Ne zeli da mi lize :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
violentjack
Mislim da je moja ekspertiza lizanje pici
I sisa..oh najbolje na svijetu je ufatiti velike cice pa udri
Jezik.. i ostalo

I sisa..oh najbolje na svijetu je ufatiti velike cice pa udri
Jezik.. i ostalo
- Kareem Abdul-Jabbar
hananah wrote:Ma vi ste fakat blesavi, ogavni i blesavi
Ali, ja vas i ne kontam, pa zar nije normalno prije sexa otici i zajedno se okupati, i normalno da ces i prije no sto se odlucis na sex sa partnerom znati ako ti ne odgovara miris njegovog/njenog tijela te u tom slucaju do sexa nece ni doci
I ne kontam da se uopce prica u slilu haj mi polizi haj mi popusi, pa valjda to dodje spontano u cijelom paketu, a ne da se najavljuje sta se treba raditi
-
_MaYa_
e hano hano, pa kakkav tus jebote, dodjes s vana onako malo pripit, hik malo se narajcas, pa ko bi se tad tusirao, odmah skacete jedno po drugom nema se vremena,hananah wrote:Ma vi ste fakat blesavi, ogavni i blesavi
Ali, ja vas i ne kontam, pa zar nije normalno prije sexa otici i zajedno se okupati, i normalno da ces i prije no sto se odlucis na sex sa partnerom znati ako ti ne odgovara miris njegovog/njenog tijela te u tom slucaju do sexa nece ni doci
I ne kontam da se uopce prica u slilu haj mi polizi haj mi popusi, pa valjda to dodje spontano u cijelom paketu, a ne da se najavljuje sta se treba raditi
-
violentjack
-
hananah
Ma ja vazda imam kadu spremnu punu tople vode s varkinom, i odamah s vrata ga pokiselim, i taman dok ja pripremim posteljinu on se fino iskiseli 
Jednom smo dosli s mora i ja ga tako u kadu pokiselila, cojeku sva farba otisla za po sata u kadi
Jednom smo dosli s mora i ja ga tako u kadu pokiselila, cojeku sva farba otisla za po sata u kadi
- Kareem Abdul-Jabbar
_MaYa_ wrote:e hano hano, pa kakkav tus jebote, dodjes s vana onako malo pripit, hik malo se narajcas, pa ko bi se tad tusirao, odmah skacete jedno po drugom nema se vremena,hananah wrote:Ma vi ste fakat blesavi, ogavni i blesavi
I ne kontam da se uopce prica u slilu haj mi polizi haj mi popusi, pa valjda to dodje spontano u cijelom paketu, a ne da se najavljuje sta se treba raditii iskreno kazem ja i gorih stvari nego aj mi polizi, ...
prava mala zivotinjica
Mada je i ova opcija (od ove cijeg se imena ne sjecam i ne zelim da ga izgovorim
-
_BaykoNoor_
-
krkan
ma imali boljeg afrodizijaka od picinog mirisa
nego ja na moru ograisem na naku dalmatinku
a kako bas ne zentam hrvatski pravo ga ispusim
cura mi lijepo rekla da ima periodu a ja pod alkoholom
pa kad sam se ujutro probudio imo sam sta i vidit
direkt u 'angels of hell'
nego ja na moru ograisem na naku dalmatinku
a kako bas ne zentam hrvatski pravo ga ispusim
cura mi lijepo rekla da ima periodu a ja pod alkoholom
pa kad sam se ujutro probudio imo sam sta i vidit
direkt u 'angels of hell'
-
mrmot
Njoj je pao klavir na glavu još u drugom crtanom (razredu).Kareem Abdul-Jabbar wrote:hananah wrote:Ma vi ste fakat blesavi, ogavni i blesavi
I ne kontam da se uopce prica u slilu haj mi polizi haj mi popusi, pa valjda to dodje spontano u cijelom paketu, a ne da se najavljuje sta se treba raditi:shock: ama, ljudi ko je ovo????
:shock:
:lol:
-
nebi
#42 Re: Ne zeli da mi lize :(
To onaj isti na kojeg si bila ljuta?_MaYa_ wrote:jel ima muskaraca koji to ne vole raditi
ili se zasiti covjek il sta?
al nekad bi mu reklada mi lize...no on bi to radio nekako mehanicki ili ja opet napuhujem stvar....mozda covjek i uziva...
hmmm mada osjecam da to ne zeli
ne kuzim ja vas muskarce, prvo ubijete dok ne dobijete ono stto zelite, aondaposlje....nista! ohladite se....
bas ste neki
Daj,mala,prestani paliti raju(pod uslovom da si "mala",a ne neki mudonja).
Toliko iz privatnog zivota ne odaju ni prostitutke.
-
hananah
Mrmote, komentar ti je glup. Uopce ne znas za cyper salu izmedju nas ali si zato jedva docekao da das komentar. Otidji malo u Majinu kafanu, na bez cenzure pa pogledaj nase prethodne zezancije pa ce ti onda biti jasno. Kareme, nisu svi ljudi toliko dobronamjerni i spremni za salu kao ti i ja pa je ipak najbolje da mi sve to ostavimo samo za Majinu kafanu, jer me ovakvi komentari poput mrmotovog izbacuju iz cipela. Nedostatak informacija ali ogromna zelja da se bude pakostan 
- Kareem Abdul-Jabbar
hananah wrote:Evo jedna maca cupavica samo za Bechu da se vrati u mladje dane
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e, ovaj macor stvarno zna svoj pos'o
-
mrmot
Ma ja to sa klavirom odavno mislim. Sreća u nesreći je što više ne možeš imati moždani udar.hananah wrote:Mrmote, komentar ti je glup. Uopce ne znas za cyper salu izmedju nas ali si zato jedva docekao da das komentar. Otidji malo u Majinu kafanu, na bez cenzure pa pogledaj nase prethodne zezancije pa ce ti onda biti jasno. Kareme, nisu svi ljudi toliko dobronamjerni i spremni za salu kao ti i ja pa je ipak najbolje da mi sve to ostavimo samo za Majinu kafanu, jer me ovakvi komentari poput mrmotovog izbacuju iz cipela. Nedostatak informacija ali ogromna zelja da se bude pakostan
- Kareem Abdul-Jabbar
mrmot wrote: Ma ja to sa klavirom odavno mislim. Sreća u nesreći je što više ne možeš imati moždani udar.
svoje pasjaluke ostavi sebi ravnim!!
ovu damu stvarno nema razloga da vrijedjas!!!
i nemoj da zloupotrebljavas nasu zezanciju!!
u pravu je hana-uvijek se nadje neki poluzdrav lik koji hoce da proba da pokvari ugodjaj veselom svijetu