NEKA DIGGEROVA RAZMISLJANJA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

digger

Post by digger »

Well, to je slika dok sam bio mladji. Vise kose.
alek

#27 Re: NEKA DIGGEROVA RAZMISLJANJA

Post by alek »

digger wrote:Beskrajna kritika. Zato prije nego sto se dovedete u takvu situaciju i potpadnete pod uticaj kritike, otrgnite se dok je vrijeme i pristupite drugoj strani.
onoj koju kritikuju? :D :D :D digger, samo vracam temu na vrh :wink:
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Digger puno filozofira. Neuobicajeno motivisan za neke promjene. Odjednom! Pa gdje si bio svih ovih proteklih godina nego bas sada da se navodno pojavis? Da ne pripadas kojoj politickoj oganizaciji pa si se obavezao mozda da vrsis neki uticaj? Pretjerano pokusavas diggeru - zato si mi nekako shuh - mush. :D Sve sto je pretjerano - sumnjivo je. ;)

~ just my opinion ~ a ti sad nastavi dalje.... :lol:
digger

Post by digger »

Sarajevska Princeza wrote:Digger puno filozofira. Neuobicajeno motivisan za neke promjene. Odjednom! Pa gdje si bio svih ovih proteklih godina nego bas sada da se navodno pojavis? Da ne pripadas kojoj politickoj oganizaciji pa si se obavezao mozda da vrsis neki uticaj? Pretjerano pokusavas diggeru - zato si mi nekako shuh - mush. :D Sve sto je pretjerano - sumnjivo je. ;)
~ just my opinion ~ a ti sad nastavi dalje.... :lol:
Ja znam diggera! On je vrlo inteligentan, rasnog izgleda i plamenog pogleda, pa ga sve rasne zene oblijecu kao pcele oko meda.
Sto znaci, sanse su ti nikakve.
Just my opinion.
alek

Post by alek »

Sarajevska Princeza wrote:...nego bas sada da se navodno pojavis?
:D :D diggerovo 'navodno' :D pojavljivanje ovdje je izvjesno, a ti si i dalje samo navodno princeza :D :D
digger

Post by digger »

alek wrote:
Sarajevska Princeza wrote:...nego bas sada da se navodno pojavis?
:D :D diggerovo 'navodno' :D pojavljivanje ovdje je izvjesno, a ti si i dalje samo navodno princeza :D :D
:D
Post Reply