ladacoko wrote:joj lucky sto bacas bombe za bosnatv, upitaj ljude koji koriste tu kompaniju kad su zadnji put imali problema sa kanalima ?? , imaju podrsku 24h dovoljno je reci
Ne baca , i ja sam imao bosna tv znam ja odlicno kako je.Ispocetka je islo lijepo onda je krenulo naopako prvo su ukinili kanale pinka prije 2-3 godine pa ukinuli FACE tv i to tako samo st zamrace kanale a cjena ista jel de.Hajde sve sam to trpio jer prije 3 godine i nije bilo ovoliko ovih ipt platformi i raznih komapnija pa sam sutio, ustvari zvao sam zalio se svako malo al dzaba kad lopovi nemaju obraza.Sto se mene tice kap koja je prelila casu i kad sam odlucio otkazati bosna tv je onda kad su zamracili uzvratnu utakmicu u zenici BIH-Grcka , a prije te tekem obecavali su i meni licno da ce sve biti u redu i da ce se moci gledati i pred sami pocetak tekme zamrace kanal, cim se tekma zavrsi kanal opet ima sliku ma fujjjjjjjjj.Srecom pojavila se BHott il bostel net tv kako se zove ovdje u americi sa sjedistem u chicagu.Sto kaze danguba sa mnogo vise kanala uzivo nego bosna tv , naime bostel net tv ima 52 kanala direktno plus 14 reprzinih kanala koji idu za nas u usa 6 sati poslije.Cjena ako odjednom uplatis za godsinu dana , cjena pretplate je 20 dollara
plus sto prvi put moras platiti aktivaciju i kutiju sve skupa 110, barem sam ja tako platio.Sto se mene tice zasada sam zadovoljan jako sa bostel net tv , jer imam mnogo veci izbor nego ikad dosada (danguba je vec napravio spisak kanala) a jos nesto od ovih platformi koje sam dosada isprobao ( nettv i bosna tv, ovu sto sad imam je treca)ova mi od ove tri najmanje koci.Internet brzina mi je oduvijek ista bila , oduvijek, znaci ja sam prilicno 100% siguran da kocenje ili zaledjivanje na momente slike nema nikakve veze sa nasom brzinom, to samo oni koji nama salju signale i time se bave oni znaju kako i zasto nekad , negdje koci slika.Pomirio sam se s tim da niti u jednoj komapniji nece biti svi kanali perfekt bez kocenja , jer je to izgleda ovakvim nacinom prenosa slike nemoguce .I sad sa ovom komapnijom koju imam takodje mi se desavaju da negdje neki kanali koce al sam upratio kad i koji, neki ne koce nikako kao npr ovi (BHT,FTV,Hayat,HRT1 i 2,NOVA TV, RTL,FACE TV,HBO Adria,Cinema tv, Discovery, National Geografic, Animal Planet , PInk BH rjedje i ponekad koci itd) ovi kanali se i anjcesce gledaju uz sportske sto se tice sportski Eurosport je na nasem jeziku i nikad mi ne koci a Eurosport2 koci mi samo navece a ne po danu ( a subotom i nedeljom gledam na erusportu2 budu po dvije utakmice uzivo svaki vikend)e sto se tice arena, imam 4 sportske arene al sve 4 koci navece i tad ih nemam zivaca gledati dok po danu su vecinom ok a tad i gledam nedeljom pjanica uzivo , najcesce romu prikazuju, sto me takodje i zanima.Zato sve u svemu kad oduzmem i saberem nije perefktno ( a vjerujem 100% da nigdje nema perfektno) sto se tice zaledjivanja slike, kvalitet jest odlican u HD na vecini kanala, ali meni je opet zasad ova firma najbolja jer je velik izbor i uvijek mogu sebi naci nesto da gledam sto me zanima i HBO Adria mi je odlican kanala sve novi filmovi odlican kvalitet slike i sa prevodom na nas jezik.Ja sam siguran ako ostanu kakvi su i dosada ja cu ostati njihov pretplatnik sigurno i iducu godinu ako jedino ne ispadne slucajno nesta bas bas povoljno i sa jos vecim izborom kanala al cu opet pricekati da vidim sta ce drugi reci.
Sto se tice ovih VIPOVACA kod mene su zasrali cim sam ih uhvatio u lazi i dalje me uopste ne zanima sta pisu.