i mene zanima koji su njeni razlozi protiv?Nokija wrote:A zasto mislis da ne bi mogla?dalalala wrote:Ja se divim svima koji opstanu u vezi na daljinu. Ja stvarno ne bih mogla. Svaka vam čast ljudi
Veza na daljinu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- BarbaDue
#26 Re: Veza na daljinu?
- shmizlica
#27 Re: Veza na daljinu?
znači ipak ne pali na daljinudale cooper wrote:Ni sam se ne sjećam ovog loženja.fatamorgana wrote:Pa što si onda ložila onog Dalea? Na daljinu,dalalala wrote:Ja se divim svima koji opstanu u vezi na daljinu. Ja stvarno ne bih mogla. Svaka vam čast ljudi![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28 Re: Veza na daljinu?
Nokija wrote:dalalala wrote:Ja se divim svima koji opstanu u vezi na daljinu. Ja stvarno ne bih mogla. Svaka vam čast ljudi
A zasto mislis da ne bi mogla?

- dale cooper
#29 Re: Veza na daljinu?
Ozbiljno, nemam pojma ko je ova dalalala.fatamorgana wrote:
Sad će zima pa ćeš se sjetiti,
- fantom slobode
#30 Re: Veza na daljinu?
zato imaju drugi koji se sjecaju...dale cooper wrote:Ni sam se ne sjećam ovog loženja.fatamorgana wrote:Pa što si onda ložila onog Dalea? Na daljinu,dalalala wrote:Ja se divim svima koji opstanu u vezi na daljinu. Ja stvarno ne bih mogla. Svaka vam čast ljudi![]()
seks, lazi i video trake...
- fatamorgana
#31 Re: Veza na daljinu?
Ma sestra od Nokije,dale cooper wrote:Ozbiljno, nemam pojma ko je ova dalalala.fatamorgana wrote:
Sad će zima pa ćeš se sjetiti,Jedino ako ti znaš nešto što ja ne znam.
-
-Pravda-
#32 Re: Veza na daljinu?
Jarane ako je to to, onda je to to, shvatas!? Znaci ako se zbilje volite i stalo vam je jedno do drugog, onda ce obje strane sve uraditi da to uspije. Odredite pravila igre, postujte to i nece biti tesko. To je dobar test jer tu mozes vidjeti o kakvoj je osobi rijec, tu svako pokaze svoje pravo lice. Bez problema moze uspjet ako su obje strane za. Ako je rijec o slabim ljudima onda od toga nema nista, jer takvi ljudi odmah padnu cim dodje prva prepreka, nista ne skodi pokusat, jer nemos nista izgubiti, sve sto radis, radis na svoju stetu ili dobrobit, tako vrijedi i za druge. Hrabro samo.
- dale cooper
#33 Re: Veza na daljinu?
And the plot thickens...fatamorgana wrote:Ma sestra od Nokije,dale cooper wrote:Ozbiljno, nemam pojma ko je ova dalalala.fatamorgana wrote:
Sad će zima pa ćeš se sjetiti,Jedino ako ti znaš nešto što ja ne znam.
Ne zvuči mi baš kao njena sestra.
- fatamorgana
#34 Re: Veza na daljinu?
Zati i imamo tajnog agenta Dale Coopera na forumu, da rasklupča ovakve podle ženske zavjere protiv muškaraca,dale cooper wrote:And the plot thickens...fatamorgana wrote:
Ma sestra od Nokije,![]()
- dale cooper
#35 Re: Veza na daljinu?
Ti se bolje razumiješ u intrigantnosti forumskog trolanja i kloniranja.fatamorgana wrote:Zati i imamo tajnog agenta Dale Coopera na forumu, da rasklupča ovakve podle ženske zavjere protiv muškaraca,dale cooper wrote:And the plot thickens...fatamorgana wrote:
Ma sestra od Nokije,![]()
-
vade_mecum
#36 Re: Veza na daljinu?
ako postoji plan da zivite unutar istog postanskog broja onda nije tesko i moguce je. ako ne, onda se osjecas kao da trcis na traci za trcanje bez da znas koliko je do kraja preostalo (sto znaci gubitak vremena, energije, novca i zivaca)...ukratko 
- fantom slobode
#37 Re: Veza na daljinu?
dale cooper wrote:Ti se bolje razumiješ u intrigantnosti forumskog trolanja i kloniranja.fatamorgana wrote:
Zati i imamo tajnog agenta Dale Coopera na forumu, da rasklupča ovakve podle ženske zavjere protiv muškaraca,
- Afanasi_94
#38 Re: Veza na daljinu?
Ja se slažem sa ovim. Ne znam zašto ne bi uspjelo ako vam je dovoljno stalo i ako želite da se potrudite.-Pravda- wrote:Jarane ako je to to, onda je to to, shvatas!? Znaci ako se zbilje volite i stalo vam je jedno do drugog, onda ce obje strane sve uraditi da to uspije. Odredite pravila igre, postujte to i nece biti tesko. To je dobar test jer tu mozes vidjeti o kakvoj je osobi rijec, tu svako pokaze svoje pravo lice. Bez problema moze uspjet ako su obje strane za. Ako je rijec o slabim ljudima onda od toga nema nista, jer takvi ljudi odmah padnu cim dodje prva prepreka, nista ne skodi pokusat, jer nemos nista izgubiti, sve sto radis, radis na svoju stetu ili dobrobit, tako vrijedi i za druge. Hrabro samo.
- fatamorgana
#39 Re: Veza na daljinu?
Pa duže sam od tebe na forumu,dale cooper wrote:
Ti se bolje razumiješ u intrigantnosti forumskog trolanja i kloniranja.
- fatamorgana
#40 Re: Veza na daljinu?
Baš je lijepo kad su nam i penzioneri veseli,fantom slobode wrote:dale cooper wrote:Ti se bolje razumiješ u intrigantnosti forumskog trolanja i kloniranja.fatamorgana wrote:
Zati i imamo tajnog agenta Dale Coopera na forumu, da rasklupča ovakve podle ženske zavjere protiv muškaraca,![]()
![]()
![]()
sav je "IN"...
- fantom slobode
#41 Re: Veza na daljinu?
trazi, trazi, pa ces nacifatamorgana wrote:Pa duže sam od tebe na forumu,dale cooper wrote:
Ti se bolje razumiješ u intrigantnosti forumskog trolanja i kloniranja.
-
vade_mecum
#42 Re: Veza na daljinu?
obicno ne uspije jer ljudi moraju zrtvovati puno vise nego sto su spremni ili sto su mislili u pocetku. budimo iskreni i nemojmo se lagati,veze na daljinu su pravo teske.Afanasi_94 wrote:Ja se slažem sa ovim. Ne znam zašto ne bi uspjelo ako vam je dovoljno stalo i ako želite da se potrudite.-Pravda- wrote:Jarane ako je to to, onda je to to, shvatas!? Znaci ako se zbilje volite i stalo vam je jedno do drugog, onda ce obje strane sve uraditi da to uspije. Odredite pravila igre, postujte to i nece biti tesko. To je dobar test jer tu mozes vidjeti o kakvoj je osobi rijec, tu svako pokaze svoje pravo lice. Bez problema moze uspjet ako su obje strane za. Ako je rijec o slabim ljudima onda od toga nema nista, jer takvi ljudi odmah padnu cim dodje prva prepreka, nista ne skodi pokusat, jer nemos nista izgubiti, sve sto radis, radis na svoju stetu ili dobrobit, tako vrijedi i za druge. Hrabro samo.
- fatamorgana
#43 Re: Veza na daljinu?
Evo kako usrećiti penzionera, daš mu malo peMzijice, malo lijekova za PTSP i sreći nikad kraja,fantom slobode wrote:trazi, trazi, pa ces nacifatamorgana wrote:Pa duže sam od tebe na forumu,dale cooper wrote:
Ti se bolje razumiješ u intrigantnosti forumskog trolanja i kloniranja.![]()
![]()
![]()
- fantom slobode
#44 Re: Veza na daljinu?
Cemu tuga, cemu suze...YOLO
- Afanasi_94
#45 Re: Veza na daljinu?
Jesu teške ali nisu nemoguće.vade_mecum wrote:obicno ne uspije jer ljudi moraju zrtvovati puno vise nego sto su spremni ili sto su mislili u pocetku. budimo iskreni i nemojmo se lagati,veze na daljinu su pravo teske.Afanasi_94 wrote:Ja se slažem sa ovim. Ne znam zašto ne bi uspjelo ako vam je dovoljno stalo i ako želite da se potrudite.-Pravda- wrote:Jarane ako je to to, onda je to to, shvatas!? Znaci ako se zbilje volite i stalo vam je jedno do drugog, onda ce obje strane sve uraditi da to uspije. Odredite pravila igre, postujte to i nece biti tesko. To je dobar test jer tu mozes vidjeti o kakvoj je osobi rijec, tu svako pokaze svoje pravo lice. Bez problema moze uspjet ako su obje strane za. Ako je rijec o slabim ljudima onda od toga nema nista, jer takvi ljudi odmah padnu cim dodje prva prepreka, nista ne skodi pokusat, jer nemos nista izgubiti, sve sto radis, radis na svoju stetu ili dobrobit, tako vrijedi i za druge. Hrabro samo.
-
Mutivoda
#46 Re: Veza na daljinu?
Znaaaju biti jaako nepodnošljiveAfanasi_94 wrote:
Jesu teške ali nisu nemoguće.
- BarbaDue
#47 Re: Veza na daljinu?
sve zavisi od aktera 
- Septembar29
#48 Re: Veza na daljinu?
Uh, zna biti stvarno zafrkano i tesko. Ali ako tog nekog volite i planirate zajednicku buducnost, svaka minuta cekanja i razdvojenosti vrijedi, svaka! 
- d.a.d.a.
#49 Re: Veza na daljinu?
+1Mutivoda wrote:Znaaaju biti jaako nepodnošljiveAfanasi_94 wrote:
Jesu teške ali nisu nemoguće.
I još onaj osjećaj kada vidiš partnera nakon duugo vremena
Trenuci koji se pamte
- kritichar
#50 Re: Veza na daljinu?
po čemu se pamate?d.a.d.a. wrote:+1Mutivoda wrote:Znaaaju biti jaako nepodnošljiveAfanasi_94 wrote:
Jesu teške ali nisu nemoguće.![]()
I još onaj osjećaj kada vidiš partnera nakon duugo vremena![]()
Trenuci koji se pamte