Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rajvoSa0 wrote:Ma to je ocekivano za tipa takvog profila, ali..
Ja samo ne znam kako je on uspio smuvati djevojku od 20 godina, beton izgleda.. pa jel postoje te pare, jel moguce da je neko toliko sjebane situacije da ce biti u drustvu ove seljacine?
Neko mi je pricao da ga je vidio u kaficu, konobar mu donio pogresno pice a on ga uhvatio i poceo vikati: "znas ti ko sam ja, znas ti ko sam ja.."
OJ OLIMPIJSKI GRADE, STA TI SELJACI RADE!!!
Jbga klasicna sponzorusa.Samo me cudi kako ga moze primati od ovog seljobera,sto ne pronadje nesto mladje.
I ovavki mutanti kao Radeljas, kao Ali beg Budnjo su tipicni fanovi zvAlje Izmetbegovica.Da im nije njega bilo,i dalje bi bili portiri,cistaci ulica i sl...
Pa ima i mladjih sponzora... Evo da sam zena, skontaj svaki dan leci u krevet sa ovim mazgovom, jarane, ospem se od muke. Pa kad ga vidim na televiziji sa onim izrazavanjem , sve mi bude jasno.
A Eso je samo rezultat onih ljudi koji jasu po ovom gradu vec evo duze od 20 godina. Imamo mi jos mnogo esa, ko je god zalazio u kakvu direkciju, ministarstvo, drzavnu firmu, mogao je to da vidi..
Samo je razlika u tome sto se ovaj javno eksponira, valjda kompleks nize vrijednosti a ostale "Ese" cute..
rajvoSa0 wrote:Pa ima i mladjih sponzora... Evo da sam zena, skontaj svaki dan leci u krevet sa ovim mazgovom, jarane, ospem se od muke. Pa kad ga vidim na televiziji sa onim izrazavanjem , sve mi bude jasno.
A Eso je samo rezultat onih ljudi koji jasu po ovom gradu vec evo duze od 20 godina. Imamo mi jos mnogo esa, ko je god zalazio u kakvu direkciju, ministarstvo, drzavnu firmu, mogao je to da vidi..
Samo je razlika u tome sto se ovaj javno eksponira, valjda kompleks nize vrijednosti a ostale "Ese" cute..
To jest problem sto nam je drzava puna esa .Da je Radeljas jedan jedini pa se ne bih ni zivcirao,nego na svakom cosku mozes naci ovakvog jednog kurcevitog hill billyja - fukaru sa milionima u dzepu.
Ja samo ne znam kako je on uspio smuvati djevojku od 20 godina, beton izgleda.. pa jel postoje te pare, jel moguce da je neko toliko sjebane situacije da ce biti u drustvu ove seljacine?
Neko mi je pricao da ga je vidio u kaficu, konobar mu donio pogresno pice a on ga uhvatio i poceo vikati: "znas ti ko sam ja, znas ti ko sam ja.."
OJ OLIMPIJSKI GRADE, STA TI SELJACI RADE!!!
Jbga klasicna sponzorusa.Samo me cudi kako ga moze primati od ovog seljobera,sto ne pronadje nesto mladje.
I ovavki mutanti kao Radeljas, kao Ali beg Budnjo su tipicni fanovi zvAlje Izmetbegovica.Da im nije njega bilo,i dalje bi bili portiri,cistaci ulica i sl...
Kao što bi, da nije bilo SDA i završavanja fakulteta brzinom svjetlosti, Seada Palavrić i danas bila čistačica na Pravnom fakultetu u Tuzli, gdje je rat i zatekao a ne član ustavnog Suda BiH
CVIKERASH wrote:[
ovo podebljano i podvučeno i takav način izražavanja te stavlja u označene kategorije
CVIKERASH wrote:[
ovo podebljano i podvučeno i takav način izražavanja te stavlja u označene kategorije
Nije to do nacina izrazavanja,vec sto sam ti prozivao idole.Vidim da ti je krivo sto se osjetio prozvanim (cim se javljas da kritikujes moj komentar ).
udrch wrote:kakav ba pravni fakultet u Tuzli početkom rata?
Termoelektrana je tada bila radno mjesto ugledne sudinice.
Nikad onakvog političkog pitbula više ne dobiste
Možda je Esso rješenje?
Ispričavam se, Termoelektrana je u pitanju. U pravu si.
Nego me malo prenijelo, jer je brzinom svjetlosti završila Pravni faks, pa tako i napisah....mea culpa
CVIKERASH wrote:Nije to do nacina izrazavanja,vec sto sam ti prozivao idole.Vidim da ti je krivo sto se osjetio prozvanim (cim se javljas da kritikujes moj komentar ).
to jeste način izražavanja riste đoge ... to je on prvi izmislio u onim njegovim odvratnim ratnim dnevnicima ... ali u pravu si na neki način ako tebe nije stid da se spuštaš na nivo riste đoge ni meni ne bi trebalo biti krivo
to samo govori o tebi i tvome karakteru a nikako o onome o kome govoriš
a za idole esed-bega i ali-bega me pravo libo imamo isto mišljene o njima
CVIKERASH wrote:Nije to do nacina izrazavanja,vec sto sam ti prozivao idole.Vidim da ti je krivo sto se osjetio prozvanim (cim se javljas da kritikujes moj komentar ).
to jeste način izražavanja riste đoge ... to je on prvi izmislio u onim njegovim odvratnim ratnim dnevnicima ... ali u pravu si na neki način ako tebe nije stid da se spuštaš na nivo riste đoge ni meni ne bi trebalo biti krivo
to samo govori o tebi i tvome karakteru a nikako o onome o kome govoriš
a za idole esed-bega i ali-bega me pravo libo imamo isto mišljene o njima
Hvala ti za poredjenje sa Ristom Djogom.Ja ne znam drugacije da opisem ljude zbog kojeg nasa drzava svakom sekundom sve dublje i dublje tone.