Alkemija Balkana
Moderator: anex
- zoza
#26 Re: Alkemija Balkana
Ima večeras u pola dvanest, ako ti tajming odgovora. 
-
StupskaBitanga
#27 Re: Alkemija Balkana
Stara škola koja i u 70 godinama života daje dobre ma sjajne rezultate
Zamišljam sadašnje "novinarčiće" sa 70 godina

Zamišljam sadašnje "novinarčiće" sa 70 godina
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#28 Re: Alkemija Balkana
Goranu Miliću ni dan danas sa takvim cv-em, nije teško otići na pijacu i napraviti prilog o cjenama. A imali smo ovdje "stručnjaka" koji se ibretio kako netko moš mislit šalje novinara pripravnika u rudnik da napravi prilog.StupskaBitanga wrote:Stara škola koja i u 70 godinama života daje dobre ma sjajne rezultate
Zamišljam sadašnje "novinarčiće" sa 70 godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
#30 Re: Alkemija Balkana
@Erzbet ili kako mu je već nik.StupskaBitanga wrote:ko je to izvalio?
- argyle
#31 Re: Alkemija Balkana
4. epizoda
- MarcusM
#32 Re: Alkemija Balkana
Večeras nova epizoda...
A čuo sam da je 6. epizoda (naredne sedmice) vrh, priča o Zmajevima i tako to...

A čuo sam da je 6. epizoda (naredne sedmice) vrh, priča o Zmajevima i tako to...
- Haris033
#34 Re: Alkemija Balkana
Predobra emisija!!!
Goran Milić, balkanski Anthony Bourdain. Respect
Goran Milić, balkanski Anthony Bourdain. Respect
- kamen spoticanja
#36 Re: Alkemija Balkana
Kad gledas Alhemiju balkana i kad ti se grudni kosh pocne nadimat od ponosa sto si dio ove drzave ustvari shvatis koliko su avaz i federalna uništili ovaj narod
- KatarinaKosaca
#37 Re: Alkemija Balkana
kamen spoticanja wrote:Kad gledas Alhemiju balkana i kad ti se grudni kosh pocne nadimat od ponosa sto si dio ove drzave ustvari shvatis koliko su avaz i federalna uništili ovaj narod
- zateznistub
#38 Re: Alkemija Balkana
Od rata naovamo niko bolji serijal nije napravio. I neznadoh sve ove lijepe stvari o BiH.
Gorane, kapa do poda!
Gorane, kapa do poda!
- Phosphorus
#39 Re: Alkemija Balkana
kamen spoticanja wrote:Kad gledas Alhemiju balkana i kad ti se grudni kosh pocne nadimat od ponosa sto si dio ove drzave ustvari shvatis koliko su avaz i federalna uništili ovaj narod
- BHF_Manijak
#40 Re: Alkemija Balkana
E da mi je vas dvoje vidjeti i vase karijere, jeste se nakacili na Erszebeta!KatarinaKosaca wrote:Goranu Miliću ni dan danas sa takvim cv-em, nije teško otići na pijacu i napraviti prilog o cjenama. A imali smo ovdje "stručnjaka" koji se ibretio kako netko moš mislit šalje novinara pripravnika u rudnik da napravi prilog.StupskaBitanga wrote:Stara škola koja i u 70 godinama života daje dobre ma sjajne rezultate
![]()
![]()
![]()
![]()
Inace, kako cuh od raznih ljudi, Milic kao novinar - novinarcina sa velikim N. Kao covjek paksu teski.
-
StupskaBitanga
#41 Re: Alkemija Balkana
Ja Erszebeta nisam ni pomenuo
- KatarinaKosaca
#42 Re: Alkemija Balkana
BHF_Manijak wrote:E da mi je vas dvoje vidjeti i vase karijere, jeste se nakacili na Erszebeta!KatarinaKosaca wrote:Goranu Miliću ni dan danas sa takvim cv-em, nije teško otići na pijacu i napraviti prilog o cjenama. A imali smo ovdje "stručnjaka" koji se ibretio kako netko moš mislit šalje novinara pripravnika u rudnik da napravi prilog.StupskaBitanga wrote:Stara škola koja i u 70 godinama života daje dobre ma sjajne rezultate
![]()
![]()
![]()
![]()
Za novinare nesto mi imate puno vremena, koje trosite po klix-u.
Trenutno sam žena domaćica, ako već pitaš
- BHF_Manijak
#43 Re: Alkemija Balkana
Ma govorim generalno, nekako vas dvoje cesto covjeka u pilanu uhvatite.
O Duski nemam bas pozitivno misljenje, iz ovog ili onog razloga. Kao novinara je postujem, medjutim njen stil i nacin rada mi se ama bas nikako ne svidjaju, a kao osoba jos manje.
O Duski nemam bas pozitivno misljenje, iz ovog ili onog razloga. Kao novinara je postujem, medjutim njen stil i nacin rada mi se ama bas nikako ne svidjaju, a kao osoba jos manje.
-
VjecitiStudent
#44 Re: Alkemija Balkana
Serija je profesionalno napravljena, što i nije iznenađenje, s obzirom o kome se radi. Otkriva brojne rupe u programima naših državnih emitera i podsjeća nas na to kako bi trebale izgledati njihove emisije.
Nažalost, u namjeri da prikaže pozitivnu sliku BIH, po svaku cijenu, ovo je i beskrajno površna emisija.
Nažalost, u namjeri da prikaže pozitivnu sliku BIH, po svaku cijenu, ovo je i beskrajno površna emisija.
- MarcusM
#45 Re: Alkemija Balkana
Mogu shvatiti odakle ti utisak da je površna emisija, ali se ne bih složio. Svi mediji UVIJEK prikazuju sliku jedne bijedne i propale BiH u kojoj ništa ne valja. Ovo je samo druga slika te BiH u kojoj nešto i valja. Također nam serijal govori da nije nemoguće uspjeti u nečemu, naročito ako je čovjek spreman raditi. I vidimo da ima pametnih i vrijednih koji su priznati i u svijetu, gdje se njihovi proizvodi prodaju. Meni je onaj Bekto bio apsolutni hit, na primjer.VjecitiStudent wrote:Serija je profesionalno napravljena, što i nije iznenađenje, s obzirom o kome se radi. Otkriva brojne rupe u programima naših državnih emitera i podsjeća nas na to kako bi trebale izgledati njihove emisije.
- zateznistub
#46 Re: Alkemija Balkana
MarcusM wrote:Mogu shvatiti odakle ti utisak da je površna emisija, ali se ne bih složio. Svi mediji UVIJEK prikazuju sliku jedne bijedne i propale BiH u kojoj ništa ne valja. Ovo je samo druga slika te BiH u kojoj nešto i valja. Također nam serijal govori da nije nemoguće uspjeti u nečemu, naročito ako je čovjek spreman raditi. I vidimo da ima pametnih i vrijednih koji su priznati i u svijetu, gdje se njihovi proizvodi prodaju. Meni je onaj Bekto bio apsolutni hit, na primjer.VjecitiStudent wrote:Serija je profesionalno napravljena, što i nije iznenađenje, s obzirom o kome se radi. Otkriva brojne rupe u programima naših državnih emitera i podsjeća nas na to kako bi trebale izgledati njihove emisije.
- MarcusM
#48 Re: Alkemija Balkana
Evo i najave za sedmu epizodu...
-
Nero Histrion
#49 Re: Alkemija Balkana
KatarinaKosaca wrote:Goranu Miliću ni dan danas sa takvim cv-em, nije teško otići na pijacu i napraviti prilog o cjenama. A imali smo ovdje "stručnjaka" koji se ibretio kako netko moš mislit šalje novinara pripravnika u rudnik da napravi prilog.StupskaBitanga wrote:Stara škola koja i u 70 godinama života daje dobre ma sjajne rezultate
![]()
![]()
![]()
![]()
Alkemija Balkana je odlicna, sve pohvale Goranu Milicu!
- argyle
#50 Re: Alkemija Balkana
6. epizoda