Franjo je bio partizan.zambaklija wrote:a tita ti de pojasni KAKVE TO VEZE sada ima üo mu je did četo bio?A jel' to did ko Hrvat bio?A ša je ono npr.Vranjo bio ili mnogi drugi kojima su didovi ili ćaće bili a sada vatreni nacisti???
Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
-
muzicar_iz_parka
#26 Re: Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
- moranadruga
#27 Re: Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
geni su cudo....
ima u njemu nesto rogobatno.
-
Innovation
#28 Re: Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
barpy wrote:jedan od najžešćih četničkih protivnika,
- Država
#29 Re: Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
...a još za Želju navija... c,c,c...
- Altair_SA
#30 Re: Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
Innovation wrote:barpy wrote:jedan od najžešćih četničkih protivnika,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo to, zato ga bagra i ne voli... zato sto ima muda da im kaze kako i jeste, a ne ko neki nasi nazovi politicari.
A DoDick, nek raspise vise taj referendum, prdi o njemu evo vec koliko godina...
-
Innovation
- zateznistub
#33 Re: Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
Sheriff wrote:Ma da mu je caca ne znam ti ni ja ko boli me tuki. Komsic je gigant od covjeka, gromada, planina kako god hoces..
Očekujem eskalciju tema o Komšiću!!!
-
forel
#34 Re: Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
Ja sto vas je prpa braćo moja mila
ima da vas Želja pomete ko prasinu....Rano ste poceli sa predizbornom kampanjom, samim time sto je Željko Komšić Zlatni ljiljan, borac od prvog dana ima moj glas.Dok su neki iz prve Njemacke bjezanijske brigade vjenjcavali pobjeglice po Njemackoj.Željko se na prvim crtama mariso sa cetnicima.Dabogda nam svi potomci cetnika(ako ima i mrvica istine u ovome) bilo ko Željko Komšić.Mlad, a Bgm za razliku od čelavih, debeli, štucavi glava, i najlijepsi je od svih BH politicara.Meni samo jedna stvar nije jasna, kako uopce neko moze glasat npr za Slavku Slavuja?Jebem ti belaj, ja sam vidio lijepse mrtvace, il za Majkićku.Ja mislim da njih kad stavis na reklamu ljudi imaju trajne traume.Il u nas kad metnu Tihica isto gladani iz Bijafre.Lagum kako je poceo padat u TV emisijama daj Boze da dozivi do izbora.
-
barpy
#35 Re: Komšić potomak ČETNIČKOG vojvode!
raspisao bi on ali nema više Kukanjca u sred Sarajeva i Kukanjčevih tenkova i haubica oko grada..ali ma koliko bio šupak bar je imao mrvu dostojanstva da kaže da je u Dobrovoljačkoj poginulo 6 osoba, pet vojnika i jedna žena, za razliku od Dodika i njegovih klošara koji prave novo Kosovo od Dobrovoljačke..ali to je već neka druga tema...Altair_SA wrote:Innovation wrote:barpy wrote:jedan od najžešćih četničkih protivnika,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo to, zato ga bagra i ne voli... zato sto ima muda da im kaze kako i jeste, a ne ko neki nasi nazovi politicari.
A DoDick, nek raspise vise taj referendum, prdi o njemu evo vec koliko godina...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji