Hoće li ikada biti rehabilitovani učesnici Cazinske bune1950

PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#26 Re: Hoće li ikada biti rehabilitovani učesnici Cazinske bune

Post by PipiDugaDevetka »

Krushna mrva wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Tito je u najtežim svojim životnim trenucima upoznao Bošnjake. Nadam se da je istina ono što pričaju da je umro kao musliman.
Pokretac teme svako malo pokrene raspravu o muslimanskim formacijama koje su bili "s one strane" i pokusava ih rehabilitovati. Obzirom da mu omiljene teme i Sandzak, muslimani, Ceric itd. pitam se koja mu je misija na ovom forumu i je li ga muftija Zukorlic poducava jer su mu stavovi vrlo slicni. Kao da namjerno bira sto vece ekstreme koje bi branio i kojima bi se forumska publika zabavljala.
Popusti, ohani malo nije tema pokretač teme, daj sise malo kontrolisati ono što pišeš.
:D

CITAT mog pisanja o Ceriću, molim?
Last edited by PipiDugaDevetka on 05/08/2013 11:33, edited 1 time in total.
Krushna mrva

#27 Re: Hoće li ikada biti rehabilitovani učesnici Cazinske bune

Post by Krushna mrva »

PipiDugaDevetka wrote:
Krushna mrva wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Tito je u najtežim svojim životnim trenucima upoznao Bošnjake. Nadam se da je istina ono što pričaju da je umro kao musliman.
Pokretac teme svako malo pokrene raspravu o muslimanskim formacijama koje su bili "s one strane" i pokusava ih rehabilitovati. Obzirom da mu omiljene teme i Sandzak, muslimani, Ceric itd. pitam se koja mu je misija na ovom forumu i je li ga muftija Zukorlic poducava jer su mu stavovi vrlo slicni. Kao da namjerno bira sto vece ekstreme koje bi branio i kojima bi se forumska publika zabavljala.
Popusti, ohani malo nije tema pokretač teme, daj sise malo kontrolisati ono što pišeš.
:D
Kakve bolan sise? :lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#28 Re: Hoće li ikada biti rehabilitovani učesnici Cazinske bune

Post by PipiDugaDevetka »

Krushna mrva wrote: Kakve bolan sise? :lol:
Hrvatski jezik je u Bosni i Hercegovini ravnopravan jezik. Doduše, napravio sam tipfeller, zaboravio napraviti razmak.
Post Reply