Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sema911s
#26 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
da izmaknu kontroli da al moraju i oni drugi bit van kontrole,., a to je tesko da se tako sta spoji,.,mada zna da bude,., niko nece sa nekim koga prvi put vidi,.,kako neko rece to su obrazovani civilizovani ljudi iz viseg ranga,., nesto tako,,.,
ja jednu kolegicu nikada nisam primjecivao do tih seminara, radila sprat ispod,., al na seminaru od stidne curice postade,.,uh rodila je majka nako stidnu
ja jednu kolegicu nikada nisam primjecivao do tih seminara, radila sprat ispod,., al na seminaru od stidne curice postade,.,uh rodila je majka nako stidnu
- MedenoSrce
#27 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
i onda svi pocese skakati jedni na druge ko zeceviangelo wrote:Ne. Ali bio sam nazočan. Kad se popije koja čašica vishe stvari se lako izmaknu kontroli.
- fantom slobode
#28 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
a ne, to se radi u prirodi...to ne potpada pod seminare i sluzbena putovanja, osim ako nije rijec o agronomima...MedenoSrce wrote:i onda svi pocese skakati jedni na druge ko zeceviangelo wrote:Ne. Ali bio sam nazočan. Kad se popije koja čašica vishe stvari se lako izmaknu kontroli.

Last edited by fantom slobode on 05/11/2013 15:25, edited 1 time in total.
- Irelevantan
#29 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Bio na sl. putu x puta ma nikad ništa, ni habera što bi rekli, bude flertanja i tu sve završi.
Radi se o tome da upravo zbog tih provikanih sl. puteva ljudi su na većem oprezu nego inače, jer na tim druženjima teambuildinzima i sl. sranjima, svi snimaju sve, da sutra imaju skime usta izapirati
Sve je to prenapunaho oko sl. puteva. Međutim kada šef ili direktor uvijek vodi jednu te istu osobu, ili dvije iste osobe štimaju da su uvijek zajedno na sl. putu e to je drugi par opanaka, i toga je bilo u firmi i skontali smo koje kolege to rade, ali ti se taslače i mimo sl puta.
Radi se o tome da upravo zbog tih provikanih sl. puteva ljudi su na većem oprezu nego inače, jer na tim druženjima teambuildinzima i sl. sranjima, svi snimaju sve, da sutra imaju skime usta izapirati
Sve je to prenapunaho oko sl. puteva. Međutim kada šef ili direktor uvijek vodi jednu te istu osobu, ili dvije iste osobe štimaju da su uvijek zajedno na sl. putu e to je drugi par opanaka, i toga je bilo u firmi i skontali smo koje kolege to rade, ali ti se taslače i mimo sl puta.
- fantom slobode
#30 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
samo nek je veselo...
- madner
-
vryzas
- yoda82
#33 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Bio ja i ništatalashika wrote:Nisam nikad bila na službenom putubem im
Šalu na stranu, što neko reče i ako bude, to je već prije ''razrađeno''. Vrlo rijetko da se na seminaru neko ''pokupi''.....
- ho oponopono
#34 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Senchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
Da li je istina da bude zestoke igranke, ili to vise narod voli preuvelicati pod uticajem filmova i cega sve ne
...ovdje se niko ne jebe(da prostiš)!

- vesela_sveska
#35 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
istina zivaSenchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
Da li je istina da bude zestoke igranke, ili to vise narod voli preuvelicati pod uticajem filmova i cega sve ne
- dita von teese
#36 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Meni je pricala poznanica
kako joj je na nekom seminaru prisao nepoznat muskarac i rekao bez uvoda: "E, oces da se kresnemo?"
- yoda82
#37 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ne sumnjam, ali ja sam bio i u kafani kad lik prilazi njemu nepoznatoj djevojci i kaže ''hoćemo li se večeras?''dita von teese wrote:Meni je pricala poznanicakako joj je na nekom seminaru prisao nepoznat muskarac i rekao bez uvoda: "E, oces da se kresnemo?"
Opet kažem, naravno da ima svega na seminarima, ali nije ni blizu kao što se priča. A i većina ljudi koji se tamp posexaju su već u šemi. U ostalom, ne vidim da je ovdje neko rekao da se sexao po seminarima, a još manje da je to radio više puta....
- yoda82
#38 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
yoda82 wrote:Ne sumnjam, ali ja sam bio i u kafani kad lik prilazi njemu nepoznatoj djevojci i kaže ''hoćemo li se večeras?''dita von teese wrote:Meni je pricala poznanicakako joj je na nekom seminaru prisao nepoznat muskarac i rekao bez uvoda: "E, oces da se kresnemo?"
Opet kažem, naravno da ima svega na seminarima, ali nije ni blizu kao što se priča. A i većina ljudi koji se tamp posexaju su već u šemi. U ostalom, ne vidim da je ovdje neko rekao da se sexao po seminarima, a još manje da je to radio više puta....
talashika wrote:yoda82 wrote: Bio ja i ništa![]()
Šalu na stranu, što neko reče i ako bude, to je već prije ''razrađeno''. Vrlo rijetko da se na seminaru neko ''pokupi''.....
E jes smotan
- Ramzess Veliki
#39 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ako ti je do seksa dođi u moju banku, nas sve jebu članovi uprave, oči nam poispadale ...EMSBIH wrote:Ljudi uozbiljite se...jel se isplati prelazit u kakvu firmu il jok.... da dzaba ne skupljam ove papircuge i diplome po kuci![]()
![]()
- tiranosaur
#40 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ramzess Veliki wrote:Ako ti je do seksa dođi u moju banku, nas sve jebu članovi uprave, oči nam poispadale ...EMSBIH wrote:Ljudi uozbiljite se...jel se isplati prelazit u kakvu firmu il jok.... da dzaba ne skupljam ove papircuge i diplome po kuci![]()
![]()
sta je ba ramke,nisu ni sekretarice sto su nekad bile,ha?
- fantom slobode
#41 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Slabo seminara u zadnje vrijeme...kriza, pa to ti je. A i radnice se udebljale od nervoze...tiranosaur wrote:Ramzess Veliki wrote:Ako ti je do seksa dođi u moju banku, nas sve jebu članovi uprave, oči nam poispadale ...EMSBIH wrote:Ljudi uozbiljite se...jel se isplati prelazit u kakvu firmu il jok.... da dzaba ne skupljam ove papircuge i diplome po kuci![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#42 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ma ne ... govorim o novim trendovima, nisi u toku bona ...tiranosaur wrote:Ramzess Veliki wrote:Ako ti je do seksa dođi u moju banku, nas sve jebu članovi uprave, oči nam poispadale ...EMSBIH wrote:Ljudi uozbiljite se...jel se isplati prelazit u kakvu firmu il jok.... da dzaba ne skupljam ove papircuge i diplome po kuci![]()
![]()
Sad je po novom fol u globalnom ekonomskom prosperitetu koji nam svima daje mnogo više mogućnosti nego nazadni socijalistički model. Trebaš se naguziti da bi uspio u životu. Što te više jebu direktori to se više penješ na društvenoj ljestvici.
- tiranosaur
#43 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
pa nije to nista novo...i prije su mnogi na taj nacin uspjeli...
samo izgleda da oni tebe dobro handre kad si moj komentar shvatio ozbiljno
- fantom slobode
#44 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
sve je dobro dok se ne mora ici na seminare...pa vi podrzavajte onu anamo populaciju. Nadam se da mu je u banci zenski rukovodeci kadar, nekako bi se to i izdrzalo...tiranosaur wrote:pa nije to nista novo...i prije su mnogi na taj nacin uspjeli...
- tiranosaur
#45 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
da i to si u pravu...zamisli..ramke,takav muskarac da se mora dati direktoru
jao ramke izvini al pokusala sam to zamisliti
jao ramke izvini al pokusala sam to zamisliti
- tiranosaur
#46 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj

mislim da bi se na ovakav mobing svi slozili
-
azdralovic
#47 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
mislim da je ovo nastimano, kako mu je otkopcana kosulja a kravata fino svezanatiranosaur wrote:
mislim da bi se na ovakav mobing svi slozili
ovo inace samo da upratim temu
- fantom slobode
#48 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
nije ramke lud...dobro je on razmislio prije nego sto se zaposlio...e sad sto je puno sefica iznad njega, vremenom to pocne i stvarati probleme...ne moze se sve stici i izdrzati tokom dana...previse pritiska...ne daju glave dici, koliko su navalile.tiranosaur wrote:da i to si u pravu...zamisli..ramke,takav muskarac da se mora dati direktoru![]()
![]()
jao ramke izvini al pokusala sam to zamisliti![]()
- Ramzess Veliki
#49 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ovaj ... znaš ... ja sam direktor ...tiranosaur wrote:da i to si u pravu...zamisli..ramke,takav muskarac da se mora dati direktoru![]()
![]()
- tiranosaur
#50 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ramzess Veliki wrote:Ovaj ... znaš ... ja sam direktor ...tiranosaur wrote:da i to si u pravu...zamisli..ramke,takav muskarac da se mora dati direktoru![]()
![]()