Gospodari bošnjačkih prstenova

Post Reply
Krushna mrva

#26 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Krushna mrva »

Hemera wrote:pogledah 2 put veceras
nije to prvi put ni nista novo
arapi su slali iz saudije zivo zlato skidali sa ruku,i to od šake do lakta
tako da je sve suvišno komentirati one što veličaju lopove

jest jest sergija za dimije,šamije,ko da u turskoj nisu mogli to džaba dobiti i imati...
ma gadi mi s eovo sve
videjćeš šta će sve izać na vidjelo poslije ovoga :run:
U pravu si, ovo sto se ovdje vidi je mrva u odnosu na ono sto su dobijali od poglavara i zvanicno preko stranih vlada. Samo se sjeti slucaja donacija za Bosance iz Bruneja, Malezije... A kad su ovako ko sto je prikazano "skupljali" u 1% slucajeva uzimali potpis, u 99% NISTA. Sve se zaboravi, nikom nista, hajmo dalje
XXS

#27 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by XXS »

prirodoljubac wrote: Prvi korak u relativizaciji zrtve i agresora jeste relativizacija ucesca i uloge njihovih lidera. Postoji milion mana Alije Izetbegovica ali je alija pozitivna historijska licnost, covjek koji ce uci u historiju bosne kao prvi predsjednik predsjednistva nezavisne bih, covjek koji nikad nije naredio da se srusi nijedna crkva niti da se etnicki ociste drugi narodi.
Tebi ako nije jasno ko je bio zrtva, a ko agresor onda je to tvoj problem. Onda me i ne cudi sto imas potrebu da branis kriminalca koji je trpao lovu u vrece dok su drugi ginuli i jedva prezivljavali.

Meni je jasno ko je zrtva, a ko agresor ali mi je isto tako jasno ko je bio castan i posten borac, a ko kriminalac.
Nije uredu da su zajedno i da im se odaje jednaka pocast.
Man of steel

#28 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Man of steel »

MOŽe li se negdje pogledati taj Fahrin filmski uradak?
Krushna mrva

#29 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Krushna mrva »

prirodoljubac wrote:@KRUSNA MRVA,

Sutra te vodim u tuzilastvo i njima sve ispricaj sta imas, mani se crvene propagande po forumima
ja jesi posten, vodis me kod Tihicevih tuzilaca :lol: Haj sta ces jos smisliti da ovo odbranis jedva cekam da cujem JEDVA CEKAM
Hemera

#30 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Hemera »

ReXX wrote:Fahro i tv Alfa :lol: :lol: :roll: :roll:

jos malo pa ce ispasti da je montirao sve
sta ba glumis
problem je ovdje najveci sto je to fahrudin i alfa
prirodoljubac

#31 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by prirodoljubac »

XXS wrote:
prirodoljubac wrote: Prvi korak u relativizaciji zrtve i agresora jeste relativizacija ucesca i uloge njihovih lidera. Postoji milion mana Alije Izetbegovica ali je alija pozitivna historijska licnost, covjek koji ce uci u historiju bosne kao prvi predsjednik predsjednistva nezavisne bih, covjek koji nikad nije naredio da se srusi nijedna crkva niti da se etnicki ociste drugi narodi.
Tebi ako nije jasno ko je bio zrtva, a ko agresor onda je to tvoj problem. Onda me i ne cudi sto imas potrebu da branis kriminalca koji je trpao lovu u vrece dok su drugi ginuli i jedva prezivljavali.

Meni je jasno ko je zrtva, a ko agresor ali mi je isto tako jasno ko je bio castan i posten borac, a ko kriminalac.
Nije uredu da su zajedno i da im se odaje jednaka pocast.
Ma sve bi ti to na goli otok, vozda zlajoglua proglasio za dozivotnog vodju a pojavljivanje duge pripisivao nadnaravnim sposobnostima zlajoglua neprikosnovenog, i naravno za sranje 90tih krivi su alija, sloba i tudjman... I naravno begovu dzamiju bi sravnili sa zemljom i na njenom mjestu bi napravili fabriku..
Man of steel

#32 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Man of steel »

Hemera wrote:
ReXX wrote:Fahro i tv Alfa :lol: :lol: :roll: :roll:

jos malo pa ce ispasti da je montirao sve
sta ba glumis
problem je ovdje najveci sto je to fahrudin i alfa
Fahrudin i alfa u istoj rečenici zvuči kao naslovnica Havaza.
mzungu

#33 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by mzungu »

Krushna mrva wrote:

Sutra te vodim u tuzilastvo i njima sve ispricaj sta imas, mani se crvene propagande po forumima
ja jesi posten, vodis me kod Tihicevih tuzilaca :lol: Haj sta ces jos smisliti da ovo odbranis jedva cekam da cujem JEDVA CEKAM

Pazi da se ne ukakis od dragosti
prirodoljubac

#34 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by prirodoljubac »

Krushna mrva wrote:

Klasican crveni pionir koji misli da ako je tito mogao sve da i tihic moze sve, pa tuzioce bira visoko sudsko i tuzilacko vijece koji se opet formira iz vise pravnickih zanimanja sa gotovo nikakvim stranackim uticajem.

Tuzioci podizu optuznicu i salju je na potvrdjivanje sudiji za predhodni postupak a za to su potrebni neki dokazi a ne mahalske salonske rekla-kazala price iz centrale sdp-a
XXS

#35 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by XXS »

prirodoljubac wrote: Ma sve bi ti to na goli otok, vozda zlajoglua proglasio za dozivotnog vodju a pojavljivanje duge pripisivao nadnaravnim sposobnostima zlajoglua neprikosnovenog, i naravno za sranje 90tih krivi su alija, sloba i tudjman... I naravno begovu dzamiju bi sravnili sa zemljom i na njenom mjestu bi napravili fabriku..
Kakvo onanisanje u prazno. Bice da si placen da skreces pricu sa cinjenice da su Izetbegovici pod krinkom odbrane izvrsili nevidjenu pljacku vlastitog naroda.
fidoremilienko

#36 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by fidoremilienko »

Moze li se to igdje pogledati?
Krushna mrva

#37 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Krushna mrva »

XXS wrote:
prirodoljubac wrote: Ma sve bi ti to na goli otok, vozda zlajoglua proglasio za dozivotnog vodju a pojavljivanje duge pripisivao nadnaravnim sposobnostima zlajoglua neprikosnovenog, i naravno za sranje 90tih krivi su alija, sloba i tudjman... I naravno begovu dzamiju bi sravnili sa zemljom i na njenom mjestu bi napravili fabriku..
Kakvo onanisanje u prazno. Bice da si placen da skreces pricu sa cinjenice da su Izetbegovici pod krinkom odbrane izvrsili nevidjenu pljacku vlastitog naroda.
fakat ne znam sta vise mogu smislit da se od ovih vanago operu.
ReXX

#38 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by ReXX »

fidoremilienko wrote:Moze li se to igdje pogledati?
Sta ce ti Avaz??
prirodoljubac

#39 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by prirodoljubac »

XXS wrote:
Cinjenice nisu partijski pamfleti i spinovanja, cinjenice su ono sto sud utvrdi kao takve, prema tome da vi crveni imate dokaze vi bi ih vec dostavili nadleznom tuziocu, ovako vam samo ostaje da skrecete paznju sa katastrofalne vlasti sdp-a, koji je toliko nesposoban da je to tuzno za gledat
Krushna mrva

#40 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Krushna mrva »

prirodoljubac wrote: Klasican crveni pionir koji misli da ako je tito mogao sve da i tihic moze sve, pa tuzioce bira visoko sudsko i tuzilacko vijece koji se opet formira iz vise pravnickih zanimanja sa gotovo nikakvim stranackim uticajem.

Tuzioci podizu optuznicu i salju je na potvrdjivanje sudiji za predhodni postupak a za to su potrebni neki dokazi a ne mahalske salonske rekla-kazala price iz centrale sdp-a
Kako sad crveni pionir, maloprije sam bio (veliko)srbin. Ne znate na koju stranu udarate, ni ja ne bi znao da sam lopatom skupljao pare
Pa me jos ubjedjuje da je Suljo posten ko majka Tereza i da nema utjecaja na sudove :-) nevjerovatno je kqako se branite NEVJEROVATNO
fidoremilienko

#41 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by fidoremilienko »

ReXX wrote:
Sta ce ti Avaz??
Ma nebitno. Volim da pogledam. Prije neki dan sam slucajno naletio na youtube, emisija na TV1, cini mi se, a voditelj je onaj Vaskovic...uglavnom radi se o kriminalu, darko elez, keljmendi i radoncic. Neke veze i vezice. Predobra emisija. Rekli su bice i drugi dio.
prirodoljubac

#42 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by prirodoljubac »

ja sam jedno vrijeme mislio da je sda losa, al otkako je sdp dosla na vlast, vidio sam da ta partija ima manje sposobnih ljudi nego moj haustor boćara.
BHCluster

#43 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by BHCluster »

Imali neko da bi naprimjer dao svoj zivot za svoju politicku opciju, jer se ovdje ocigledno radi o biti ili ne biti. :lol: :lol: :lol: :lol: .
fidoremilienko

#44 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by fidoremilienko »

Pa sad,ja realno, ne bih znao da procijenim koja je partija gora. Ali da tu ima lopovluka, to 100% sa svih strana.
prirodoljubac

#45 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by prirodoljubac »

Krushna mrva wrote:
prirodoljubac wrote: Klasican crveni pionir koji misli da ako je tito mogao sve da i tihic moze sve, pa tuzioce bira visoko sudsko i tuzilacko vijece koji se opet formira iz vise pravnickih zanimanja sa gotovo nikakvim stranackim uticajem.

Kako sad crveni pionir, maloprije sam bio (veliko)srbin. Ne znate na koju stranu udarate, ni ja ne bi znao da sam lopatom skupljao pare
Pa me jos ubjedjuje da je Suljo posten ko majka Tereza i da nema utjecaja na sudove :-) nevjerovatno je kqako se branite NEVJEROVATNO
Meni su crveni pioniri i velikosrbi sinonimi. I jedni i drugi sanjate veliku srbiju i jedni i drugi imate za cilj nestanak bosnjaka i jedni i drugi imate za cilj izjednacavanje agresora i zrtve i jedni i drugi izjednacavate slobu aliju i tudjmana, i jedni i drugi pocjenjujete snagu i inteligenciju bosnjaka
meth

#46 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by meth »

XXS wrote:
A što Zlogumdžija mora nositi spisak nekretnina jer ne zna "jadan" gdje šta posjeduje, to na baška je li? On je pošteno zaradio, SDA su lopovi. On prodao nekoliko starih Audi A8 koji su bili višak u MVP i odmah narodni heroj. Ovo nama i ne da naprijed, što zadojene komunjare u SDP vide socijaliste a oni najobičniji poslušnici Beograda zajedno sa Šćepom, što muslimani glasaju za SDA jer nemaju za koga drugog a dok sve to traje Srbi i Hrvati čekaju priliku da mirno završe ono što su započeli devedesetih, negirajući državu u kojoj se bogate.

I kako onda naprijed?

SDA je u vlasti 20 godina...

Dođe SDP - i nastade blagostanje, zaposlenost dolje ali zato dobismo ada no Bogu ti, ministra sigurnosti....
XXS

#47 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by XXS »

prirodoljubac wrote: Cinjenice nisu partijski pamfleti i spinovanja, cinjenice su ono sto sud utvrdi kao takve, prema tome da vi crveni imate dokaze vi bi ih vec dostavili nadleznom tuziocu, ovako vam samo ostaje da skrecete paznju sa katastrofalne vlasti sdp-a, koji je toliko nesposoban da je to tuzno za gledat
Cinjenica je da babo ni sin nikad nisu podnijeli nikakav racun. Koliko su dobili i na sta su potrosili.
Bas kao i danas i tada je postojao zakon koji je propisivao kako se ophodi sa drzavnim sredstvima.

Svako cist i posten nebi ni cekao na kakvu prozivku nego bi podnio racun i sacuvao cist obraz po zavrsetku rata.
Ali ne i Izetbegovici. Petnaest godina ih se proziva za kradju miliona i miliona, a oni se prave blesavi.

Vjerovatno imaju milionske razloge za to.
Max Bunker

#48 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Max Bunker »

Dje se film poze pogledaT ?
prirodoljubac

#49 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by prirodoljubac »

SDP na vlasti evo vec 3 godine, ne znaju jadni gdje udaraju od nespsobnosti i nesnalazenja, lagumdzija i kadrovi oko njega imaju toliko nekretnina da je to brutalno, i onda neki kadar iz centrale odluci da otvori temu o kriminalu u sda. Da se razumijemo ne kazem ja da ga nema al ovolike lazi i klevetanja na sda se vise ne moze tolerisati, dok za isto vrijeme lagumdzija postavlja asistenta za direktora elektroprivrede a niksic postavlja brata za direktora autocesta... O reketasu hadzicu da i ne pricamo
Hemera

#50 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Hemera »

moze potrazi fb stranicu televizije alfa
Post Reply