Ako sam dobro shvatio,nemas namjeru da se adaptiras.Samo nek se zna.MayaSA wrote:Slabo koji pjevac moze cijelu noc raditi i pred zoru buditiHarrys wrote:Tebi je vrijeme da se adaptiras.Prije jutra,pred zoru, su pijevci koji najavljuju budjenje.![]()
Dijalog - poslije seksa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Elegantan
novalic wrote:Stari wrote:Ma nema nema ...gdje ce dijece biti online u ovo gluho doba.....Pricaj
nekada... davno.. nasla ti se ja u nevolji... sa jednim drugim skorpicem.. u kuci njegovih roditelja (tada se nije bas imalo ni kad ni kud.. osim auta).. roditelji otisli kod bake
pa eto, imamo vremena..
i doslo ti, vise se dobro ne sjecam kako... ali mi se cini da je bila nekakva opklada... da ga ja svezem... i ja sjecam se da sam mu jednu ruku zavezala najlonkama... a drugu.. vise se ne sjecam.. i cujem ti ja auto pred kucom, skuzim da su starci.... i zatvorim se u kupaonu da se obucem, a njega ostavim onako polu gola na krevetu..
mater ce u sobu.. on vice nemoj.. ona proviri, pocne se krstiti, bolan, sine, ko te je to svez'o...
ja nisam izasla iz kupaone dok roditelji nisu otisli leci...
i od sramote nikada vise nisam otisla kod njega...
vidi je...
vise volim jednu skorpiju u krevetu, nego tri djevice....
-
lin
#29 Re: Dijalog - poslije seksa ?
i jos jednom...i jos jednomFair Life wrote:OVAN: Super! Idemo jos jednom!
mi ovnovi (i ovnice) smo najbolji
-
Elegantan
da nevjerovatni su cistunci,...Fair Life wrote:Tri puta se ustajati da bi se namjestila posteljina ?Elegantan wrote:...vise volim jednu skorpiju u krevetu, nego tri djevice....
zbog toga imaju najcesce stomacnih problema...
jer su za njih cak i prirodne fizioloske potrebe, nesto prljavo da se tako izrazim i zbog toga imaju narusen rad crijeva , jetre i zuci...
inace su strogi kriticari , al libido im nije nesto jak,
nikakve inovacije u sex ne dolaze u obzir...
porodicni su mirni,savrseni organizatori...
dobri su prijatelji,. diplomatija im nije strana...
kazu neki da je Svajcarska stvorena u znaku djevice...
zato i ne cudi sto su svajcarci ovako precizni...
-
Elegantan
da zeznuta kombinacija...Zox wrote:Ja sam vodolija, podznak skorpion. Valjda najubitacnija kombinacijaAvangardan1 wrote:
skorpioni imaju nevjerovatno jak libido...
ali ni mi vodolije mnogo ne zaostajemo za njima...
i skorpion i vodolija vole slobodu...
inace su to dva neprijateljska znaka...
i ja sam u podznaku skorpion...
- Fair Life
-
Elegantan
VODOLIJA
ZENA
To je nesvakidasnja ili ocaravajuca ljubavnica kod koje su dobro izmesana razlicita osecanja, snaga intelekta, seksualni nagon i poriv za prijateljstvom. Ume da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, sarmom i originalnim -- nesputanim ponasanjem. Ponekad nije ni svesna svoje eroticnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tela u sluzbi njenog ljubavnog osvajanja.
MUSKARAC
On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponasanjem i pri tome je iznenadjujuce inventivan ljubavnik. Ume da Vas opcini svojim neobicnim idejama, kreativnim izrazavanjem, emotivnom sirinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodusnom; ukoliko mu je stalo ume da je ucnini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.
Tacno!
-
hananah
Cuj dva neprijateljska znaka, vodolija i skorpion
E ne znam samo znam da neki dan procitah u jednoj svojoj staroj astroloskoj knjizi, (nekad me je to jako zanimalo pa sam imala hrpu takvih knjiga). Dakle procitah: Vodenjak je pravi virtuoz u krevetu, jedini koji zaista uspjeva dovesti do vrhunca frigidnu skorpiju
cuj frigidnu
Ima li vodenjaka (ne nika nego u horoskopu
) da mi je bas da vidim taj "vrhunac" 
E ne znam samo znam da neki dan procitah u jednoj svojoj staroj astroloskoj knjizi, (nekad me je to jako zanimalo pa sam imala hrpu takvih knjiga). Dakle procitah: Vodenjak je pravi virtuoz u krevetu, jedini koji zaista uspjeva dovesti do vrhunca frigidnu skorpiju
cuj frigidnu
Ima li vodenjaka (ne nika nego u horoskopu
- Vodenjak
Ehhhh...hananah wrote:Cuj dva neprijateljska znaka, vodolija i skorpion![]()
E ne znam samo znam da neki dan procitah u jednoj svojoj staroj astroloskoj knjizi, (nekad me je to jako zanimalo pa sam imala hrpu takvih knjiga). Dakle procitah: Vodenjak je pravi virtuoz u krevetu, jedini koji zaista uspjeva dovesti do vrhunca frigidnu skorpiju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj frigidnu![]()
Ima li vodenjaka (ne nika nego u horoskopu) da mi je bas da vidim taj "vrhunac"
Moracu i ja ko neki mijenjati nick!
Ne volim lazi o sebi!
- mama32
Ovo
BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, duso, morali bismo malo porazgovarati o seksu!
je tacno...
(ali obavezno me mora drzati u zagrljaju bar dok ne zaspi(m)
)
A ovo :
VODENJAK: Mogli bismo ponoviti, ali ovaj puta bez odjece!
se ne bi moglo reci da je tacno.
Uostalom, pitajte Vodenjaka
BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, duso, morali bismo malo porazgovarati o seksu!
je tacno...
(ali obavezno me mora drzati u zagrljaju bar dok ne zaspi(m)
A ovo :
se ne bi moglo reci da je tacno.
Uostalom, pitajte Vodenjaka
-
Elegantan
mama32 wrote:Ovo
je tacno...![]()
(ali obavezno me mora drzati u zagrljaju bar dok ne zaspi(m))
A ovo :
se ne bi moglo reci da je tacno.![]()
Uostalom, pitajte Vodenjaka![]()
![]()
a zasto nije tacno?