da li podrzavate ovo ?

It_is_a_Leclerc

#26 Re: da li podrzavate ovo ?

Post by It_is_a_Leclerc »

Država ne poznaje vjerski obred kao mjesto totalnog imuniteta za sumnjive osobe.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#27 Re: da li podrzavate ovo ?

Post by Chmoljo »

Alfons Kauders wrote:
DarkoKwon wrote:Kome smeta trobojka, tri prsta i dvoglavi orao, to je formalna zastava Srbije, to je isto kao kada bi rekli smeta mi zastava Francuske. Vama srbi nabijaju komplekse to je jasno, kada se nesto u kravicama desilo jedini je klix pisao da su tamo zene bile pretucene, ali kada se vidjelo na snimcima da se nije nista desilo onda klix to ne objavljuje.
to nisu bili srbi vec cetnici... pripadnici klerofastistickog politickog pokreta

kada se u kravicama okupe zene obucene u uniforme handzar divizije, neka i njih isto hapse
kratko jasno. :thumbup:

i da odgovorim na postavljeno pitanje: da, dobićete banove, ne do sutra, već odmah. sa merakom
:sax:
eluna

#28 Re: da li podrzavate ovo ?

Post by eluna »

DarkoKwon wrote:Vidim da ova vijest nije bila na klixu. Zelim cuti sta imate reci na ovo i da li podrzavate isto.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Pr ... 02583.html

Nadam se da necu dobiti ban do sutra.
ne podržavam upad policije na vjerski obred i u vjerski objekat - ako su već morali da ih "pokupe" na saslušanje, mogli su to da odrade na drugačiji način

za pomenutu organizaciju nisam čula, ali obzirom na godinu koja im stoji u nazivu ne sumnjam da su ekstremi, i da svi redom, vjerovatno, imaju podebele dosijee

i neka policija radi svoj posao - za to su na kraju krajeva i plaćeni od strane građana

a srbi koji žive u F BiH bi konačno morali shvatiti da je kriminal - jednostavno kriminal i da se mora sankcionisati bez obzira na nacionalnu pripadnost ................ ako momci rade na širenju mržnje i međuetničke netrpeljivosti, ako na utakmice nose transparent "nož, žica, srebrenica" treba im kugle svezat oko nogu i poslat ih na kopanje kanala ........ili još bolje - treba ih poslati da pod policijskim okom služe ili majke ubijenih, ili ljude koji rade na ekshumacijama ubijenih
_mufljuz_

#29 Re: da li podrzavate ovo ?

Post by _mufljuz_ »

Alfons Kauders wrote:pravoslavne vehabije... :D
dobro, koje su to vehabije u bosni klale civile, rusili crkve, silovali zene??

ne volim ih ni ja - al ovakvu retardiranu paralelu povlacit je izlisno - ili se mozda ne sjecas da je dosta tih "vehabija" bilo u ratu i srcem i dusom i da ih ja dosta znam ranjenih i poderanih....

nekad je bolje ne prdoklacit bezveze.
eluna

#30 Re: da li podrzavate ovo ?

Post by eluna »

_mufljuz_ wrote:
Alfons Kauders wrote:pravoslavne vehabije... :D
dobro, koje su to vehabije u bosni klale civile, rusili crkve, silovali zene??

ne volim ih ni ja - al ovakvu retardiranu paralelu povlacit je izlisno - ili se mozda ne sjecas da je dosta tih "vehabija" bilo u ratu i srcem i dusom i da ih ja dosta znam ranjenih i poderanih....

nekad je bolje ne prdoklacit bezveze.
a da ti mufljuz malo smiriš loptu, ili da se nabrzinu a) istuširaš; b) povališ nešto

vidiš da se čovjek zeza
Locked