Zasto se zene u braku zapuste?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Havatar
#26 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Misle udale su se i ne moraju vise da se dotjeruju
- rukfashmoj
#27 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
100 ljudi 100 ćudi,znam milion zena sto kad ih vidis nebi reko da je udata,od minjaka pa na dalje....a ima i takvih ko sto kazes al to nije razlog da se generalizuje sada.
- MedenoSrce
#28 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
dobitak od +25 u trudnoci je simptomatican za djevojke/zene koje su cijeli zivot pazile na liniju, kao da sebi daju oduska u trudnoci ali jako brzo vrate stari sjaj. Ako mislimo na istu, ona se i dalje bavi plesom i predaje balet, trenutno je vrlo vjerovatno na trudnickom al brzo ce ona to sve na svoje smjestiti. Evo recimo Sanela, ona sto se takmici u BBu je neposredno nakon trudnoce izgledala bas kao da je propala ali se brzo vratilaSmajic.smajo wrote:Maloprije pored mene prodje ona cura sto je jedno vrijeme cesto bila na OBNu, plesacica, mrsavica ona, ima malo veci nos, znaci cura je bila fit samo tako, prolazi pored mene gura kolica s djetetom i ima jedno brat bratu 90 kila. Meni tacno neka muka pripala... sto to sebi rade nikad mi necebit jasno
Moja drugarica je u obje trudnoce sa 100+kg otisla na porod da bi se 6mj nakon poroda vratila u formu, to je jednostavno takav nacin razmisljanja a naravno i baza napravljena dugogodisnjim treningom prije trudnoce.
Licna higijena je imperativ svo ostalo lickanje je doborodoslo ali neobavezno.
-
Smajic.smajo
#29 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
dudlov wrote:Sve je nasljedno. Ko ne voli saftali nek obavezno mamu joj odmjeri. Ako je mama šamala, neće ni ćerka biti drugačija.Smajic.smajo wrote:Maloprije pored mene prodje ona cura sto je jedno vrijeme cesto bila na OBNu, plesacica, mrsavica ona, ima malo veci nos, znaci cura je bila fit samo tako, prolazi pored mene gura kolica s djetetom i ima jedno brat bratu 90 kila. Meni tacno neka muka pripala... sto to sebi rade nikad mi necebit jasno
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Al brate ova je bila ko igla, vitka, zgodna, plesacica. A sad je ko bure, em sto je debela em nema obilna al nikako
- rukfashmoj
#30 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Pa normalno ako imas debele noge moras bit lud da bi obuko minjakWRRsmom wrote:nosi minjake pa nije zapustena![]()
zene u braku nemaju vremena za sebe a ove sto imaju su one koje ne bendaju nikoga oko sebe samo nek je njihovoj guzici dobro. mislim na one kojima drugi cuvaju djecu i vode domacinstvo a one po fitnisima i salonima ljepote. porodce koje zive od jedne platice se mozda i zapustene ma sta vam to znacilo al su sigurno sretnije, harmonicnije.
neko je spomenuo zena zapustena a muz tretan ofo ono....pa normala kad on misli da je imati porodicu i voditi brigu o njoj, samo donijeti platu a ostalo ce zena
I ti svasta pises gospođo gluho bilo.
-
GaRGa
#31 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
samo one kojima je jedini cilj u zivotu bio da se udaju....
- fatamorgana
#32 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Zapuste se radi komsiluka da nebi previse odskakale od sredine, 
- iz dna duše
#33 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
WRRsmom wrote:moze bit, al to je moje misljenje
E jest ti i mišljenje, gluho bilo...
A da nisu zapuštene mame se malo ulijenile...
- rukfashmoj
#34 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Odakle ti pravo?WRRsmom wrote:imam pravo na misljenje
jel to debele zene smatrate zapustenim?
a grad pun djevojaka do 20 godina kojima kipi salo preko kaisa...o cemu vi pricate
Normalno da su debele zapustene,mada ima onih koje su od bolesti debele a necemo sad o njima.Pricamo o onim sto se svjesno zapustaju.Od kilaze pa na dalje.
- Havatar
#35 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Ima i mladih djevojaka koje poslije udaje se toliko zapuste da ne mozes da ih prepoznas i to nakon pola godine , godinu.
- rukfashmoj
#36 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Hajde de.Ipak imas pravo na misljenje,moramo to ispoštovat.WRRsmom wrote:cuj svjesno, ko zeli svjesno biti pretil...nidje veze
nema to veze s tim jesu li udate ili nisu, nezdrava ishrana, fast food i djidje
-
Smajic.smajo
#37 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Nema vremena za sebe? A ima vremena da jede za troje i da nigdje ne mrda.WRRsmom wrote:nosi minjake pa nije zapustena![]()
zene u braku nemaju vremena za sebe a ove sto imaju su one koje ne bendaju nikoga oko sebe samo nek je njihovoj guzici dobro. mislim na one kojima drugi cuvaju djecu i vode domacinstvo a one po fitnisima i salonima ljepote. porodce koje zive od jedne platice se mozda i zapustene ma sta vam to znacilo al su sigurno sretnije, harmonicnije.
neko je spomenuo zena zapustena a muz tretan ofo ono....pa normala kad on misli da je imati porodicu i voditi brigu o njoj, samo donijeti platu a ostalo ce zena
-
Smajic.smajo
#38 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
WRRsmom wrote:jojSmajic.smajo wrote: Nema vremena za sebe? A ima vremena da jede za troje i da nigdje ne mrda.![]()
Pa ja, jede i sjedi, ne bi se udebljala tako brzo i toliko da je aktivna.
- iz dna duše
#39 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Tako nekakosherbett wrote:Zapusti se kako koja...ali žena koja je držala do sebe, zbog sebe, nikad se ne zapušta...ona je jednostavno takva. One koje se zapuste, oduvijek su bile takve, montirale su se za druge..udale se i napokon se "oslobodile", to su one misle ako su ispunile misiju udaje, briga ih za dalje...a ima i nekih da ne kažem "čudnih" muževa koji ni ne žele da su im žene uređene, opet ne shvatljivo.
Znam sva tri tipa udatih, pa ne pričam na pamet
- Ramzess Veliki
#40 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Nije to do žena nego do muškaraca. Ožene se pa TV, daljinski, piva sa rajom, nema ko ženi da sagorijeva kalorije. 
- rukfashmoj
#41 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
A komšija?A najbolji jaran?Ramzess Veliki wrote:Nije to do žena nego do muškaraca. Ožene se pa TV, daljinski, piva sa rajom, nema ko ženi da sagorijeva kalorije.
- Ramzess Veliki
#42 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Vidi ove kako je propala začas ... dobra bila od juna do decembra, a u novembru više nizašta ...MedenoSrce wrote:
- una_bo
#43 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
niko ne kaže da neko SVJESNO želi da bude pretil, ali mi smo svjesna bića, donosimo svaki dan odluke, najmanje 3 puta na dan, kada je hrana u pitanju, i izaberemo da li ćemo pojesti zdravo ili nezdravo, masno ili nemasno, malo/dovoljno/puno, itd.WRRsmom wrote:cuj svjesno, ko zeli svjesno biti pretil...nidje veze
nema to veze s tim jesu li udate ili nisu, nezdrava ishrana, fast food i djidje
da se vratim na temu, ja sam živjela 3 godine sa dečkom, i nisam se zapustila, šta više, mislim da sam vodila više računa o sebi nego ikad. sve sam stigla, i vježbati 2 sata, i napraviti ručak, i otići na posao, i pospremiti, s tim da smo podijelili obaveze. ako nisi sam sebi lijep, vala nećeš biti ni drugome, a nešto ne mislim da se raščerupane žene prljave kose u iscufanoj trenerci koja im je veća za 6 brojeva, osjećaju lijepim i poželjnim. sebi čovjek treba biti na prvom mjestu.
- lavorpunvode
#44 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
uh kako divno recenouna_bo wrote:ako nisi sam sebi lijep, vala nećeš biti ni drugome, a nešto ne mislim da se raščerupane žene prljave kose u iscufanoj trenerci koja im je veća za 6 brojeva, osjećaju lijepim i poželjnim. sebi čovjek treba biti na prvom mjestu.
-
miki.ba
#45 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
E ne znam, evo ja rascupan, u šorcu još od vremena kad sam lopte igro, bez majce... kad god naiđem pored žene ona me za guzove uhvati, a i ja nju
Na ženi najviše volim vidjeti moju trenerku još kad joj malo spadne, ono ispod kukova... odma mašta proradi.
Na ženi najviše volim vidjeti moju trenerku još kad joj malo spadne, ono ispod kukova... odma mašta proradi.
- lavorpunvode
#46 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
mozes ti kad ti je mlada fit, zamisli da se zapustila toliko da ti razvuce trenerku kad je navuce, pitam se bil ti tad masta radilamiki.ba wrote:E ne znam, evo ja rascupan, u šorcu još od vremena kad sam lopte igro, bez majce... kad god naiđem pored žene ona me za guzove uhvati, a i ja nju![]()
![]()
-
dudlov
#47 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
To je obaveza svakog pametnog muškarca. Ako se i udebljala, imam dvije ruke pa zahvatim.miki.ba wrote:E ne znam, evo ja rascupan, u šorcu još od vremena kad sam lopte igro, bez majce... kad god naiđem pored žene ona me za guzove uhvati, a i ja nju![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#48 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Pa očito ni od njih neke koristi.rukfashmoj wrote:A komšija?A najbolji jaran?Ramzess Veliki wrote:Nije to do žena nego do muškaraca. Ožene se pa TV, daljinski, piva sa rajom, nema ko ženi da sagorijeva kalorije.
Odem ja često u teretanu, uplatio termin u kafani ispod, pa navratim i u teretanu ... i gledam te jadne zapuštene žene koje daju mukom zarađene pare da se znoje na fitnesu, jer kući imaju lendohana kome je teško dići guzove iz fotelje i odraditi svoj dio posla ono muški, da sve sijeva i pršti ... prosto mi se srce stegne i budem jako tužan ... jako ...
-
dudlov
#49 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Hadumi i evnusi.Ramzess Veliki wrote:Pa očito ni od njih neke koristi.rukfashmoj wrote:A komšija?A najbolji jaran?Ramzess Veliki wrote:Nije to do žena nego do muškaraca. Ožene se pa TV, daljinski, piva sa rajom, nema ko ženi da sagorijeva kalorije.![]()
Odem ja često u teretanu, uplatio termin u kafani ispod, pa navratim i u teretanu ... i gledam te jadne zapuštene žene koje daju mukom zarađene pare da se znoje na fitnesu, jer kući imaju lendohana kome je teško dići guzove iz fotelje i odraditi svoj dio posla ono muški, da sve sijeva i pršti ... prosto mi se srce stegne i budem jako tužan ... jako ...
- elma89_
#50 Re: Zasto se zene u braku zapuste?
Zasto se muskarci u braku zapuste