New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

j00k3r

#26 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by j00k3r »

ajme majko ovog hokeja, Skelleftea ima power play 5-3 8 min prije kraja, zabija gol za vodstvo 3-2 i sada 3-5 za ove invalide, ala brale stroja od ekipe, ma odusevljavaju igrom, eh da je meni nedaj boze bas to trebalo, pu, majku! :twisted:

uglavnom, kod mene 2/3 dan sta samo po sebi i nije lose, ali ubise u pojam ovi kurvini sinovi, hokej (europski), I SALUTE YOU, nikada vise kod mene... :izet:

NBA se ceka... :thumbup:
mduric

#27 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by mduric »

Diamantidis koji je ovo kreten , staru mu :izet:
jasko_ba

#28 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by jasko_ba »

Sarlot - 100 poena i manje
Zadnjih 10 utakmica kuci, Sarlot nije prebacio preko 100 poena. Imaju izrazito los procenat suta, plus povrijedio se i Gilkrist tako da su u napadu jos vise oslabljeni. Bez obzira na slabu odbranu Filadelfije, sumnjam da mogu i veceras otici preko ove granice. Iz nekog razloga, kladionica favorizira poene preko tj. smanjuju kvote na iste. Eventualna kontra na ovo moze biti 99 i vise poena prvo poluvrijeme, ali da ce tako cijelu utakmicu igrati, nisam ubjedjen.
Atlanta - Klivlend - 194 i vise poena
Ovdje ce biti run&gun, obe ekipe su znatno digle formu zadnjih par utakmica, ocekujem brze napade, puno forsiranja trojke u kojem su vrlo dobri, a nesto posebno i ne brane te pozicije te bi trebalo lagano otici na 200+ poena
:thumbup:
BONUS:
Klay Thompson - 21 i vise poen
Igrac koji voli da igra protiv jakih ekipa, ima totalnu slobodu u napadu, nevjerovatno precizan za tri poena i ocekujem da ce sutirati oko 16-17 puta sigurno, sasvim dovoljno da ode preko.
Kinesko prkno

#29 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Kinesko prkno »

Kinesko prkno wrote:Nova tema ,nove pobjede :ljulja:

Cartagena-Barcelona -gost pobjedjuje u oba poluvremena 1,80

Martino je na pressu izjavio da je ova utakmica jako bitna(vitalna rece covjek :izet: ) za Barcu .Cartagena igra u segundi divison b(treca liga) i kuci imaju skor od 7-0-1.Osim Piquea,Xavia i Inieste ,Martino na ovo gostovanje vodi kompletan tim ,a uzimajuci u obzir da su izgubili zadnje dvije utakmice kvota od 1,80 izgleda vise nego primamljiva.Ocekujem najmanje 4 gola u mrezi Cartagene ,sto bi bilo dovoljno da je par prolazan.
Ulog 9/10

Racing Santander-Sevilja fc 1 6,00
Decembar je izgleda veoma turbulentan period za andaluzijsku momcad,Nakon sto je predsjednik kluba osudjen na sedam godina zatvora,atmosfera u klubu je ,sto bi rekao Nele "down".Trener Emery je na ovo gostovanje dosao sa 16 igraca od kojih su samo trojica prvotimci: Javi Varas, Julian, Coke, Cala, Fazio, Alberto Moreno, Cristoforo, Fernando Navarro, M'Bia, Iborra, Jairo, Reyes, Carlos Fernandez, Rabello, Rusescu and Gameiro.Sevilju do kraja godine ceka 2 teska gostovanja Freiburgu i Villarealu dok slijedece kolo cekaju Atletik Bilbao koji je u strasnoj formi.Santander kuci 4-3-0 i sigurno vidi sansu da za uzvratni mec napravi prednost .Za super hrabre santander pobjedjuje u oba poluvremena kv.21 :jbt:

Bologna -juventus 2 i manje od 3 3,50
Juve je jednostavno nedodirljiv u italiji i pobjedom nad Bolonjom bi pobjegao Romi na 6 bodova koju ceka tezak susret sa Violama.Juve u gostima sto zbog odbrambenog pristupa igri,sto zahvaljujuci kvaliteti igraca tesko prima golove i vecinom pobjedjuje 0:1 ,0:2.Bolonja je tvrda ekipa kod kuce i neporazena u zadnja 3 kola i utakmica je definitivno teza nego sto na papiru izgleda. Ovaj tip na Juventus u gostima igram svako kolo tako da ...........

Sretno :run:
Ne bi lose ,a uz malo srece moglo je i bolje,da ironija bude veca gol za Sevilju postigao Jairo,dijete Santandera.
mushkile chibira

#30 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by mushkile chibira »

:run:
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:12, edited 1 time in total.
mushkile chibira

#31 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:10, edited 1 time in total.
Sponzor26

#32 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Sponzor26 »

Evo od mene jedan za danas:

1. Anderlecht-W.Beverem -pobjeda domacina @ 1.20

Anderlecht je izgubio sve sanse u Ligi Sampiona te nema nikakve sanse ni za Liga Europa tako da se okrece domacem prvenstvu gdje se nalazi na 5 mjestu sto je za ovu ekipu premalo. U zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede i 1 poraz u gostima. S druge strane ekipa W.Beverena se nalazi na pretposljednjem mjestu sa skromnih 10 bodova. U zadnjih 5 utakmica ostvaili su samo 2 remija i 3 poraza a na cak 4 utakmice nisu dali nijedan gol...Ocekujem sigurnu pobjedu domacina...

2. ManUnited- Newcastle -pobjeda domacina @ 1.70 premier ponuda

Nakon sumnjivog poraza od Evertona (sumnjiv zbog Moyesa, mislim da je to bio dogovor ekipa prosle sezone da kao kompenzaciju za Moyesa i Fellainia ManU pusti bodove), ekipa ManU danas je pod imperativom pobjede jer vec previse zaostaju za vodecim ekipama...Gyggs je izjavio da se pred ovu utakmicu sva zvona upalila i da pod hitno moraju poceti pobjedjivati...Ocekujem tvrdu utakmicu ali na kraju pobjedu domacina...

3. PSG- Sochaux - Hendikep (0:1) H1 domacin

Ekipa PSG je kiksala proslu utakmicu protiv Eviana mada je mogla iskreno dati 5 golova ...Svi znamo kakve masine za davanje golova su Ibrakadabra i Cavani...PSG u prosjeku daje skoro 3 gola kod kuce a prima 0,4 gola...dok Sochaux u gostima prima skoro 3 gola a daje manje od 1 gola....tako da bi ovdje trebao doci hendikep..

Sretno svima i nadam se da ce biti bericetno danas hehehe...
mushkile chibira

#33 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:12, edited 1 time in total.
Sponzor26

#34 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Sponzor26 »

jasko_ba wrote:Sarlot - 100 poena i manje
Zadnjih 10 utakmica kuci, Sarlot nije prebacio preko 100 poena. Imaju izrazito los procenat suta, plus povrijedio se i Gilkrist tako da su u napadu jos vise oslabljeni. Bez obzira na slabu odbranu Filadelfije, sumnjam da mogu i veceras otici preko ove granice. Iz nekog razloga, kladionica favorizira poene preko tj. smanjuju kvote na iste. Eventualna kontra na ovo moze biti 99 i vise poena prvo poluvrijeme, ali da ce tako cijelu utakmicu igrati, nisam ubjedjen.
Atlanta - Klivlend - 194 i vise poena
Ovdje ce biti run&gun, obe ekipe su znatno digle formu zadnjih par utakmica, ocekujem brze napade, puno forsiranja trojke u kojem su vrlo dobri, a nesto posebno i ne brane te pozicije te bi trebalo lagano otici na 200+ poena
:thumbup:
BONUS:
Klay Thompson - 21 i vise poen
Igrac koji voli da igra protiv jakih ekipa, ima totalnu slobodu u napadu, nevjerovatno precizan za tri poena i ocekujem da ce sutirati oko 16-17 puta sigurno, sasvim dovoljno da ode preko.

Jeba Thompson sinoc sebi tetku onako dzaba....

Nego de kakav singl danas sto ima na premieru da ispratim....pozz
j00k3r

#35 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by j00k3r »

jucer moj tiket obori sugavi hokej, navecer me 2 nba listica, jedan prepisani :D i jedan moj gdje je kurvin sin lawson otisao u over za pola poena tj. 20, govno nista nije ubacilo u 1 cetvrtini i onda ne 19 vec 20, pu pu pu, ocajan dan/vecer... :run:

danas cu krenuti ovako:

15:30 Lokomotiv M vs Rubin - 1

Ovdje ja ne znam ni sta da kazem, po meni opako dobra kvota na Lokomotiv koji stvarno u zadnje vrijeme igra prekrasno, otvorila im se sansa da osvoje to prvenstvo i stvarno, ukoliko ih Rubin danas zaustavi, onda ni ne zasluzuju da budu prvi!

16:00 Stoke vs Chelsea - 2

Iako svi misle o toj obrani Stokea i prevrtljivom Chelseau, ja ne vidim sta oni mogu uradit da zaustave Chelsea koji zaostaje samo 4 boda za Arsenalom, danas su i bez Hutha koji im je jako bitan igrac ako ne i stozerni igrac te famozne obrane. Gosti su ponovno ulovili tu formu, gledljivi su, rastrcani, zabijaju a i od zadnjih 12 medusobnih duela gosti su dobili 10 a i od zadnjih 8, 7 puta im Stoke nije ni gola zabio.

18:00 Livorno vs Milan - 2

Od one ocajne igre, silnih ozljeda, Milan napokon korak po korak igra sve ljepse i ljepse, igraci se oporavljaju i vec danas Livornu ce da se suprostavi jedna masinerija koju ja po kvoti 1,6 jednostavno moram da uzmem. Domacina su lagano rjesili i Inter i Juve a isprasio ih je i Chievo sta je i samim njima bilo nezamislivo, inace su ekipa koja odgovara Milanu koji voli da drzi loptu i kontrolira igru, ovako slaba domaca obrana ce da popusti pritisku po meni minimalno 2 puta. Uglavnom, Allegri se vraca kuci i odnosi sva 3 boda.

sretno i zivili! :thumbup:
PriNc_ba

#36 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by PriNc_ba »

RvP daje gol
united daje gol
penal

bez puno price. unitedu ce se morati i sakom i kapom pomoci u ovom mecu koji ce po meni donijeti puno golova. nema danas Rooneya ni na klupi. sudi Marriner koji je sklon i greskama, a iako nema younga da simulira mislim da ce danas united morati biti poguran protiv oronulog njukastla. moja je prognoza da to ide vrlo lako preok 3 gola ali ovo mi je nekako sigurno na 10 dobitak 60 maraka i to je to.

sretno
BadCopy

#37 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by BadCopy »

Proslo kolo Partizan -Subotica 2:0 ,ali dok sudija nije navukao penal za Partizan ,Subotica za nijansu bolja bila i dvaput zatresla stativu,tako da mi je motiviranost i domaci teren bio presudni faktor ,plus zadnje kolo u nedelju Cukaricki -Partizan (jesenji dio),A Zvijezda je prica za sebe ,mislim da se radi o namjestaljci jer vec u nedelju C.Zv.-Vojvodina( i prije su suradjivali ,ovo je 4 uzastopna pobjeda Vojvodine),tako da za nedelju dubl Cukaricki-Parttizan 2 i C.Zv-Vosa-1,et to bi bilo to i da ako ko ima gdje za igrati osvajac Kupa Srbije Vojvodina,toplo bih mu predlozio neki skroman ulog

Ovo je napisano neki dan na temi Kladionice pa mozda nekom pomogne
duminjo

#38 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by duminjo »

duminjo wrote:Image

derbi cvajte i borba za opstanak. ko prati švabe zna sta znaci kad se svabo bori za opstanak. ima da frca danas. granica smijesna, bice ovdje 5 il 6 zutih minimalno. a na manji ulog ide i crveni karton
bilo 5 žutih, jucer 1/1

danas
Image

stutgart zadnje 4 utakmice dobio samo JEDAN zuti karton i to protiv frajburga u gostima, protiv salkea u gostima bez zutog, isto protiv dortmunda i protiv gladbaha kuci bez zutog.
hanofer, nisam siguran jel ekipa sa najvise zutih kartona, ako nije na prvom mjestu onda je sigurno medju prve 3.

sudija
Image

po ovom prosjeku, moze i
Image

bez obzira na kvotu, meni je prva varijanta sigurnija. a ako stutgart dobije bar jedan zuti, onda prolazi oboje jer ce hanofer dobit bar 3 :mrgreen:

sisato nam i sretno
Tomahawk11
Globalni moderator

#39 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Tomahawk11 »

M'gladbach - Schalke 1
Domaci u sjajnoj formi, kuci sve pobjede, Schalke ima super vaznu utakmicu sa Baselom u LP, mislim da ovo dobija M'gladbach.

Eintracht Frankfurt - Hoffenheim odg i 3+

http://www.flashscore.com/match/AHEpOQ1c/#h2h;overall

Mislim da ne treba nista pricati, ovo igram zbog Hoffenheima, daju svakom, al od svakog i primaju.
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#40 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by gentoo »

duminjo wrote:.
Site na kojem gledas ove statistike sudija ?
duminjo

#41 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by duminjo »

gentoo wrote:
duminjo wrote:.
Site na kojem gledas ove statistike sudija ?
http://de.soccerway.com/
makse seljanko makse

#42 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by makse seljanko makse »

makse seljanko makse wrote:
makse seljanko makse wrote:Za danas igram:

Aue-St.Pauli : Aue vise kornera kv.1,9 2/10

Statisticki domacin je na 6 kornera po utakmici dok gost isto toliko dozvoljava,Pauli u prosjeku pravi oko 4 kornera na gostovanjima.

i double Bologna-Juventus:
-vise od 9,5 kornera
-Juventus vise kornera

kv 2,21 2/10

po izracunu je ovo na 10,39 u prosjeku sto automatski value za igrati,Juve ih u prosjeku pravi 7 i najvise ce od nnjih zavisiti ovo,ako ih krene kao st zna onda nece biti problema da prodje over zato i vezem ove dvije stvari.
Domacin je na 3,5 kornera u prosjeku.Juve me zajebo proslu utakmicu i danas nece valjda :D

Aue-St..Pauli 7:2

i double Bologna-Juventus:
-vise od 9,5 kornera 13
-Juventus vise kornera 7:6 ja stvarno ne vjerujem kako me sjebase jucer mater im zabarsku.

Zakasnio sam postaviti rano tako da cu sada

Gladbach-Schalke : under 9,5 kornera,u prosjeku su na 7 kornera,i kad zabiju 2-3 gola ne prave puno kornera,apsolutni value bet. kv 1,85 2/10

HSV-Augsburg over 9,5 kornera,
U prosjeku su na 10,39 kornera,dobra stvar je sto i jedni i drugi prave dosta kornera,HSV pogotovo igra najvise po bokovima koji cesto idu do kraja pa otvara mogucnost kornera. kv1,8 2/10
Kinesko prkno

#43 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Kinesko prkno »

Zdravo svima koliko vas ima :lol: :lol: ,pa da krenemo:

Grodig -Ried 2 2,90

Kvota na gosta opada ,ja sam je sinoc uhvatio na 2,90 ocekujem do pocetka utakmice ispod 2.Grodig veceras desetkovan,proslu utakmicu 3 crvena kartona za Grodig ,a vec prije su otjerali dva igraca optuzena za namjestanje.Ried 5 kola ne zna za pobjedu u gostima ali tome je vise kumovao tezak raspored ,nego losa igra domacina.Moram ovdje staviti dvojku ,ali ako bude kvota manja od 2 ovaj ne vidim vrijednost,sto znaci da se utakmica pretvara u public bet.

Flamengo-Cruzeiro 1 2,2

Poslednje kolo brazilske lige ,duel osvajaca kupa i prvaka.Cruzeiro dolazi sa rezervama i mladim igracima ,trener najavljuje promjenu formacije.Kvota isto u padu ,sto znaci da je krenulo masovna uplata.Flamengo ce los plasman u ligi ,pokusati nadoknaditi pobjedom nad prvakom i samo jedna izmjena je najavljena za veceras.Gledao sam Flamengo vise puta ove sezone ,cesto prvo poluvrijeme su znali voditi po 2-3 nula ,tako da za one sa vecim mosnjama 1p1 izgleda kao poklon kvota.
Za sve one koje vole singlove evo jedan veoma solidan prijedlog za sutra :portuguesa-gremio x 2,90 Portuguesa sa bodom obezbjedjuje opstanak a Gremio 2 mjesto koje donosi premiju od 4 mil usd.Sutra ocekujem x da padne ispod 2.

Celta vigo -Athletic bilbao 2 2,50

Atletic bilbao u punom sastavu ,svake sezone daleko doguraju u kupu,trener najavljuje juris od prve minute.Celta samo 2 boda iznad zone ispadanja,svjesni su i da nemaju neke sanse za osvajanje kupa dok je opstanak u ligi prioritet ,veceras mjesovit sastav a i kuci su poprilicno taraba dok u gostima igraju puno bolje.

Eto jebga,sretno :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#44 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Tomahawk11 »

Tomahawk11 wrote:M'gladbach - Schalke 1
Domaci u sjajnoj formi, kuci sve pobjede, Schalke ima super vaznu utakmicu sa Baselom u LP, mislim da ovo dobija M'gladbach.

Eintracht Frankfurt - Hoffenheim odg i 3+

http://www.flashscore.com/match/AHEpOQ1c/#h2h;overall

Mislim da ne treba nista pricati, ovo igram zbog Hoffenheima, daju svakom, al od svakog i primaju.
Image

Uploaded with ImageShack.us

Uz dodatak ovih duminjovih kartona :thumbup:
SSemir

#45 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by SSemir »

...
Tomahawk11
Globalni moderator

#46 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Tomahawk11 »

Canarias-Real Madrid kosarka, Canarias manje 76,5
Real nije ove sezone primio vise od ove granice.

Guimares - Belenenses manje od 2,5

Tvrde ekipe, malo golova, tesko ce ovdje biti neka golijada.

Edit: sad vidim pocinju :-) i ja jedva uplatio.
j00k3r

#47 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by j00k3r »

ala sam shebo i sefa i stanicu, oso tiket u qrac, tas, lokomotiv nula, milan 2-2 a chelsea, sta reci... :twisted:

uglavnom, sada sam 2/6 i to mi se ne svida. :D

sada, imam si još jedan info šta sam ga vezao uz:
Liverpool 1 i
PSG pm1
pa to čekam, riječ je o utakmici izmedu Dep. Pasto vs Dep. Cali - 1

Dep Cali dolazi u goste sa rezervama i sa samo 1 provotimcem, ono, boli ih qrac za tekmu, kvalitetniji jesu sigrno da ih je bar 2/3 onih glavnih, ovako, posto se u Pastu oprastaju od trenera koji prelazi da vodi Once Caldas, virujem da ce napraviti lipu festo i pobjedit inace boljega rivala, pa tko voli, nek izvoli, danas i nisam bio covik od kog je bilo sta valjalo prepisat... :run:

zivili i sretno! :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#48 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Tomahawk11 »

Tomahawk11 wrote:Canarias-Real Madrid kosarka, Canarias manje 76,5
Real nije ove sezone primio vise od ove granice.

Guimares - Belenenses manje od 2,5

Tvrde ekipe, malo golova, tesko ce ovdje biti neka golijada.

Edit: sad vidim pocinju :-) i ja jedva uplatio.
Image

Uploaded with ImageShack.us
GoodTaste

#49 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by GoodTaste »

Pitarrr82 wrote:timpra
Tomahawk11
Globalni moderator

#50 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

Post by Tomahawk11 »

Chicago Bulls under 96,5
Luol Deng (calf) is a game-time decision for Saturday's game against Detroit.
Deng missed the morning shootaround with some stiffness in his left calf. It wouldn't be a surprise to see Deng sit out today to make sure he is rested for the upcoming stretch of four games in five days starting on Tuesday.
Montreal - Buffalo 1

Montreal u finoj seriji, kuci sve redom deru, gosti su najveca taraba lige.

Kyrie Irving under 20,5

http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... rie-irving

Zadnjih 5 samo sa Denverom prebacio ovu granicu. Igraju sa LA Clippersima, Paul ce ga ucuvati, a i bez toga je u ocajnoj formi. Ne gledam samo sinoc ocajno stanje, generalno to nije isti igrac od prosle godine.
Post Reply