Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja da se prijavim da pratim
stavljala sam ruke i nokte na onu tamo temu tako da nemam sad nista novo da vam pokazem inace rijetko eksperimentisem vrtim se u krugu: crveni lak, french, bez lak, bez sa ljubicastim rubovima
da kucnem u drvo imam dobre i jake svoje nokte tako da nikad nisam stavljala ni gel ni umjetne helem tu nisam neki ekspert..
sve u svemu svidja mi se tema
lavorpunvode wrote:predobri! samo, ne bih ja imala vremena za ovakvo nesto. cini mi se samo bih sjedila i virila u njih
Hahhaha, ja imam sad kratke nokte i gel lak te svako malo gledam kako se fino sjaji nisam normalna.
Nekad sama sebe zateknem kako previše dugo buljim u njih.
Cholina_Lokica wrote:Meni se gel i umjetni nokti nikako ne svidjaju (da ne upotrijebim gori izraz), ni kod koga nisam vidjela da mi fino izgleda, uvijek je neprirodno debelo, jos vecini kad raste nokat, pravi se ona grozna grba Bas bljakavo
Ja sam prije uvijek imala neke zezancije i duge nokte, sad sticajem okolnosti ne mogu A bas su mi bili cvrsti, okrecim stan ne pukne ni jedan
Ta grba se napravi kada neko ne zna fino c luk da odradi. Vjerujes, ova moja (da je ne reklamiram) radi perfektno. Izokrece mi ruke na hiljadu strana, odmjeri po pet puta svaki ugao sve dok ona ne bude zadovoljna. Traju mi nokti po dva mjeseca. A uz to koristi neki clarisin gel koji je identičan boji nokta i ne vidi se izrastanje.
Cholina_Lokica wrote:Meni se gel i umjetni nokti nikako ne svidjaju (da ne upotrijebim gori izraz), ni kod koga nisam vidjela da mi fino izgleda, uvijek je neprirodno debelo, jos vecini kad raste nokat, pravi se ona grozna grba Bas bljakavo
Ja sam prije uvijek imala neke zezancije i duge nokte, sad sticajem okolnosti ne mogu A bas su mi bili cvrsti, okrecim stan ne pukne ni jedan
Kao i uvijek, slazem se s tobom. Nikad ni ja nisam stavljala taj gel, imam zdrave i cvrste nokte, perem sudje, cistim, nikad ne puknu ja pijem B12 i to 10 000 mcg, a B12 je dobar za nokte
Evo i moji nokti
Ta grba se napravi kada neko ne zna fino c luk da odradi. Vjerujes, ova moja (da je ne reklamiram) radi perfektno. Izokrece mi ruke na hiljadu strana, odmjeri po pet puta svaki ugao sve dok ona ne bude zadovoljna. Traju mi nokti po dva mjeseca. A uz to koristi neki clarisin gel koji je identičan boji nokta i ne vidi se izrastanje.
Ne znam, ali ja jos ne vidjeh da mi to izgleda kako treba, bas mi je ruzno, ali bas svaki koje sam vidjela
@manekenka u penziji ...a gdje si radila gel lak?
Ja jednom van Sarajeva radila sa pro nails nekim gel lakom, trajalo skoro 2 mjeseca. Fenomenalno!
Ovdje uradim ono što reklamiraju vener/cuccio gel lak, bezveze.
Inače ne volim gel, ni plastike one što se nadograđuju, baš mi sve to neprirodno izgleda. Puna kutija lakova a uvijek malo boja, nijansi, šljokica i sl.
Koristim uglavnom Flormar i Essence. Probala i druge, ništa duže ne traju od pomenutih.
Koje vi koristite?
@lilyen:radila sam ga kod iste djevojke što mi radi i gel, ja nju nikako ne mjenjam .
mislim da su lakovi što ona koristi clarisini, ali nisam sigurna.
evo meni je na noktima već drugu sedmicu i traju, samo se nazire izrastak
ako hoćeš pošaljem ti njen broj na pp (ako je nazoveš,nemoj da te začudi njen naglasak, ruskinja je)
manekenka u penziji wrote:@lilyen:radila sam ga kod iste djevojke što mi radi i gel, ja nju nikako ne mjenjam .
ako hoćeš pošaljem ti njen broj na pp (ako je nazoveš,nemoj da te začudi njen naglasak, ruskinja je)
manekenka u penziji wrote:@lilyen:radila sam ga kod iste djevojke što mi radi i gel, ja nju nikako ne mjenjam .
oprah na ruke svojim noktima sta cu kad se nakupilo slika, godinama su cekale da ih negdje objavim
ovo je malo smjelija boja kad sam ja u pitanju, inace ne koristim ovako jake lakove
oprah na ruke svojim noktima sta cu kad se nakupilo slika, godinama su cekale da ih negdje objavim
ovo je malo smjelija boja kad sam ja u pitanju, inace ne koristim ovako jake lakove
ja sam neki dan nalakirala drečavo žutim lakom obično idem sa tim žutim u kombinaciji sa crnim lakom.
sad mi naumpade da napišem, da ja kad skinem lak, namažem nokte (natopim) sa kokosovim uljem, ili sokom od limuna. kako vi njegujete nokte (iako pretpostavljam da su vam ko i kod mene, non stop nalakirani)?
Cao zene,citam vas dugo :)Sve redom,divni su vam noktici
OT:Da li mozda neka od vas ima iskustva s nail thinnerima/razrjedjivacima lakova?I gdje ih kupiti
Ma losa su mi iskustva s acetonom.Citala sam da imaju Misslyn i Artdeco razredjivaci,cure s blogosfere se kunu u njih,mozda koja od vas zna.A trenutno u mom CM-u nema AD,a na Misslyn standu takodjer nema
Slice_of_life wrote:Ma losa su mi iskustva s acetonom.Citala sam da imaju Misslyn i Artdeco razredjivaci,cure s blogosfere se kunu u njih,mozda koja od vas zna.A trenutno u mom CM-u nema AD,a na Misslyn standu takodjer nema
ja lakove razrjedjujem bezbojnim lakom. aceton unisti sjaj i pokvari lak u vecini slucajeva. samo bitno je da je bezbojni lak nov, dok je ono bas tecan.