Ksenoni za maglenjake H11
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- randooom
#27 Re: Ksenoni za maglenjake H11
ako o "tome" govoris i kod mene su ovakva svjetla

- muha_sa
#28 Re: Ksenoni za maglenjake H11
pošto sam ja stariji pa se plaho ne razumijem u ove prepravke mogu bar priupitat
-zbog cega stavljate ta svjetla i cemu služe, zar nije dovoljno ono što je fabrika napravila
-zbog cega stavljate ta svjetla i cemu služe, zar nije dovoljno ono što je fabrika napravila
- johntra
#29 Re: Ksenoni za maglenjake H11
fabrički ili kvalitetno urađeni i instalirani ksenoni kod profesionalaca, fakat povećavaju vidljivost tokom noćne vožnje...pogotovo, biksenon opcija...druga je stvar što to sada radi svaki dunđer i što će ih još malo na unutrašnje retrovizore kačiti, da obasjavaju nebo...
- golfiista
#30 Re: Ksenoni za maglenjake H11
randooom wrote:ako o "tome" govoris i kod mene su ovakva svjetla![]()
nije avion, ali je meni ok.

A sad mi se makni sa teme. Hvala.
- moa
#31 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Ja vas apsolutni nista ne kontam...
- sorcerer
#32 Re: Ksenoni za maglenjake H11
uglavnom sluze da doticni budu šminka,kao i za dokazivanje superiornostimuha_sa wrote:pošto sam ja stariji pa se plaho ne razumijem u ove prepravke mogu bar priupitat![]()
- golfiista
#33 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Izmedju ostalog, zaboravio si naglasiti.sorcerer wrote:uglavnom sluze da doticni budu šminka,kao i za dokazivanje superiornostimuha_sa wrote:pošto sam ja stariji pa se plaho ne razumijem u ove prepravke mogu bar priupitat![]()
-zbog cega stavljate ta svjetla i cemu služe, zar nije dovoljno ono što je fabrika napravila![]()
- randooom
#34 Re: Ksenoni za maglenjake H11
A sad mi se makni sa teme. Hvala.
Pahahaha, u kojem ovo servisu radis pa si usliko?
jbg kontam nesto, da imas lovu za ovog Audija, imao bi i za orginalne xenon setvoe, ne bi valjda cigancio po piku!
I necu da ti se "maknem"
- sorcerer
#35 Re: Ksenoni za maglenjake H11
pa obicno svi koji kupe ovakve aute da se dokazuju komsiluku i prijateljima,voze se na rezervi i frizider je prazan kod kuce,sta drugo preostaje nego daj malo ciganluka za sitne pare da izgleda opasno u ocima laikarandooom wrote:
jbg kontam nesto, da imas lovu za ovog Audija, imao bi i za orginalne xenon setvoe, ne bi valjda cigancio po piku!
- golfiista
#36 Re: Ksenoni za maglenjake H11
sorcerer wrote:pa obicno svi koji kupe ovakve aute da se dokazuju komsiluku i prijateljima,voze se na rezervi i frizider je prazan kod kuce,sta drugo preostaje nego daj malo ciganluka za sitne pare da izgleda opasno u ocima laikarandooom wrote:
jbg kontam nesto, da imas lovu za ovog Audija, imao bi i za orginalne xenon setvoe, ne bi valjda cigancio po piku!![]()
![]()
Istina je druže, istina je sve
- sema911s
#37 Re: Ksenoni za maglenjake H11
golfista ,.,.
to sto hoces ove jeftine ksenone,., zaboravii,., i ako imaju varalicu za can bus,., koja vrlo brzo strada,.,pa ces shebat(ovim redom) motoric brisaca, motoric pumpe vode za brisace, svjetlice ti tabla ko jelka, prekidace ti dovod struje za glavne farove,., kako ce izgleda lijepo par minuta, onda ti ksenoni pocinju mjenjat boju i velicinu tvog novcanika, jer ece ce dapobudali vrlo brzo, nemoj da nasjeda na price raznih elektricara ja cu ti prespoji,., nema se tu sta prespojit,., fali par senzora,.,
ja probao shebao svoje avto tim ksenonima,., eno sada se vozam na halogenkama i milina,.,.
ako hoces sminku narucicemo ti sa ebay led sijalicu,.,
ps,., koji te je klinac natjero da uzmes tako mali motoric u to avto 180konja i 270Nm je malo
pozz
to sto hoces ove jeftine ksenone,., zaboravii,., i ako imaju varalicu za can bus,., koja vrlo brzo strada,.,pa ces shebat(ovim redom) motoric brisaca, motoric pumpe vode za brisace, svjetlice ti tabla ko jelka, prekidace ti dovod struje za glavne farove,., kako ce izgleda lijepo par minuta, onda ti ksenoni pocinju mjenjat boju i velicinu tvog novcanika, jer ece ce dapobudali vrlo brzo, nemoj da nasjeda na price raznih elektricara ja cu ti prespoji,., nema se tu sta prespojit,., fali par senzora,.,
ja probao shebao svoje avto tim ksenonima,., eno sada se vozam na halogenkama i milina,.,.
ps,., koji te je klinac natjero da uzmes tako mali motoric u to avto 180konja i 270Nm je malo
pozz
- WildRedRose
#38 Re: Ksenoni za maglenjake H11
sto napadate covjeka ? Nije rekao da hoce one sto ubijaju u pojam ostale vozace.
da , hoce da 'nasminka' auto, ali to je njegova stvar. Bolje i da 'sminka' auto, drzi do njega, nego da mu visi karambolka i sl. ... Fkt samo gledate kako da napadate, osudjujete
ako mozete,pomozite mu, a ne napadajte ..
da , hoce da 'nasminka' auto, ali to je njegova stvar. Bolje i da 'sminka' auto, drzi do njega, nego da mu visi karambolka i sl. ... Fkt samo gledate kako da napadate, osudjujete
ako mozete,pomozite mu, a ne napadajte ..
- johntra
#39 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Vidi Škode što je evoluirala... 
- muha_sa
#40 Re: Ksenoni za maglenjake H11
šta sam ih vidio s ksenonima a karambolke žicom vezane

- golfiista
#41 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Hvala na savjetu, to sam htio da čujem, iskustvo iz prve ruke. Definitivno ću se odlučiti za tu opciju led sijalice.sema911s wrote:golfista ,.,.
pozz
143 KS 320 Nm uparen sa multitronicom, više nego dovoljno za mene jbg-a.
- golfiista
#42 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Škoda je bila odličan auto i još uvijek je, za razliku od Fiata, Fijata, fi..., fiće, fi..., kako god, talijanskog smeća.johntra wrote:Vidi Škode što je evoluirala...
- johntra
#43 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Što onda nisi uzeo novu Octaviu? Mojne šuplje ovdje prosipati...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#44 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Fiat je konglomerat za razliku od Skode koja je,gledajuci svjetsko trziste,qrac od slona,dok je tvoja EVO Skoda qrac od ovcegolfiista wrote:Škoda je bila odličan auto i još uvijek je, za razliku od Fiata, Fijata, fi..., fiće, fi..., kako god, talijanskog smeća.johntra wrote:Vidi Škode što je evoluirala...
A sad idi stavi "xenone" od 100 KM na auto od 25-30 hiljada
- golfiista
#45 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Fakat ste opterećeni.
Na ovom forumu ne možeš ama baš ništa napisati ni pitati da ne budeš u najmanju ruku ismijan ( u pokušaju ). Ne kontam, šta tebe ili bilo koga boli ona stvar šta ću ja na svoje auto da stavim, ja sam pitao za iskustva jel to funkcioniše ili ne, i stvarno ne kontam odakle ljudima tolika potreba da pljuju po svemu i svačemu, a u sve se razumiju ko Mara u kriv k.
U svakom slučaju zahvaljujem onim na normalnim odgovorima. Ostalim svakako nema pomoći.
Na ovom forumu ne možeš ama baš ništa napisati ni pitati da ne budeš u najmanju ruku ismijan ( u pokušaju ). Ne kontam, šta tebe ili bilo koga boli ona stvar šta ću ja na svoje auto da stavim, ja sam pitao za iskustva jel to funkcioniše ili ne, i stvarno ne kontam odakle ljudima tolika potreba da pljuju po svemu i svačemu, a u sve se razumiju ko Mara u kriv k.
U svakom slučaju zahvaljujem onim na normalnim odgovorima. Ostalim svakako nema pomoći.
-
emirEX
#46 Re: Ksenoni za maglenjake H11
sta rece i ziv ostadegolfiista wrote:Škoda je bila odličan auto i još uvijek je, za razliku od Fiata, Fijata, fi..., fiće, fi..., kako god, talijanskog smeća.johntra wrote:Vidi Škode što je evoluirala...
PS
canbus H11 4300K kod mene 200KM OLLO pa ako hoces javi se
-
goran16v
#47 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Meni nije jasna jedna stvar, koliko vidim na cesti ni najsminkerskiji auti sa tvornickim bi-tri-cetiri ksenonima nemaju ksenon sijalice u maglenkama i za to onda ocigledno postoji debeo razlog, a sad neki pokusavaju dokazati da je ksenon u maglenkama ok. 
- golfiista
#48 Re: Ksenoni za maglenjake H11
Npr. Ko pokusava dokazati da je to ok? Ja sam upravo pitao da li je to ok.goran16v wrote:Meni nije jasna jedna stvar, koliko vidim na cesti ni najsminkerskiji auti sa tvornickim bi-tri-cetiri ksenonima nemaju ksenon sijalice u maglenkama i za to onda ocigledno postoji debeo razlog, a sad neki pokusavaju dokazati da je ksenon u maglenkama ok.
- sorcerer
#49 Re: Ksenoni za maglenjake H11
pises gluposti i onda kad ti neko kaze nesto onda je to ismijavanje i pljuvanje....stavi vala fenjer sto se mene tice ,mozes i one plave diode na haubu izgledace kul sa xenonimagolfiista wrote:Fakat ste opterećeni.
imas li neki jednostavni alarmni sistem?emirEX wrote: PS
- basicm
#50 Re: Ksenoni za maglenjake H11
emirEX wrote: sta rece i ziv ostade
PS
A sta bi ovo Ollo trebalo da znaci?