Dragan Marinković - Agresivni primitivizam
-
edu
Dragan jeste originalan..ko kaze da nije laze..zajebancija mu je odlicna..doduse nekad pretjera al' Boze moj..niko nije savrsen..nego mene brinu ovi "strucnjaci" s foruma..ne valja im Dragan..postujem!..svako ima pravo na svoje misljenje..ali zasto im ne valja? psuje?!..svaka majka govori svom dijetetu opsuj ovo - opsuj ono..i tu nije nista cudno..a cudno je kad Dragan izusti psovku..uostalom djeca su psovala i prije negoli se Dragan pojavio..po toj logici bi trebali zabraniti i filmove u kojima se psuje?!..ali ne..zvuci simpaticno kad Eddie Murphy opsuje..i svima je to "cool"..ali kad Marinkovic to uradi onda ne valja..dalje, neko rece uzasno se oblaci i ima veliki stomak???!!!..fuj konstatacija..eto na Hayatu su vam sve manekenke i sve/i imaju idealne proporcije ali su zato glupe k'o neka stvar..Dragan je pametan..duhovit..i kao sto rekoh nekad u tome pretjera ali je super licnost i osvjezenje na TV. ekranima..neko rece i da je krkan..izgleda da vi fakat ne kontate njegovu zajebanciju...
I savjet za kraj:
Kome se ne svidja njegov stil oblacenja..njegov stomak neka prebaci na Hayat..eno vam Faruk Caluk.."super" obucen.."nema" stomaka..ne psuje.."duhovit" je..takve dvorske lude vama trebaju..ili ako ne zelite gledati Ruski rulet ili Pile & Maca show petkom je Idealna djevojka pa Bujrum...
Ako Dragan ovo procite vjerujem da ce se nasekirati..odmah ce kupiti lijepe lakane cipele (spic, naravno)..odijelo..krenut ce na fitness..dijete..samo da bi vama udovoljio...
E pacenici...
I savjet za kraj:
Kome se ne svidja njegov stil oblacenja..njegov stomak neka prebaci na Hayat..eno vam Faruk Caluk.."super" obucen.."nema" stomaka..ne psuje.."duhovit" je..takve dvorske lude vama trebaju..ili ako ne zelite gledati Ruski rulet ili Pile & Maca show petkom je Idealna djevojka pa Bujrum...
Ako Dragan ovo procite vjerujem da ce se nasekirati..odmah ce kupiti lijepe lakane cipele (spic, naravno)..odijelo..krenut ce na fitness..dijete..samo da bi vama udovoljio...
E pacenici...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#27 Re: Dragan Marinković - Agresivni primitivizam
pazi, da galami, vrijedja i majmunise, to stoji , ali to je njegov stilulicar wrote:Koliko si pogledao predstava u kojima je glumio Marinkovic, pa da kazes da je on los glumac?
Ja sam ga gledao u predstavama od "Buba u uhu" (ili je to bilo "Kidaj od svoje zene"), pa preko "Policajci" i jos par kojima se ne sjecam imena...
ja ga se sjecam iz ratne predstave "Sarajevske skice" kada je imao ulogu shanera, i vristala sam od smijeha
i ne mogu ga nesto trenutno zamisliti u ulozi ozbiljnog tipa....
Bogu hvala, tehnologija je toliko uznapredovala da na vasem daljinskom upravljacu ima jedno CRVENO dugme ...bujrum SHUT DOWN kome smeta
do tada....NIDJE VEZE OCI MOJE LIJEPE
-
frupi
Nisam neki ljubitelj ni Pink-a ni Hayata (sa izuzetkom Centralnog dnevnika i Senada Hadžifejzovića) i mislim da te 2 firme predstavljaju vrlo neukusan i dobar primjer kako televiziju ne treba praviti.
Istina, jedna nosi predznak jednog, a druga drugog konstitutivnog naroda BiH. Marinkovićev humor i nastup nebi bio sporan prije 92-ge, a sada pokušavati da spojiš Sarajevski sleng đesi ba, i oduženo Beogradsko deeeeeeesi bre vrlo su "smiješni" da ne kažem grozni. Dragana zanima lova i popularnost, PINK da nam udje na male ekrane tako da se ne zna ko tu koga iskorištava, a ko zajebava. Onaj njegov kolega Pile iz Beograda ponekad nemože da sakrije nelagodu i strah da je u Sarajevu, a Dragan glumi ležernost.
Dobro je što promoviše prirodan narodni izgled (debljina i stomak), a loše kako to pokušava izvesti.
Dragan pokušava da nam prepakuje prekodrinsko turbo-folk četništvo i da mu sarajevski šmek. Nećemo tako Dragane, nećemo tako... Ne mislim da to radi iz političkog ubjeđenja, već za novac. To mu je jedina olakšavajuća okolnost.
Istina, jedna nosi predznak jednog, a druga drugog konstitutivnog naroda BiH. Marinkovićev humor i nastup nebi bio sporan prije 92-ge, a sada pokušavati da spojiš Sarajevski sleng đesi ba, i oduženo Beogradsko deeeeeeesi bre vrlo su "smiješni" da ne kažem grozni. Dragana zanima lova i popularnost, PINK da nam udje na male ekrane tako da se ne zna ko tu koga iskorištava, a ko zajebava. Onaj njegov kolega Pile iz Beograda ponekad nemože da sakrije nelagodu i strah da je u Sarajevu, a Dragan glumi ležernost.
Dobro je što promoviše prirodan narodni izgled (debljina i stomak), a loše kako to pokušava izvesti.
Dragan pokušava da nam prepakuje prekodrinsko turbo-folk četništvo i da mu sarajevski šmek. Nećemo tako Dragane, nećemo tako... Ne mislim da to radi iz političkog ubjeđenja, već za novac. To mu je jedina olakšavajuća okolnost.
- manijak1
vryzas wrote:MA MACA JE MAJSTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR![]()
FORZA
-
kub lajkan
A jesi li siguran da se Pile&Maca snima u Sarajevu?frupi wrote: Onaj njegov kolega Pile iz Beograda ponekad nemože da sakrije nelagodu i strah da je u Sarajevu, a Dragan glumi ležernost.
Znam da se Ruski rulet snima u Beogradu...
-
SD-6
cuj redjicka mu zena,e vala i jesu jedno za drugo,neku vece je gledam na hayatu popljuva sve redomnasu elitu
,kad javi se neka zena spusti joj ga pravo,cini mi nesto jopj rece u vezi njenog kaacketa na glavi... kao eto sto ga ne skine i pokaze klempave usi...otela mi rijec iz usta,osta ona ko popisana 
-
wanderer
TV program kakvog ni BBC nema...SD-6 wrote:cuj redjicka mu zena,e vala i jesu jedno za drugo,neku vece je gledam na hayatu popljuva sve redomnasu elitu,kad javi se neka zena spusti joj ga pravo,cini mi nesto jopj rece u vezi njenog kaacketa na glavi... kao eto sto ga ne skine i pokaze klempave usi...otela mi rijec iz usta,osta ona ko popisana
-
jezd
Ja inače slušam samo Baha, Čajkovskog, Mokranjca, Bramsa i Hendla, oblačim se u buticima visoke mode, jedem u skupim restoranima, a kad sam nasamo s djevojkama nakon strogo kontrolisane razmjene nježnosti im čitam Dostojevskog i trudim se da ih potaknem na razmišljanje o planetarnoj koristi Kjoto protokola.....
Mislim, čisto da znate ko sam i šta sam...
Uglavnom Maca je car. Takvu jebitačnu količinu višeslojne, organske zajebancije ova neprovjetrena kasaba nije vidjela još od '80-ih godina prošlog vijeka.
Jedino mu, haman jarabi, ne valja što previše koketira sa Srbijom, a mor' bit' bidne da je i sam, šućur alahu, pripadnik tog mrskog naroda.
Da je pametan, promjenio bi ime u Muslimanko Hadžimuslimanović, prešao na Hayat i onda bi komotno mogao i da izvede bulu iz medrese, skine joj dimije i pred kamerama joj nabije prstenac - niko mu ništa ne bi prigovorio.
jbg, Maca, šta da ti radim - zoveš se Dragan. Budi srećan u znanju da te raja gleda iako su mnogi suviše veliki licemjeri i papci da bi priznali da im se sviđaš.
Da si Mugdim mogl' bismo pričat'...
Uglavnom Maca je car. Takvu jebitačnu količinu višeslojne, organske zajebancije ova neprovjetrena kasaba nije vidjela još od '80-ih godina prošlog vijeka.
Jedino mu, haman jarabi, ne valja što previše koketira sa Srbijom, a mor' bit' bidne da je i sam, šućur alahu, pripadnik tog mrskog naroda.
Da je pametan, promjenio bi ime u Muslimanko Hadžimuslimanović, prešao na Hayat i onda bi komotno mogao i da izvede bulu iz medrese, skine joj dimije i pred kamerama joj nabije prstenac - niko mu ništa ne bi prigovorio.
jbg, Maca, šta da ti radim - zoveš se Dragan. Budi srećan u znanju da te raja gleda iako su mnogi suviše veliki licemjeri i papci da bi priznali da im se sviđaš.
-
edu
Dragane kako ja poceh sa afirmativnim tekstovima o tebi tako i svi nastavise..haj dobro je da ima normalnih ljudi kojima se svidja tvoja verzija tv. voditelja...
Iako se ne slazem sa konstatacijom da je ovo najbolja zajebancija od 80-ih godina......Nadrealisti su neprevazidjeni...
Iako se ne slazem sa konstatacijom da je ovo najbolja zajebancija od 80-ih godina......Nadrealisti su neprevazidjeni...
-
SARAJKA
STO SE TICE DRAGANA I AMRE NAVODNO STILISTE KANTONA SARAJEVO PRVO NEK SEBE VIDI PA NEK ONDA KOMETARISE DRUGE DVA LJIGAVCA ONA STARA PRDA PEDESETIH GODINA A ON MLADI PRDONJA ETO KOLIKO JE SPOSOBAN NACI MLADU TREBU VEC OFUCANU BABUSKARU A JOS SPOSOBNIJI VODITI EMISIJE STVARNO FUJ
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Sinoc sam bila na snimanju Pile˛Maca show
i vristala sam od smijeha 
na TVu to ne izgleda tako, ali tamo se dobije dojam pozorista....
e sad, problem je izgleda u Piletu BRE...ne znam, ako vam sta smeta, bujrum promijenite kanal
niko vas ne sili...
draze mi je i ono OCI MOJE LIJEPE od mujer/casa/amor/itd spanskih trakavica...
znas kako kazu: Svakom svoje
ganjajte nesto po svom ukusu...
Maca je Tito...a Pile...Kralj....
Over and Out
na TVu to ne izgleda tako, ali tamo se dobije dojam pozorista....
e sad, problem je izgleda u Piletu BRE...ne znam, ako vam sta smeta, bujrum promijenite kanal
draze mi je i ono OCI MOJE LIJEPE od mujer/casa/amor/itd spanskih trakavica...
znas kako kazu: Svakom svoje
Maca je Tito...a Pile...Kralj....
Over and Out
-
sirah
jezd wrote:Ja inače slušam samo Baha, Čajkovskog, Mokranjca, Bramsa i Hendla, oblačim se u buticima visoke mode, jedem u skupim restoranima, a kad sam nasamo s djevojkama nakon strogo kontrolisane razmjene nježnosti im čitam Dostojevskog i trudim se da ih potaknem na razmišljanje o planetarnoj koristi Kjoto protokola.....
nego,
kako je kod tebe
u mračnom dobu netrpeljivosti....
-
jezd
frupi wrote:Draganov otac Josip je bio Hrvat, i direktorcina i lafcina, a majka mu je Srpkinja na kvadrat. Posto mu je otac rano umro, uzela ga pod svoje i odgojila kao Srbina. Sinu ime dao Lav - onako fino pravoslavno, da nebi Tarik ili Mehmed slucajno.
Znamo se !
We sure do!
Eto Maca, čuo si recept za postajanje heroja Sarajeva i Bosne!
Ili sam postaj' Dževad ili sljedećem djetetu daj ime Osama.
-
Satriani
#47 Re: ruljo zakaj tema o papku Draganu i njegovom primitivizmu
Boooliii naaas neka stvar za misljenje Slovenaca, jos vise nas boli neka stvar za kaj ces se ti mislit. Dragan Marinkovic je ono sto svaki mahalac u ovom gradu u sebi ima,i nema neke razlike izmedju njega Neleta, Djure ili Zene. Njih su placali, ne sumnjam da ce i Dragana kad za to dodje vakat.buhtelj wrote:Zasto sam temu dao na forum iz ful jednostavnog razloga: tog shaban sam vise puta vidio na SRPSKOM TUROFOLK TV i kaj da se mislim kada ovi ljudi oko meni u Ljubljani i onako vec imaju misljenje o glupm bosanskom primitvizmo.............. DRAGAN GO TO ANOTHER SIDE OF DRINA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SHABANEEEEEEEEEEEEEEE
-
Klesar Tadija Tegoba
Dragan u svojim pojavama na TV-u nije glumac, on je soumen. Njegove emisije se gledaju i frajer nedvojbeno plijeni paznju.
Tarik Filipovic to radi ugladjenoscu i finim humorom, a Dragan krkanlukom u stilu Ramba A.
Formula je uspjela i njegove emisije su vrlo gledane. Na kraju, u cemu je razlika njegovog i Jack Ass show-a? Sto bi rekao Dragan, Nidje veze! A opet rijec je o istom proizvodu, pravom i originalnom TV Show-u koji je prepoznatljiv po gospodinu, coe'ku i stoki seljackoj Draganu Marinkovicu.
To Dragane soumenu stari!
Tarik Filipovic to radi ugladjenoscu i finim humorom, a Dragan krkanlukom u stilu Ramba A.
Formula je uspjela i njegove emisije su vrlo gledane. Na kraju, u cemu je razlika njegovog i Jack Ass show-a? Sto bi rekao Dragan, Nidje veze! A opet rijec je o istom proizvodu, pravom i originalnom TV Show-u koji je prepoznatljiv po gospodinu, coe'ku i stoki seljackoj Draganu Marinkovicu.
To Dragane soumenu stari!
-
dajdzarile
on bi za pocetak sem kursa lijepog ponasanja trebao da prekontrolise
holesterol

holesterol