Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
- TheHound
#26 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
...
Last edited by TheHound on 25/07/2021 19:29, edited 1 time in total.
- angelo
#27 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
otkada je golf četvorka loš autoTheHound wrote:Kad ukradu ovako "malo losije" auto obicno ga ukradu da bi nesto opljackali i kasnije ga zapale. Nedavno su prijatelju ukrali Golf 4, obavili pljacku i zapalili auto.
Sretno u potrazi, nadam se da cete ga pronaci na vrijeme.
From Tapatalk4 Beta
- astala_vistala
#28 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Podigli se standardi,nabili se kompleksi sad se samo prica sa peticom cvrka je ko dvica...angelo wrote:otkada je golf četvorka loš autoTheHound wrote:Kad ukradu ovako "malo losije" auto obicno ga ukradu da bi nesto opljackali i kasnije ga zapale. Nedavno su prijatelju ukrali Golf 4, obavili pljacku i zapalili auto.
Sretno u potrazi, nadam se da cete ga pronaci na vrijeme.
From Tapatalk4 Beta![]()
-
EUROBIH
#29 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
razlog što ne bih kupio polovno je i taj što je dosta njih presvučeno na fazon rezervnog ključa.....vanjki wrote:ne znam jbg sto su ga ukrali ali kontam felge..auto tu nikada ne bude parkiran,vec je ostavljen zbog
setnje po wilsu...sada sam ga trazio po rs ali nema fajde...auto je sigurno u nekoj od garaza i rastavlja se...
policija kaze da vec dugo takav megane nije ukraden...zao mi sestre,tek ga kupila..
REGISTARSKE OZNAKE:E58-J-930
koliko si dobio ključeva-(pločica)?
treba si odmah otići u ovlašteni servis da ti promjeni i programira novu deskripciju koda-zaključavanja
šta znaš ko još ima(o) ključ
ovo iz prakse...jer sam izgubio kljuc od svog renoa-platio 20,00 KM -tako da je izgubljeni ključ neupotrebljiv ............. ..i rahat ko lokum....
- area51
#30 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
EUROBIH wrote:razlog što ne bih kupio polovno je i taj što je dosta njih presvučeno na fazon rezervnog ključa.....vanjki wrote:ne znam jbg sto su ga ukrali ali kontam felge..auto tu nikada ne bude parkiran,vec je ostavljen zbog
setnje po wilsu...sada sam ga trazio po rs ali nema fajde...auto je sigurno u nekoj od garaza i rastavlja se...
policija kaze da vec dugo takav megane nije ukraden...zao mi sestre,tek ga kupila..
treba si odmah otići u ovlašteni servis da ti promjeni i programira novu deskripciju koda-zaključavanja
ovo iz prakse...jer sam izgubio kljuc od svog renoa-platio 20,00 KM -tako da je izgubljeni ključ neupotrebljiv ............. ..i rahat ko lokum....
-
glockov kolac
#31 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Gdje si to uradio, ako nije tajna?EUROBIH wrote:razlog što ne bih kupio polovno je i taj što je dosta njih presvučeno na fazon rezervnog ključa.....vanjki wrote:ne znam jbg sto su ga ukrali ali kontam felge..auto tu nikada ne bude parkiran,vec je ostavljen zbog
-
NNNN
#32 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
na policiju gledaj kao na stistički zavod. oni su krađu uredno evidentirali i to je to od njih. najprije ćeš ga pronaći preko kriminalaca. žalosno ali istinitovanjki wrote:Sinoc je na lokaciji Grbavica na velikom parkingu iza kafica Cacao ukraden crni megane
izmejdu 22:20 i 23:30...Slucaj je prijavljen policiji i vjerovatno su kriminalce privukle aluminijske
felge....Iako sam skeptican oko pronalaska molim sve dobre ljude da se ukljuce:
http://pokit.org/get/?f49cd9953c2d7a9f6 ... 88e781.jpg
-
vanjki
#33 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
ne znam kako stati u kraj tim banditima..danas sam ja,ali najgore sto se i vama sutra moze isto desiti..auto je garant negdje u lukavici ali sta mogu uciniti???iz sarajeva bjeze ili preko vraca ili na dobrinju..zasto je tesko policiji patrolirati na tim podrucjima...uzasan je osjecaj kada ti neko ukrade auto a bespomocan si a znas da policija ne radi svoj posao..muka m ije od ove drzave
-
shandrprcSA
#34 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Interesuje me jedno...Uzmimo da je patrola na Vracama i imaju dojavu da lopovi bjeze sa ukradenim autom prema njima, realno koje su im opcije?vanjki wrote:ne znam kako stati u kraj tim banditima..danas sam ja,ali najgore sto se i vama sutra moze isto desiti..auto je garant negdje u lukavici ali sta mogu uciniti???iz sarajeva bjeze ili preko vraca ili na dobrinju..zasto je tesko policiji patrolirati na tim podrucjima...uzasan je osjecaj kada ti neko ukrade auto a bespomocan si a znas da policija ne radi svoj posao..muka m ije od ove drzave
- gnjev
#35 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Megan je mjera bas , jbg . Al fkt ne ide da se ovakvo sta voza bez zastite 
Policija je u dosluhu sa ovima sto odradjuju prije ce ti odmoc nego pomoc .
Policija je u dosluhu sa ovima sto odradjuju prije ce ti odmoc nego pomoc .
-
EUROBIH
#36 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
imaš kod svakog koncesionara renoa u bih tu mogućnostglockov kolac wrote:Gdje si to uradio, ako nije tajna?EUROBIH wrote:razlog što ne bih kupio polovno je i taj što je dosta njih presvučeno na fazon rezervnog ključa.....vanjki wrote:ne znam jbg sto su ga ukrali ali kontam felge..auto tu nikada ne bude parkiran,vec je ostavljen zbog
- avantgarde
#37 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
ne kradu se auta samo u Bosni,svuda se to desava...nedavno sam pricajuci sa klijentom u okolini Frankfurta saznao da su u njegovoj,jako mirnoj ulici na periferiji velikog grada ukradena 3 Audija 6,tdi,svi su bili oko 2007 godiste i quattro,limuzine..
isto tako kod drugog klijenta,prigradsko naselje nedaleko od grada razbijeni ML terenci,dva komada i ukradeni Navi i jos sto-sta...jedan su cak dva puta razbijali...
policija nikad nikog nije uhvatila...nema sanse,policija je i ovdje u sustini nemocna...zapisu slucaj i to je to..
2011 godine,na odmoru na jugu F dok sam vecerao u dvoristu kod rodjake u sami pocetak noci su mi razbili onaj trokutasti prozorcic na zadnjim vratima(desni),nakon razbijanja,vjerovatno tupim predmetom umotanim u neku krpu ili nesto slicno oglasio se alarm ali dok sam ja skuzio da je to moj alarm(jer ga nisam nikad prije cuo kako zvuci)proslo je mozda 10-15 sekundi-a i popilo se malo,istrcao sam na ulicu kroz dvorisna vrata na visokom ogradnom zidu,nigdje vise nikog nije bilo...ovaj sto je razbio prozor vjerovatno nije racunao na alarm pa ga je to vjerovatno omelo da mi ukrade recimo Navi Komand,APS koji vrijedi preko 3500€,plus ona steta razbijanja i izvaljivanja istog iz kokpita...
prijavio sma policiji ali od toga nema nista...lopovluk je previse uzeo maha...
godinu dana prije sam takodje bio na jugu F na odmoru,otisao u kupovni centar,Supermarche,tako se zove,dok sam se vratio neko mi je ogrebao auto pozadi i to prilicno...otisao sam u policiju,oni imaju video nadzor cijelog parkinga ali nisu htjeli uopste da to pogledaju jer je to po njima sitnica i iziskuje podosta vremna dok se kao sve pregelda i tako to...milu im majku bem...opet nikom nista..
isto tako kod drugog klijenta,prigradsko naselje nedaleko od grada razbijeni ML terenci,dva komada i ukradeni Navi i jos sto-sta...jedan su cak dva puta razbijali...
policija nikad nikog nije uhvatila...nema sanse,policija je i ovdje u sustini nemocna...zapisu slucaj i to je to..
2011 godine,na odmoru na jugu F dok sam vecerao u dvoristu kod rodjake u sami pocetak noci su mi razbili onaj trokutasti prozorcic na zadnjim vratima(desni),nakon razbijanja,vjerovatno tupim predmetom umotanim u neku krpu ili nesto slicno oglasio se alarm ali dok sam ja skuzio da je to moj alarm(jer ga nisam nikad prije cuo kako zvuci)proslo je mozda 10-15 sekundi-a i popilo se malo,istrcao sam na ulicu kroz dvorisna vrata na visokom ogradnom zidu,nigdje vise nikog nije bilo...ovaj sto je razbio prozor vjerovatno nije racunao na alarm pa ga je to vjerovatno omelo da mi ukrade recimo Navi Komand,APS koji vrijedi preko 3500€,plus ona steta razbijanja i izvaljivanja istog iz kokpita...
prijavio sma policiji ali od toga nema nista...lopovluk je previse uzeo maha...
godinu dana prije sam takodje bio na jugu F na odmoru,otisao u kupovni centar,Supermarche,tako se zove,dok sam se vratio neko mi je ogrebao auto pozadi i to prilicno...otisao sam u policiju,oni imaju video nadzor cijelog parkinga ali nisu htjeli uopste da to pogledaju jer je to po njima sitnica i iziskuje podosta vremna dok se kao sve pregelda i tako to...milu im majku bem...opet nikom nista..
- animals
#38 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Koja je najbolja zastita za auto protiv kradje..pomaze li ista ona sipka sto se stavlja na volan..
- gnjev
#39 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Kod mene je ta sipka iako ne vrijedi auto preko 4 hiljada realnoanimals wrote:Koja je najbolja zastita za auto protiv kradje..pomaze li ista ona sipka sto se stavlja na volan..
- animals
#40 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Sta je to zeder i lavlja kandzagnjev wrote:Kod mene je ta sipka iako ne vrijedi auto preko 4 hiljada realnoanimals wrote:Koja je najbolja zastita za auto protiv kradje..pomaze li ista ona sipka sto se stavlja na volan..Zeder i lavlja kandza s tim sto je kandza manje prakticna .
- gnjev
#41 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
http://lmgtfy.com/?q=zeder+bihanimals wrote:Sta je to zeder i lavlja kandzagnjev wrote:Kod mene je ta sipka iako ne vrijedi auto preko 4 hiljada realnoanimals wrote:Koja je najbolja zastita za auto protiv kradje..pomaze li ista ona sipka sto se stavlja na volan..Zeder i lavlja kandza s tim sto je kandza manje prakticna .
- JohnnyS
#42 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
animals wrote:Koja je najbolja zastita za auto protiv kradje..pomaze li ista ona sipka sto se stavlja na volan..
kasko
- smasma
#43 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
animals wrote:Sta je to zeder i lavlja kandzagnjev wrote:Kod mene je ta sipka iako ne vrijedi auto preko 4 hiljada realnoanimals wrote:Koja je najbolja zastita za auto protiv kradje..pomaze li ista ona sipka sto se stavlja na volan..Zeder i lavlja kandza s tim sto je kandza manje prakticna .
a mul-t-lock ?
- S4mpion
#44 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Ta šipka je smiješna zaštita.animals wrote:Koja je najbolja zastita za auto protiv kradje..pomaze li ista ona sipka sto se stavlja na volan..
- animals
#45 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Ima chip koji se ubaci u auto, nedavno je nadjen auto austrijanca, lopovi nisu ni znali da to ima unutra..ubacis ga, i interpol ga pronadje u roku par min..S4mpion wrote:Ta šipka je smiješna zaštita.animals wrote:Koja je najbolja zastita za auto protiv kradje..pomaze li ista ona sipka sto se stavlja na volan..
-
HM 2011
#46 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
https://maps.google.com/maps?q=43.84949 ... 1&t=h&z=19
Vidio danas jedan takav ovdje - sa ozovim felgama - sumnjam da su to te....
Vidio danas jedan takav ovdje - sa ozovim felgama - sumnjam da su to te....
- TheHound
#47 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
...
Last edited by TheHound on 25/07/2021 19:32, edited 1 time in total.
- shiljak
#48 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
da nije ovaj slučajno na piku, danas objavljen, odnosno 14-tog, još su mu i registracije u paintu sakrivene 
Code: Select all
http://www.pik.ba/artikal/7763159/renault-megane-1-5-dci-mod-2005/- Šveđanin
#49 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
Šta voze? I u kolikom broju su ti ljudi? Primjeri molim te..TheHound wrote:Izidjes malo na ulicu u Sarajevu pa vidis kakva ljudi auta voze.
Kontam da ni lopovi nisu toliko glupi da ga tako čitavog u punom stanju stave javno na pik..shiljak wrote:da nije ovaj slučajno na piku, danas objavljen, odnosno 14-tog, još su mu i registracije u paintu sakrivene
Code: Select all
http://www.pik.ba/artikal/7763159/renault-megane-1-5-dci-mod-2005/
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#50 Re: Ukraden sinoc 13.7 Megane 2-Grbavica
http://www.youtube.com/watch?v=_CV7Y4-rlU4smasma wrote: a mul-t-lock ?