ubiti se zbog ljubavi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Svemirco

#26 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Svemirco »

Ubiti se od pića - DA, i onda se ustaneš, otreseš, ošamariš i shvatiš da NIKO nije vrijedan tvog života i ideš dalje :run:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Truba »

.com wrote:Citam odgovore na pitanje ovog momka i ne mogu da vjerujem koliko idiota ima na ovom forumu. Pogotovo kad dolazi od moderatora foruma. Ovo pokazuje koliko mi imamo problema u drustvu. Umijesto da se momku pomognete, da mu se daju neki savjeti, da ga ohrabrite i odgovorite od necega najgoreg, Vi mu govorite kako da se ubije. Strasno i zalosno..
on ima godina da nas savjetuje ne mi njega :D
a ako nakon prvog braka nije neke stvari zaključio sam :D
onda nema pomoći
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Velkoski »

Ja sam se ubio već 2 puta i reinkarnirao, preporučujem i tebi isto.

Nemoj pištoljem, nije zanimljivo.
Ridjobrki

#29 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Ridjobrki »

Šta ja znam, nisam pobornik tog samoubistva ali kad skontaš koliko ćeš uštedjeti na režijama, hrani, gorivu... Isplati se.

Mada mislim da to činiš iz pogrešnih razloga.
tagomago

#30 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by tagomago »

Baby Jane wrote: i da onaj ko je pravi, nece ni otici.

:)
ja to vazda govorim :zjev:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#31 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by ladyblue18 »

.com wrote:Citam odgovore na pitanje ovog momka i ne mogu da vjerujem koliko idiota ima na ovom forumu. Pogotovo kad dolazi od moderatora foruma. Ovo pokazuje koliko mi imamo problema u drustvu. Umijesto da se momku pomognete, da mu se daju neki savjeti, da ga ohrabrite i odgovorite od necega najgoreg, Vi mu govorite kako da se ubije. Strasno i zalosno..
Jeste, moderator je idiot, ali upamti da moderator zna neke stvari bolje od tebe, bukvo jedna, a sad nastavi :mrgreen:
kingofsnake

#32 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by kingofsnake »

Gad Tedeschi wrote:šta mislite o tome?
Ubi nju :)
tendzera

#33 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by tendzera »

Dovoljno ti je jedno metar i pol špaga,kakvo ojače drvce,poznavanje vezanja omče i na kraju,volja,sretno :wink:
SaPnA

#34 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by SaPnA »

Image
szlava

#35 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by szlava »

U mene se kolega objesio zbog djevojke :-? licno nikad tavo sta nebi uradio :-) sta onda treba da znaci ona ( Nikad ne reci Nikad ) :lol:
sickle_and_hammer

#36 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by sickle_and_hammer »

a sad bez zajebancije. mani ba, nije vrjedna. znam sta pricam ;-)
sretno!!!
GaRGa

#37 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by GaRGa »

nadjes si ko i Romeo djevicu u horoskopu i roknut ces se 100% :D
Ramzess Veliki

#38 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Ramzess Veliki »

GaRGa wrote:nadjes si ko i Romeo djevicu u horoskopu i roknut ces se 100% :D
Bolje Blizanca kojeg ćeš poslije par mjeseci ti roknut'. :twisted:
tagomago

#39 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by tagomago »

šta fali djevicama u horoskopu? :mrgreen:

a može jednostavno ić gradom i pjevat

srce moje deli se na pre i posle nje :mrgreen:
MorpheusAranea

#40 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by MorpheusAranea »

Ko voli, nek izvoli!
GaRGa

#41 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by GaRGa »

tagomago wrote:
šta fali djevicama u horoskopu? :mrgreen:

a može jednostavno ić gradom i pjevat

srce moje deli se na pre i posle nje :mrgreen:

tjesi se djevice :)
spreca

#42 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by spreca »

Gad Tedeschi wrote:zasto se ne ubiti? ostavila me je zena koju volim, a ja na nju ne prestajem misliti i nijedna ne moze da je zamjeni.
Znaci imas odgovor.........samo naprijed............prvi put malo boli...drugi put ce biti lakse
Gad Tedeschi

#43 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Gad Tedeschi »

ne zam... nije lahko ljudi nimalo.

p.s. hvala vam na lijepim željama
Gad Tedeschi

#44 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Gad Tedeschi »

Black swan wrote:
on ima godina da nas savjetuje ne mi njega :D
a ako nakon prvog braka nije neke stvari zaključio sam :D
onda nema pomoći
šta da zaključim? ti misliš da je fazon u nekom iskustvu, učenju... gluposti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#45 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Truba »

ako te je jedna nogirala i druga će
:D
navikni se

to ti je naravoučenje :lol: :lol: :lol:
Zoya

#46 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Zoya »

Gad Tedeschi wrote:ali ljudi, kad jednu ženu ništa ne može da zamjeni, kako ići dalje? prošlo je 8 dugih godina i hiljade dejtova i upoznavanja i pokušaja i veza od tad i džaba. džaba. ništa. nemoguće.

dosad je život imao smisla jer 8 godina se nečemu nadalo, pokušavalo. a sad, kad je čovjek konačno odustao, kako dalje? čemu?

Ljubavna ludila zaista imaju ogromnu moc...neko se jednostavno tesko nosi sa tim...Ipak, ljudski zivot je neprikosnoven. I ne moras ti sebi postavljati pitanje u sasvim bukvalnom smislu, kao fizicki nestanak sebe, jer ljubavni lom moze da izoblici covjeka do razmjera gde bi onaj prvi nestanak bio mnogo manje poguban po njega i okolinu...surovo zvuci, ali postoje ljudi cija destrukcija traje godinama, a nekad i zauvijek. Samodestrukcija je nesto cemu je vise ljudi sklono, isto vid slabosti. Kad zelis da unistis dio sebe, da ne postojis, da ne osjecas vise nista, da te nema. To mi je poznato blisko osjecanje, ponekad i prigrljeno, ali isto tako mi je poznato podizanje iz mrtvih, moja licna, mala vaskrsnuca. Podignem glavu, namazem trepavice, provjerim da li su sve suze oslobodjene koje su htjele da odu van i vratim osmjeh.
Nema niceg dostojanstvenom u samoubistvu, to nije ponosni odlazak, to je bijeg. Hrabar je samo onaj ko se izbori i istraje. Prigrli zivot, mozda ces vec sutra biti na sedmom nebu :skoljka:
Jokericious

#47 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Jokericious »

Ja sto sam stariji sve vise shvatam da je ona "zene su osjecajnija bica" glupost nevidjena. Glupost na kvadrat.

Sto si gori prema njima vise si im zanimljiv. Ovo mi nije jasno nikako, al ispostavilo se da je tako. :lol:
pakica_

#48 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by pakica_ »

moja poznanica se nakon 15 (slovima- petnaest) DANA "veze" htjela ubiti jer je mislila da je pronasla "onog pravog" a on je tako 'ladno ostavio..
te sam joj ja rekla ako ne znas gdje da nadjes zarzevate za samoubistvo, javi meni, naci cu ti ja, pa se ti sine rokni :roll:
po meni su samoubice najvece p... jer na takav nacin bjeze od problema.. neki ih nazivaju hrabrim, kao valja dic' ruku na sebe, ja ne- to su p...!!
ima ona dobra, stara, izlizana: sto te ne ubije, cini te jacim (ili malo modernija- sto me ne ubije, nije rakije vidjelo :lol: )
eluna

#49 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by eluna »

pakica_ wrote:moja poznanica se nakon 15 (slovima- petnaest) DANA "veze" htjela ubiti jer je mislila da je pronasla "onog pravog" a on je tako 'ladno ostavio..
te sam joj ja rekla ako ne znas gdje da nadjes zarzevate za samoubistvo, javi meni, naci cu ti ja, pa se ti sine rokni :roll:
po meni su samoubice najvece p... jer na takav nacin bjeze od problema.. neki ih nazivaju hrabrim, kao valja dic' ruku na sebe, ja ne- to su p...!!
ima ona dobra, stara, izlizana: sto te ne ubije, cini te jacim (ili malo modernija- sto me ne ubije, nije rakije vidjelo :lol: )
treba imati hrabrosti pa živjeti život na današnjem vaktu i zemanu

okačiš se o štrikl povučeš okidač, popiješ liselinu - sve je to SAMO JEDNOM .....a problemi te čekaju na svkom koraku života cijeli tvoj život - e za to treba imati muda
Ramzess Veliki

#50 Re: ubiti se zbog ljubavi

Post by Ramzess Veliki »

Jokericious wrote:Ja sto sam stariji sve vise shvatam da je ona "zene su osjecajnija bica" glupost nevidjena. Glupost na kvadrat.

Sto si gori prema njima vise si im zanimljiv. Ovo mi nije jasno nikako, al ispostavilo se da je tako. :lol:
Ma ne ... krivo si shvatio. One jesu osjećajne, previše ... i glupe u svojoj osjećajnosti, varljive, nestabilne i lažljive čak i prema sebi. Samo žena može napraviti takvu glupost kao što sam bio svjedok za vikend - upoznati balavca preko net-a, platiti put i hotel sebi i frendici da je pokriva, ostaviti muža i djecu, umisliti da je zaljubljena u balavca sa kojim se samo dopisivala. Uz to je muž odmah provalio jer je logično da ju poznaje dovoljno dobro, dobila poziv u trenutku kad je bila sa deset godina mlađim od sebe u krevetu, i zatim plač, alkohol i putovanje nazad u neizvjesnost.
Šta reć' ... :roll:
Post Reply