Pitanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Havatar

#26 Re: Pitanje

Post by Havatar »

Ameli_30 wrote:
Smajic.smajo wrote:
Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?

Objasnit cu pitanje. Naime, ja sam nevina i u vezi sam sa momkom koji nije nevin (da ne kazem da je veoma iskusan sto se toga tice). I zaljubili se mi, ma prava ljubav i sve to... Sve je bilo super u nasoj vezi do jednog momenta.
Pita on mene jesam li nevina i ja mu kazem istinu tj. da jesam. I onda on meni kaze, pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni. Ispade, da nisam nevina, ne bi me shvatao ozbiljno.
Il se meni cini, il je ovaj moj debil koji djevojke gleda samo po tome jesul nevine ili ne? Kakvo je to misljenje?

Prvo jesu li ti to godine? 30?

Drugo kako znas da je on iskusan ako si ti nevina, moze ti prodati pricu kakvu hoce.

Trece nek si trol nema veze

Cetvrto ima muskaraca koji za udaju traze samo junfere, i to dosta pravo

Prvo, da se razjasni 30 je po 30. avgustu.
Drugo, jeste iskusan jer znam s kojim je djevojkama bio, al naravno da mi moze govoriti sta hoce, to se nikad ne zna.

I konacno, mene ovdje vise zanima da li takav muskarac koji izjavi da ne zeli djevojku ako nije nevina za brak, da li on mene voli zbog toga sto sam ja nevina ili me voli zbog mene ? Mada mi se cini da je ovo prvo, ne znam ni sto pitam
Voli te zbog toga sto misli da nisi iskvarena
Ramzess Veliki

#27 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Ameli_30 wrote:
30 je po datumu rodjenja :-D
A nije da se cuvam, nego ne zurim, kad bude bice, ne opterecujem se s tim
Zadebljaće ti himen pa ćeš ga morati hirurški odstranjivati. 8-)
sour cherry

#28 Re: Pitanje

Post by sour cherry »

Izvini, ali ja sa tobom ne bih dana trošio ... :shock:
Lagiš.Zavisi od toga kakva je.S nekom bi potrošio dosta dana...a uzalud :lol:
Ramzess Veliki

#29 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Ameli_30 wrote: Drugo, jeste iskusan jer znam s kojim je djevojkama bio, al naravno da mi moze govoriti sta hoce, to se nikad ne zna.

I konacno, mene ovdje vise zanima da li takav muskarac koji izjavi da ne zeli djevojku ako nije nevina za brak, da li on mene voli zbog toga sto sam ja nevina ili me voli zbog mene ? Mada mi se cini da je ovo prvo, ne znam ni sto pitam
Ako ima više od 24 ako nije bio sa desetak nek ga odmah odreže.
A ti si luda što se nisi do 24-te prašila. Kakva nevinost ... koje gluposti ... šta, on bi da ženi nevinu, da mu pegla i kuha, a on će okolo da se kurva sa onima koje su majstorice u krevetu? Misliš li da ćeš njemu biti interesantna kao početnica u seksu sa 24 godine, sa svim svojim strahovima i neumijećem i tremama pored onoga što je prošao u seksu - varaš se. Osim ako ti to nije cilj - udati se i biti domaćica kojoj će se "gaditi da ga uzme u ruku" da bi on bio ubijeđen u tvoju čestitost ... dok on sebi ostavlja mogućnost ubadanja sa strane.
Smajic.smajo

#30 Re: Pitanje

Post by Smajic.smajo »

Ameli_30 wrote:
Smajic.smajo wrote:
Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?

Objasnit cu pitanje. Naime, ja sam nevina i u vezi sam sa momkom koji nije nevin (da ne kazem da je veoma iskusan sto se toga tice). I zaljubili se mi, ma prava ljubav i sve to... Sve je bilo super u nasoj vezi do jednog momenta.
Pita on mene jesam li nevina i ja mu kazem istinu tj. da jesam. I onda on meni kaze, pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni. Ispade, da nisam nevina, ne bi me shvatao ozbiljno.
Il se meni cini, il je ovaj moj debil koji djevojke gleda samo po tome jesul nevine ili ne? Kakvo je to misljenje?

Prvo jesu li ti to godine? 30?

Drugo kako znas da je on iskusan ako si ti nevina, moze ti prodati pricu kakvu hoce.

Trece nek si trol nema veze

Cetvrto ima muskaraca koji za udaju traze samo junfere, i to dosta pravo

Prvo, da se razjasni 30 je po 30. avgustu.
Drugo, jeste iskusan jer znam s kojim je djevojkama bio, al naravno da mi moze govoriti sta hoce, to se nikad ne zna.

Cuj mozda on tebe i voli, moze se volit na razlicite naciine, sve to stoji no medjutim to ne znaci a nije idiot, i idioti mogu voljeti.
Smijesno je sto muskarci traze nevine za brak, to je tipicno balkanski, to su ugalvnom nesigurni i licemjerni muskarci, sad je pitanje da li ti zelis jednog takvog.
A njegova izjava nakon sto si mu rekla da si nevina vala govori samo jedno, da je kloc, onaj pravi :D
Ramzess Veliki

#31 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

sour cherry wrote:
Ne, ne lažem. Ne vjerujem curi koja je nevina sa 24. U tim godinama biti nevin na današnji vakat je ili nezainteresiranost za seks, ili prodavanje nevinosti. U prvom slučaju nebismo se složili jer trebam partnericu koja je aktivna u seksu kako bismo se usaglasili, pasivna bi mi smučila odnos, a u drugom slučaju ne želim manipulatoricu.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#32 Re: Pitanje

Post by ladyblue18 »

Inace toliko muskaraca je prestraseno pocetnicama u sexu da i dan danas tona muskaraca hoce da zeni nevinu.
Valjda traze domacicu koju ce vezati za pec i koja nece nista drugo znati u zivotu, a kamoli nauciti da se sexa.

Ramzese, fala Bogu pa tebe zene ne slusaju. :mrgreen:
Ameli_30

#33 Re: Pitanje

Post by Ameli_30 »

Ramzess Veliki wrote:
sour cherry wrote:
Ne, ne lažem. Ne vjerujem curi koja je nevina sa 24. U tim godinama biti nevin na današnji vakat je ili nezainteresiranost za seks, ili prodavanje nevinosti. U prvom slučaju nebismo se složili jer trebam partnericu koja je aktivna u seksu kako bismo se usaglasili, pasivna bi mi smučila odnos, a u drugom slučaju ne želim manipulatoricu.
Imala sam ja dosta veza ali su to bile sve kratke veze, dva tri mjeseca...ne mogu izgubiti nevinost s nekim koga znam samo dva mjeseca, bilo to tebi glupo ili ne. Manipulatorica nisam, nemam razloga da budem, i uopste se ne stidim sto sam nevina u ovim godinama. Isto tako, ne cuvam se za brak. E sad ovo sto ti kazes da ne vjerujes curi koja je nevina sa 24, znam da tako razmislja vecina. Isto tako, ne zelim nekoga kome je nevinost znak neke moralnosti, tako da prekidam ovu vezu sigurno.
drunken tiger

#34 Re: Pitanje

Post by drunken tiger »

Lagiš.Zavisi od toga kakva je.S nekom bi potrošio dosta dana...a uzalud :lol:[/quote]
Ne, ne lažem. Ne vjerujem curi koja je nevina sa 24. U tim godinama biti nevin na današnji vakat je ili nezainteresiranost za seks, ili prodavanje nevinosti. U prvom slučaju nebismo se složili jer trebam partnericu koja je aktivna u seksu kako bismo se usaglasili, pasivna bi mi smučila odnos, a u drugom slučaju ne želim manipulatoricu.[/quote]

Imala sam ja dosta veza ali su to bile sve kratke veze, dva tri mjeseca...ne mogu izgubiti nevinost s nekim koga znam samo dva mjeseca, bilo to tebi glupo ili ne. Manipulatorica nisam, nemam razloga da budem, i uopste se ne stidim sto sam nevina u ovim godinama. Isto tako, ne cuvam se za brak. E sad ovo sto ti kazes da ne vjerujes curi koja je nevina sa 24, znam da tako razmislja vecina. Isto tako, ne zelim nekoga kome je nevinost znak neke moralnosti, tako da prekidam ovu vezu sigurno.[/quote]
Hajde da se mi upoznamo.. ;) meni ne smeta to što si nevina :) Da se to promijeniti samo se trebamo upoztnati :P
Ramzess Veliki

#35 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

ladyblue18 wrote:Inace toliko muskaraca je prestraseno pocetnicama u sexu da i dan danas tona muskaraca hoce da zeni nevinu.
Valjda traze domacicu koju ce vezati za pec i koja nece nista drugo znati u zivotu, a kamoli nauciti da se sexa.

Ima tu istine ... toliko je muškaraca koji se boje supruge koja zna šta da traži ... ma naša fuj dvoličnost! :twisted:
I dobro kažeš, bolje da me žene ne slušaju, ali da me muški slušaju svima bi bolje bilo.
Naši papci žele ženu koja će "od sramote" okretati glavu kad ga vidi golog, da bi on bio ubijeđen da je naivna i da neće tražiti drugog, a ona to mora odglumiti. Zatim ona nađe zagonđiju koji zna da je pusti da uživa, muž ima neku raspuštenicu, i svi sretni žive u laži umjesto da odmah na početku veze krenu otvoreno.
Mi se bojimo otvorenosti ... draži nam je maskembal.
Ramzess Veliki

#36 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Ameli_30 wrote: Imala sam ja dosta veza ali su to bile sve kratke veze, dva tri mjeseca...ne mogu izgubiti nevinost s nekim koga znam samo dva mjeseca, bilo to tebi glupo ili ne. Manipulatorica nisam, nemam razloga da budem, i uopste se ne stidim sto sam nevina u ovim godinama. Isto tako, ne cuvam se za brak. E sad ovo sto ti kazes da ne vjerujes curi koja je nevina sa 24, znam da tako razmislja vecina. Isto tako, ne zelim nekoga kome je nevinost znak neke moralnosti, tako da prekidam ovu vezu sigurno.
Ovo boldano je suština svega do sada rečenog. :thumbup:
A zašto nisi mogla održati ranije veze duže od dva - tri mjeseca?
Smajic.smajo

#37 Re: Pitanje

Post by Smajic.smajo »

I ja mislim da bez obzira sto je seks suepr stvar, nema potrebe da se forsira i sili :D
drunken tiger

#38 Re: Pitanje

Post by drunken tiger »

Ramzess Veliki wrote:
ladyblue18 wrote:Inace toliko muskaraca je prestraseno pocetnicama u sexu da i dan danas tona muskaraca hoce da zeni nevinu.

Ima tu istine ... toliko je muškaraca koji se boje supruge koja zna šta da traži ... ma naša fuj dvoličnost! :twisted:
I dobro kažeš, bolje da me žene ne slušaju, ali da me muški slušaju svima bi bolje bilo.
Naši papci žele ženu koja će "od sramote" okretati glavu kad ga vidi golog, da bi on bio ubijeđen da je naivna i da neće tražiti drugog, a ona to mora odglumiti. Zatim ona nađe zagonđiju koji zna da je pusti da uživa, muž ima neku raspuštenicu, i svi sretni žive u laži umjesto da odmah na početku veze krenu otvoreno.
:thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#39 Re: Pitanje

Post by Velkoski »

Ameli_30 wrote:Imala sam ja dosta veza ali su to bile sve kratke veze, dva tri mjeseca...ne mogu izgubiti nevinost s nekim koga znam samo dva mjeseca, bilo to tebi glupo ili ne. Manipulatorica nisam, nemam razloga da budem, i uopste se ne stidim sto sam nevina u ovim godinama. Isto tako, ne cuvam se za brak. E sad ovo sto ti kazes da ne vjerujes curi koja je nevina sa 24, znam da tako razmislja vecina. Isto tako, ne zelim nekoga kome je nevinost znak neke moralnosti, tako da prekidam ovu vezu sigurno.
Mi muškarci više cijenimo djevojke koje žele odmah.
mp3problem

#40 Re: Pitanje

Post by mp3problem »

.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 23:24, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#41 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

mp3problem wrote:Ovaj je i dobar, meni je drug rekao kako ne prakticira oralni seks sa ženom jer mu se gadi da mu onda djecu ljubi.
Debili obojica, kako god okreneš.
:lol: :lol: :lol: To pokupio foru od DeNira ... :lol:
sour cherry

#42 Re: Pitanje

Post by sour cherry »

Ne, ne lažem. Ne vjerujem curi koja je nevina sa 24.
OK.Ne vjeruj :lol:
Ramzess Veliki

#43 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

sour cherry wrote:
Ne, ne lažem. Ne vjerujem curi koja je nevina sa 24.
OK.Ne vjeruj :lol:
Ma ne vjerujem ni sam sebi. :lol: :lol: :lol:
alijagoro

#44 Re: Pitanje

Post by alijagoro »

Ameli_30 wrote:Kad sam rekla super u vezi mislila sam da se ovako slazemo, da odgovaramo jedno drugom u drugim stvarima, koje ne ukljucuju sex... Nisam rekla da se cuvam za brak nego jednostavno jos uvijek sam nevina jer eto, nije dosao pravi...sta znam.
Mene vise zanima kakva je to psiha muskarca ako on iskljucivo shvata nevine djevojke kao bolje od onih koje nisu?
Novo je novo,sto bi reko madner :D.
Smajic.smajo

#45 Re: Pitanje

Post by Smajic.smajo »

Kad skontam zamisli imas djevojku, nevina i sve to, i jedan dan uradite vi to, ona skonta kako je to super i osladi joj se te shvati da je trebala to i prije raditi i da treba to sto cesce raditi, i tako krene okolo sarati. Bolje su iskusnije, sto je sigurno sigurno je
alijagoro

#46 Re: Pitanje

Post by alijagoro »

Smajic.smajo wrote:Kad skontam zamisli imas djevojku, nevina i sve to, i jedan dan uradite vi to, ona skonta kako je to super i osladi joj se te shvati da je trebala to i prije raditi i da treba to sto cesce raditi, i tako krene okolo sarati. Bolje su iskusnije, sto je sigurno sigurno je
Koja logika jebote :-) .
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#47 Re: Pitanje

Post by Velkoski »

Smajic.smajo wrote:Kad skontam zamisli imas djevojku, nevina i sve to, i jedan dan uradite vi to, ona skonta kako je to super i osladi joj se te shvati da je trebala to i prije raditi i da treba to sto cesce raditi, i tako krene okolo sarati. Bolje su iskusnije, sto je sigurno sigurno je
A iskusnije navikle da šaraju, ne mo'š bit pametan tu. :sad:

Ipak je bolja iskusna, ne hodaš suh.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#48 Re: Pitanje

Post by ladyblue18 »

Ramo jarane, to sto je zensko nevino ne znaci da ce biti klada u krevetu i da nema pojma o sexu i sta joj odgovara, i sta voli, i sta je lozi i tako to... :mrgreen:
A sad to sto muski, ne samo nasi jer ima takvih sirom svijeta i dalje hoce nevine da zene, mislim da tu ima vise razloga osim "da se ona stidi kad ga vidi golog" ali nasmijao si me sa ovim :lol:
Ha normalno, ko je vidio vjernu zenu, a samim tim i muskarca, jos ako je zenskaros (bio)
staradis

#49 Re: Pitanje

Post by staradis »

Ostavi tog kretena i mani se foruma

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
lavorpunvode

#50 Re: Pitanje

Post by lavorpunvode »

Ramzess Veliki wrote:

ja bih rekla da bas djevojka koja se cuva do 24te godine zna sta trazi.. da nije imala kriterija, spavala bi s nekim od tih njoj ocito nebitnih bivsih momaka pa bi vam bila svima super i divno bi se uklopila u masu.

a sto se samog momka tice, zvuci zaista ko klasicni debil. al nemoj se zavaravati da vecini momaka nije to bitno. idealan momak je onaj koji nece traziti od tebe da nisi imala nikoga prije ali ce biti najsretniji na svijetu ako se ispostavi da je upravo tako. i ja to potpuno razumijem.
a ovi koji kazu da su im draze djevojke preko kojih je preslo pola grada... vidim cijenite prave vrijednosti i voljela bih vidjeti da li ce izabranica vaseg zivota, buduca supruga biti upravo takva... kako da ne.
Post Reply