da li podrzavate ovo ?
- It_is_a_Leclerc
#26 Re: da li podrzavate ovo ?
Država ne poznaje vjerski obred kao mjesto totalnog imuniteta za sumnjive osobe.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#27 Re: da li podrzavate ovo ?
kratko jasno.Alfons Kauders wrote:to nisu bili srbi vec cetnici... pripadnici klerofastistickog politickog pokretaDarkoKwon wrote:Kome smeta trobojka, tri prsta i dvoglavi orao, to je formalna zastava Srbije, to je isto kao kada bi rekli smeta mi zastava Francuske. Vama srbi nabijaju komplekse to je jasno, kada se nesto u kravicama desilo jedini je klix pisao da su tamo zene bile pretucene, ali kada se vidjelo na snimcima da se nije nista desilo onda klix to ne objavljuje.
kada se u kravicama okupe zene obucene u uniforme handzar divizije, neka i njih isto hapse
i da odgovorim na postavljeno pitanje: da, dobićete banove, ne do sutra, već odmah. sa merakom
- eluna
#28 Re: da li podrzavate ovo ?
ne podržavam upad policije na vjerski obred i u vjerski objekat - ako su već morali da ih "pokupe" na saslušanje, mogli su to da odrade na drugačiji načinDarkoKwon wrote:Vidim da ova vijest nije bila na klixu. Zelim cuti sta imate reci na ovo i da li podrzavate isto.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Pr ... 02583.html
Nadam se da necu dobiti ban do sutra.
za pomenutu organizaciju nisam čula, ali obzirom na godinu koja im stoji u nazivu ne sumnjam da su ekstremi, i da svi redom, vjerovatno, imaju podebele dosijee
i neka policija radi svoj posao - za to su na kraju krajeva i plaćeni od strane građana
a srbi koji žive u F BiH bi konačno morali shvatiti da je kriminal - jednostavno kriminal i da se mora sankcionisati bez obzira na nacionalnu pripadnost ................ ako momci rade na širenju mržnje i međuetničke netrpeljivosti, ako na utakmice nose transparent "nož, žica, srebrenica" treba im kugle svezat oko nogu i poslat ih na kopanje kanala ........ili još bolje - treba ih poslati da pod policijskim okom služe ili majke ubijenih, ili ljude koji rade na ekshumacijama ubijenih
- _mufljuz_
#29 Re: da li podrzavate ovo ?
dobro, koje su to vehabije u bosni klale civile, rusili crkve, silovali zene??Alfons Kauders wrote:pravoslavne vehabije...
ne volim ih ni ja - al ovakvu retardiranu paralelu povlacit je izlisno - ili se mozda ne sjecas da je dosta tih "vehabija" bilo u ratu i srcem i dusom i da ih ja dosta znam ranjenih i poderanih....
nekad je bolje ne prdoklacit bezveze.
- eluna
#30 Re: da li podrzavate ovo ?
a da ti mufljuz malo smiriš loptu, ili da se nabrzinu a) istuširaš; b) povališ nešto_mufljuz_ wrote:dobro, koje su to vehabije u bosni klale civile, rusili crkve, silovali zene??Alfons Kauders wrote:pravoslavne vehabije...
ne volim ih ni ja - al ovakvu retardiranu paralelu povlacit je izlisno - ili se mozda ne sjecas da je dosta tih "vehabija" bilo u ratu i srcem i dusom i da ih ja dosta znam ranjenih i poderanih....
nekad je bolje ne prdoklacit bezveze.
vidiš da se čovjek zeza