Ervin Zukanovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
GeneralBHF

#26 Re: Ervin Zukanovic

Post by GeneralBHF »

Nema potrebe da kopiras clanak...ponavljam po 100-ti put. Svi mi citamo manje vise iste portale!
nKrkan

#27 Re: Ervin Zukanovic

Post by nKrkan »

Ne bi mi bili Bosna da se neko ne povrijedi žao mi Zuke al' dobre pa ima Ermin da to nadomjesti.
nKrkan

#28 Re: Ervin Zukanovic

Post by nKrkan »

http://vimeo.com/77772055

kako sam ja razumiJo Zuka se vraća u ovaj ponedjeljak što znači da bi se mogo nać na spisku za Argentinu jer nam se svakako odbrana raspada pa bi to bilo povoljno
MOSALJOZE

#29 Re: Ervin Zukanovic

Post by MOSALJOZE »

nKrkan wrote:http://vimeo.com/77772055

kako sam ja razumiJo Zuka se vraća u ovaj ponedjeljak što znači da bi se mogo nać na spisku za Argentinu jer nam se svakako odbrana raspada pa bi to bilo povoljno
O kakvom crnom raspadanju odbrane ti govoriš,osim problema sa Mujdzom ostalo je uredu.Ja sam ubijedjen,da Zukanović neće vidjeti terena.
SkyLimit

#30 Re: Ervin Zukanovic

Post by SkyLimit »

Sezona za zaborav i njemu i Gentu.
On upisao do sada samo 7 nastupa u prvenstvu,Gent tek osmi na tabeli,doduše još su u igri u kupu,tu bi mogli spasiti sezonu.
Teško da mogu išta značajno promjeniti do kraja sezone,Zulte-Waregem koji je četvrti na tabeli ima 14 bodova više od njih.
Ekipa Kortrijka odakle je on došao u Gent se nalazi ispred njih na tabeli,sad za sad nije se pokazalo prevelikim napretkom prelazak u Gent,iako se radi o većem timu.Doduše Kortrijk je i prošle sezone završio ispred "Bizona".
salle_eh1986

#31 Re: Ervin Zukanovic

Post by salle_eh1986 »

Belgijska liga igra po sistemu da 6 najboljih iz "regularnog" dijela prvenstva igra "ligu za prvaka"
Bodovi iz regularnog dijela se polove tako da (recimo) 10 bodova je ustvari 5.
Bitno je upasti u top6 a tu kasne 5 bodova a samo je još 18 u igri što je otežavajuća okolnost po njih.

Inače im ostaje kup da izbore europu gdje opet imaju nezahvalan rezultat u polufinalu (1-0 izgubili na svom terenu u prvom meču)
insaneinthebrain

#32 Re: Ervin Zukanovic

Post by insaneinthebrain »

IcedMFEarth

#33 Re: Ervin Zukanovic

Post by IcedMFEarth »

Image

Izgleda Zuka snima album, ovo je CD cover :D
Logovan

#34 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

Čuj snima album... :-) :lol:
insaneinthebrain

#35 Re: Ervin Zukanovic

zuka ko balja :lol:
IcedMFEarth

#36 Re: Ervin Zukanovic

Post by IcedMFEarth »

Ma zajebavam se, slika liči ko cover sa Deen-ovog CD-a :D
hillbill

#37 Re: Ervin Zukanovic

Post by hillbill »

podrska
znam da ces smoci snage i prevazici ove podmukle,pokvarene igre od strane amidze.
mlad si i prilke ce se ukazati ,,,,vjerovatno si znao gdje dolazis,i ovo ne bi trebalo biti iznenadenje
sto se tice selektora....primjer kako ne treba raditi sa mladim i uspjesnim fudbalerima
...........................primjer kako se od uspjeh pretvara u svoju suprotnost
podllo, pkvareno..nadam se na kratke staze,,,,vec sada je uspio da otruje odnose unutar tima
sve najbolje...glavu gore
and

#38 Re: Ervin Zukanovic

Post by and »

PriNc_ba

#39 Re: Ervin Zukanovic

Post by PriNc_ba »

joj al mi idu na neku stvar ovi igraci... iz prve ruke znam da je ovo istinito sto pise na ovom ofirnom siteu... dakle zuka je u ambasadi presutio neke stvari i lagao neke stvari.. nista veliko ali amerima sasvim dovoljno da mu ne daju vizu ;) i Alija rahmetli da ustane iz mezara nece mu pomoci s tim ;) sad je samo pitanje koliko su novinari odradili svoj dio posla i dodali raznih sranja u "citiranjima" zuke i papeta.

u svemu ovome ima veliku ulogu i zukina familija jer seru na sve strane po svima i ja ga sad namjerno ne bih zvao samo zbog toga. fol armija navijaca pokrenula grupu podrske i ostala sranja.. pokrenula mu familija grupu podrske al nista od toga.

ko igrac je on meni veoma koristan za repku i odlican je stvarno ali kad je neko debil debil je i treba ga odjebat pa makar to i skupo platili. isto razmazeno derle. nadam se da ce svjetsko gledati ispred tv-a samo i iskljucivo radi toga jer je debil i jer je okruzen papcima koji ne znaju za strpljenje i normalnu komunikaciju ;)
cvrčak_na_hedonizmu

#40 Re: Ervin Zukanovic

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

PriNc_ba wrote:joj al mi idu na neku stvar ovi igraci... iz prve ruke znam da je ovo istinito sto pise na ovom ofirnom siteu... dakle zuka je u ambasadi presutio neke stvari i lagao neke stvari.. nista veliko ali amerima sasvim dovoljno da mu ne daju vizu ;) i Alija rahmetli da ustane iz mezara nece mu pomoci s tim ;) sad je samo pitanje koliko su novinari odradili svoj dio posla i dodali raznih sranja u "citiranjima" zuke i papeta.

u svemu ovome ima veliku ulogu i zukina familija jer seru na sve strane po svima i ja ga sad namjerno ne bih zvao samo zbog toga. fol armija navijaca pokrenula grupu podrske i ostala sranja.. pokrenula mu familija grupu podrske al nista od toga.

ko igrac je on meni veoma koristan za repku i odlican je stvarno ali kad je neko debil debil je i treba ga odjebat pa makar to i skupo platili. isto razmazeno derle. nadam se da ce svjetsko gledati ispred tv-a samo i iskljucivo radi toga jer je debil i jer je okruzen papcima koji ne znaju za strpljenje i normalnu komunikaciju ;)
SP se ne igra u Americi, igra se u Brazilu. To valjda znaš :wink:

Kad već tako misliš, nadam se da će ti se desiti ista situacija, životna prilika koja se dešava haman jednom, a onda umjesto tebe odu neki levati uz veoma šturo, nemušto i veoma klimavo objašnjenje. Vjerujem da bi bio pravo smiren i skuliran.

Zbog ovakvih debilizama se gubi životni elan, a kamoli sportski. Znaš da si barem među 14-15 igrača koji konkurišu za prvi tim, znaš da ti je glavni konkurent rovit, a onda umjesto tebe na SP odu TSS i Hadžić ( štele ). Super osjećaj, da se ubiješ. Nisi ti doživio razočarenje u životu. Da jesi, pametnije bi pisao. Čovjek je propustio životnu šansu, ne zbog kvalitete nego zbog činjenice da su TSS ili Hadžić trebali da odu na SP, a selektor jedva dočekao šansu da ti ga zabije pod bubrege :run:
smack

#41 Re: Ervin Zukanovic

Post by smack »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
PriNc_ba wrote:joj al mi idu na neku stvar ovi igraci... iz prve ruke znam da je ovo istinito sto pise na ovom ofirnom siteu... dakle zuka je u ambasadi presutio neke stvari i lagao neke stvari.. nista veliko ali amerima sasvim dovoljno da mu ne daju vizu ;) i Alija rahmetli da ustane iz mezara nece mu pomoci s tim ;) sad je samo pitanje koliko su novinari odradili svoj dio posla i dodali raznih sranja u "citiranjima" zuke i papeta.

SP se ne igra u Americi, igra se u Brazilu. To valjda znaš :wink:

Kad već tako misliš, nadam se da će ti se desiti ista situacija, životna prilika koja se dešava haman jednom, a onda umjesto tebe odu neki levati uz veoma šturo, nemušto i veoma klimavo objašnjenje. Vjerujem da bi bio pravo smiren i skuliran.

Zbog ovakvih debilizama se gubi životni elan, a kamoli sportski. Znaš da si barem među 14-15 igrača koji konkurišu za prvi tim, znaš da ti je glavni konkurent rovit, a onda umjesto tebe na SP odu TSS i Hadžić ( štele ). Super osjećaj, da se ubiješ. Nisi ti doživio razočarenje u životu. Da jesi, pametnije bi pisao. Čovjek je propustio životnu šansu, ne zbog kvalitete nego zbog činjenice da su TSS ili Hadžić trebali da odu na SP, a selektor jedva dočekao šansu da ti ga zabije pod bubrege :run:
+100
Dead Man Walking

#42 Re: Ervin Zukanovic

Post by Dead Man Walking »

Joj kad pocnu ove informacije iz prve ruke od cistacice u ambasadi... :run: Aha, tako to Ameri rade, garant.
DonVitoo

#43 Re: Ervin Zukanovic

Post by DonVitoo »

Sta reci... :(
BRUKA. :oops:

Nego treba kazniti i gosp. Ivicu Osima za izjavu.
Itakoto

#44 Re: Ervin Zukanovic

Post by Itakoto »

:lol:
Pojedini komentari su bolji od onih na pf "vicevi".
Arsene Wenger

#45 Re: Ervin Zukanovic

Post by Arsene Wenger »

Zuka se već dokazao u repki a pojedini koji odoše na svjetsko nisu. Sramota. I tačka.
nKrkan

#46 Re: Ervin Zukanovic

Post by nKrkan »

Al ono sinoć je bio ciganluk samo takav Ibišević nosi broj čovjeka koji je izabačen sa spiska WTF
diason

#47 Re: Ervin Zukanovic

Post by diason »

nKrkan wrote:Al ono sinoć je bio ciganluk samo takav Ibišević nosi broj čovjeka koji je izabačen sa spiska WTF
Vedo dao svoj u humanitarne svrhe...
http://reprezentacija.ba/8353-ibisevice ... -za-brazil
DonVitoo

#48 Re: Ervin Zukanovic

Post by DonVitoo »

Naravno da jeste glupo bi bilo reci da nije pa nas je vjerovatno treci najbolji stoper kojeg imamo ali je na bezobrazan nacin isprovociran tj. samo se cekalo da zucne sta.... :roll: neka Hadzica, Sunjica, Avdija, Tina... kako su samo izradili momka :(
insaneinthebrain

#49 Re: Ervin Zukanovic

:thumbup:

Gent Ervina Zukanovića posudio Chievu

http://sportsport.ba/ino_fudbal/gent-er ... evu/133957
Dr. Kuca

#50 Re: Ervin Zukanovic

Post by Dr. Kuca »

Super stvar! :thumbup:
Post Reply