Bivše

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#26 Re: Bivše

Post by Truba »

muški ponekad lažu da spriječe daljnja peglanja objašnjavanja ili im se jednostavno ne da na tu temu pričati

:?
kkić

#27 Re: Bivše

Post by kkić »

Black swan wrote:muški ponekad lažu da spriječe daljnja peglanja objašnjavanja ili im se jednostavno ne da na tu temu pričati

:?
On i jeste tip koji će upravo tako reći: "Nemoj da me peglaš" čim se priča o nečemu o čemu on ne bi.
Ali, brate, mrzim laž! :cry:
lavorpunvode

#28 Re: Bivše

Post by lavorpunvode »

mozda da to njemu kazes? i da mu prestanes pretresati listu prijatelja?
meni ovako zvucis bas paranoicno, mogu misliti kako je to tek uzivo, tako da me ne cudi sto ti je krio. budi sretna sto ti je rekao i da ima profil uopste :D
kkić

#29 Re: Bivše

Post by kkić »

lavorpunvode wrote:mozda da to njemu kazes? i da mu prestanes pretresati listu prijatelja?
meni ovako zvucis bas paranoicno, mogu misliti kako je to tek uzivo, tako da me ne cudi sto ti je krio. budi sretna sto ti je rekao i da ima profil uopste :D
Vjeruj mi, nisam je nikad spominjala, samo sam prvi put pitala a ko je ova, isto kao što i on mene pita za nekoga koga ne zna. Paranoična sam postala jer me je slagao a znala sam istnu. Ma sluđena sam ja sad :twisted:
Kroksica

#30 Re: Bivše

Post by Kroksica »

Nego, koje su ti godine, sestro?
lavorpunvode

#31 Re: Bivše

Post by lavorpunvode »

ako si znala istinu, koja je svrha tvog pitanja bila uopste? da sama sebi belaj napravis, kako to obicno ide. a kad veci jesi, cim te slagao trebala si mu reci da znas da laze, iskreno i direktno. vjerujem da bi ti tad i sam rekao zasto je to uradio.
kkić

#32 Re: Bivše

Post by kkić »

Kroksica wrote:Nego, koje su ti godine, sestro?
21
kkić

#33 Re: Bivše

Post by kkić »

lavorpunvode wrote:ako si znala istinu, koja je svrha tvog pitanja bila uopste? da sama sebi belaj napravis, kako to obicno ide. a kad veci jesi, cim te slagao trebala si mu reci da znas da laze, iskreno i direktno. vjerujem da bi ti tad i sam rekao zasto je to uradio.
Samo sam rekla: "Vidjećemo je li tako kako kažeš, nadam se da nešto ne kriješ".. Svo vrijeme poriče. A kada sam nabavila dokaz, onda sam rekla, možda malo naglo, ali ne podnosim laaž :twisted:
neko iz mase

#34 Re: Bivše

Post by neko iz mase »

mozda mu stvarno nije bivsa vec trenutna :)
kkić

#35 Re: Bivše

Post by kkić »

neko iz mase wrote:mozda mu stvarno nije bivsa vec trenutna :)
Poslije ovoga, sve je moguće ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#36 Re: Bivše

Post by ladyblue18 »

lavorpunvode wrote:ako si znala istinu, koja je svrha tvog pitanja bila uopste? da sama sebi belaj napravis, kako to obicno ide. a kad veci jesi, cim te slagao trebala si mu reci da znas da laze, iskreno i direktno. vjerujem da bi ti tad i sam rekao zasto je to uradio.
Slagao je da bi izbjegao upravo ovo sto mu je ona priredila, gore joj je to vec neko rekao, muskarci ne vole situacije poput ove u koju je ona dovela momka.
Da se ne lazemo, niko ne voli takve situacije.
kkić wrote: Samo sam rekla: "Vidjećemo je li tako kako kažeš, nadam se da nešto ne kriješ".. Svo vrijeme poriče. A kada sam nabavila dokaz, onda sam rekla, možda malo naglo, ali ne podnosim laaž :twisted:
De nam reci kako bi ti reagovala da te neko ovako gusi i prijeti, jos samo detektiva za njim da posaljes da ga prati :roll:
Kakvi ba dokazi, kakve budalastine, pusti se corava posla inace ces izgubiti momka, a nece bit tata kriv nego samo ti.

Postovi ti odusi paranojom i pesimizmom i povodljvoscu, e sad zamisli ako na nas ostavljas takav utisak kako je onda njemu sa tobom.
Kroksica

#37 Re: Bivše

Post by Kroksica »

kkić wrote:
Mozda mu je skroz nebitna pa nece da prica o tome, a ti zavrla. Gledaj to iz drugog ugla, on ti ne bi lag'o da ti nisi pocela sa ispitivanjem.
kkić

#38 Re: Bivše

Post by kkić »

Kroksica wrote:
kkić wrote:
Mozda mu je skroz nebitna pa nece da prica o tome, a ti zavrla. Gledaj to iz drugog ugla, on ti ne bi lag'o da ti nisi pocela sa ispitivanjem.
Ja bi voljela da si ti u pravu, definitivno, ja sam na prvu burno odreagovala. :|
dalalala

#39 Re: Bivše

Post by dalalala »

Nikad mi nisu bile jasne te svađe u vezi facebooka i nikad i neće! :izet:
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#40 Re: Bivše

Post by brad90 »

zasto vi mislite da vas neko laze, ali konstantno. Zasto ste tako luckaste ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#41 Re: Bivše

Post by Velkoski »

samo chobani i budale drže bivše po fejzbuku i imenicima
fantom slobode

#42 Re: Bivše

Post by fantom slobode »

ladyblue18 wrote:
Slagao je da bi izbjegao upravo ovo sto mu je ona priredila, gore joj je to vec neko rekao, muskarci ne vole situacije poput ove u koju je ona dovela momka.
Da se ne lazemo, niko ne voli takve situacije.
kkić wrote: Samo sam rekla: "Vidjećemo je li tako kako kažeš, nadam se da nešto ne kriješ".. Svo vrijeme poriče. A kada sam nabavila dokaz, onda sam rekla, možda malo naglo, ali ne podnosim laaž :twisted:
De nam reci kako bi ti reagovala da te neko ovako gusi i prijeti, jos samo detektiva za njim da posaljes da ga prati :roll:
Kakvi ba dokazi, kakve budalastine, pusti se corava posla inace ces izgubiti momka, a nece bit tata kriv nego samo ti.

Postovi ti odusi paranojom i pesimizmom i povodljvoscu, e sad zamisli ako na nas ostavljas takav utisak kako je onda njemu sa tobom.
:thumbup: samo se zamara nepotrebnim. Nikako da primjeti da je ta bivsa, a da je ona sadasnja.
duminjo

#43 Re: Bivše

Post by duminjo »

ako ti ne bude dao pasvord, muti sigurno
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#44 Re: Bivše

Post by brad90 »

ma ne mora dati, ona vec to ima. standardno :)
shmizlica

#45 Re: Bivše

Post by shmizlica »

kkić uvijek ima zanimljive teme za razglabanje o njima :D
ladyblue18 wrote: Postovi ti odusi paranojom i pesimizmom i povodljvoscu, e sad zamisli ako na nas ostavljas takav utisak kako je onda njemu sa tobom.
i šta reći više :eh:
fantom slobode

#46 Re: Bivše

Post by fantom slobode »

brad90 wrote:ma ne mora dati, ona vec to ima. standardno :)
:lol: :lol: :lol: control freak u akciji...
mefistofilis

#47 Re: Bivše

Post by mefistofilis »

lako se sad na ovo sve smijati ali ja suosjecam sa momkom fakat :lol:
kkić

#48 Re: Bivše

Post by kkić »

Jadna ja, svi me napadoste hahahaha :shock:
Pa nznm, jbmu, trebao je da mi kaže kada sam ga LIJEPO i SMIRENO pitala prvi put ko je ova djevojka a ne da mi prećuti to.
pink floydd

#49 Re: Bivše

Post by pink floydd »

pobrini se ti malo o "njemu", ako me razumEš :D i sve ce da ti kaze

Ako ti je prećutio kad si ga lijepo i smireno pitala onda mu vjerovatno nista i ne znaci. Kasnije si mu bila dosadna pa nije htio da kaze.
kkić

#50 Re: Bivše

Post by kkić »

pink floydd wrote:pobrini se ti malo o "njemu", ako me razumEš :D i sve ce da ti kaze

Ako ti je prećutio kad si ga lijepo i smireno pitala onda mu vjerovatno nista i ne znaci. Kasnije si mu bila dosadna pa nije htio da kaze.
Pa i trebala bih, smiriti se definitivno u vezi svega ovoga.. Ali čovjek u afektu odreaguje na najgori mogući način, jbg...
Post Reply