Veza s drugom nacijom ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#26 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by plain vanilla »

insomnia78 wrote:Hocemo li se sad svi ibretiti i pretvarati da ne kontamo u cemu je problem?
Reci im da je crnac, poslije (kad ih hitna razhaviza) ce im biti drago sto je "samo" krscanin:mrgreen:

s' moje sokoćalo
i da si trudna :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#27 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Bobi »

zlo zlo wrote:u cem je problem tu? :? :? ja kao hrvatica( baš hrvatica, ne ko ovi vaši hercegovci.. što imaju hr putovnice :D ) a muž mi je bošnjak i musliman, stvarno ne kužim u cem problem? :? :?
Ama ti si njega preveslala :lol:
sustinca

#28 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

Cherry-Cherry wrote:a šta mami i tati najviše smeta: druga nacija, rasa ili vjera ?
Sve
Nisam im nista rekla,njima je to toliko tabu da i ne pomisljaju na mogucnost.uglavnom njemu je dosadilo da ja krijem i rekao mi je ili da kazem ili da raskinemo :(
Ridjobrki

#29 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Ridjobrki »

sustinca wrote:
Cherry-Cherry wrote:a šta mami i tati najviše smeta: druga nacija, rasa ili vjera ?
Sve
Nisam im nista rekla,njima je to toliko tabu da i ne pomisljaju na mogucnost.uglavnom njemu je dosadilo da ja krijem i rekao mi je ili da kazem ili da raskinemo :(
Ha ja, Sirijac k'o Sirijac... Jel' nije sve po njegovom jel' pobunu dig'o. :-?
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#30 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Bobi »

Ako ima para ne raskidaj :D
zlo zlo

#31 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by zlo zlo »

bobi nemoj da te ja veslom :twisted: :lol:

suša.. buduci da na forumu moraš pitat što da radiš.. piši propalo od te veze :lol: :lol:
prirodoljubac

#32 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by prirodoljubac »

sustinca wrote:
Sve
Cim on tebe tako ultimativno ucjenjuje nema od toga nista
Ridjobrki

#33 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Ridjobrki »

prirodoljubac wrote:
sustinca wrote:
Sve
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Da te voli nikad te ne bi tjerao na vezu s drugom nacijom.
didžej

#34 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by didžej »

ovako ce ici dijalog:
"mama, moram ti nesto reci, nasla sam momka, divan je, njezan i fin je prema meni"
-"a jel, kako se zove?"
"miki"
-"aaa, mirsad, bas lijepo"
"nije mama mirsad, milorad"
-"pa dobro, ako se vi volite..." (kroz zube procijedjeno)
prirodoljubac

#35 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by prirodoljubac »

sutra ce ti reci il krkaj svinjetinu ili raskidamo, zaebi to nema od toga nista
zlo zlo

#36 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by zlo zlo »

a jake ucjene.. :lol: :lol: :lol: cuj ucjena.. oce fino da zna na cemu je..nije to ucjena.. to je prirodni tok :D
The One and Only

#37 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by The One and Only »

Najbolji način ne postoji, ako su skroz tradicionalni i ako živiš sa njima, morat ćeš otići sa njim u neku zemlju i početi novi život. U Siriju ne možete jer je ratno stanje tamo. Ne vjerujem da će se ikada oni pomiriti sa tim, uvijek će ti na muža gledati kao da ne valja. U nas su ljudi tvrdoglavi što se toga tiće ako su vjerski nastrojeni. Pozdrav
prirodoljubac

#38 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by prirodoljubac »

zlo zlo wrote:a jake ucjene.. :lol: :lol: :lol: cuj ucjena.. oce fino da zna na cemu je..nije to ucjena.. to je prirodni tok :D
klasicna ucjena moja ti, i ja sam tako neka ucjenjivo kad hocu da dobijem onu stvar pa onda pocnem sa pricom ali mi daj ili ja moram zadovoljit prirodnu potrebu na drugom mjestu
zlo zlo

#39 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by zlo zlo »

najbolji savjet ti je.... da ne slušaš ovog prdoljuba :lol: :lol:
sustinca

#40 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

prirodoljubac wrote:
sustinca wrote:
Sve
Pa ne znam,njegovi mene vole i njemu je to ponizenje da ja krijem i ne pokazujem vezu otvoreno,i zbog toga to kaze
prirodoljubac

#41 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by prirodoljubac »

pretpostavljam da on zna da si muslimanka i vjerovatno zna kakav je stav muslimana o brakovima muslimanki sa nemuslimanima, prema tome ako je ljubav do jaja nek primi islam i naravno nek se obreze...
tendzera

#42 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by tendzera »

Od vlikih Bosnjaka-muslima ti nasla Sirijca. :roll:
zlo zlo

#43 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by zlo zlo »

ko što rekoh ne slušaj prdoljupca :D to neko derište koje nema blage o životu :-D
sustinca

#44 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

prirodoljubac wrote:pretpostavljam da on zna da si muslimanka i vjerovatno zna kakav je stav muslimana o brakovima muslimanki sa nemuslimanima, prema tome ako je ljubav do jaja nek primi islam i naravno nek se obreze...
On nije religiozan,niti je njegova porodica.Vise bi se osjecali ponizenim da on promjeni vjeru,i zbog toga on to nece
p206

#45 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by p206 »

pa gdje zivite?
ako ste kontali nešto pravo ozbiljno i da živite u Siriji...ne idi tamo...
ne zbog sigurnosti nego zbog toga što rat na površinu izbaci sav šljam društva, dok se to pročisti trebaju decenije... imaš primjer ovdje u BiH, a i u svakom dijelu svijeta gdje je bio rat nedavno
prirodoljubac

#46 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by prirodoljubac »

zlo zlo wrote:ko što rekoh ne slušaj prdoljupca :D to neko derište koje nema blage o životu :-D
pa nije bas da sam deriste, bio sam u fatalnoj ljubavi sa jednom hrvaticom bilo smo jako blizu braka, medjutim okoncalo se raskidom, ali iz sadasnje perspektive mislim da je to tako najbolje jer sam u sebi razvio neku zrelu dozu vjere iako su mi roditelji bili teske komunjare, prema tome svakom svacije ali ljepota u bosnjacko/muslimanskim obicajima ne moze se sa nicim porediti.
prirodoljubac

#47 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by prirodoljubac »

sustinca wrote:
prirodoljubac wrote:pretpostavljam da on zna da si muslimanka i vjerovatno zna kakav je stav muslimana o brakovima muslimanki sa nemuslimanima, prema tome ako je ljubav do jaja nek primi islam i naravno nek se obreze...
On nije religiozan,niti je njegova porodica.Vise bi se osjecali ponizenim da on promjeni vjeru,i zbog toga on to nece
on nece da pogazi svoje principe i napravi iskorak a ti bi kao trebala?
zlo zlo

#48 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by zlo zlo »

glupost je ocekivat da neko mjenja svoju vjeru zbog necijih roditelja, za veci kretenluk nisam cula.. zapali u glupost, mjenjat vjeru, mjenjat ono što jest, i to zbog roditelja od nekog, alo glupost velika, sto ne bi mogli bit što jesu.
sustinca

#49 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

pa gdje zivite?
ako ste kontali nešto pravo ozbiljno i da živite u Siriji...ne idi tamo...
ne zbog sigurnosti nego zbog toga što rat na površinu izbaci sav šljam društva, dok se to pročisti trebaju decenije... imaš primjer ovdje u BiH, a i u svakom dijelu svijeta gdje je bio rat nedavno
Njegovi roditelji su dosli iz Sirije u Australiju prije 30 godina,on je tu rodjen,nebi zivjeli u Siriji.Nije problem sto se mene tice vjera,moji su tradicionalisti.One tipicne bosne(znas ono ne pije kad je ramazan,da se napije na bajram,patriote koji drze Kur´an na udarnom mjestu u dnevnom,ali koji tu knjigu NIKAD nisu otvorili)

dakle neka tema ne idu u vjerskom pravcu
Neradnik

#50 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Neradnik »

sustinca wrote:Decko mi je iz Sirije,krscanin.Moji su jako tradicionalni i samo dolazi bosnjak musliman u pitanje.Kako im reci na najbolji nacin?
Ako ti ne znas kako im reci kako mi da znamo?Skoro se desila frka u cg koliko se sjecam da su momak i cura zbog zabrane skocili u rijeku pa prezivili...pofajtale im se porodice....ma dno.....
Sve u svemu ako do sad nisi nasla "pristup" svojim onda....

A sto se opcenito tice mjesanih veza,brakova ima i bice ih ....
Locked