Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- gnjev
#26 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Za 13 14 sati vidjećemo pijul vam vode te teorije o namještenjima
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
- spree
#27 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
ja mislim da ce biti bas ovako kako ovdje stoje, jedna naspram druge. najjaci s najjacim. grcka nek prodje i dodje s nama u grupu da ih i tamo sjeb...Mezzo-x wrote:
-
tipico2
#28 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Buraz puno je para u pitanju.gnjev wrote:Za 13 14 sati vidjećemo pijul vam vode te teorije o namještenjima
1. prevara su ove dvije grupe - zasto ih nisu sve zajedno stavili u jedan sesir pa izvlaci ?
2. prevara ce biti sudije
- cyprus
#29 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Fakat, ako ste uvjereni da je namješteno, kako vam se da gledat i pratit?
Ponavljam, što sam jučer ili prekjuče reko - ja da smatram da je namješteno, nema tih para koje bi me mogle natjerat da se uživim u baraž, prvenstvo ili fudbal generalno 
Last edited by cyprus on 21/10/2013 00:47, edited 1 time in total.
- gnjev
#30 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Uvijek se podilazilo jačim ekipama jbg al namještanje susreta bi bio korak dalje
- Bosanski_kralj
#31 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Može vam se ne sviđati Grčki stil igre, ali oni znaju da tako moraju igrati, jer drugačije ne znaju. Ako bi protiv nekog trebalo navijati u ovom baražu onda su to Francuzi, koji su se na posljednja dvavelika takmičenjima uvijek uz pomoć sudijskih previda plasirali. Dok se za Grke i ne vežu takve afere.
Ne bih volio da se Hrvati plasiraju. Njihovog konstantog podcjenjivačkog gledanja prema BiH mi je na vrh glave.
Ne bih volio da se Hrvati plasiraju. Njihovog konstantog podcjenjivačkog gledanja prema BiH mi je na vrh glave.
-
tipico2
#32 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Slazem se u potpunosti s tobom, samo sto se Grka tice tu ne. (50 000 € = Litvanija ?)Bosanski_kralj wrote:Može vam se ne sviđati Grčki stil igre, ali oni znaju da tako moraju igrati, jer drugačije ne znaju. Ako bi protiv nekog trebalo navijati u ovom baražu onda su to Francuzi, koji su se na posljednja dvavelika takmičenjima uvijek uz pomoć sudijskih previda plasirali. Dok se za Grke i ne vežu takve afere.
- gnjev
#33 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Odbacimo afere, mislim da Grci igrom nisu zaslužili svjetsko
-
tipico2
#34 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Volio bih da Portugal, Island, Rumunija i Svedska prodju dalje..............Hrvati su OK, al neka ostanu kuci sa Srbijom i gledaju kako to Zmajevi rade ... 
- cyprus
#35 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Prvo, ta priča o 50 000 evra nije nigdje potvrđena, čini mi se... To je tvrdnja iznijeta od strane litvanskih novinara, koje može ali i ne mora biti tačna...tipico2 wrote:Slazem se u potpunosti s tobom, samo sto se Grka tice tu ne. (50 000 € = Litvanija ?)Bosanski_kralj wrote:Može vam se ne sviđati Grčki stil igre, ali oni znaju da tako moraju igrati, jer drugačije ne znaju. Ako bi protiv nekog trebalo navijati u ovom baražu onda su to Francuzi, koji su se na posljednja dvavelika takmičenjima uvijek uz pomoć sudijskih previda plasirali. Dok se za Grke i ne vežu takve afere.
Drugo, ako i jeste tačna, taj način stimulisanja ekipa nije ništa novo u fudbalu... Takve priče slušamo skoro svake godine i nikom ništa... Zašto bi sad jedino Grci odjednom bili nemoralni zbog toga i zašto bi to bila afera?
Treće, jel nam to stvarno žao što smo pobjedili pošteno, odnosno što Litvanci nisu ušli nonšalantno u utakmicu?
Last edited by cyprus on 21/10/2013 00:59, edited 1 time in total.
-
tipico2
#36 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Buraz, ti izgleda nisi gledao utakmicu.cyprus wrote:Prvo, ta priča o 50 000 evra nije nigdje potvrđena, čini mi se... To je tvrdnja iznijeta od strane litvanskih novinara, koje može ali i ne mora biti tačna...tipico2 wrote:Slazem se u potpunosti s tobom, samo sto se Grka tice tu ne. (50 000 € = Litvanija ?)Bosanski_kralj wrote:Može vam se ne sviđati Grčki stil igre, ali oni znaju da tako moraju igrati, jer drugačije ne znaju. Ako bi protiv nekog trebalo navijati u ovom baražu onda su to Francuzi, koji su se na posljednja dvavelika takmičenjima uvijek uz pomoć sudijskih previda plasirali. Dok se za Grke i ne vežu takve afere.
Drugo, ako i jeste tačna, taj način stimulisanja ekipa nije ništa novo u fudbalu... Takve priče slušamo skoro svake godine i nikom ništa... Zašto bi sad jedino Grci odjednom bili nemoralni zbog toga?
Treće, jel nam to stvarno žao što smo pobjedili pošteno, odnosno što Litvanci nisu ušli nonšalantno u utakmicu?
- and
#37 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
žao nam je što im je slovačka poklonila nadu,a drago što je litva igrala pošteno i što smo je grčki 1:0 uzeli.nek su se jadovi uz tranzistor malo ponadali.cyprus wrote:Prvo, ta priča o 50 000 evra nije nigdje potvrđena, čini mi se... To je tvrdnja iznijeta od strane litvanskih novinara, koje može ali i ne mora biti tačna...tipico2 wrote:Slazem se u potpunosti s tobom, samo sto se Grka tice tu ne. (50 000 € = Litvanija ?)Bosanski_kralj wrote:Može vam se ne sviđati Grčki stil igre, ali oni znaju da tako moraju igrati, jer drugačije ne znaju. Ako bi protiv nekog trebalo navijati u ovom baražu onda su to Francuzi, koji su se na posljednja dvavelika takmičenjima uvijek uz pomoć sudijskih previda plasirali. Dok se za Grke i ne vežu takve afere.
Drugo, ako i jeste tačna, taj način stimulisanja ekipa nije ništa novo u fudbalu... Takve priče slušamo skoro svake godine i nikom ništa... Zašto bi sad jedino Grci odjednom bili nemoralni zbog toga?
nisu zaslužili svjetsko i nadam se da će ispasti u baražu
- dinty2
#39 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
portugal - islandhodža wrote:Kinaski wrote:
Portugal - Island
Ukraina - Francuska
Hrvatska - Švedska
Grčka - Rumunija
90 % ljudi ima isto mišljenje
francuska - grčka
švedska - rumunija jedino da se desi da portugal ide na grčku
hrvatska - ukraina
garantujem
-
samkoF
#40 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
E ja bi volio ovakve parove
Portugal-Francuska
Hrvatska-Svedska
Grcka -Rumunija
Ukrajina-Island
I u ovom slucaju bi volio da prodju Portugal,Svedska,Rumunija i Island
Portugal-Francuska
Hrvatska-Svedska
Grcka -Rumunija
Ukrajina-Island
- jeza u ledja
#41 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Hahahaaha. Citam ovu temu i reko haj da i ja stavim svoju prognozu. I ti si doslovce sastavio istu.samkoF wrote:E ja bi volio ovakve parove
Portugal-Francuska
Hrvatska-Svedska
Grcka -Rumunija
Ukrajina-Island
-
samkoF
#42 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Prvi par sam stavio jer mi je svejedno ko od njih prolazi al volio bi zbog zadnja dva ciklusa da bas udare jedni na druge.Drugi par bi volio zbog malog Halilovica i svedjanina Ibrahimovica nek se direktno sudare i odluce ko nece a ko hoce na SP.Treci par bi volio da bude takav jer nijedne ne volim , prgavi ko cigani oboje a ustvari znam da ce se grci sa ovima jako napatiti i mogle bi obje tekme biti 0-0.Zadnji par posto od svih ekipa u barazu njih oboje simpatisem jedino onda nek bar jedna od njih prodje a ako se direktno sudare onda ce sigurno neko od njih na SP(malo vece simaptije na strani Islanda jer su autsajderi totalni)jeza u ledja wrote:Hahahaaha. Citam ovu temu i reko haj da i ja stavim svoju prognozu. I ti si doslovce sastavio istu.samkoF wrote:E ja bi volio ovakve parove
Portugal-Francuska
Hrvatska-Svedska
Grcka -Rumunija
Ukrajina-Island
I u ovom slucaju bi volio da prodju Portugal,Svedska,Rumunija i Island![]()
- luckylaka
#43 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Onako realno,neka se jebu izmedju sebe,bas mi svejedno ko ce skim i ko ce proci na S.P.Ne smekam ni jedneMezzo-x wrote:Sasvim opusteno mozemo gledati sa strane baraz za Brazil i uzivati u fudbalu.
Ko ce sa nama u Brazil ?
Ronaldo, Ribery, Ibrahimovic ili Mandzukic.....
-
Rob_Atl
#44 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Imam dojavu
Hrvatska-Rumunija
Grcka-Francuska
Portugal-Island
Ukraina-Svedska

Hrvatska-Rumunija
Grcka-Francuska
Portugal-Island
Ukraina-Svedska
- SmokingMan
#45 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Barem Francuska i ostale repke iz baraža imaju pristojnu igru,al Grčki fudbal je za uspavanke,ubijaju u pojam,što jes jes...Bosanski_kralj wrote:Može vam se ne sviđati Grčki stil igre, ali oni znaju da tako moraju igrati, jer drugačije ne znaju. Ako bi protiv nekog trebalo navijati u ovom baražu onda su to Francuzi, koji su se na posljednja dvavelika takmičenjima uvijek uz pomoć sudijskih previda plasirali. Dok se za Grke i ne vežu takve afere.
Jedino bih volio da Hrvatska ne ode na SP zbog domaćih "veliko-hrvata",da se malo odmorimo od nacionalističkog orgijanja dotičnih.
- noiserr
#46 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Nikad mi draze nije bilo izcekivati baraz 
-
samkoF
#47 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
z1xter wrote:Barem Francuska i ostale repke iz baraža imaju pristojnu igru,al Grčki fudbal je za uspavanke,ubijaju u pojam,što jes jes...Bosanski_kralj wrote:Može vam se ne sviđati Grčki stil igre, ali oni znaju da tako moraju igrati, jer drugačije ne znaju. Ako bi protiv nekog trebalo navijati u ovom baražu onda su to Francuzi, koji su se na posljednja dvavelika takmičenjima uvijek uz pomoć sudijskih previda plasirali. Dok se za Grke i ne vežu takve afere.
Jedino bih volio da Hrvatska ne ode na SP zbog domaćih "veliko-hrvata",da se malo odmorimo od nacionalističkog orgijanja dotičnih.
tacno upravu si , al znas isto tako da se i Italija svojim "uspavankama" naosvajala svjetskih prvenstava.Prema tome cilje neopravdava sredstvo kao sto neko kaze kad ipak pogledas realno i vidis da od 30 mogucih bodova ljudi su osvoji 25 nije to slucajno ni tih 5 rezultata 1-0 , bodovno gledajuci jesu zasluzili SP a drugo je to sto im igra nicemu nije.
- noiserr
#48 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Realno su samo 22 boda zasluzili, ako ne racunas onaj poklon Slovaka. Ali dobro i onakva igra zahtjeva disciplinu.samkoF wrote:z1xter wrote:Barem Francuska i ostale repke iz baraža imaju pristojnu igru,al Grčki fudbal je za uspavanke,ubijaju u pojam,što jes jes...Bosanski_kralj wrote:Može vam se ne sviđati Grčki stil igre, ali oni znaju da tako moraju igrati, jer drugačije ne znaju. Ako bi protiv nekog trebalo navijati u ovom baražu onda su to Francuzi, koji su se na posljednja dvavelika takmičenjima uvijek uz pomoć sudijskih previda plasirali. Dok se za Grke i ne vežu takve afere.
tacno upravu si , al znas isto tako da se i Italija svojim "uspavankama" naosvajala svjetskih prvenstava.Prema tome cilje neopravdava sredstvo kao sto neko kaze kad ipak pogledas realno i vidis da od 30 mogucih bodova ljudi su osvoji 25 nije to slucajno ni tih 5 rezultata 1-0 , bodovno gledajuci jesu zasluzili SP a drugo je to sto im igra nicemu nije.
-
flexibila
#49 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
luckylaka wrote:Onako realno,neka se jebu izmedju sebe,bas mi svejedno ko ce skim i ko ce proci na S.P.Ne smekam ni jedneMezzo-x wrote:Sasvim opusteno mozemo gledati sa strane baraz za Brazil i uzivati u fudbalu.
Ko ce sa nama u Brazil ?
Ronaldo, Ribery, Ibrahimovic ili Mandzukic.....
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#50 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Ma k'o po obicaju POrtugal mora proci, znaci Island...
Francuska mora proci, znaci Ukrajina.
Svedska bi mogla proci, ali i Grcka, znaci igraju skupa.
Hrvatska - Rumunija...
Dalje bih volio da prodju Island, Ukrajina, Svedska i Rumunija...
Francuska mora proci, znaci Ukrajina.
Svedska bi mogla proci, ali i Grcka, znaci igraju skupa.
Hrvatska - Rumunija...
Dalje bih volio da prodju Island, Ukrajina, Svedska i Rumunija...