čuj dobrinja jezero
Vanzemaljski brodovi nadlijeću BiH !
- 8. sekretar SKOJ-a
MRAVOJED-e, evo gozbe u Čelincu za tebe.
-
VV26AA
Srpski narod je ugrozenPolicijsku stanicu Čelinac su 23. februara oko 14,50 sati mještani Crnog Vrha kod Čelinca obavijestili da je helikopter sa oznakama EUFOR-a na području tog sela izbacio veliku količinu crnih insekata. Mješatani su kazali da je ''snijeg crn od buba''.
Patrola policije na licu mjesta, na oko 10 hiljada metara kvadratnih (10 dunuma), zatekla je veliku količinu insekata sa krilcima, veličine jedan do dva milimetra.
Ministarstvo unutrašnjih poslova RS-a u današnjem biltenu navodi da se u blizini spomeutog mjesta okupio i veliki broj mještana, a da je sanitarni inspektor izuzeo određenu količinu insekata.
Rasvjetljavanje slučaja je u toku.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ovo vam je sve smjestio lik pod nickom alek 
-
DonDavudes
ma sta prelijetaju zive u BiH!!!

ustvari, jesu li gremlini vanzemaljci

ustvari, jesu li gremlini vanzemaljci
- manijak1
-
frupi
Javilo u nekim novinama da su svemirci viđeni iznad Lukavca, pa iznad Maglaja, stotine svjedoka ima. I tamo ima tih nekih okruglih kamenova, mada ja mislim da su došli jer nam je sutra Dan nezavisnosti. Bio je neke godine onaj film, kaže moj drug, napadaju samo na dan nezavisnosti.
Ja sam kupio konzervi i mineralne danas - nikad se nezna.
Ja sam kupio konzervi i mineralne danas - nikad se nezna.
-
hananah
I tako oni dodjose
frupi je ostao bez rijeci kada je ugledao malog
odmah je nabacio cvike da mu svjetlo ne ide u oci
mali zeleni se naljutio na tu Frupijevu gestu
namah ga je strpao u
gdje se nalazio jedan zahebani vanzemaljac
cim je frupi krocio na palubu broda odmah su se oko njega okupili
. Frupi je samo zacudjeno gledao 
Ako ne vjerujete u ovu pricu prosetajte do Frupijeve kuce, dan danas mozete vidjeti kako se Frupi igra u dvoristu
frupi je ostao bez rijeci kada je ugledao malog
odmah je nabacio cvike da mu svjetlo ne ide u oci
mali zeleni se naljutio na tu Frupijevu gestu
namah ga je strpao u
gdje se nalazio jedan zahebani vanzemaljac
cim je frupi krocio na palubu broda odmah su se oko njega okupili
. Frupi je samo zacudjeno gledao 
Ako ne vjerujete u ovu pricu prosetajte do Frupijeve kuce, dan danas mozete vidjeti kako se Frupi igra u dvoristu

-
ucenik
Fair Life wrote:Ovoliko gluposti na jednom mjestu... tesko je igdje naci.
Klikni na:
www.bosnic/CD protiv sihira i crne magije.com
"Najbolje iz bogate riznice orijentalnih tajnih ucenja!
Da bi ste se oslobodili dzinnskog napada, sihira ili crne magije, ne morate znati arapski, ne morate znati napamet ni ajete ni sure iz Kur’ana, ne morate se obracati ni egzorcistima, dovoljno je da narucite CD za koji mislite da Vam je potreban (prema izboru) i postupite prema preciznim uputama, koje cete dobiti zajedno sa nasim CD-om."
Nemam bas vremena da surfam po netu, neg imajul koju naucenu hatmu??? i kako im mogu uplatit????
Deder nek zanijete koju ako imaju!!!!
-
mr_orange
Ovo ste ste okrenuli jednu ovako ozbiljnu temu na zezanciju je nezrelo, vanzemaljci su se uistinu pojavili na nebu iznad Sarajeva. Znam da vjerovatno niko od vas nece povjerovati u ovo, zato vam necu ni pisati o svom iskustvu i putovanju njihovim brodom. Samo cu vas upozoriti da svi pripremite burek. U cijelom svemiru je doslo do nestasice bureka i to je uzrok dolaska vanzemaljaca u Sarajevo. Naime, culi su da je Sarajevo veoma bogato burekom. Preporucio bih svima koji zive u blizini ''Nagiba'', ''Sarajlica'', ''EFESA'', ''Bosne'', ''Kurte'', ''Zuhdija'', ''Meline'', ''Buongiorna'' itd., da smanje kretanje i povuku se u kuce.
-
frupi
Ma pricajte sta hocete ljudi moji, ja sam sinoc i veceras vidio svjetlucanje na nebu, i odma sam se u podrum povuko. Napunio sam svaki škaf u kuci sa vodom, sta je znam mozda ce nam ko u ratu vodu ukinuti, a necemo moci po vodu jer ce nas lako fatati.
Ma reko sam je starom da pravi bunar, al on ne slusa ...
Kupio sam jos konzervi, i ne samo mesnih, nego i ribljih i naku pastetu od biljaka, sta ja znam kolko ce ovo da mozda potraje.
Kaze moj prijatelj, gledo u nekom filmu, samo se treba blatom namazat, pa te ne vidi. Gdje da nadjem blata po ovoj zimi ?

Ma reko sam je starom da pravi bunar, al on ne slusa ...
Kupio sam jos konzervi, i ne samo mesnih, nego i ribljih i naku pastetu od biljaka, sta ja znam kolko ce ovo da mozda potraje.
Kaze moj prijatelj, gledo u nekom filmu, samo se treba blatom namazat, pa te ne vidi. Gdje da nadjem blata po ovoj zimi ?
-
MayaTitan
evo jedne istinite price:
Bila je ponoc i satovi su stali
na vrata mi pokucase Moulder i Skali
kazu: "Trazimo svemirca"
reko: "imajm jednog ugacama, velika mu je glava, trenutno spava"
sala mala
...
i da te pitam,
da li imaju duge kose
da li traperice nose
da li vjeruju u Boga
da li uzimaju droga
da li ima smoga
i kod na njih na planeti
dive li se nama ili nam mozda zele nanijeti stetu
odakle dolaze sve te mijesne staze
da li dolaze u miru ili zele da nas zgaze
zato tolko' paze
na svoju diskreciju
da li mozda zele da na nama da naprave korekciju
pa da i mi dodjemo do svjetkoga mira
a i mozda kod njih gore neka borbena svira
samo priznat se stide
pa na nasoj Zemlji opstanak vide
...
(oprostite zbog mogucih gresaka, to je zbog nepoznavanja alienske tastature i nacina njenog rada)
P.S. pozdrav sa Kubosikairusa.
P.S.
P.S. moja biografija: nisam alien, zasto bih onda nepoznavao "svoju" tastaturu, naime mene su alieni heapnosani (b.h. kidnapirali) negdje 1370 god. pa jos uvijek zivim zahvaljujuci njihovim eliksirima mladosti.
Bila je ponoc i satovi su stali
na vrata mi pokucase Moulder i Skali
kazu: "Trazimo svemirca"
reko: "imajm jednog ugacama, velika mu je glava, trenutno spava"
sala mala
...
i da te pitam,
da li imaju duge kose
da li traperice nose
da li vjeruju u Boga
da li uzimaju droga
da li ima smoga
i kod na njih na planeti
dive li se nama ili nam mozda zele nanijeti stetu
odakle dolaze sve te mijesne staze
da li dolaze u miru ili zele da nas zgaze
zato tolko' paze
na svoju diskreciju
da li mozda zele da na nama da naprave korekciju
pa da i mi dodjemo do svjetkoga mira
a i mozda kod njih gore neka borbena svira
samo priznat se stide
pa na nasoj Zemlji opstanak vide
...
(oprostite zbog mogucih gresaka, to je zbog nepoznavanja alienske tastature i nacina njenog rada)
P.S. pozdrav sa Kubosikairusa.
P.S.
P.S. moja biografija: nisam alien, zasto bih onda nepoznavao "svoju" tastaturu, naime mene su alieni heapnosani (b.h. kidnapirali) negdje 1370 god. pa jos uvijek zivim zahvaljujuci njihovim eliksirima mladosti.
-
hananah
Frupi, to za blato je istina, eto i ja sam se toga sjetila, no meni ne smeta da me vanzemaljci otmu da malo prosirim horizonte. Nego, s obzirom da oni jedu macke ja sam morala moje macke namazati blatom. Posto nema blata po ovoj zimi ja sam malo asovom zemlje narovala pa pomjesala s vodom i stavila u mikrovalnu da se sve to fino rastopi i ona sam dobila blato i namazala svoje kucne ljubimice.
Probaj i ti, a ako nemas mikrovalnu onda u serpi ali na laganoj vatri da ne izgovri, i pomalo dodaji vode ono da ne bude ni puno zitko ni puno gusto
Probaj i ti, a ako nemas mikrovalnu onda u serpi ali na laganoj vatri da ne izgovri, i pomalo dodaji vode ono da ne bude ni puno zitko ni puno gusto
- 8. sekretar SKOJ-a
Prema pisanju FAN-a, prvog bh. magazina za mlade, kao ukleti brod koji predskazuje nesreću - Leteći Holandez, u Sarajevu se pojavio: Leteći Bosančez.
Sarajevo-ИХ фајлс:
Kada su stigli na tramvajsku stanicu Alipašin most, svi su primjetili nešto što ih je zbunilo i prestrašilo. Falio je drugi dio tramvaja.
Leteći Bosnačez (tramvaj jedan kroz dva) je viđen u Zenici, na Sokocu i u Doljanima.
Sarajevo-ИХ фајлс:
Kada su stigli na tramvajsku stanicu Alipašin most, svi su primjetili nešto što ih je zbunilo i prestrašilo. Falio je drugi dio tramvaja.
Leteći Bosnačez (tramvaj jedan kroz dva) je viđen u Zenici, na Sokocu i u Doljanima.
Last edited by 8. sekretar SKOJ-a on 02/03/2005 07:39, edited 6 times in total.
- pitt
- 8. sekretar SKOJ-a
Pitt, popravio sam:pitt wrote:http://www.comcast.net/providers/fan/po ... efault.xml
http://www.comcast.net/providers/fan/po ... efault.xml
Pa ti vidi sad ....:D
Zenica:
Svjedokinja, K.H., mljekarica je izjavila:"Baš sam bila pomuzla Curavu, kad sam čula neka zvona vani, a to nisu bila crkvena zvona, a ni kravlja. Izišla sam. Bila je magla i vidjela sam kako u magli ima nešto, ko vagon. Mislila samda je Hošo opet parkiro autobusispred naše kapije, ali sam poslije kad se razmaglilo vidjela da nije".