+1JOINT_1921 wrote:
+svi stariji članovi porodica stark iz GoT-a (čisto zbog 3 godina glupih odluka
Moderator: _BataZiv_0809
+1JOINT_1921 wrote:

Kontam nisam jedini. Ubjedljivo najmrzi lik ikad. Serija je savrsena, al svaki put sam psovao kad lik dobije svoj dio.wickerman wrote:
Dr. Gaius Baltar - Battlestar Galactica

Jaooooo kako ja mrzim ovu bogaljku, nit je lijepa, nit je pametna, lafo nekakve clanke pise, provaljuje se stalno... FUJ... Jedan od mrzih likova u serijama...safran wrote:Sve do jedne očajne kućanice i 90% postave Sex & City - u stvari, samo Mirandu trpim .....

JOINT_1921 wrote:Jaooooo kako ja mrzim ovu bogaljku, nit je lijepa, nit je pametna, lafo nekakve clanke pise, provaljuje se stalno... FUJ... Jedan od mrzih likova u serijama...safran wrote:Sve do jedne očajne kućanice i 90% postave Sex & City - u stvari, samo Mirandu trpim .....

Ja bi volio da je probode i isjecka vec u prvoj epizodimiki.ba wrote:Dal ce na kraju Dexter maznut Debru?
mleetavi wrote:Louis-Suits.

Mene recimo nervira ekipa serije "Lud, zbunjen, normalan", posebno kreveljenje glavnog lika, nekad dobrog glumca Mustafe N. i ja ih ni ne gledam.Black swan wrote:ako vas nerviraju što gledate... ja se ne mogu sjetiti šta me nervira