Kakav sukob.. did nema respekta a fakticki pljucka u vlasitit tanjur.Towelie wrote:Mora Ronaldo, ali je imao onaj sukob sa Blaterom, pa ne znam da l ce mu dati nagradu.
I onda ona Fifina... RESPECT.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kakav sukob.. did nema respekta a fakticki pljucka u vlasitit tanjur.Towelie wrote:Mora Ronaldo, ali je imao onaj sukob sa Blaterom, pa ne znam da l ce mu dati nagradu.
Šibicar wrote:Nagrada je smijurija,ali bih volio da je osvoji Mesi samo da Portugalcu skoči pritisak na 350,eto uživam kad neka gnjida koja ima sve u životu bali i pati za nekim sranjem kao što je ta zlatna lopta.

o ovome sam i ja razmisljao. ronaldo blista zadnjih par mjeseci, ali sto kazes, kako ne pobijedise onakve fudbalse sile kao sto je sjeverna irska, rusija ili izrael.ja1986 wrote:Moze li neko pojasniti zbog cega je Ronaldo zasluzio ovu nagradu? Bez obzira sto je individualna nagrada, ali lik godinama nije nista osvojio. Ako je individualno najbolji igrac zasto onda svoje ekipe nije vodio do trofeja, lafo dao tri gola u barazu, eee u barazu, pa kad je najbolji kako to da direktno nisu plasirani. Ronaldo je igrac koji po utakmici suta 15-ak puta, a daje 1-2 gola ( ukljucujuci izmisljene penale). Pored sportskih, gledaju se i ljudske osobine, karakter igraca, ponasanje na terenu ( bespotrebno padanje-dive) itd itd i mislim da je Ronaldo nikada nece osvojiti, mada ove god ima malu malu prednost, cisto iz razloga Mesijeve povrede.
Manuel Neuer (GK, Bayern Munich)uskrsno_respo wrote:a golman?
Ima boljih505sCrtom wrote:Manuel Neuer (GK, Bayern Munich)uskrsno_respo wrote:a golman?
Ja nisam stavio ovu trojcu moja anketa je obrisana tj. nije bila ovako.SaNsEo wrote:DonViton
i ti si izgleda korumpiran kao Blater pa si samo ovu trojicu stavio u svoj prvi post, iako mislim da bar jos jedan igrac bi trebao da bude u onom tvom prvom postu...
Ko si tiKemal Malovčić wrote:Propašće ti anketa ko onda kad si mene htio zavalit.![]()