NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#26 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ako BiH ne odigra nekoliko utakmica na Istoku (Sandzak, Vojvodina, Presevska dolina i jos nekoliko).
Treba ovim nasima jebati mater.
Treba ovim nasima jebati mater.
- Havatar
#27 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Pocetak raspada BIH
- mevkobass
#28 Re: FSRS zatražio od NSBiH odigravanje utakmice RS - Srbija
u augustu ???? ko koga ovdje j.....
ameri dolaze u augustu , neko kao da zna da FIFA nece odobriti pa se za.....va , il je opet politika u pitanju pred razna ukidanja pederiteta , neka usluga jeste

ameri dolaze u augustu , neko kao da zna da FIFA nece odobriti pa se za.....va , il je opet politika u pitanju pred razna ukidanja pederiteta , neka usluga jeste
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#29 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ovo su neki veci talovi u pitanju. Cak me ne bi zacudilo da je neki licni profit pojedinaca u pitanju.
- Herr Flick
#30 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Pa nece se igrat.Zadnju rijec ima Uefa.Kad nisu dali Hrvatima nece ni ovim

- Mračajski proto
#31 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Povraća mi se.
- Romanista 101%
#32 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
znaju li se imena "gospode" koja su izglasala da igraju ove dvije smecarske nazovi reprezentacije??
-
Basvod
#33 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ovako je bilo i 2008. ali FIFA nije odobrila zato sto RS nije clanica FIFAe.
Kosovo je tek prosle godine najedvite jade dobilo odobrenje od FIFAe da igra medjunarodne prijateljske utakmice.
Dakle nema od toga nista i zato NS BIH nije pravio probleme.
Kosovo je tek prosle godine najedvite jade dobilo odobrenje od FIFAe da igra medjunarodne prijateljske utakmice.
- BiHusrcu88
#34 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ma kakva ova utakmica igraće ovi za rs iz boraca,modriče,rudara iz prijedora,i ostalih kvazi timova koji se opisuju da dolaze iz rs a ne iz BIH nevjerujem da će igrati Begović,Misimović,Ibišević,Muslimović,Salihović, i drugi koji igraju za reprezentaciju tako poserem se na rs i tu reprezentaciju
- CSKA
#35 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Vijest je stara ima dvije nedelje:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fud ... ija-Kosova
U sklopu dogovora stoji i :
Predsednik FSS je dodao da je naš savez zahtevao od FIFA da omogući reprezentaciji Srbije da u avgustu igra jednu utakmicu u Banjaluci i da će se o tome konsultovati i sa FS Bosne i Hercegovine.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fud ... ija-Kosova
U sklopu dogovora stoji i :
Predsednik FSS je dodao da je naš savez zahtevao od FIFA da omogući reprezentaciji Srbije da u avgustu igra jednu utakmicu u Banjaluci i da će se o tome konsultovati i sa FS Bosne i Hercegovine.
-
palermo
#36 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Da zanemarim u ovom trenutku političke konotacije (iako se one naravno nikada ne mogu zanemariti) ali ima jedan sportski problem.
Ovakva jedna utakmica može da unese nemir u naše redove prije historijskih
(al ovaj put stvarno jesu
) utakmica sa Slovačkom. Šta da radi Stevanović ako dobije poziv da igra, šta da radi Miske (haj on vjerovatno i može odbiti, igra čovjek u Kini), kako nakon toga Stevanović može igrati za BiH reprezentaciju (mislim, može naravno, ali ne vejrujem da će se gledati baš dpbronamjerno) i more takvih stvari.
Ma ja mislim da bi svima najbolji odgovor bio uvaliti petaka Slovacima
Ovakva jedna utakmica može da unese nemir u naše redove prije historijskih
- psy5000
#37 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
valjda ce ljudi iz fife i uefe imati vise razuma nego ovi nasi sto dopustise sranje od utakmice 
- Pitarrr82
#38 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
palermo wrote:Da zanemarim u ovom trenutku političke konotacije (iako se one naravno nikada ne mogu zanemariti) ali ima jedan sportski problem.
Ovakva jedna utakmica može da unese nemir u naše redove prije historijskih(al ovaj put stvarno jesu
) utakmica sa Slovačkom. Šta da radi Stevanović ako dobije poziv da igra, šta da radi Miske (haj on vjerovatno i može odbiti, igra čovjek u Kini), kako nakon toga Stevanović može igrati za BiH reprezentaciju (mislim, može naravno, ali ne vejrujem da će se gledati baš dpbronamjerno) i more takvih stvari.
Ja bih to podijelio na 2x2,5
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#39 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Gdje se mogu procitati imena iz federalnog dijela saveza koji su potpisali ovu odluku??
- Murat Sabanovic
#40 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
SAVEZ NAPOLJE !
-
megaman4
#41 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Begiću ovim činom si izgubio sav kredibilitet, jer dozvoljavaš šumadincima da pišaju po savezu i državi...mrš bagro lopovska, za lijeka vam trebalo... 
-
Yug
#42 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Pa nisu ni Katalonija ni Baskija clanice FIFE pa igraju prijateljske utakmice medjunarodne.Fudbalski savez Republike Srpske je legalna institucija koja ima svoju ligu tj. drugu ligu RS dio je zajednickoh Fudbalskog-nogometnog saveza BiH.Basvod wrote:Ovako je bilo i 2008. ali FIFA nije odobrila zato sto RS nije clanica FIFAe.
- BiHusrcu88
#43 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Kakav ba nemir nema toga nevjerujem da će iko od naših reprezentativaca igrati za rs a ako bude i igrao nevidim problem pa evo Xavi,Iniesta,Piqe,Fabregas,Pedro,Valdes igraju za Katalonjiu u priateljskim, a pokazuju ono najbolje i za Španiju skojom haraju Evropom i svijetom što bi bio problem da i naši igraju za taj rspalermo wrote:Da zanemarim u ovom trenutku političke konotacije (iako se one naravno nikada ne mogu zanemariti) ali ima jedan sportski problem.
Ovakva jedna utakmica može da unese nemir u naše redove prije historijskih(al ovaj put stvarno jesu
-
Yug
#44 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Pa pola sastava Spanije je igralo za Kataloniju protiv Tunisa,kao i Baskijci koji su igrali protiv Venecuele npr.palermo wrote:Da zanemarim u ovom trenutku političke konotacije (iako se one naravno nikada ne mogu zanemariti) ali ima jedan sportski problem.
- Murat Sabanovic
#45 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
pobrko si lonciceBiHusrcu88 wrote:Kakav ba nemir nema toga nevjerujem da će iko od naših reprezentativaca igrati za rs a ako bude i igrao nevidim problem pa evo Xavi,Iniesta,Piqe,Fabregas,Pedro,Valdes igraju za Katalonjiu u priateljskim, a pokazuju ono najbolje i za Španiju skojom haraju Evropom i svijetom što bi bio problem da i naši igraju za taj rspalermo wrote:Da zanemarim u ovom trenutku političke konotacije (iako se one naravno nikada ne mogu zanemariti) ali ima jedan sportski problem.
- Havatar
#46 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Kosovo to ne moze posto se buni Fudbalski Savez Srbije a posto je NS BiH usvojio zahtjev Fudbalskog saveza RS o utakmici sa Srbijom sto bi iz FIFE i UEFE bili veci Bosanci od ovih iz NS BIH pa nesto branili.Basvod wrote:Ovako je bilo i 2008. ali FIFA nije odobrila zato sto RS nije clanica FIFAe.
-
gorgonzola
#47 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Murat Sabanovic wrote:pobrko si lonciceBiHusrcu88 wrote:Kakav ba nemir nema toga nevjerujem da će iko od naših reprezentativaca igrati za rs a ako bude i igrao nevidim problem pa evo Xavi,Iniesta,Piqe,Fabregas,Pedro,Valdes igraju za Katalonjiu u priateljskim, a pokazuju ono najbolje i za Španiju skojom haraju Evropom i svijetom što bi bio problem da i naši igraju za taj rspalermo wrote:Da zanemarim u ovom trenutku političke konotacije (iako se one naravno nikada ne mogu zanemariti) ali ima jedan sportski problem.
A sto je pobrkao?
Saljem sa posla
- Murat Sabanovic
#48 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
zato sto poredi kataloniju sa gonocidnom .
-
palermo
#49 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ne vidiš problem ? Jadan ti ne bioBiHusrcu88 wrote:Kakav ba nemir nema toga nevjerujem da će iko od naših reprezentativaca igrati za rs a ako bude i igrao nevidim problem pa evo Xavi,Iniesta,Piqe,Fabregas,Pedro,Valdes igraju za Katalonjiu u priateljskim, a pokazuju ono najbolje i za Španiju skojom haraju Evropom i svijetom što bi bio problem da i naši igraju za taj rspalermo wrote:Da zanemarim u ovom trenutku političke konotacije (iako se one naravno nikada ne mogu zanemariti) ali ima jedan sportski problem.
-
gorgonzola
#50 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Pa genocidna je priznata i nema sanse da se ukine. I sta sad? I katalonci mrze spance ali opet igraju za spaniju.
Saljem sa posla
Saljem sa posla