Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomos
#26 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Gdje radi ta nesrećnica ?
- sheilak
#27 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
kako svjesno? pa, zar nisi rekao da je prsten na ruci dovoljno govorio?Casanova1 wrote:Prvo nije mi rekla da je udata,svjesno je to krila.Zasto bi ja insistirao na tome?
ali, stvarno, pusti moraliziranje, ovo malo ekstremnije. i poslušaj Moamera.
osim, naravno,ako ovo nije još jedna izmišljena bajka malih klonova.
-
spacek
#28 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:48, edited 2 times in total.
- hrusta
#29 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Pa jarane, uzeli ti kakve podatke od nje, ako jesi stupi u kontakt pa sam vidi. Ako je udata
(ti se fataj noge, jer ti takva netreba), prsten nemora nista da znaci, ali pamet u glavu i to ti sam odluci, Sretno 
-
Casanova1
#30 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Pa znam djevojke koje nose prsten na ruci tek tako,neko im poklonio. Ne mora nista znaciti. A iskreno i da jeste bila udata svejedno mi jesheilak wrote:kako svjesno? pa, zar nisi rekao da je prsten na ruci dovoljno govorio?Casanova1 wrote:Prvo nije mi rekla da je udata,svjesno je to krila.Zasto bi ja insistirao na tome?![]()
ali, stvarno, pusti moraliziranje, ovo malo ekstremnije. i poslušaj Moamera.mada mislim da je to sve što je ona htjela.
![]()
osim, naravno,ako ovo nije još jedna izmišljena bajka malih klonova.
Nisam ja bas tog misljenja da je zelila samo avanturu, to se jednostavno desilo neplanirano,necakala se na pocetku. A ako je pristala znaci da sam joj se svidio i da me zeli. A iz iskustva znam da osjecaji na izlape tako brzo. Dakle ja bi da ponovimo ono ali pojma nemam kako saznati ko je i odakle je, nije mi htjela to reci.Naravno rekla je ime ali sta mi ime uopste moze znaciti bez dodatnih informacija.
Ma kakva izmisljena prica, sta imam od toga, hocu li dobiti neke pare ako to pisem na forumu,pfff
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#31 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Nadam se da si koristio zaštitu.
- dakine
#32 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
nafato si brate kurvu 
Last edited by dakine on 20/10/2013 11:45, edited 2 times in total.
- sheilak
#33 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
pa, možda si joj se svidio, ali o osjećajima je tu rano govoriti. ili barem ne o onoj vrsti osjećaja koju ti pretpostavljaš.Casanova1 wrote: Nisam ja bas tog misljenja da je zelila samo avanturu, to se jednostavno desilo neplanirano,necakala se na pocetku. A ako je pristala znaci da sam joj se svidio i da me zeli. A iz iskustva znam da osjecaji na izlape tako brzo. Dakle ja bi da ponovimo ono ali pojma nemam kako saznati ko je i odakle je, nije mi htjela to reci.Naravno rekla je ime ali sta mi ime uopste moze znaciti bez dodatnih informacija.
- Hrulj
#34 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
dakine wrote:nafato si brate kurvu
- sheilak
#35 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ejs, sad...Hrulj wrote:dakine wrote:nafato si brate kurvu![]()
-
Rolo
#36 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Važno je da si ti savjesno obavio popis.
A za ovu ne brini, doći će ti u maštu uskoro neka nova, bolja ...
A za ovu ne brini, doći će ti u maštu uskoro neka nova, bolja ...
- Brkooo
#37 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
klasicno trollanje

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#38 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Prokleta kurva ako ne da.sherbett wrote:Fakat ste jadni, kurva ako da, kurva ako neda..
- tiranosaur
#39 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
sam tvoj naziv ovdje na forumu bi trebao da znaci malo vise...da znas sta da ocekujes od avantura tipa kakva je ova tvoja bila...
ne kontam sta hoces da ti se kaze...bila u braku ili ne,zena je pristala s tobom na one night sex i to je to...ako si je zadovoljio mozda ih bude jos,a cisto sumnjam da je bila s tobom jer vidi vas na trijemu kuce za nekih 30 god a unuci oko vas
ne kontam sta hoces da ti se kaze...bila u braku ili ne,zena je pristala s tobom na one night sex i to je to...ako si je zadovoljio mozda ih bude jos,a cisto sumnjam da je bila s tobom jer vidi vas na trijemu kuce za nekih 30 god a unuci oko vas
- Moamer
#40 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Znaci da je momak bio u ulozi popisivaca i da je bubnuo neku stanarku ispao bi glavni lola.Hrulj wrote:dakine wrote:nafato si brate kurvu![]()
U suprotnom je zena odma ravaku?
Ako sam dobro shvatio?
-
moke33-sa
#41 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
druze pa zar je moguce,ja sam s istom proveo pola vremena za popis u mom krevetu,pa stvarno nisam znao da je takva,ja kontao ona fina ali sad sam se predomislio necu je zeniti cccc..
ja majko draga sta ovaj narod nece izmisliti..cccccc..
ja majko draga sta ovaj narod nece izmisliti..cccccc..
- kako to
#42 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Naravno da ne vaziHrulj wrote:Vazi li to i za zenske clanove tvoje porodice?kako to wrote:Stipu ovo moraliste ... bitno je umociti, a udata razvedena slobodna itd ... to nije bitno. Samo nek se tarabi.
- Hrulj
#43 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Udana zena koja se svalera je kurva.sherbett wrote:Fakat ste jadni, kurva ako da, kurva ako neda..
Trebala se razvesti pa to raditi. A ne ovako praviti budalu od muza.
- sheilak
#44 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ma, da. muž je tu najvažniji.Hrulj wrote:Udana zena koja se svalera je kurva.sherbett wrote:Fakat ste jadni, kurva ako da, kurva ako neda..
Trebala se razvesti pa to raditi. A ne ovako praviti budalu od muza.
evo, opet će se tema izroditi u onu o sukobu spolova, k'o da gledam.
- kritichar
#45 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
evo kasanova obrati se ovoj šerbet, očito da odobrava ovakve stvari, a možda je i ta tvoja čaksherbett wrote:Fakat ste jadni, kurva ako da, kurva ako neda..
-
Casanova1
#46 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ma da me i htjela samo za seks ne smeta mi, neka me iskoristi jos jednom slobodnosheilak wrote:pa, možda si joj se svidio, ali o osjećajima je tu rano govoriti. ili barem ne o onoj vrsti osjećaja koju ti pretpostavljaš.Casanova1 wrote: Nisam ja bas tog misljenja da je zelila samo avanturu, to se jednostavno desilo neplanirano,necakala se na pocetku. A ako je pristala znaci da sam joj se svidio i da me zeli. A iz iskustva znam da osjecaji na izlape tako brzo. Dakle ja bi da ponovimo ono ali pojma nemam kako saznati ko je i odakle je, nije mi htjela to reci.Naravno rekla je ime ali sta mi ime uopste moze znaciti bez dodatnih informacija.ali, naravno, ne moram ja biti u pravu. a mislim da ti nije teško saznati ko je ona ili kako je kontaktirati. barem joj ime znaš, zar ne?
I sta sad,da se raspitujem negdje ko je doticna,kad me budu upitali a zasto to pitam onda ce tek da bude ludilo. Jos ako je stvarno udata pa joj do muza stigne informacija da se ja raspitujem.
- Hrulj
#47 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ma dakako. Jebo brak i obaveze. Cim se ozenis ides guzit neku drugu jer ocigledno ispada budala ako postujes ono sto si obecao pa ti zena nabija rogove.sheilak wrote:ma, da. muž je tu najvažniji.Hrulj wrote:Udana zena koja se svalera je kurva.sherbett wrote:Fakat ste jadni, kurva ako da, kurva ako neda..
Trebala se razvesti pa to raditi. A ne ovako praviti budalu od muza.![]()
evo, opet će se tema izroditi u onu o sukobu spolova, k'o da gledam.
-
Casanova1
#48 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
nije nikakva kurava djevojka, jako kulturna i elokventna osoba.Zar je kurva svaka koja se seksa sa muskarcem? pffveze s vezom wrote:A koji je njegov izgovor..on je musko jel..dakine wrote:nafato si brate kurvu
- kritichar
#49 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
po tvojim komentarim ovdje se vidi da ga podržavašsherbett wrote:ja ne odobravam uvaljivanje i švaleranje sa udanim ženama...nešto si pobrkao!kritichar wrote:evo kasanova obrati se ovoj šerbet, očito da odobrava ovakve stvari, a možda je i ta tvoja čaksherbett wrote:Fakat ste jadni, kurva ako da, kurva ako neda..
- sheilak
#50 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
slažem se s ovim o braku i obavezama, inače.Hrulj wrote:
Ma dakako. Jebo brak i obaveze. Cim se ozenis ides guzit neku drugu jer ocigledno ispada budala ako postujes ono sto si obecao pa ti zena nabija rogove.
no, kako dodjosmo do moraliziranja? može li se kako pomoći dečku? možeš li, konkretno? osim da ga natjeraš na pokoru.