Eh ..pa hebem-liga...sta da ti kazem. Trebao sam izgleda prvo skontati koliko sam se zajeb'o...pa onda kupiti kola. Ne kontam, kako sam se mog'o zajebati prije kupovine?izvini stari,al ti kupis auto pa tek onda pitas jesili se zajeb'o...to pitanje se postavlja prije neko sto se kupi auto
Strucnjaci upomoc! (kupio sam kola)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Stari
U Fatime vise Jajca veli:
-
u Fatime vise Jajca
ti si trebo lijepo odvesti auto kod nekog garaziste kojem vjerujes,da ti auto pregleda pa se onda odluciti za kupovinu ili ne-kupovinu

-
Stari
Eh pa rekao sam vec u jednom od predhodnih postova da je pri kupovini sa mnom bio jedan od nasih automehanicara...i njegova je preporuka u stvari i bila odlucujuca. Al' rekoh mozda ljudi ovdje na forumu nasto vise znaju ...pa da priupitam.u Fatime vise Jajca wrote:ti si trebo lijepo odvesti auto kod nekog garaziste kojem vjerujes,da ti auto pregleda pa se onda odluciti za kupovinu ili ne-kupovinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve u svemu auto, bar za sad, fino ide ...polako se navikavam na njegove pedale. I tako to...a i razlika je drasticna u poredjenju sa onom starom sklopocijom sto sam je imao prije...zamisli u ovog auta grijanje ...radi. Pa sta's vise...covjece ... napolju -28....a unutra gotiva. Prije sam morao pola sata ranije pripremati auto prije nego sto negdje krenem.
-
u Fatime vise Jajca
Stari wrote:..a i razlika je drasticna u poredjenju sa onom starom sklopocijom sto sam je imao prije...zamisli u ovog auta grijanje ...radi. Pa sta's vise...covjece ... napolju -28....a unutra gotiva.