Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A ostala dvojica ili će Alen Oprosti uvaliti sva ta tri zamišljena pogotka ? Što bi rek'o Smajo - Ovo je smešno bez ije kod Smaje a kod vas je sa je .
Ako mnogi nisu skontali šta je Babo Štrumf hotio rjet prevesti će Vam doktor Tužni u petak u Sedam, Pape .
Kupujte domaće - hoću reć' papirne maramice trebaće Vam cijeli vikend mada možete na prvomajski uranak na Vrelo Bosne da skandirate Sarajvo opet nije i ne može od Želje ........vanka
Molio bih onog kako ga vi zovete moderatora da mi pomogne,naime ja bih da napravim kladionicu 2:1 jer toliko ce biti rezultat u korist momaka sa koseva.
A ti manijace imas 1:10
Sekirli , don't worry be happy ali pored Želje teško tako može biti
Nisu Škripari već su oni PI TAR pa i kao kod Škripića nikako da se slomi taj mali Željo ; opet I
Usput ako odgonetnete ovaj problem odvedite bajde koku na večeru imate u 19 i 45 let za preko Bare ( SFOR dijeli karte za neutješne )
Neće slika miša li joj
Tek izašao sa Grbavice frišak more i frižak svjež ali kuhan
hehe ma odusto sam od kladjenja davno i to kad sam uplatio 5 km, a dobitak 15 bio, samo htjedoh da osjetim slast dobitka i zajebe me arsenal - middlesbrough - 1: 1