Marijan Mijajlovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pismonosa
#26 Re: Marijan Mijajlovic
Marjan postaje sve manje iritantan i usiljen. I ono ulizivanje i gluma su se sveli na neku razumnu mjeru
Još malo i postaje vrh i komentator broj 1. Što mu nije ni plaho teško u onakvoj konkurenciji.
- Altsa
#27 Re: Marijan Mijajlovic
kad covjek vidi kako voli BiH i kako prenosi utakmice zaboravi na sve ostalo

- luckylaka
#28 Re: Marijan Mijajlovic
omega369 wrote:ma svaka njemu cast.
postavlja standarde nabija komplekse
-
bjelave
#29 Re: Marijan Mijajlovic
Mene on iritira. Previse se uvlaci, glumi euforiju itd. Jako malo mozes od njega nauciti i saznati nesto konkretno o igracima ili utakmicu. To da su Hamsiku prije 2 mjeseca obili stan a da zena od Skrtela vodi ludo brzo mene se ne tice.
Zapravo, najvise me iritira lazno glumljenje euforije i kod neaga a jos vise kod njegovog sefa. Oni u istu ravan stavljaju reprezentaciju i Face tv sto je vrlo jeftino i grebatorski.
Kad smo kod komentarisanja volio bi da se u nogometi pojavi neki lik poput Edina Avdica. Njegove emocije nisu lazne i ne sluze za samopromociju. Pofesionalizam i znanje su nesto cime mu Marjan i a niko drugi ne moze dobaciti ni do gleznjeva.
Bilo bi super kad bi se neki EA ukazao do Brazila.
Zapravo, najvise me iritira lazno glumljenje euforije i kod neaga a jos vise kod njegovog sefa. Oni u istu ravan stavljaju reprezentaciju i Face tv sto je vrlo jeftino i grebatorski.
Kad smo kod komentarisanja volio bi da se u nogometi pojavi neki lik poput Edina Avdica. Njegove emocije nisu lazne i ne sluze za samopromociju. Pofesionalizam i znanje su nesto cime mu Marjan i a niko drugi ne moze dobaciti ni do gleznjeva.
-
Crvena Tifoza
#30 Re: Marijan Mijajlovic
Ako neko moze da napravi gif od njegove i Senadove proslave sa igracima na stadionu u Litvaniji, kada svi zajedno skacu na atletskoj stazi.
- Šibicar
#31 Re: Marijan Mijajlovic
Ulizica,uvlakač,poltron,dupelizac,žeton....Marijan....
Šteta....imao je potencijala bez obzira na užasno iritantan glas.
- Haris033
#33 Re: Marijan Mijajlovic
Kakav lik!!!Havatar wrote:
- sinuhe
#34 Re: Marijan Mijajlovic
Neobican lik. Mislim da ni on sam ne zna otkud on u tom poslu 
BiH je interesantna zemlja onima koji se ili ne probiju u Srbiji ili Hrvatskoj kao i onima na zalasku bilo kakve karijere.
BiH je interesantna zemlja onima koji se ili ne probiju u Srbiji ili Hrvatskoj kao i onima na zalasku bilo kakve karijere.
Last edited by sinuhe on 17/10/2013 19:07, edited 1 time in total.
- luckylaka
#36 Re: Marijan Mijajlovic
Ovako pisu ,,susedi,,ali sta oni znaju
INDEX
Regija
Pogledajte kako je legendarni bosanski komentator proslavio povijesni gol "Vedatora"
INDEX
Regija
Pogledajte kako je legendarni bosanski komentator proslavio povijesni gol "Vedatora"
- Baltazar_khan
#37 Re: Marijan Mijajlovic
pored svojih fanova marjan ima i dušmana u obliku ovog govneta.
Code: Select all
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=50365-
Astrix
#38 Re: Marijan Mijajlovic
Pitanje je kad cemo opet gledati tekmu reprezentacije na FaceTV, BHT1 otkupio prava za WC i za naredne kvalifikacije za Euro...
Last edited by Astrix on 17/10/2013 23:00, edited 1 time in total.
-
bjelave
#39 Re: Marijan Mijajlovic
Ma vala dosta vise i FaceTV. Onaj Hadzifejzovic se sa svojim grebanjem o reprezentaciju na glavu popeo. Te on sredjivao pasos Pjanicu, te plakao, te nabaci izbezumljenu grimasu itd.Astrix wrote:Pitanje je kad cemo opet gledati tekmu reprezentacije na FaceTV, BHT1 otkupio prava za WQ i za naredne kvalifikacije za Euro...
Nerviraju me lesinari i grebatori.
-
The Realist
#40 Re: Marijan Mijajlovic
Odradiš kao ja. Uključiš se na početak utakmice i nakon toga prebaciš. Fantastična slika, po mom mišljenju dobar komentator (u većini slučajeva), šta mi više treba?bjelave wrote:Ma vala dosta vise i FaceTV. Onaj Hadzifejzovic se sa svojim grebanjem o reprezentaciju na glavu popeo. Te on sredjivao pasos Pjanicu, te plakao, te nabaci izbezumljenu grimasu itd.Astrix wrote:Pitanje je kad cemo opet gledati tekmu reprezentacije na FaceTV, BHT1 otkupio prava za WQ i za naredne kvalifikacije za Euro...
Nerviraju me lesinari i grebatori.
- Legollas
- Muhamed Đakmić
#42 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo da je taj gnom veliki fašista i da je svako ko pokušava na bilo koji način njegovo pisanje opravdati i relativizirati također smeće kao i on.
-
Linmer
#43 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nonsens, glupost i neviđeni kompleks autora ovog bijednog članka. Stvarno ne mogu shvatiti kako neko u ovakvim trenucima može javno pisati o takvim apsurdnim stvarima. Kamo sreće da se ovakvima može zabraniti korištenje interneta.
I još ne kontam kako ljudi mogu smatrati da Marijan ovo radi iz nekog podmoranja, uvlačenja i sličnih stvari. Ko ne može vidjeti da su to iskrene emocije i da se čovjek istim prepusti u poslu taj definitivno nije dobar u glavi.
-
VCorp
#44 Re: Marijan Mijajlovic
Ne paše vam Hajrović, nije vam pasao Susic, Spahic vam odjednom ne pase ... Koji vama kurac pase zanovijetala jedna ? Uvijek se moraju posrati negdje oko reprezentacije da ne bude sve onako kako treba, klošari i tatini sinovi ...
-
flexibila
-
samkoF
#46 Re: Marijan Mijajlovic
Da li ga licno poznajes?Šibicar wrote:Ulizica,uvlakač,poltron,dupelizac,žeton....Marijan....
Ovo pitanje postavljam ti zbog toga sto ga nazivas takvim imenima a ja mislim da tako eventualno mozes nazvati samo nekog koga licno poznajes jer u suprotnom slucaju besmisleno je dati bilo kome takve ruzne epitete samo na osnovu njegovog komentarisanja.
- jeza u ledja
#47 Re: Marijan Mijajlovic
Maki je gej.
Not that there's anything wrong with that...
-
kakavdanakneiskustvu
#48 Re: Marijan Mijajlovic
bjelave wrote:Mene on iritira. Previse se uvlaci, glumi euforiju itd. Jako malo mozes od njega nauciti i saznati nesto konkretno o igracima ili utakmicu. To da su Hamsiku prije 2 mjeseca obili stan a da zena od Skrtela vodi ludo brzo mene se ne tice.
- Josip321
#49 Re: Marijan Mijajlovic
Definitivno ima konkurenta u Tom-u, komentatoru ehftv-a. Rukometni komentator.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#50 Re: Marijan Mijajlovic
Seinfeld referencejeza u ledja wrote:Maki je gej.