Kemo bolan, sta je ovo?!
Moderator: _BataZiv_0809

Meščini da je Sarajevsko 0,33, ali ne mogu sa sigurnošću tvrdit.BegA_ wrote:
Kemo bolan, sta je ovo?!![]()
![]()

hahahahah,koji nadrealistiKemal Malovčić wrote:Ljudi koji drže tu stranicu su govna i mahovina. Dislajkujte.
Ja sam živi čovjek-forumaš a ne bog. Jedan je Allah i jedna je sudbina, samo je jedna sveta zemlja Palestina.
Gdje su bili svi oni dok sam bio u sjeni, pa sam se morao aktivirati u sebepromociji?
Vidi mu glave Allaha mi.FreakyStyley wrote:@so what
Jesi ruzan na toj slici.
Ma, fuj! Kemala mi.mleetavi wrote:Vidi mu glave Allaha mi.FreakyStyley wrote:@so what
Jesi ruzan na toj slici.
IDOLOPOKLONICHE!So What! wrote:BTW, ja sam sljedbenik Prosvjetitelja evo vec 3 godina, a ovo je moja slika od prosle godine (Nije nikava fotomontaza, ova majica stvarno postoji):
Kemal ≠ AllahFreakyStyley wrote:Ma, fuj! Kemala mi.mleetavi wrote:
Vidi mu glave Allaha mi.
...a i okrugla mu glava nekako. Plus crnac.Kemal Malovčić wrote:Gleaj slavi mene a nie se udostoio pospremit sobu krevet.
I strogo zabranjeno isticanje slika. Pa jeste li igdje vidjeli Poslanikovu sliku?Sarajevo1946 wrote:Kemal ≠ AllahFreakyStyley wrote:Ma, fuj! Kemala mi.mleetavi wrote:
Vidi mu glave Allaha mi.
To sam bio jos uvijek u tranziciji izmedju prljave metalike i Prosvetiteljevog sljedbenika.Kemal Malovčić wrote:Gleaj slavi mene a nie se udostoio pospremit sobu krevet.

prljava metalikoCybernetic wrote:Prije nekoliko godina sam ga slucajno vidio u Becu. Stojim ja tako, duga kosa, metal majica (ne od Metallice), a preko puta on. Fazon je u tome da on nikada ne bi ni pomisio da je poznat nekom dugokosom metalcu u Becu kojeg je sigurno drzao za Svabu. Ja sam uzivao u tom kratkom trenutku, suzbijajuci smijeh. Na kraju nas je Kemo ipak sve zajeb'o.