Lavež pasa - nemoguće spavati!
Moderator: anex
-
NNNN
#26 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
ako ih ne mozes pobijediti, pridruži im se. 
- ciacco
#27 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Kako li komsija spava? Priupitaj ga za savjet 
-
zvrk
#28 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Hepek_X wrote:@pakica_ Ma jedan pas mi uopste ne smeta, on i ako laje to je na 15tak minuta i onda tišina ali 10 pasa je haus...jedan laje pa ga drugi preuzme i tako u krug.
komsija ustvari trenira horsko pjevanje kod pasa
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#29 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
-
pakica_
#30 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
pa haman da je tako, jer ne razumijem kakav je to neko dreser, ako ker ne ceka da ide u krevet i slafen nakon sto ga je trening izmoriozvrk wrote:Hepek_X wrote:@pakica_ Ma jedan pas mi uopste ne smeta, on i ako laje to je na 15tak minuta i onda tišina ali 10 pasa je haus...jedan laje pa ga drugi preuzme i tako u krug.
komsija ustvari trenira horsko pjevanje kod pasa
- O'zone
- Globalni moderator
#31 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Pošto otvarač teme reče da komšija
ja prije mislim da on tu drži pse kao u pansionu. Zaključani u kavezima dok se vlasnici ne vrate, niti ih pušta niti dresira,zato i laju jer su konstantno zatvoreni...Možda i griješim...madaIma istaknutu tablu "dresura pasa, pansion za pse..."
- WildRedRose
#32 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
potpuno razumijem.. samo moj komsija ne dresira pse,nego skuplja lutalice, po njih 20.. i onda navecer lutaju mahalom, laju i na list sto se ljulja na grani od vjetra.. glasnoca tog lajanja je nesnosljiva, po 50x tokom noci me probude i pose** mi se u cejf spavanja

- jyqan
#33 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
uzmeš 10 ovih
http://www.amazon.com/Pet-Parade-Dog-Re ... 01-4236939
i zalijepiš selotejpom na ON i posiješ mu oko avlije da stalno rade
pa nek ih onda hadzija dresira
-
zvrk
#34 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
jyqan wrote:uzmeš 10 ovih
aktivirati ovo u slucaju zatvorenih zivotinja je tesko mucenje
- sema911s
#35 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
i kod nas je slican slucaj samo se komsija ne bavi dresurom vec je neki klinac u vladi,.,poslanik sda,., pa kako kaze pis mu stite imovinu da mu mi komunisti nebi sta ukrali,., oko kuce ko jeruzalemski zid,..ima par onih velikih peseka,sto po planinama ganjaju stoku,,i ti nisu valjda navikli na skucene prostore,., i to kda se zaleti u ogradu tako jako pukne pa onda lavez ostalih par,. koliko ih je vec.,., jednom je neko bacio otrova psima ujutro sipini specijalci,,po belaju to uradi tip kako ovaj kaze srbin,.,cika dragan., odveli ga neku je masnu kaznu platioo,., al najbolje je kada ih sveze otvori kapiju a djecica se igraju u blizini,., a onim psima krva na oci koliko se bore kablom da krenu na djecu,., zakona nema za njega tak da smo osudjeni da trpimoo valjda ce oni prije nas pocrkat
-
ekola
#36 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Nisu psi u pitanju ali da ne otvaram novu temu...
Kod mene komsija nabavio kosnice sa pcelama, tacno ispod mojih prozora i balkona (kuca je u pitanju), ne smijem ostaviti prozore otvorene, ili ako ostavim, moram izvrsiti inspekciju citave kuce prije spavanja, a posebno spavace sobe jer nam je bebin krevetac tu... Moze li se to prijaviti i ako moze, kome?
Mislim da je cak dobio i neki podsticaj za to...
Kod mene komsija nabavio kosnice sa pcelama, tacno ispod mojih prozora i balkona (kuca je u pitanju), ne smijem ostaviti prozore otvorene, ili ako ostavim, moram izvrsiti inspekciju citave kuce prije spavanja, a posebno spavace sobe jer nam je bebin krevetac tu... Moze li se to prijaviti i ako moze, kome?
Mislim da je cak dobio i neki podsticaj za to...
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#37 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
stavi mreze na prozore.... druge ti nema 
-
irmanon
#38 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Koja glupost od teme -.- Sve vama smeta, zabranili bi vi svima da zive, svi vama smetaju, psi, vrane, golubovi, pa vidim ima tema i o leptirovima. Fuj naroda..
- escobar__
#39 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Hajde ne seri.irmanon wrote:Koja glupost od teme -.- Sve vama smeta, zabranili bi vi svima da zive, svi vama smetaju, psi, vrane, golubovi, pa vidim ima tema i o leptirovima. Fuj naroda..
- Janjicar
#40 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Pa ako ljudima smeta onda i treba prijavit.irmanon wrote:Koja glupost od teme -.- Sve vama smeta, zabranili bi vi svima da zive, svi vama smetaju, psi, vrane, golubovi, pa vidim ima tema i o leptirovima. Fuj naroda..
Treba sad neko drzat prozor non stop zatvoren i trpit da bi neko mogao drzati pcele u avliji ?
Ja ako sam u svom i na svom hocu da imam mir i gotovo. Kod nas je odmah "mah nemoj se zamjerit s komsijom", aha nemoj pa nek te 'ebe u zdrav mozak
Sreca pa imam normalan komsiluk
-
irmanon
#41 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
da mi Sarajlije ne seremo sta bi vi u Tuzli jeli ?escobar__ wrote:Hajde ne seri.irmanon wrote:Koja glupost od teme -.- Sve vama smeta, zabranili bi vi svima da zive, svi vama smetaju, psi, vrane, golubovi, pa vidim ima tema i o leptirovima. Fuj naroda..
-
pakica_
#42 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
mogu li se i ja doseliti u tvoj komsiluk? meni il' ce moj dohakat' il' cu ja njimaJanjicar wrote:Pa ako ljudima smeta onda i treba prijavit.irmanon wrote:Koja glupost od teme -.- Sve vama smeta, zabranili bi vi svima da zive, svi vama smetaju, psi, vrane, golubovi, pa vidim ima tema i o leptirovima. Fuj naroda..
Treba sad neko drzat prozor non stop zatvoren i trpit da bi neko mogao drzati pcele u avliji ?
Ja ako sam u svom i na svom hocu da imam mir i gotovo. Kod nas je odmah "mah nemoj se zamjerit s komsijom", aha nemoj pa nek te 'ebe u zdrav mozak
Sreca pa imam normalan komsiluk
lavez pasa mi ne smeta, kamara mi kerova laje po mahali i svi smo raja, ali sto se tice pcela, to vec ne bih trpila jer mi je sestra alergicna
mene su ujedale, isto k'o da i nisu, tol'ko mi "smetaju" al' seka mi natekne k'o buhtla, tako da bih s tim komsijom vec malo popricala da ih izmjesti
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#43 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Samo mi reci, u cemu se razlikuje drzanje pcela u stanu i tvoje drzanje psa u stanu !? Ne vidim po kojem zdravom osnovu mozes reci da bi se zalila na pcele a ne bi se zalila na psa kojeg sama drzis.
- Janjicar
#44 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Pa nek i on drzi jednu pcelu a ne roj citavun1ted wrote:Samo mi reci, u cemu se razlikuje drzanje pcela u stanu i tvoje drzanje psa u stanu !? Ne vidim po kojem zdravom osnovu mozes reci da bi se zalila na pcele a ne bi se zalila na psa kojeg sama drzis.
i ona ima jednog psa a nema copor
Pcele nisu zivotinje, pcele su insekti i to ti je zdravi osnov po kojem ne mozes drzati u naseljenom narocito u urbanom naselju.
-
zvrk
#45 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Janjicar wrote:Pa nek i on drzi jednu pcelu a ne roj citavun1ted wrote:Samo mi reci, u cemu se razlikuje drzanje pcela u stanu i tvoje drzanje psa u stanu !? Ne vidim po kojem zdravom osnovu mozes reci da bi se zalila na pcele a ne bi se zalila na psa kojeg sama drzis.![]()
Pcele nisu zivotinje, pcele su insekti i to ti je zdravi osnov po kojem ne mozes drzati u naseljenom narocito u urbanom naselju.
kad neko postavi ovakvo pitanje, nemoj misliti da mu je bitan odgovor
- Janjicar
#46 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
kad sam joj/mu vidio profilnu morao sam odg.zvrk wrote:Janjicar wrote:Pa nek i on drzi jednu pcelu a ne roj citavun1ted wrote:Samo mi reci, u cemu se razlikuje drzanje pcela u stanu i tvoje drzanje psa u stanu !? Ne vidim po kojem zdravom osnovu mozes reci da bi se zalila na pcele a ne bi se zalila na psa kojeg sama drzis.![]()
kad neko postavi ovakvo pitanje, nemoj misliti da mu je bitan odgovor
Give mi Five Seve
-
febo_acm
#47 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Ne znam da li je ovo zajebancija ili nije, ali evo naprimjer dva razloga. Naprimjer ako ti držiš pčele ispod mene u zgradi i ja otvorim prozor tvoje pčele meni vrlo lako mogu ući u stan... Ako ja imam psa i živim ispod tebe moj pas nikako neće moći ući u tvoj stan. Ja svog psa držim na povodcu, držiš li ti svoje pčele? Kako ti uopšte možeš kontrolisati pčele? Znaš li ti uopšte kako pčele skupljaju med i misliš da se to može odvijati u stanu? Eto, to je nekoliko pitanja za početak. Kasnije ih imam još.un1ted wrote:Samo mi reci, u cemu se razlikuje drzanje pcela u stanu i tvoje drzanje psa u stanu !? Ne vidim po kojem zdravom osnovu mozes reci da bi se zalila na pcele a ne bi se zalila na psa kojeg sama drzis.
- Janjicar
#48 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Jesi pametan covjeceirmanon wrote:da mi Sarajlije ne seremo sta bi vi u Tuzli jeli ?escobar__ wrote:Hajde ne seri.irmanon wrote:Koja glupost od teme -.- Sve vama smeta, zabranili bi vi svima da zive, svi vama smetaju, psi, vrane, golubovi, pa vidim ima tema i o leptirovima. Fuj naroda..
Jesu li te to u skoli naucili ili sam ?
Rodi njega mati sebi pametno
-
febo_acm
#49 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Ta regionalna vrijeđanja su malo bezveze...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#50 Re: Lavež pasa - nemoguće spavati!
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”
» irmanon
30 dana
» irmanon
30 dana