hu ar ju?Nugarum wrote:Bosnjakinja? plain_vanilla ?plain vanilla wrote:izjasnila se kako treba a ne kako se osjecam
No way...
I...kako se izjasniste...? :)
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#26 Re: I...kako se izjasniste...? :)
- anonimnaosoba
#27 Re: I...kako se izjasniste...? :)
BBI (banka) 
- Dozer
#28 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Ovo je interesantno za analizu mentalnog stanja ...
Kako se popis priblizavao, tako je euforija rasla, i rasla, i rasla...i narasla je toliko da je uzrokovala zakljucavanje mnogih tema radi izljeva neshvatljive i potpuno iracionalne zuci najzagrizenijih zagovornika postojeceg stanja.
Sada, kada je popis konacno zavrsen, u stvari je jasno koliko je ljudi bilo angazovano iz etno-nacionalistickih stranackih centrala samo s jednim ciljem - da odrze stada na okupu.
Za mene licno, ovo je strasno, porazno je potvrditi u kakvom mentalnom okruzenju zivim i koliko ljudi niti su razumjeli, niti sada razumiju pod kakvom se manipulacijom nalaze...
Kako se popis priblizavao, tako je euforija rasla, i rasla, i rasla...i narasla je toliko da je uzrokovala zakljucavanje mnogih tema radi izljeva neshvatljive i potpuno iracionalne zuci najzagrizenijih zagovornika postojeceg stanja.
Sada, kada je popis konacno zavrsen, u stvari je jasno koliko je ljudi bilo angazovano iz etno-nacionalistickih stranackih centrala samo s jednim ciljem - da odrze stada na okupu.
Za mene licno, ovo je strasno, porazno je potvrditi u kakvom mentalnom okruzenju zivim i koliko ljudi niti su razumjeli, niti sada razumiju pod kakvom se manipulacijom nalaze...
- madner
#29 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Pa sama kampanja ti kaze na kom principu se radilo.
Bitno je...
Ne budi ono sto jesi, ili ponosan sto si nego bitno je.
Sto je, ako bi se analizirao apel, svojevrstan poraz te ideje.
Bitno je...
Ne budi ono sto jesi, ili ponosan sto si nego bitno je.
Sto je, ako bi se analizirao apel, svojevrstan poraz te ideje.
-
Cybernetic
#30 Re: I...kako se izjasniste...? :)
.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 22:30, edited 1 time in total.
- Opetja033
#31 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Kada se budu analizirali rezultati popisa vidjece se koja je opcija dozivjela poraz, kataklizmu, ponizenje svedeno na nivo statisticke greske. Naravno govorimo o onoj vjestackoj, trojanskoj opciji.madner wrote:Sto je, ako bi se analizirao apel, svojevrstan poraz te ideje.
- madner
#32 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Tako je govorio Radovan.Opetja033 wrote:Kada se budu analizirali rezultati popisa vidjece se koja je opcija dozivjela poraz, kataklizmu, ponizenje svedeno na nivo statisticke greske. Naravno govorimo o onoj vjestackoj, trojanskoj opciji.madner wrote:Sto je, ako bi se analizirao apel, svojevrstan poraz te ideje.
- Opetja033
#33 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Ne lupetaj.madner wrote:Tako je govorio Radovan.Opetja033 wrote:Kada se budu analizirali rezultati popisa vidjece se koja je opcija dozivjela poraz, kataklizmu, ponizenje svedeno na nivo statisticke greske. Naravno govorimo o onoj vjestackoj, trojanskoj opciji.madner wrote:Sto je, ako bi se analizirao apel, svojevrstan poraz te ideje.
Ocekujem u svakom slucaju da ce broj Roma debelo premasiti pojedine "grupacije" koje su, uz svesrdnu podrsku beogradski NVO, bile vrlo glasne prije popisa.
- madner
#34 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Predlazem da ne govoris kao Radovan ako ti ne odgovara poredjenje.
-
Nugarum
#35 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Sta je... ne podje vam za rukom da smanjite broj Bosnjaka...?Dozer wrote:Ovo je interesantno za analizu mentalnog stanja ...
A i dalje vidim sa tom pricom samo Bosnjake davite... i dalje vas nema u manjem entitetu ili Hercegovini.
- Opetja033
#36 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Predlazem da svoje frustracije zbog ponizenja na popisu ne lijecis vrijedjajuci i potvarajuci druge. Nisam ti ja kriv.madner wrote:Predlazem da ne govoris kao Radovan ako ti ne odgovara poredjenje.
- Zox
#37 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Džedaj. agnostik. bosanski.
- madner
#38 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Ne vrijedjam te, samo kazem da imas jednaku liniju. To je cinjenica.
Ako ti ne odgovara, mozes ili prepraviti historiju ili promjeniti liniju.
Ako ti ne odgovara, mozes ili prepraviti historiju ili promjeniti liniju.
-
Nugarum
#39 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Bas si cool.Zox wrote:Džedaj. agnostik. bosanski.
- escobar__
#40 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Ti se brini o svom stadu, vas pet-šest hiljada.Dozer wrote:Ovo je interesantno za analizu mentalnog stanja ...
- cyprus
#41 Re: I...kako se izjasniste...? :)
JuBK... Na anketi nemam ni opcije ostali 
- Dozer
#42 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Ja nisam u stadu samim tim sto razmisljam svojom glavom, a ne necijom tamo, pa mi onda nije niko ni potreban da mi kaze da li je meni bitno ovo ili ono. Sam znam sta mi je bitno u zivotu. Ti?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#43 Re: I...kako se izjasniste...? :)
zasto svoje misljenje pokusavas nametnuti kao jedino ispravno?Dozer wrote:Ja nisam u stadu samim tim sto razmisljam svojom glavom, a ne necijom tamo, pa mi onda nije niko ni potreban da mi kaze da li je meni bitno ovo ili ono. Sam znam sta mi je bitno u zivotu. Ti?
tebi je nesto bitno, nekome drugome je nesto drugo bitno
i odakle sad tebi pravo da kazes da ti mislis svojom glavom, a drugima je neko rekao sta da misle?
de se jednom naucite diskutovati bez vrijedjanja i omalovazavanja sugovornika, a ne da svaku temu zakljucaju
- madner
#44 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Ja sebi uzmimam to pravo jer sam pametniji. 
- agnostic_front
#45 Re: I...kako se izjasniste...? :)
To je izgleda logika. Ako se izjasniš kao Bošnjak, Srbin ili Hrvat, onda si u toru, neobrazovan, slušaš Šabana i Sinana i familija te zaposlila preko štele na budžet. Dok su ostali nadljudi koji shvataju smisao života, kulturni su, obrazovani, kosa na glavi im se diže kad čuju seljačku muziku i tako.plain vanilla wrote:zasto svoje misljenje pokusavas nametnuti kao jedino ispravno?Dozer wrote:Ja nisam u stadu samim tim sto razmisljam svojom glavom, a ne necijom tamo, pa mi onda nije niko ni potreban da mi kaze da li je meni bitno ovo ili ono. Sam znam sta mi je bitno u zivotu. Ti?
i odakle sad tebi pravo da kazes da ti mislis svojom glavom, a drugima je neko rekao sta da misle?
de se jednom naucite diskutovati bez vrijedjanja i omalovazavanja sugovornika, a ne da svaku temu zakljucaju
Last edited by agnostic_front on 30/10/2013 14:21, edited 1 time in total.
- paranormalan
- madner
#47 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Hoces reci da postoji kauzalitet u ovoj opservaciji skupina? Zanimljiva teorija.agnostic_front wrote:To je izgleda logika. Ako se izjasniš kao Bošnjak, Srbin ili Hrvat, onda si u toru, neobrazovan, slušaš Šabana i Sinana i familija te zaposlila preko štele na budžet. Dok su ostali nadljudi koji shvataju smisao života, kulturni su, obrazovani, kosa na glavi im se diže kad čuju seljačku muziku i tako.plain vanilla wrote:zasto svoje misljenje pokusavas nametnuti kao jedino ispravno?Dozer wrote:Ja nisam u stadu samim tim sto razmisljam svojom glavom, a ne necijom tamo, pa mi onda nije niko ni potreban da mi kaze da li je meni bitno ovo ili ono. Sam znam sta mi je bitno u zivotu. Ti?
- escobar__
#48 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Ko će drugima reći da pripada stadu jer ne misli poput tebe, ti?Dozer wrote:Ja nisam u stadu samim tim sto razmisljam svojom glavom, a ne necijom tamo, pa mi onda nije niko ni potreban da mi kaze da li je meni bitno ovo ili ono. Sam znam sta mi je bitno u zivotu. Ti?
Normalnim ljudima si relevantan k'o i lanjski snijeg, pa što to prije shvatiš, prije ćeš odskakutat tamo odakle si došao. Papak jedan, ti se naš'o nekom govorit da je u stadu.
- Dozer
#49 Re: I...kako se izjasniste...? :)
Izvrcete stvari. Nisam rekao nista negativno, ali mi vi to pokusavate imputirati.
Usput, i ja slusam Sabana, covjek pjeva za 10, dok mi je Sinan malo k'o zvaka.
Postavio sam bezbroj puta ista pitanja, i opet cu sad, a vi, zagovornici postojeceg stanja i etno-nacionalizma budite toliko fer pa ponudite bilo kakav odgovor.
Sta nam je dobro, svima redom, donijeo etno-nacionalizam i oni koji ga predstavljaju?
Za one koji pomisle da ce mi ko fol zatvoriti usta protiv pitanjem o tome sta su lose donijeli, odmah znajte da cu u svega par sekundi navesti bar 20 stvari (vec sam ih navodio).
Dakle, da vidimo nivo vase diskusije zasnovane na realnim stvarima i cinjenicama.
Usput, prijavicu svaki uvredljiv post.
@Escobar
Jel' to ti pricas o etiketama i papanluku? Mojne matere ti... (usput, mogao bi nam pojasniti i sta je to "papak", cisto da vidimo koliko ti uopste znas o cemu pricas).
Usput, i ja slusam Sabana, covjek pjeva za 10, dok mi je Sinan malo k'o zvaka.
Postavio sam bezbroj puta ista pitanja, i opet cu sad, a vi, zagovornici postojeceg stanja i etno-nacionalizma budite toliko fer pa ponudite bilo kakav odgovor.
Sta nam je dobro, svima redom, donijeo etno-nacionalizam i oni koji ga predstavljaju?
Za one koji pomisle da ce mi ko fol zatvoriti usta protiv pitanjem o tome sta su lose donijeli, odmah znajte da cu u svega par sekundi navesti bar 20 stvari (vec sam ih navodio).
Dakle, da vidimo nivo vase diskusije zasnovane na realnim stvarima i cinjenicama.
Usput, prijavicu svaki uvredljiv post.
@Escobar
Jel' to ti pricas o etiketama i papanluku? Mojne matere ti... (usput, mogao bi nam pojasniti i sta je to "papak", cisto da vidimo koliko ti uopste znas o cemu pricas).
- Hajvan
#50 Re: I...kako se izjasniste...? :)
hrvat, islam, srpski
srbin, islam, hrvatski
bošnjak, budist, bosanski
bosanac, katolik, srpski
bosanac, pravoslavac, hrvatski

srbin, islam, hrvatski
bošnjak, budist, bosanski
bosanac, katolik, srpski
bosanac, pravoslavac, hrvatski