Ma jok, dje bi ti sta spalio i batalio! Trazio si da kupis "polumotor" po otpadima zabave radi, a sad mozes da vozas koga hoces...
EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
goran16v
#26 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Da nisam napisao da odustajem sad bi ti napisao:
Ma jok, dje bi ti sta spalio i batalio! Trazio si da kupis "polumotor" po otpadima zabave radi, a sad mozes da vozas koga hoces...
Last edited by goran16v on 05/12/2013 16:16, edited 1 time in total.
-
esso_sa
#27 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
I to sam znaci radio ???goran16v wrote:Ma jok, dje bi ti! Trazio si "polumotor" po otpadima da kupis zabave radi, a sad ti je kasno da ikog vozas, provoz'o si se kad je trebalo!
Bolan Gorane, informisi se malo, nece da ti skodi... Stvarno si me sad nasmijao sa ovim glupostima... Mislim, shega mi je sta sve ljudi nece smislit i pricat okolo posto se ocito oslanjas na neke mahalske price al hajd, nek ti bude
Moja ponuda za voznju i dalje stoji
-
goran16v
#28 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Ako laze oni od kojih si trazio, lazem i ja tebe, a vi se dogovorite, uglavnom poznat si...
P.S. Nema potrebe, imam takav motor kojem se broj na bloku slaze sa brojem na fakturi auta kad je kupljen nnov i brojem u saobracajnoj.
P.S. Nema potrebe, imam takav motor kojem se broj na bloku slaze sa brojem na fakturi auta kad je kupljen nnov i brojem u saobracajnoj.
Last edited by goran16v on 05/12/2013 16:54, edited 1 time in total.
-
esso_sa
#29 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Ooo pa ja sam slavna licnost daklegoran16v wrote:Ako laze oni od kojih si trazio, lazem i ja tebe, a vas se dogovorite, uglavnom poznat si...
Moze i na blok motora ako hoces
-
goran16v
#30 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Slavna, slavna, a na to da si poznat zaboravih napisati... Mozda si najpoznatiji u Semizovcu, a autograme si trebao dijeliti tamo uz novcanice koje si ostavio!
-
esso_sa
#31 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Ti bas lud... 
A nisam znao da zivis u Semizovcu, ja kontao ti negdje u gradu. Je*iga, ne uhodim ljude koje ne znam pa tako nemam ni azurnih intormacija ko ti
A nisam znao da zivis u Semizovcu, ja kontao ti negdje u gradu. Je*iga, ne uhodim ljude koje ne znam pa tako nemam ni azurnih intormacija ko ti
-
goran16v
#32 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Eto ja bas lud i iz centra Semizovca. To da vrsni laptop dijagnosticari i elektronicari sa vise od 10 god iskustva poslije svojih majstorija kupuju polumotore po Semizovcu mi je doslo u san, a ti o tome kao ama bas nista ne znas! 
-
esso_sa
#33 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Pa nije ti doslo u san, to nisam ni rekao. Rekao ti je Dzafer, onaj iz granapa 
-
goran16v
#34 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Naravno da nije, a to kod od vas dvojice petlja, a ko krije svoje majstorske podvige rjesavaj sam...
-
esso_sa
#35 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Ako si zaboravio, Dzafer je izmisljeni likgoran16v wrote:Naravno da nije, a to kod od vas dvojice petlja, a ko krije svoje majstorske podvige rjesavaj sam...
-
goran16v
#36 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
I ja bih na tvom mjestu tvrdio da je izmisljen lik, ali na tvoju nazalost nije nego te je jos i k tome olaksao za nekoliko stotina KM za "polumotor", a to je bas sa kmeknes...
Last edited by goran16v on 05/12/2013 17:59, edited 1 time in total.
-
esso_sa
#37 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
goran16v wrote:I ja bih na tvom mjestu tvrdio da je izmisljen lik, ali na tvoju nazalost nije...
Hajd vrati se na moje ranije postove kad sam ti spomenuo Dzafera.
Vidis da ni sam vise ne kontas sta pricas pametolog
Uglavnom, dosta od mene, unistili smo temu ionako. Pozdravi Dzafera
-
goran16v
#38 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Nema potrebe jer se ne obazirem se na te tvoje djecije forumske folove tipa Dzafer iz granapa.
Pokusao sam ti dati doznanja da se zna ponesto o tebi prije nego nastavis sa pricom o majstorskoj supljoj i svojim godinama iskustva itd, nisi shvatio poruku, bad luck, naletio si na pogresnog ko zna i za motor i za Semizovac i kako ne zelis da se to zna, jbga vise srece sljedeci put.
Pokusao sam ti dati doznanja da se zna ponesto o tebi prije nego nastavis sa pricom o majstorskoj supljoj i svojim godinama iskustva itd, nisi shvatio poruku, bad luck, naletio si na pogresnog ko zna i za motor i za Semizovac i kako ne zelis da se to zna, jbga vise srece sljedeci put.
-
esso_sa
#39 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Jest tako je, sve si u pravu ! 
Evo obecavam da se vise necu pravit pametan a ako mi se slucajno uprlja klapna gasa, nista necu cackat nego cu trk kod tebe da mi to sredis sa svojom krpom i alatom
Naravno, moram prvo promjenit onaj motor sto sam spalio da bi uopste mogao vozit
Evo obecavam da se vise necu pravit pametan a ako mi se slucajno uprlja klapna gasa, nista necu cackat nego cu trk kod tebe da mi to sredis sa svojom krpom i alatom
Naravno, moram prvo promjenit onaj motor sto sam spalio da bi uopste mogao vozit
-
goran16v
#40 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Ironija i sarkazam ne pomazu jer kao sto napisah, vise srece sljedeci put...
- sparky
#41 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Joj 16ki sto su se upalile 
Nego na jednom polu kojeg cesto vozim lampica od provjere motora svijetli redovno ali se na autu ne primjeti nikakva promjena. Par puta ugaseno, ali se upali nakon par dana.
Sta li moze biti?
Nego na jednom polu kojeg cesto vozim lampica od provjere motora svijetli redovno ali se na autu ne primjeti nikakva promjena. Par puta ugaseno, ali se upali nakon par dana.
Sta li moze biti?
-
esso_sa
#42 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Pa onaj ko je lampicu ugasio, trebao je tada ocitati koja je greska bila uzrok njenog paljenja...
Neki dan sam bas radio jednu Fabiu 1.4 benzin sa istim problemom, u njenom slucaju je bila lambda sonda.
Nekad zna bit i napuklo neko od vakum crijeva na usisu pa falsira zrak i zbog razlike ocitanog O2 na usisu/izduvu, upali ti lampicu
Auto ide normalno ali moze malo brljaviti sa potrosnjom
Neki dan sam bas radio jednu Fabiu 1.4 benzin sa istim problemom, u njenom slucaju je bila lambda sonda.
Nekad zna bit i napuklo neko od vakum crijeva na usisu pa falsira zrak i zbog razlike ocitanog O2 na usisu/izduvu, upali ti lampicu
-
swatch
#43 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Vlasnik doticne Fabije ti je rekao da nije 1.4 nego 1.2 HTP, ali necemo biti sitnicaviesso_sa wrote:Pa onaj ko je lampicu ugasio, trebao je tada ocitati koja je greska bila uzrok njenog paljenja...
-
esso_sa
#44 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Ne kontam o cemu ti ??? Ja ovdje pricam o 1.4 motoru na kojem je bila slicna situacija koju je opisao Sparky da je imao na Poluswatch wrote: Vlasnik doticne Fabije ti je rekao da nije 1.4 nego 1.2 HTP, ali necemo biti sitnicavi
-
MadMechanic
#45 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Esso_sa,
cime radite dijagnostiku? Ja sam imao na svojoj Fabia 1.4 modelu, problem da kada dam gas trzne i ugasi se i to se odjednom pocelo desavati, nakon sto sam natocio pun rezervoar na HadziPetrol pumpi kod Gracanice. Moze li biti to do goriva? Problem je ostao i nakon sto sam ponovo sipao gorivo na drugim provjerenim pumpama.
cime radite dijagnostiku? Ja sam imao na svojoj Fabia 1.4 modelu, problem da kada dam gas trzne i ugasi se i to se odjednom pocelo desavati, nakon sto sam natocio pun rezervoar na HadziPetrol pumpi kod Gracanice. Moze li biti to do goriva? Problem je ostao i nakon sto sam ponovo sipao gorivo na drugim provjerenim pumpama.
- johntra
#46 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Zar ti Eso ne reče da samo sebi radiš čarlamanje sa laptopom? 
-
esso_sa
#47 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Procitaj moje postove ponovo i usput, pozdravi mi fiatoljupcejohntra wrote:Zar ti Eso ne reče da samo sebi radiš čarlamanje sa laptopom?
- johntra
#48 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Hoću, pozdravljaju i oni tebe...valjda ti nisu stalne mušterije? 
-
esso_sa
#49 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Ne sarafam grobove...
- johntra
#50 Re: EPC-PROBLEM NA VOLKSWAGEN POLO
Ne bi ih znao šarafati i kad bi htio, u tome je bit