XL club Istocno Sarajevo
- D0G
#26 Re: XL club Istocno Sarajevo
Cvika i Istočno Sarajevo je Sarajevo, samo što je na istoku 
- stativa
#27 Re: XL club Istocno Sarajevo
nikad u životu 
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#28 Re: XL club Istocno Sarajevo
Prije je znalo bit belaja, a bogami se zna desit i sada, ali to je svugdje tako. Pa isto je i kad oni iz iz istočnog dođu u bliskoistočno, to je strah i trepet i nisu Gordan, Nemanja i Strahinja već Almir Aščić, Emir i Senad.
Što se tiče ženskih nisu ništa bolje, ima dosta i naših, ali valjda kad odu u šumsku republiku misle da tamo nema ramazana i morala, a i neće ih mahala vidjet pa se lakše daju nego po čaršiji, a i taman kad ih zbariš dovučeš ih kući usput
Što se tiče ženskih nisu ništa bolje, ima dosta i naših, ali valjda kad odu u šumsku republiku misle da tamo nema ramazana i morala, a i neće ih mahala vidjet pa se lakše daju nego po čaršiji, a i taman kad ih zbariš dovučeš ih kući usput
- sema911s
#29 Re: XL club Istocno Sarajevo
nije to dzigerana to je mnogo gore,. al znas kako je danasnjoj djeci vazno je da se nesto isprse al da se prvo raspitaju na forumu hocel ih neku u lukavica prebit,. jos pita smijel ponijet pistolj,. jer ako mu nadju taj pistolj ide kod cika kacevande na ljubljenje,., jer dosta mu starogradskih ljubacaa,.,CVIKERASH wrote:Sta vam je bitan taj XL? Djeluje ko neka djigerana.Zar vam nema dovoljno u Sarajevu = E svasta
-
dezurni_ucenik
#30 Re: XL club Istocno Sarajevo
sema911s wrote:nije to dzigerana to je mnogo gore,. al znas kako je danasnjoj djeci vazno je da se nesto isprse al da se prvo raspitaju na forumu hocel ih neku u lukavica prebit,. jos pita smijel ponijet pistolj,. jer ako mu nadju taj pistolj ide kod cika kacevande na ljubljenje,., jer dosta mu starogradskih ljubacaa,.,CVIKERASH wrote:Sta vam je bitan taj XL? Djeluje ko neka djigerana.Zar vam nema dovoljno u Sarajevu = E svasta
Zar moze biti jos gore od djigerane
-
dezurni_ucenik
#31 Re: XL club Istocno Sarajevo
UltrasNaBaterije wrote:Prije je znalo bit belaja, a bogami se zna desit i sada, ali to je svugdje tako. Pa isto je i kad oni iz iz istočnog dođu u bliskoistočno, to je strah i trepet i nisu Gordan, Nemanja i Strahinja već Almir Aščić, Emir i Senad.
Nisu tu pod rejsovom jurisdikcijom ,pa mogu raditi sta hoce.
- respo
#32 Re: XL club Istocno Sarajevo
i kad je u tom xl-u punije i zivlje petkom ili subotom?
i gdje se nalazi taj xl
i gdje se nalazi taj xl
- Creasy
#33 Re: XL club Istocno Sarajevo
Ja sam ove viđao po Titovoj...
-
anonimus03
#34 Re: XL club Istocno Sarajevo
ETF-ovciCreasy wrote:
Ja sam ove viđao po Titovoj...