
#28 Re: Intimno
Hoće ovo ko ne pazi pa ga vazda u gaćama trpa na jednu stranu. Treba to izbalansirano...
-
Ned13
#29 Re: Intimno
Neki lijek? Jel´moze malo preciznije ako nije problem, ako se sjecas jos uvijek?TheMule wrote:Nemam, ali sam nekidan cuo da su bas nasli neki lijek za to
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#30 Re: Intimno
Tješi se ti! Jedino imaš prednost sa prilagođavanjem u pozi "Na kant".Ned13 wrote:
P.S. Za djevojke - kako sam shvatio da su krivi pozeljniji, jer vise pogadjaju G tacku.
-
admir_adoo
#31 Re: Intimno
Ja sam tolko ojacao da svog oko prsta motam 
- Ridjobrki
#32 Re: Intimno
stetoskop wrote:Tješi se ti! Jedino imaš prednost sa prilagođavanjem u pozi "Na kant".Ned13 wrote:
P.S. Za djevojke - kako sam shvatio da su krivi pozeljniji, jer vise pogadjaju G tacku.
-
TheMule
#33 Re: Intimno
Evo sad sam potrazio, zove se Xiaflex, i ispravlja u prosjeku 37% (sa 49Ned13 wrote:Neki lijek? Jel´moze malo preciznije ako nije problem, ako se sjecas jos uvijek?TheMule wrote:Nemam, ali sam nekidan cuo da su bas nasli neki lijek za to
Slijedece godine provjeri jel' ti imas tu bolest, pa pokusaj vidjeti mozel se naruciti.
http://www.klix.ba/forum/peyronieva-bolest-t104826.html
http://urolog.rs/peyronieva-bolest/
http://healthland.time.com/2012/06/08/a ... ved-penis/
-
Ned13
#34 Re: Intimno
(sa 49TheMule wrote:Evo sad sam potrazio, zove se Xiaflex, i ispravlja u prosjeku 37% (sa 49Ned13 wrote:Neki lijek? Jel´moze malo preciznije ako nije problem, ako se sjecas jos uvijek?TheMule wrote:Nemam, ali sam nekidan cuo da su bas nasli neki lijek za tostepeni do 31 stepen zakrivljenosti), dakle ne skroz, ali pomaze dosta. Pise da su to u stvari injekcije koje moras primati kod doktora i masovna proizvodnja pocinje 2014. Ipak, pise i da je to za ljude koji imaju tu bolest zakrivljenja ( peyronievu bolest).
Slijedece godine provjeri jel' ti imas tu bolest, pa pokusaj vidjeti mozel se naruciti.
http://www.klix.ba/forum/peyronieva-bolest-t104826.html
http://urolog.rs/peyronieva-bolest/
http://healthland.time.com/2012/06/08/a ... ved-penis/
Sve u svemu hvala ti puno na pomoci, sl. godine moglo bi se skoknuti do specijaliste pa pitati za injekcije.
-
TheMule
#35 Re: Intimno
Mislim da je rijec bolest prejaka, pise da je to jednostavno nagomilanje nekog tendona, previse tkiva na jednoj strani ga iskrivi
Ova injekcija samo to rascisti. Ipak pitaj specijalistu jeli to ta "bolest", ako utvrdi da imas visak tkiva, onda trazi injekcije.
Ako je nesto drugo u pitanju, onda mozda nece upaliti, tako da ne trosis pare, a bice poskupo sigurno u prvoj godini proizvodnje.
Bilo kako bilo, u Brazil ne mozes ici, stedi pare za ovo
Ako je nesto drugo u pitanju, onda mozda nece upaliti, tako da ne trosis pare, a bice poskupo sigurno u prvoj godini proizvodnje.
-
Ned13
#36 Re: Intimno
Kod nas i promahu zovu bolest, mislim da dalje od tog ne ide.TheMule wrote:Mislim da je rijec bolest prejaka, pise da je to jednostavno nagomilanje nekog tendona, previse tkiva na jednoj strani ga iskriviOva injekcija samo to rascisti. Ipak pitaj specijalistu jeli to ta "bolest", ako utvrdi da imas visak tkiva, onda trazi injekcije.
A tek mi je 20, dok zena dodje na red valjda ce pojeftiniti. Tako da ipak idemo u Brazil.
-
TheMule
#37 Re: Intimno
hahaNed13 wrote:Kod nas i promahu zovu bolest, mislim da dalje od tog ne ide.TheMule wrote:Mislim da je rijec bolest prejaka, pise da je to jednostavno nagomilanje nekog tendona, previse tkiva na jednoj strani ga iskriviOva injekcija samo to rascisti. Ipak pitaj specijalistu jeli to ta "bolest", ako utvrdi da imas visak tkiva, onda trazi injekcije.
A tek mi je 20, dok zena dodje na red valjda ce pojeftiniti. Tako da ipak idemo u Brazil.
- Danguba
#38 Re: Intimno
kad si se zadnji put kontrolisao jesi li pod vaservaguNed13 wrote:Pitanje za sve vas,
da li imate zakrivljen penis (u bilu koju stranu), ili sta imali iskustva sa istim. Posto vidim da se pominje u istrazivanjima da preko 50% muskarca ima kriv penis. I da li se problem moze rijesiti.
Da naglasim da sam i ja medju ovih 50%, blago zakrivljen u lijevo.
Sva sprdanja oko teme nisu pozeljna, molio bih za razumjevanje.![]()
-
Ned13
#39 Re: Intimno
Ni jedna glava mi nije u vinklu, provjereno u skorije vrijeme.Danguba wrote:kad si se zadnji put kontrolisao jesi li pod vaservaguNed13 wrote:Pitanje za sve vas,
da li imate zakrivljen penis (u bilu koju stranu), ili sta imali iskustva sa istim. Posto vidim da se pominje u istrazivanjima da preko 50% muskarca ima kriv penis. I da li se problem moze rijesiti.
Da naglasim da sam i ja medju ovih 50%, blago zakrivljen u lijevo.
Sva sprdanja oko teme nisu pozeljna, molio bih za razumjevanje.![]()
- Danguba
#40 Re: Intimno
onda si otiso sav u ausvinklo...ili ti je poremecena vertikala...Ned13 wrote:Ni jedna glava mi nije u vinklu, provjereno u skorije vrijeme.Danguba wrote:
kad si se zadnji put kontrolisao jesi li pod vaservagu![]()
zato ti stvari izgledaju cudno...
- Jack Be Nimble
#41 Re: Intimno
Sto je meni jedna rekla "ma nije bitna velicina, samo zelimo da ima sto manji ugao"
-
Ned13
#42 Re: Intimno
Ne cudi me vjeruj, svakakvih "promaha" u svijetu bijelom.Danguba wrote:onda si otiso sav u ausvinklo...ili ti je poremecena vertikala...Ned13 wrote:Ni jedna glava mi nije u vinklu, provjereno u skorije vrijeme.Danguba wrote:
kad si se zadnji put kontrolisao jesi li pod vaservagu![]()
![]()
zato ti stvari izgledaju cudno...
-
Ned13
#43 Re: Intimno
Ja bih joj kupio uglomjer za sl. rodjus, ne znam za tebe.Jack Be Nimble wrote:Sto je meni jedna rekla "ma nije bitna velicina, samo zelimo da ima sto manji ugao"
- Stjui
#44 Re: Intimno
gospodine @ned ,jedino da vam predložim jednog majstora ,ovdje kod nas, koji radi špuru kvalitetno ,a i jeftino.Ned13 wrote:Pitanje za sve vas,
-
Ned13
#45 Re: Intimno
Idem na SP u Brazil, nemam ni marke do 2015 god., ali hvala ti ipak na ponudjenoj pomoci.Stjui wrote:gospodine @ned ,jedino da vam predložim jednog majstora ,ovdje kod nas, koji radi špuru kvalitetno ,a i jeftino.Ned13 wrote:Pitanje za sve vas,
- Stjui
#46 Re: Intimno
au ,pa šta će reči one tigrice na kopakabani kad ga isučete ,a on kriv k'o integral ?Ned13 wrote: Idem na SP u Brazil, nemam ni marke do 2015 god., ali hvala ti ipak na ponudjenoj pomoci.
-
Ned13
#47 Re: Intimno
Samo cu joj reci da je sex matematika, i da sam ja medju najjacima jer predstavljam mocne "integrale".Stjui wrote:au ,pa šta će reči one tigrice na kopakabani kad ga isučete ,a on kriv k'o integral ?Ned13 wrote: Idem na SP u Brazil, nemam ni marke do 2015 god., ali hvala ti ipak na ponudjenoj pomoci.
-
Ned13
#48 Re: Intimno
A ti si onda ravan, kako znamo krivulja je mnogo kompleksnija od ravni. Mozda ravninom dodjes brze do cilja, ali mislim da to nikome nije prioritet kad je u pitanju igra "mamice i tatice".uskrsno_respo wrote:ti si samo krivulja u statistici
-
Ned13
#49 Re: Intimno
Hahahaha...koja je svrha integrala onda ako je kao sto ti kazes sve poznato?uskrsno_respo wrote:ova ravan ima i nepoznatu x dok je u krivulje sve poznato
Matori izmjeso si puno stvari, ali ne mislim se raspravljati ni s kim. Ako mislis da si bolji, ti ili bilo ko drugi, slazem se s vama. Bolji ste od mene, ali isto tako je neko drugi od vas. Imas pozz, s obzirom da je tema vec odavno rijesena, vrijeme je da se zatvori.