Ma polako. Dovoljni su oni sami sebi da se samoukinu prije ili kasnijeastala_vistala wrote:U dejtonu su nas osudili na zajednicki zivot,da ih pustimo da se otcijepe ? ili da se patimo sa njihovim opstrukcijama ?sarajlija_ba wrote:Ta enigma je davno riješena. Nećemo sa njima graditi budućnostastala_vistala wrote:Jedina istina u svemu ovome jeste da mu veliki broj ljudi u Srbiji vjeruje i podrzava ga,i kako sa tim ljudima gradit buducnost to je enigma..
SRPSKA MITOMANIJA
- sarajlija_ba
#26 Re: SRPSKA MITOMANIJA
- astala_vistala
#27 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Sta im fali pa da kazu jasno i glasno mi smo Bosanci i Hercegovci nasa domovina je Bosna i Hercegovina,etnicki smo bosnjaci pravoslavne vjeroispovjesti mi zelimo naprijed i hocemo sto prije u evropsku uniju
ili ima opcija da krenemo na Brcko mada sam vise pacifita pa neka se bijela kuga malo pazabavi sa njima
ili ima opcija da krenemo na Brcko mada sam vise pacifita pa neka se bijela kuga malo pazabavi sa njima
- sarajlija_ba
#28 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Ti si poznat po pacifizmuastala_vistala wrote:Sta im fali pa da kazu jasno i glasno mi smo Bosanci i Hercegovci nasa domovina je Bosna i Hercegovina,etnicki smo bosnjaci pravoslavne vjeroispovjesti mi zelimo naprijed i hocemo sto prije u evropsku uniju![]()
- Danguba
#29 Re: SRPSKA MITOMANIJA
nekima je mitomanija dusevna hrana....kada su šetali Zuko Džumhur, Muhamed Filipović i Meša Selimović u tom istom Kragujevcu grobljem na kojem je sahranjeno 7000 strijeljanih od (zamisli koga) Nijemaca, Filipović konstatova da ovakav zločin Srbi dok su živi neće zaboraviti Nijemcima....na to mu se Meša nasmijao i rekao da Srbi još uvijek više mrze Turke nego Nijemce...
-
Eborg
#30 Re: SRPSKA MITOMANIJA
On je za dijagnoze, ali kakvi su ovi koji mu dolaze na predavanja, to je već pitanje za razmisliti.
- Muhamed Đakmić
#31 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Ti si optimistasherbett wrote:ja mislim da im se dobro plati za toEborg wrote:On je za dijagnoze, ali kakvi su ovi koji mu dolaze na predavanja, to je već pitanje za razmisliti.
- TRENT
#32 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Sjetih se Radoslava Brdjanina kad se zaratilo ,govorio na tv-u kako su "Srbi prelijep narod,pogledajte muslimane na sta lice,svi su ruzni ko lopovi". 
-
ulciscorr
#33 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Nije sve crno ni u zemlji Serviji... Radivoj Radic, profesor na beogradskom univerzitetu je vec odgovorio ovom retardu...
http://www.knjigainfo.com/index.php?gde ... d%3D93603@
Problem je sto su u Serviji znatno popularniji ovi velikosrpski kvaziintelektualci koji lijece kompleks inferiornosti servske populacije nego ljudi kojima je stalo do istine.
Duhovit, naučni obračun profesora sa "učenjem" pseudoistoričara o tome da su Srbi narod najstariji, da su svi jezici iz srpskog nastali, da smo potomci Tračana, da smo na Balkan stigli prvi...
Knjiga "Srbi pre Adama i posle njega", profesora istorije Vizantije na Filozofskom fakultetu Radivoja Radića, ovih dana dobila je svoje drugo izdanje ("Stubovi kulture"). Knjiga "Srbi pre Adama i posle njega" bila je duhovito-naučni obračun profesora Radivoja Radića sa "učenjem" pseudoistoričara, novih romantičara o tome da su Srbi narod najstariji, da su svi jezici iz srpskog nastali, da smo potomci Tračana, ili preci, sad svejedno, da smo na Balkan stigli prvi...
Radivoj Radić je pokazao da su ove teorije glupe, neutemeljene, politički podržane i zloupotrebljene, te zato i opasne.
http://www.knjigainfo.com/index.php?gde ... d%3D93603@
Problem je sto su u Serviji znatno popularniji ovi velikosrpski kvaziintelektualci koji lijece kompleks inferiornosti servske populacije nego ljudi kojima je stalo do istine.
- Muhamed Đakmić
#34 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Pa da, optimista si 
A da se razumijemo, nismo mi odmakli daleko od srpske mitomanije. Mi smo ovog genijalca dovodili u emisije, tj TVSA ga je dovodila. Gledao sam skupa sa starim kako obara teoriju tektonskih ploča i nismo mogli da vjerujemo ni jedan ni drugi šta čovjek priča
Šta reći, nego da SANU proizvodi stvarno kvalitetne kvazinaučnike. Mislim, jedno je biti ublehaš, a sasvim drugo biti doktor ublehe. Ovi su prekucali i Osmanagića.
A da se razumijemo, nismo mi odmakli daleko od srpske mitomanije. Mi smo ovog genijalca dovodili u emisije, tj TVSA ga je dovodila. Gledao sam skupa sa starim kako obara teoriju tektonskih ploča i nismo mogli da vjerujemo ni jedan ni drugi šta čovjek priča
Šta reći, nego da SANU proizvodi stvarno kvalitetne kvazinaučnike. Mislim, jedno je biti ublehaš, a sasvim drugo biti doktor ublehe. Ovi su prekucali i Osmanagića.
- Tesla10
#35 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Pa i Hrvati tvrde da Jasmin Repeša nije Bosanac, tako da..
- Havatar
#36 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Ja sam gledao snimak gdje prica kako su Kinezima Srbi bili glavni suparnici i da se pominju u njihovim knjigama ali posto Kinezi nisu znali da lijepo izgovore Srbi onda u kineskim knjigama pise Sibi 
- Šveđanin
#37 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Ljudi niste ranije čuli za ovog pavijana? Kakvo elementarno neznanje.
Naime, i od goreg postoji gore.. a gore od Jovana Deretića je "dr." Miroljub Petrović:
Srbin u Holandiji: Srušiću vam brane ako ne pustite Šešelja, Mladića i Karadžića
On takođe drži besjede, ima svoj fakultet na kom štampa diplome, samo je malo perfidniji i proračunatiji u svojim stavovima.. Ali velikosrbizam je i dalje prisutan.
Naime, i od goreg postoji gore.. a gore od Jovana Deretića je "dr." Miroljub Petrović:
Srbin u Holandiji: Srušiću vam brane ako ne pustite Šešelja, Mladića i Karadžića
Holandska obaveštajna služba AIVD ispituje dva snimka, na kojima Srbin, koji se predstavlja kao dr. Miroljub Petrović, preti da će "sravniti sa zemljom" brane u Holandiji ukoliko na slobodu ne budu pušteni Mladić, Karadžić i Šešelj.
On takođe drži besjede, ima svoj fakultet na kom štampa diplome, samo je malo perfidniji i proračunatiji u svojim stavovima.. Ali velikosrbizam je i dalje prisutan.
- Cherry-Cherry
#38 Re: SRPSKA MITOMANIJA
što nije napisao da su kinezi zapravo srbi? eto sad me razočarao.Havatar wrote:Ja sam gledao snimak gdje prica kako su Kinezima Srbi bili glavni suparnici i da se pominju u njihovim knjigama ali posto Kinezi nisu znali da lijepo izgovore Srbi onda u kineskim knjigama pise Sibi
- BosnianKnight
#39 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Nisam nacionalista, ali taj narod je stvarno u zabludi, koliko mogu da lazu i sto je najgore vjeruju u te svoje lazi 
- Havatar
#41 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Mozda ne ljubi kosookeCherry-Cherry wrote:što nije napisao da su kinezi zapravo srbi? eto sad me razočarao.Havatar wrote:Ja sam gledao snimak gdje prica kako su Kinezima Srbi bili glavni suparnici i da se pominju u njihovim knjigama ali posto Kinezi nisu znali da lijepo izgovore Srbi onda u kineskim knjigama pise Sibi![]()
- AmADin_gospo
#42 Re: SRPSKA MITOMANIJA
mah, ovi slaveni koji se nazivaju različitim narodima i navodno pričaju različitim jezicima su svi isti.
htjeli oni priznat il ne, to se vidi kad su u pitanju budalaštine, lopovluci i marifetluci, a inteligencija za vrijeme izbora
htjeli oni priznat il ne, to se vidi kad su u pitanju budalaštine, lopovluci i marifetluci, a inteligencija za vrijeme izbora
-
Lukavi
#43 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Profesor Jovan Deretic se bavi alternativnom istorijom i kao sto je neko ovde vec napisao u Srbiji ga ozbiljno dozivljava mali broj ljudi dok ga vecina upoznatih sa njegovim likom i delom parodira i sprda. Dakle, nema mesta panici.
Sa druge strane, ovima sto komentarisu u maniru : "kako cemo buducnost graditi sa ljudima koji veruju u Deretica" i "U Srbiji ga vecina podrzava", preporucujem : http://www.youtube.com/watch?v=zzivEifPVO8
Sa druge strane, ovima sto komentarisu u maniru : "kako cemo buducnost graditi sa ljudima koji veruju u Deretica" i "U Srbiji ga vecina podrzava", preporucujem : http://www.youtube.com/watch?v=zzivEifPVO8
-
Lukavi
#44 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Uh pardon, onda mora da si jedan od onih patriJota sa ljiljanima na avataru.BosnianKnight wrote:Nisam nacionalista, ali taj narod je stvarno u zabludi, koliko mogu da lazu i sto je najgore vjeruju u te svoje lazi
Koji narod molicu lepo? 5% Srba koji veruju u Jovanove kretenizme ili jedno 70% Bosnjaka koji veruju da vecina Srba veruje u Deretica?!?!?
- sarajlija80
#45 Re: SRPSKA MITOMANIJA
i bog je srbin .
jevreji kao couzen pipl nastali od nebeskog srpskog naroda.
jevreji kao couzen pipl nastali od nebeskog srpskog naroda.
-
_majevica_
#46 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Boj na Kosovu je jedna od najvecih srpskih mitologija...njega se dotaknu svi srpski mitomani... 
-
zavrzlama
#47 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Sinoc u emisiji"Cirilica" je Sutanovac dao istinitu definiciju srpske mitomanije....Bas ta mitomanija je glavna prepreka ekonomskog,kulturnog i politickog oporavka srpskog naroda...tesko je pobijediti istu,kad vas 200 godina od vrtica do penzionerskog doma uce pogresnim,nemoralnim i bolesnim idejama...
- graue_maus
#48 Re: SRPSKA MITOMANIJA
boze sacuvaj zar ova sorta ljudi nije vec izumrla .......rajvoSa0 wrote:U Srbiji vec nekoliko godina veliku paznju izaziva Jovan Deretic, kojem ujedno i veliki broj ljudi vjeruje.
Pravljena je i peticija gdje bi djeca iz njegovih knjiga učila u školi.
Gostovao je na nacionalnoj televiziji i niz drugih programa, a narod ga sve vise i vise podrzava. Pobornik je kako kaze alternativne historije, naime:
Srbi su otkrili Ameriku, a ne Kolumbo!
ŠVEĐANI SU UKRALI SRPSKI JEZIK!
Srbi su bili glavni i u Indiji
Jovan Deretić: Isusovi apostoli su uglavnom znali srpski jezik!
Jovan Deretić: Spartanci su Srbi
Sasi su bili Srbi
Iranci nose šajkače i opančiće!
Rim su osnovali Srbi!
Djevica Marija je Srpkinja
I Jevreji primili pismenost od Srba (kao i Grci)
Krit nije grčki nego srpski, na Kritu nije bilo ništa grčko!
Katalonci (Guardiola, Fabregas, Puyol, Xavi, Piqué) za sebe hladno kažu da su Srbi!
"Da nisu bili Srbi pre ameba ko bi krstio amebe, jer ameba je srpska reč!"
ŠVEĐANI SU SRBI
Norvežani su dolazili da rade kao rudari kod Srba
Srpski jezik je najstariji poznati jezik u Evropi!
-
zavrzlama
#49 Re: SRPSKA MITOMANIJA
nije....takvi ce u buducnosti biti novi karadzici,mladici,krajisnici...ideja mora ici dalje do tarabica vakta..graue_maus wrote:boze sacuvaj zar ova sorta ljudi nije vec izumrla .......rajvoSa0 wrote:U Srbiji vec nekoliko godina veliku paznju izaziva Jovan Deretic, kojem ujedno i veliki broj ljudi vjeruje.
Pravljena je i peticija gdje bi djeca iz njegovih knjiga učila u školi.
Gostovao je na nacionalnoj televiziji i niz drugih programa, a narod ga sve vise i vise podrzava. Pobornik je kako kaze alternativne historije, naime:
Srbi su otkrili Ameriku, a ne Kolumbo!
ŠVEĐANI SU UKRALI SRPSKI JEZIK!
Srbi su bili glavni i u Indiji
Jovan Deretić: Isusovi apostoli su uglavnom znali srpski jezik!
Jovan Deretić: Spartanci su Srbi
Sasi su bili Srbi
Iranci nose šajkače i opančiće!
Rim su osnovali Srbi!
Djevica Marija je Srpkinja
I Jevreji primili pismenost od Srba (kao i Grci)
Krit nije grčki nego srpski, na Kritu nije bilo ništa grčko!
Katalonci (Guardiola, Fabregas, Puyol, Xavi, Piqué) za sebe hladno kažu da su Srbi!
"Da nisu bili Srbi pre ameba ko bi krstio amebe, jer ameba je srpska reč!"
ŠVEĐANI SU SRBI
Norvežani su dolazili da rade kao rudari kod Srba
Srpski jezik je najstariji poznati jezik u Evropi!
-
oglo
#50 Re: SRPSKA MITOMANIJA
Ovdje bi dodao i Sejfudina Tokica koji je produkt kpj,i ova mu tema odgovara po svemu