dale znam da nije tema, ali aj lajk judale cooper wrote:Ma znam, ali nekada ne mozes da ne odreagujes na gluposti.ladyblue18 wrote:Ma ignore ba dale
ne reaguj ba
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dale znam da nije tema, ali aj lajk judale cooper wrote:Ma znam, ali nekada ne mozes da ne odreagujes na gluposti.ladyblue18 wrote:Ma ignore ba dale
U odnosu na elmu, ispade skromna, ali na današnjem vremenu, gdje je vise od pola nacije nezaposleno, a oni sto rade znaju nositi glavu u torbi za 4-5 stoja, radeći po raznoraznim securitasima, omladina sa fakultetima na birou, penzioneri jedu iz kontejnera...najbitnije je da je partner insan s kojim se mozes dogovoriti oko svega, evo u ovom slučaju konkretno oko finansija. Posao je prolazna stvar, sutra sve može propasti i ostajete vas dvoje kako u dobru, tako i u zlu.sour cherry wrote:Sasvim realan zahtjev.Djevojka još i skromna.Znam ja jednu sto misli ko elma89. Kaže, ne mora on biti bogat, ali nek radi, sta fali ako mu je plata samo 1000 KM. Ja i dan danas nemam komentar na tu izjavu.
Tenk ju.sha_ba wrote:dale znam da nije tema, ali aj lajk judale cooper wrote:Ma znam, ali nekada ne mozes da ne odreagujes na gluposti.ladyblue18 wrote:Ma ignore ba dale![]()
![]()
ne reaguj ba
medena ba..... nije zar?MedenoSrce wrote:stani u red shaba, a i ti dejl
A i ti si mi draga.MedenoSrce wrote:stani u red shaba, a i ti dejl
polako ti....dale cooper wrote:A i ti si mi draga.MedenoSrce wrote:stani u red shaba, a i ti dejl![]()
sha_ba wrote:medena ba..... nije zar?MedenoSrce wrote:stani u red shaba, a i ti dejl
i treba, bas na ovakvim temamaMedenoSrce wrote:sha_ba wrote:medena ba..... nije zar?MedenoSrce wrote:stani u red shaba, a i ti dejl
kažem da i dejl stane u red![]()
toliko ljubavi na ovoj temi eh
Ma znas da sam ja fin bona.sha_ba wrote:polako ti....dale cooper wrote:A i ti si mi draga.MedenoSrce wrote:stani u red shaba, a i ti dejl![]()
![]()
![]()
MedenoSrce wrote:
ukoliko se planira zajednički život ova opcije može, i mora biti jedino ispravna
dakle, ukoliko se zadužuju jedno plaća ratu, drugo se brine o režijama i tekučim potrebama
nije zajednički život "hej, hajmo spavati u istom krevetu i gledati tv skupa"
zajednički život je stvarati nešto skupa
Da hanumica zivi ne znam gdje, danas sam od svog rada kupiti stan do 30-e godine, a ne obavezati se na ropstvo kod banaka, gotovo da nije moguce, ne znam kakvo zanimanje da je u pitanju i koja zemlja da je u pitanju, izuzev ako nije rijec o ostvarenju nekog "americkog sna", ali "americki snovi" su ipak samo snovi, i to jos americkiladyblue18 wrote:Ja sam tebi vec jednom rekla kad si lupala ovakve bisere da sreca tvoja pa ne zivis u Bosni.elma89_ wrote:Ramzez pa ko je rekao da cu se za tebe udati?uglavnom su protiv oni koji se nisu snasli
budimo realni! muskarac se zene u kasnim 20-im,u ranim 30-im..ako do tada nema jedan obican stan nije ni za sta
.occhi_Azzurri wrote:Očekivati da budući suprug riješi sam stambeno pitanje, ukoliko je i djevojka u mogućnosti da učestvuje je u najmanju ruku bezobrazno.
Suprug i ja smo dali zajedno avans od ušteđevina a za razliku je on digao kredit koji zajedno otplaćujemo..
manekenka u penziji wrote:Edit: pogrešno sam ti razumjela prvu rečenicu pa sam izbrisala prvobitni komentar.occhi_Azzurri wrote:Očekivati da budući suprug riješi sam stambeno pitanje, ukoliko je i djevojka u mogućnosti da učestvuje je u najmanju ruku bezobrazno.
Suprug i ja smo dali zajedno avans od ušteđevina a za razliku je on digao kredit koji zajedno otplaćujemo..
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
logicno, pola tvog klimaksa i pola njegovog cine jedan cijeli klimaksdalalala wrote:Ja sam uvijek za pola-pola!
a ako je mladji???MedenoSrce wrote:logicno, pola tvog klimaksa i pola njegovog cine jedan cijeli klimaksdalalala wrote:Ja sam uvijek za pola-pola!![]()
samo je pitanje zasto bi dvoje ljudi htjeli jedan klimaks, a ne dva
ma znam ja, dzaba mladi ne kontaju.....MedenoSrce wrote:navali sestro![]()
htjedoh reci da je bitno uvijek davati 100%
Ptetpostavila sam da me nisi razumjela.. ja u biti dijelim tvoje mišljenje izneseno par postova ranije...manekenka u penziji wrote:manekenka u penziji wrote:Edit: pogrešno sam ti razumjela prvu rečenicu pa sam izbrisala prvobitni komentar.occhi_Azzurri wrote:Očekivati da budući suprug riješi sam stambeno pitanje, ukoliko je i djevojka u mogućnosti da učestvuje je u najmanju ruku bezobrazno.