Odlicna tema, ima zaniljivih prica
Trenirao u Olimpiku i u Sarajevu, u Olimipku prvo sa rajom (5-6 nas se odmah zajednu upisalo) treninzu prvo bili, i u svakoj trening-utakmici po gol-dva zabijao, dosao red na utakmice, trener me stavio u odbranu
Nikad necu zaboraviti, 2 kloca u napadu i prati ih cijeli tim, znaci 9 igraca van pozicije, samo ja i 2 blizanca u odbrani (jedan od njih bio golman), i krenu prva minuta, prva kontra 4 vs nas 3, ko iz sale prodjose, zabise gol...kad golman poceo plakati, cim ga je vidio brat i on odmah
Zavrsila se tekma 5-0 ili tu negdje, slijedeci dan na treningu ja zabijem 3 gola (nikad necu zaboraviti, 3 najbolja gola sto sam ikada zabio, 1 na ivici 16terca, direkt u raslje, 2 petom golmanu kroz noge, 3 dupli pas protiv 2 u odbrani, tacno izmedju njih proletih, i golmana ocima bacio

) Slijedeca utakmica, onaj me opet u odbranu stavio

, i tu nisam vise ni dolazio, slao je drugove da me natjeraju da se vratim, ono u stilu a lá Papac

, ali nije mi se dalo
Godinu poslije, krenuo u FK Sarajevo, 2-3 treninga uradio i jednog dana ispred zgrade igrali, probacio jednom starijem kroz noge, svi odmah ono "ooooo", i ovaj se naljuti i potkaci mi nogu i direkt koljenom na razbijenu flasu(nikad mu necu halaliti

), i tu se zavrsava moja prica