sve dok je u nama mržnje zbog tih istih tema, NAŽALOSTZox wrote:Ako je mrtav, dugo nam je i trajao.
Koliko cemo se jos ovdje godina prepucavati oko uvijek istih tema i problema?
"Mrtav je ... "
-
privremeni
evo i mene malo do "mrtvaca", a ne mogu dokuciti oko cega se svadjate.
U svakom slucaju, ovdje se dolazi i odlazi, sasvim slobodno, a to pokazuje i broj zvanicno registrovanih, a onih sa gomilom nickova da i ne spominjem.
Teme su onakve kakvi smo mi i kakav interes imamo. Moderatori takodje. Licno, puno toga ima sto mi zasmeta, ali niti bi nekog vrijedjao, otvarao teme za kuknjavu, odlazio i vracao se pod drugim imenom, a niti tuzakao moderatorima, samo se odvojim koji dan ili preskacem takve teme. A svega toga ima, prava djecja posla. Ne zaboravljam da sam gost u necijoj kuci i ne zloupotrebljavam je.Ovo je virtuala, nitko ozbiljan nece je koristiti za propagandu politickih a ni drugih ideja ili barem nece biti ozbiljno shvacen.
Zato se lijepo izmirite i idemo dalje.

U svakom slucaju, ovdje se dolazi i odlazi, sasvim slobodno, a to pokazuje i broj zvanicno registrovanih, a onih sa gomilom nickova da i ne spominjem.
Teme su onakve kakvi smo mi i kakav interes imamo. Moderatori takodje. Licno, puno toga ima sto mi zasmeta, ali niti bi nekog vrijedjao, otvarao teme za kuknjavu, odlazio i vracao se pod drugim imenom, a niti tuzakao moderatorima, samo se odvojim koji dan ili preskacem takve teme. A svega toga ima, prava djecja posla. Ne zaboravljam da sam gost u necijoj kuci i ne zloupotrebljavam je.Ovo je virtuala, nitko ozbiljan nece je koristiti za propagandu politickih a ni drugih ideja ili barem nece biti ozbiljno shvacen.
Zato se lijepo izmirite i idemo dalje.
-
abu*garib
3 greske u 3 recenice ...privremeni wrote: Ne zaboravljam da sam gost u necijoj kuci i ne zloupotrebljavam je.Ovo je virtuala, nitko ozbiljan nece je koristiti za propagandu politickih a ni drugih ideja ili barem nece biti ozbiljno shvacen.
Zato se lijepo izmirite i idemo dalje.![]()
sta da dodam ...
-
privremeni
Namjernaabu*garib wrote:3 greske u 3 recenice ...privremeni wrote: Ne zaboravljam da sam gost u necijoj kuci i ne zloupotrebljavam je.Ovo je virtuala, nitko ozbiljan nece je koristiti za propagandu politickih a ni drugih ideja ili barem nece biti ozbiljno shvacen.
Zato se lijepo izmirite i idemo dalje.![]()
![]()
![]()
![]()
sta da dodam ...![]()
kako u licu, tako i u vremenu,
a i u jos ponecem
- jazzer
#36 Re: "Mrtav je ... "
U pravu si definitivno!combe wrote:... ovaj forum , na zalost.
Neki bivsi forumasi tvrde da su moderatori "ukopali" ovaj forum pa ako je tako predlazem "carski" rez ...
Ovo je sve postalo smijurija.
Ja nisam super aktivan clan ali nisam ni zabusant
pa mislim da sam kompetentan ovo reci.
Od volvoservisa,ljubavjetoo i drugih majmuna
forum je postao glup.Oni postave po 50 tema dnevno (izvor:glas srpski,
neki cetnicki sajtovi..) a mi se kao branimo od svega toga.
Zalosno.
- manijak1
eppur si move ...abu*garib wrote: jeli moguce
- manijak1
Kakvo je stanje van forumaa mi se kao branimo od svega toga.
Zalosno.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Hvala Tzarcar-x wrote:haji sto nije musko, nego je jos i lijepo i simpaticno zensko..mIRCerka wrote:alma_sa wrote: Od ucesnika mIRCerku (mislim da je muskarac)
nego, da ozivimo forum malo a?
ovako, danas sam ukrala jednu ciglu od srusenog dijela zgrade u marsalci
-
St.Germain
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=11700combe wrote:On "umire" a mi mu aplaudiramo .
Zalosno !
ovaj topic govori dovoljno za sebe, a ne znam cime se smatras, pa si ovdje doso pametovati a nema ni mjesec kako si se registrovao
@Skljoco/Djula/Balija/combe i sta sve ne
mozda bi ti volio da je tako, ali ima u desnom cosku dole broj registrovanih korisnika, broj poruka (preko 60 hiljada u zadnja 2 mjeseca, cime smo nadoknadili i prevazisli broj poruka obrisanih od hackera), dnevno prisutnih korisnika kojih je svakim danom sve vise, a sto se tice brisanja komentara i pomjeranja tema te banovanih korisnika, privremeni je to jako lijepo srocio:
Ne zaboravljam da sam gost u necijoj kuci i ne zloupotrebljavam je.
ovaj forum ima pravila koja vaze za sve, istini za volju, ta pravila za starije i iskusnije forumase ne vaze bas kao za nove, ali ti ljudi su ovdje redovno i imaju iza sebe hiljade poruka kojim su pokazali i dokazali da imaju sto reci.
pa eto, procitaj ih, mozda ti budu od koristi za daljnje ucesce u diskusijama na forumu
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
svako dobro
-
combe
@Skljoco/Djula/Balija/combe i sta sve neSt.Germain wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=11700combe wrote:On "umire" a mi mu aplaudiramo .
Zalosno !
ovaj topic govori dovoljno za sebe, a ne znam cime se smatras, pa si ovdje doso pametovati a nema ni mjesec kako si se registrovao![]()
@Skljoco/Djula/Balija/combe i sta sve ne![]()
mozda bi ti volio da je tako, ali ima u desnom cosku dole broj registrovanih korisnika, broj poruka (preko 60 hiljada u zadnja 2 mjeseca, cime smo nadoknadili i prevazisli broj poruka obrisanih od hackera), dnevno prisutnih korisnika kojih je svakim danom sve vise, a sto se tice brisanja komentara i pomjeranja tema te banovanih korisnika, privremeni je to jako lijepo srocio:
Ne zaboravljam da sam gost u necijoj kuci i ne zloupotrebljavam je.
ovaj forum ima pravila koja vaze za sve, istini za volju, ta pravila za starije i iskusnije forumase ne vaze bas kao za nove, ali ti ljudi su ovdje redovno i imaju iza sebe hiljade poruka kojim su pokazali i dokazali da imaju sto reci.
pa eto, procitaj ih, mozda ti budu od koristi za daljnje ucesce u diskusijama na forumu
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
svako dobro
Upoznao sam Skljocu a cuo za Djulu . Cuo sam da si joj jedno vrijeme prijetio i nekakvim "bombicama" kao najiskusniji terorista .
A za "prisutne" na forumu mogu da se samo nasmijem .
Ako se moderatori broje sa brojem 10 onda prisutnih ima i vise ali ... vise sam nego siguran da u svakom trenutku ima vise moderatora nego ucesnika .
A SARAJEVO je moja kuca pa me iz nje ( SARAJEVA) ne mogu istjeravati nikakvi Hrvati , Srbi i takozvani Bosnjaci .
Nego spremi se ti za promjenu , uskoro ocekuj da te pozovu iz crkve St.Germain da tamo moderiras crkveni forum.
Toliko za danas .
-
St.Germain
Sarajevo mozda jeste tvoja kuca ali ne i ovaj forum
imas pravila i pridrzavaj ih se. ma sta god o meni mislio, ja sam ti domacin, svidjalo se to tebi ili ne
imas pravila i pridrzavaj ih se. ma sta god o meni mislio, ja sam ti domacin, svidjalo se to tebi ili ne
-
digger
Nista se ne moze dodati na ovaj kolorful komentar.alma_sa wrote:....Moje misljenje i licna iskustva o procjeni pojedinaca koliko je ko jadan radi svoga dostojanstva, kucnog , opceg odgoja i elementarne kulture necu govoriti.
Kako ce i na kojim principima i sa kojom kategorijom ucesnika funkcionirati forum , nije moj problem ali na tvoju i opcu srecu i dobrobit svih jeste tvoj problem.....
Almasa, bona, sto ne srocis novi nego prepisujes svoj vlastiti sa ove iste teme?
-
St.Germain
marg/alma je banovanaSD-6 wrote:nema alme/marg odavno![]()
sigurno je ne pustaju njeni cuvari iz Pazarica![]()
![]()
a sto se foruma tice,samo ovo:rahmet mu dusi![]()
otjerati jacka je haram,a u isto vijeme tolerisati razne sagolje i djoge
![]()
![]()
postavite ih za moderatore,hebali vas oni
"sagolji" i "djoge" su banovani
a sto se tice rahmeta, pogledaj ziv bio broj prisutnih u 2:00 po noci ovog foruma i prosetaj malo forumskim bh internet kasabama pa ces vidjet da pises totalne gluposti