Ova se ne uklapa godištem? http://m.ooyyo.ba/detail/c=CD18057114D9 ... 0156.html/
Sent from my iPad using Tapatalk
Vlasnik Mazde MX-5 Bihac Banja Luka javite se :) kupujem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- JanuaryJones
- Honda NSX
#27 Re: Vlasnik Mazde MX-5 Bihac Banja Luka javite se :) kupujem
Hvala na prijedlogu i interesovanjuJanuaryJones wrote:Ova se ne uklapa godištem? http://m.ooyyo.ba/detail/c=CD18057114D9 ... 0156.html/
Ovo je NB. prva generacija je NA, a zadnja logicno NC. Ma najvjerovatnije da ce ovaka pasti jer ima euro3 motore i mogu birati po njemackoj. ali ce morati sacekati da prodam trenutno auto jer ce me izaci skuplje od planiranog budzeta za auto za za***anciju. Prva generacija se tu mogla uklopiti krecuci se od nekih 3-6 hiljada, sve zavisno od stanja, motora itd.
Kad se vec tema malo razvezala da i ja bacim malo suplje. probacu biti nedosadan.
Sto se tice samog auta. sve tri generacije su odlicne (meni genijalne). princip je realno isti. radi se bolno jednostavnom sportskom autu koje pruza vrhunski osjecaj voznje. jednostavan dizajn (ovi sto se loze na gti,amg, m3, v8, cayenne, itd. itd. a slupali bi sve navedeno na prvom zeznutom zavoju, vole reci da je ovo zensko auto), motor naprijed pogon nazad. najprodavaniji roadster u istoriji automobila. sjedi se na podu, noge skoro ravne, mjenjac ko repetirka od puske precizan i tvrd, volan prica s prstima pri svakom proklizavanju.
auto nije napravljeno da pobjedjuje semaforski grand prix vec pruzi vrhunski uzitkak u voznji. zadnji kraj voli zaplesati ali se da lahko kontrolisati. auto donosi veliku zabavu cak i na malim brzinama, samo treba par ostrih okuka.
eto necu vise niko ne voli ljude sto puno pricaju.
@ Ridjobrki - bez brige nece biti iz tetrapaka, il neki gadni vranac. neki bas fin plavac mali? ozbiljna blatina ili nesto trece po tvom izboru
-
Brus Lee
#28 Re: Vlasnik Mazde MX-5 Bihac Banja Luka javite se :) kupujem
Pojma nemam kako izgleda ta Mazda, ali kako si je s ljubavlju opisao da imam ikakvog utjecaja ja bih ti je djaba dao. Svaka cast na entuzijazmu i sretno sa nabavkom "svog" automobila. Javi ako uspjesno zavrsis potragu.Honda NSX wrote:Hvala na prijedlogu i interesovanjuJanuaryJones wrote:Ova se ne uklapa godištem? http://m.ooyyo.ba/detail/c=CD18057114D9 ... 0156.html/
Ovo je NB. prva generacija je NA, a zadnja logicno NC. Ma najvjerovatnije da ce ovaka pasti jer ima euro3 motore i mogu birati po njemackoj. ali ce morati sacekati da prodam trenutno auto jer ce me izaci skuplje od planiranog budzeta za auto za za***anciju. Prva generacija se tu mogla uklopiti krecuci se od nekih 3-6 hiljada, sve zavisno od stanja, motora itd.
Kad se vec tema malo razvezala da i ja bacim malo suplje. probacu biti nedosadan.
Sto se tice samog auta. sve tri generacije su odlicne (meni genijalne). princip je realno isti. radi se bolno jednostavnom sportskom autu koje pruza vrhunski osjecaj voznje. jednostavan dizajn (ovi sto se loze na gti,amg, m3, v8, cayenne, itd. itd. a slupali bi sve navedeno na prvom zeznutom zavoju, vole reci da je ovo zensko auto), motor naprijed pogon nazad. najprodavaniji roadster u istoriji automobila. sjedi se na podu, noge skoro ravne, mjenjac ko repetirka od puske precizan i tvrd, volan prica s prstima pri svakom proklizavanju.
auto nije napravljeno da pobjedjuje semaforski grand prix vec pruzi vrhunski uzitkak u voznji. zadnji kraj voli zaplesati ali se da lahko kontrolisati. auto donosi veliku zabavu cak i na malim brzinama, samo treba par ostrih okuka.
eto necu vise niko ne voli ljude sto puno pricaju.
@ Ridjobrki - bez brige nece biti iz tetrapaka, il neki gadni vranac. neki bas fin plavac mali? ozbiljna blatina ili nesto trece po tvom izboru
- JanuaryJones
#29 Re: Vlasnik Mazde MX-5 Bihac Banja Luka javite se :) kupujem
Vidjeh jednu danas kod Druge Gimnazije u Sarajevu sa platnenim krovom, teget plava.
- Honda NSX
#30 Re: Vlasnik Mazde MX-5 Bihac Banja Luka javite se :) kupujem
Hvala na lijepim rijecimaBrus Lee wrote: Pojma nemam kako izgleda ta Mazda, ali kako si je s ljubavlju opisao da imam ikakvog utjecaja ja bih ti je djaba dao. Svaka cast na entuzijazmu i sretno sa nabavkom "svog" automobila. Javi ako uspjesno zavrsis potragu.
- Honda NSX
#31 Re: Vlasnik Mazde MX-5 Bihac Banja Luka javite se :) kupujem
jel prva il druga generacija? garant druga, znao bi da je u sarajevu neka prva? sve su one s platnenim krovom. tek ova nova generacija od neke 2007 je dosla sa onim tvrdim krovom sto se sklapa automatski. Moze se nabaviti tvrdi krov za sve, ali se stavlja rukama i skida, i iz jednog je komada.JanuaryJones wrote:Vidjeh jednu danas kod Druge Gimnazije u Sarajevu sa platnenim krovom, teget plava.
- JanuaryJones
#32 Re: Vlasnik Mazde MX-5 Bihac Banja Luka javite se :) kupujem
Izgledala mi je starija od ove zelene 2000 g. ali kako nisam ekspert ne mogu 100% tvrditi ali to je taj auto, sigurno! Jedino ne vidjeh registraciju a ne znam i bil' smjela objavitiHonda NSX wrote:jel prva il druga generacija? garant druga, znao bi da je u sarajevu neka prva? sve su one s platnenim krovom. tek ova nova generacija od neke 2007 je dosla sa onim tvrdim krovom sto se sklapa automatski. Moze se nabaviti tvrdi krov za sve, ali se stavlja rukama i skida, i iz jednog je komada.JanuaryJones wrote:Vidjeh jednu danas kod Druge Gimnazije u Sarajevu sa platnenim krovom, teget plava.
- Honda NSX
#33 Re: Vlasnik Mazde MX-5 Bihac Banja Luka javite se :) kupujem
Ma ne ne bih ni volio to da uradis, necemo ljude cinkatiJanuaryJones wrote:Izgledala mi je starija od ove zelene 2000 g. ali kako nisam ekspert ne mogu 100% tvrditi ali to je taj auto, sigurno! Jedino ne vidjeh registraciju a ne znam i bil' smjela objavitiHonda NSX wrote:jel prva il druga generacija? garant druga, znao bi da je u sarajevu neka prva? sve su one s platnenim krovom. tek ova nova generacija od neke 2007 je dosla sa onim tvrdim krovom sto se sklapa automatski. Moze se nabaviti tvrdi krov za sve, ali se stavlja rukama i skida, i iz jednog je komada.JanuaryJones wrote:Vidjeh jednu danas kod Druge Gimnazije u Sarajevu sa platnenim krovom, teget plava.
ma hajde biti ce valjda nafake naleticu i ja nekad na nju. neka ce pasti samo polako