Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bas me razocarase Italijanski sexolozi sa svojim glupostima, dugo nesto blesavije nisam cuo.....sta je sa silikonskim grudima, te su obicno povelike?
Italijanski sexolozi su poprilicno dokoni meni se cini, kao fol nesto rade a u principu folirajau sviju i onda izmisle idiotluk za siroke mase
Za svasta se plate primaju ovih dana......kakva glupost
hananah wrote:To za grudi nemam pojma, samo znam da velicina hasima odredjuje musku osobnost. Sto je hasim manji to je i samopouzdanje puno manje a muskarac iskompleksiraniji. Eto, ko se ne slaze nek se prvi javi
apsolutno se ne slazem!!!
nisam iskompleksiran uopste!!! :D
E moj Kareme, koga ti lazes, sebe ili nas. Da ti je Hasim mali ne bi se ti tako predstavljao, nego hoces da navuces da se sazalimo i da trazimo da pokazes pa da te tjesimo. Samo se bojim da je navlakusa i da niko nema razloga da te tjesi Odakle znam - sanula mi ticica
hananah wrote:E moj Kareme, koga ti lazes, sebe ili nas. Da ti je Hasim mali ne bi se ti tako predstavljao, nego hoces da navuces da se sazalimo i da trazimo da pokazes pa da te tjesimo. Samo se bojim da je navlakusa i da niko nema razloga da te tjesi Odakle znam - sanula mi ticica
stochar wrote:Veličina i oblik grudi određuje žensku osobnost, tvrde italijanski seksolozi.
Naprimjer, žene sa velikim okruglim grudima vole puno jesti i često ne žele voditi ljubav.
Iza prsa poput limuna skriva se žena koja obožava život i uzbuđenja, a one sa malim grudima italijanski seksolozi opisali su kao duhovite, inteligentne žene koje su uvijek spremne za seks.
hananah wrote:To za grudi nemam pojma, samo znam da velicina hasima odredjuje musku osobnost. Sto je hasim manji to je i samopouzdanje puno manje a muskarac iskompleksiraniji. Eto, ko se ne slaze nek se prvi javi
ej hano nemoj ga bogati zvati hasim...
nekako...hasima ima onaj pajdo sa sela, sa stomacinom i brkovima i tri krave i zavijenu zenu...
hananah wrote:E moj Kareme, koga ti lazes, sebe ili nas. Da ti je Hasim mali ne bi se ti tako predstavljao, nego hoces da navuces da se sazalimo i da trazimo da pokazes pa da te tjesimo. Samo se bojim da je navlakusa i da niko nema razloga da te tjesi Odakle znam - sanula mi ticica
Zreli wrote:jedino me interesuje, kako izgledaju sise u obliku limuna?
a brate stavis limune pod majicu i otkrijes...ili su mislili reci u obliku kruske al...
e a sto se tice ovo s oooogromnim memama...hmmm ja sam IMALA prijateljicu koja se jebala ko stuka, upravo zato je u proslom vremenu...jer alooo sestro...ne moas pojebat cijeli grad da bi se posteno istrosila...pa na kraju i mene da kgledaju ko ...nja nja...m
Naučno je dokazano da je bolje da žena ima manje grudi nego veće! Evo zašto. Fiziologija kaže da što su duža živčana vlakna, manje su intezivni podražaji koji se primaju njihovim putem. Znači male grudi - kraći i žešći put do zadovoljstva!. Dalje se kaže da su velike grudi opterečenje za kičmu i dovode postepeno do krivljenja iste. Zato nema potrebe žene da se mučite i kukate tipa, "jao pa imam strašno male grudi". Nek su vam male, bolje za vas, u prednosti ste i vaše tijelo če biti zdravije i neće se deformisati kao kod osoba sa velikim grudima!
Jeste li čuli glupa Britaka Jordan se sprema na petu operaciju povečanja grudi! Zaista je presmješna i preglupa!
Jasho wrote:Naučno je dokazano da je bolje da žena ima manje grudi nego veće! Evo zašto. Fiziologija kaže da što su duža živčana vlakna, manje su intezivni podražaji koji se primaju njihovim putem. Znači male grudi - kraći i žešći put do zadovoljstva!.
Jasho, pa naucnici su dokazali i ono gore. Najbolje je kad zena ima grudi normalne velicine i naravno kad skines grudnjak da se ne razvuku kao kondom pun vode. Prevelike grudi pune ruke posla, male grudi hm.
U svakom slucaju grudi treba cjeniti tek nakon bliskog susreta, sve ono vidi dobre, jes' nacitana i sl. treba zanemariti.
Zreli wrote:jedino me interesuje, kako izgledaju sise u obliku limuna?
a brate stavis limune pod majicu i otkrijes...ili su mislili reci u obliku kruske al...
e a sto se tice ovo s oooogromnim memama...hmmm ja sam IMALA prijateljicu koja se jebala ko stuka, upravo zato je u proslom vremenu...jer alooo sestro...ne moas pojebat cijeli grad da bi se posteno istrosila...pa na kraju i mene da kgledaju ko ...nja nja...m
Moze li se dobiti broj drugaricin..trebale bi mi neke skripte
nije tacno, zene sa manjim sisama,...to jeste one sto su ravne su inace i frigidne...
one sa bujnim dojkama su uvijek spremne na seks...to su rodne djevojke, zdrave, zdravih gena...
e sada, kada usporedimo te dvije tako razlicite cure...
njihova psiha je drugacija, jedna pati u zivotu jer nema neceg, nema te stvari koja je karakteristika za zenski rod...koja je opij za muski rod i koja je pjesnicki opjevana u milijon knjiga ovog svijeta i koja je umjetnicki predstavljena na milijon slika svih umjetnika...
dok druga cura, nikad nije bila opterecena nicim, ima ih zna da ih ima, uziva u tome sto ih ima, ponosi se njima, i uziva u pohotnim pogledima porlaznika pogotovo muskorg roda....ali naravno i onog zenskog zavidnog, ljubomornog...onog pogleda sto sam govori da bih ih rastrgala i prikrojila sebi na svoj daskasti izgled...sve to njoj imponuje
i ona cvijeta, ta bujna rodna djevojka je psihicki stabilna i puna samopouzdanja...kao na poslu, skoli tako i na seksualnom podrucju...
ti znanstvenici nemaju pojma...bas iz tog razloga sto ne vide sunca i seksa....