ubiti se zbog ljubavi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Svemirco
#26 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ubiti se od pića - DA, i onda se ustaneš, otreseš, ošamariš i shvatiš da NIKO nije vrijedan tvog života i ideš dalje 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27 Re: ubiti se zbog ljubavi
on ima godina da nas savjetuje ne mi njega.com wrote:Citam odgovore na pitanje ovog momka i ne mogu da vjerujem koliko idiota ima na ovom forumu. Pogotovo kad dolazi od moderatora foruma. Ovo pokazuje koliko mi imamo problema u drustvu. Umijesto da se momku pomognete, da mu se daju neki savjeti, da ga ohrabrite i odgovorite od necega najgoreg, Vi mu govorite kako da se ubije. Strasno i zalosno..
a ako nakon prvog braka nije neke stvari zaključio sam
onda nema pomoći
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ja sam se ubio već 2 puta i reinkarnirao, preporučujem i tebi isto.
Nemoj pištoljem, nije zanimljivo.
Nemoj pištoljem, nije zanimljivo.
- Ridjobrki
#29 Re: ubiti se zbog ljubavi
Šta ja znam, nisam pobornik tog samoubistva ali kad skontaš koliko ćeš uštedjeti na režijama, hrani, gorivu... Isplati se.
Mada mislim da to činiš iz pogrešnih razloga.
Mada mislim da to činiš iz pogrešnih razloga.
-
tagomago
#30 Re: ubiti se zbog ljubavi
ja to vazda govorimBaby Jane wrote: i da onaj ko je pravi, nece ni otici.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#31 Re: ubiti se zbog ljubavi
Jeste, moderator je idiot, ali upamti da moderator zna neke stvari bolje od tebe, bukvo jedna, a sad nastavi.com wrote:Citam odgovore na pitanje ovog momka i ne mogu da vjerujem koliko idiota ima na ovom forumu. Pogotovo kad dolazi od moderatora foruma. Ovo pokazuje koliko mi imamo problema u drustvu. Umijesto da se momku pomognete, da mu se daju neki savjeti, da ga ohrabrite i odgovorite od necega najgoreg, Vi mu govorite kako da se ubije. Strasno i zalosno..
- kingofsnake
#32 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ubi njuGad Tedeschi wrote:šta mislite o tome?
- tendzera
#33 Re: ubiti se zbog ljubavi
Dovoljno ti je jedno metar i pol špaga,kakvo ojače drvce,poznavanje vezanja omče i na kraju,volja,sretno 
- szlava
#35 Re: ubiti se zbog ljubavi
U mene se kolega objesio zbog djevojke
licno nikad tavo sta nebi uradio
sta onda treba da znaci ona ( Nikad ne reci Nikad ) 
-
sickle_and_hammer
#36 Re: ubiti se zbog ljubavi
a sad bez zajebancije. mani ba, nije vrjedna. znam sta pricam
sretno!!!
-
GaRGa
#37 Re: ubiti se zbog ljubavi
nadjes si ko i Romeo djevicu u horoskopu i roknut ces se 100% 
- Ramzess Veliki
#38 Re: ubiti se zbog ljubavi
Bolje Blizanca kojeg ćeš poslije par mjeseci ti roknut'.GaRGa wrote:nadjes si ko i Romeo djevicu u horoskopu i roknut ces se 100%
-
tagomago
#39 Re: ubiti se zbog ljubavi
šta fali djevicama u horoskopu?GaRGa wrote:nadjes si ko i Romeo djevicu u horoskopu i roknut ces se 100%
a može jednostavno ić gradom i pjevat
srce moje deli se na pre i posle nje
- MorpheusAranea
#40 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ko voli, nek izvoli!
-
GaRGa
#41 Re: ubiti se zbog ljubavi
tagomago wrote:šta fali djevicama u horoskopu?GaRGa wrote:nadjes si ko i Romeo djevicu u horoskopu i roknut ces se 100%![]()
a može jednostavno ić gradom i pjevat
srce moje deli se na pre i posle nje
tjesi se djevice
- spreca
#42 Re: ubiti se zbog ljubavi
Znaci imas odgovor.........samo naprijed............prvi put malo boli...drugi put ce biti lakseGad Tedeschi wrote:zasto se ne ubiti? ostavila me je zena koju volim, a ja na nju ne prestajem misliti i nijedna ne moze da je zamjeni.
- Gad Tedeschi
#43 Re: ubiti se zbog ljubavi
ne zam... nije lahko ljudi nimalo.
p.s. hvala vam na lijepim željama
p.s. hvala vam na lijepim željama
- Gad Tedeschi
#44 Re: ubiti se zbog ljubavi
šta da zaključim? ti misliš da je fazon u nekom iskustvu, učenju... gluposti.Black swan wrote:on ima godina da nas savjetuje ne mi njega.com wrote:Citam odgovore na pitanje ovog momka i ne mogu da vjerujem koliko idiota ima na ovom forumu. Pogotovo kad dolazi od moderatora foruma. Ovo pokazuje koliko mi imamo problema u drustvu. Umijesto da se momku pomognete, da mu se daju neki savjeti, da ga ohrabrite i odgovorite od necega najgoreg, Vi mu govorite kako da se ubije. Strasno i zalosno..
a ako nakon prvog braka nije neke stvari zaključio sam![]()
onda nema pomoći
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#45 Re: ubiti se zbog ljubavi
ako te je jedna nogirala i druga će

navikni se
to ti je naravoučenje

navikni se
to ti je naravoučenje
-
Zoya
#46 Re: ubiti se zbog ljubavi
Gad Tedeschi wrote:ali ljudi, kad jednu ženu ništa ne može da zamjeni, kako ići dalje? prošlo je 8 dugih godina i hiljade dejtova i upoznavanja i pokušaja i veza od tad i džaba. džaba. ništa. nemoguće.
dosad je život imao smisla jer 8 godina se nečemu nadalo, pokušavalo. a sad, kad je čovjek konačno odustao, kako dalje? čemu?
Ljubavna ludila zaista imaju ogromnu moc...neko se jednostavno tesko nosi sa tim...Ipak, ljudski zivot je neprikosnoven. I ne moras ti sebi postavljati pitanje u sasvim bukvalnom smislu, kao fizicki nestanak sebe, jer ljubavni lom moze da izoblici covjeka do razmjera gde bi onaj prvi nestanak bio mnogo manje poguban po njega i okolinu...surovo zvuci, ali postoje ljudi cija destrukcija traje godinama, a nekad i zauvijek. Samodestrukcija je nesto cemu je vise ljudi sklono, isto vid slabosti. Kad zelis da unistis dio sebe, da ne postojis, da ne osjecas vise nista, da te nema. To mi je poznato blisko osjecanje, ponekad i prigrljeno, ali isto tako mi je poznato podizanje iz mrtvih, moja licna, mala vaskrsnuca. Podignem glavu, namazem trepavice, provjerim da li su sve suze oslobodjene koje su htjele da odu van i vratim osmjeh.
Nema niceg dostojanstvenom u samoubistvu, to nije ponosni odlazak, to je bijeg. Hrabar je samo onaj ko se izbori i istraje. Prigrli zivot, mozda ces vec sutra biti na sedmom nebu
-
Jokericious
#47 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ja sto sam stariji sve vise shvatam da je ona "zene su osjecajnija bica" glupost nevidjena. Glupost na kvadrat.
Sto si gori prema njima vise si im zanimljiv. Ovo mi nije jasno nikako, al ispostavilo se da je tako.
Sto si gori prema njima vise si im zanimljiv. Ovo mi nije jasno nikako, al ispostavilo se da je tako.
-
pakica_
#48 Re: ubiti se zbog ljubavi
moja poznanica se nakon 15 (slovima- petnaest) DANA "veze" htjela ubiti jer je mislila da je pronasla "onog pravog" a on je tako 'ladno ostavio..
te sam joj ja rekla ako ne znas gdje da nadjes zarzevate za samoubistvo, javi meni, naci cu ti ja, pa se ti sine rokni
po meni su samoubice najvece p... jer na takav nacin bjeze od problema.. neki ih nazivaju hrabrim, kao valja dic' ruku na sebe, ja ne- to su p...!!
ima ona dobra, stara, izlizana: sto te ne ubije, cini te jacim (ili malo modernija- sto me ne ubije, nije rakije vidjelo
)
te sam joj ja rekla ako ne znas gdje da nadjes zarzevate za samoubistvo, javi meni, naci cu ti ja, pa se ti sine rokni
po meni su samoubice najvece p... jer na takav nacin bjeze od problema.. neki ih nazivaju hrabrim, kao valja dic' ruku na sebe, ja ne- to su p...!!
ima ona dobra, stara, izlizana: sto te ne ubije, cini te jacim (ili malo modernija- sto me ne ubije, nije rakije vidjelo
- eluna
#49 Re: ubiti se zbog ljubavi
treba imati hrabrosti pa živjeti život na današnjem vaktu i zemanupakica_ wrote:moja poznanica se nakon 15 (slovima- petnaest) DANA "veze" htjela ubiti jer je mislila da je pronasla "onog pravog" a on je tako 'ladno ostavio..
te sam joj ja rekla ako ne znas gdje da nadjes zarzevate za samoubistvo, javi meni, naci cu ti ja, pa se ti sine rokni![]()
ima ona dobra, stara, izlizana: sto te ne ubije, cini te jacim (ili malo modernija- sto me ne ubije, nije rakije vidjelo)
okačiš se o štrikl povučeš okidač, popiješ liselinu - sve je to SAMO JEDNOM .....a problemi te čekaju na svkom koraku života cijeli tvoj život - e za to treba imati muda
- Ramzess Veliki
#50 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ma ne ... krivo si shvatio. One jesu osjećajne, previše ... i glupe u svojoj osjećajnosti, varljive, nestabilne i lažljive čak i prema sebi. Samo žena može napraviti takvu glupost kao što sam bio svjedok za vikend - upoznati balavca preko net-a, platiti put i hotel sebi i frendici da je pokriva, ostaviti muža i djecu, umisliti da je zaljubljena u balavca sa kojim se samo dopisivala. Uz to je muž odmah provalio jer je logično da ju poznaje dovoljno dobro, dobila poziv u trenutku kad je bila sa deset godina mlađim od sebe u krevetu, i zatim plač, alkohol i putovanje nazad u neizvjesnost.Jokericious wrote:Ja sto sam stariji sve vise shvatam da je ona "zene su osjecajnija bica" glupost nevidjena. Glupost na kvadrat.
Šta reć' ...