Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinilo?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Nabucco

#26 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by Nabucco »

RAV44 wrote:
karanana wrote:ucinilo ti se.
najskuplji auto u nas je nakav ferrari iz kacuna.
Vidio sam ga neki dan Ferari 458 Italia crven

Nije taj, iz kacuna voz Ferarri FF
taj 458 je puno jeftiniji, on je za 2 osobe a FF za 5 :wink:

Pa koje ce biti boje nego crvene :D
respo

#27 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by respo »

pa recim crni sivi zuti?
tutku

#28 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by tutku »

Vidjao sam ga i ja, medjutim mislim da si ti zbog brzine kojom se bolid kretao, pogresno zakljucio, nije bugatti vec ova MAKINA

Image
Not My Idea

#29 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by Not My Idea »

ismir123 wrote:Do marta nije bilo 100% registorvan, jer je onaj Ferrari iz Visokog bio najskuplje auto uvezeno u BiH do sada.....

postoji mogucnost da je to bodykit koji odgovara nekom našem autu...

Image
I Boga ti, posto je ovo auto?

Gledaj mu kretenske boje :lol:
relax11

#30 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by relax11 »

Bugatti u nasoj zemlji... sta ti je, sta ti je :lol: :lol:

Pisale bi sve novine o tome :)
goran16v

#31 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by goran16v »

Prije ces ovdje vidjeti pravnu drzavu nego Veyrona
em11r

#32 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by em11r »

goran16v wrote:Prije ces ovdje vidjeti pravnu drzavu nego Veyrona

:thumbup:
holowey

#33 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by holowey »

juce u capajebu vidjeh maseratija tako da me nista ne bi zacudilo
goran16v

#34 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by goran16v »

holowey wrote:juce u capajebu vidjeh maseratija tako da me nista ne bi zacudilo
Masserati i Veyron su 2 razlicita svijeta vjeruj!
FagusDrvo

#35 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by FagusDrvo »

Vi ovdje pričate kako ste vidjeli u SA maserati, ferari, porsche..

Ljudi pa Bugatti vam je skor druga klasa auta, viša klasa. Nema veze sa prvima, a pogotovo ne u cijeni..
holowey

#36 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by holowey »

goran16v wrote:
sur, aj nou, ali nasa mafija ima veze posvuda, iz druge trece ruke su se mogli domoci i vejrona...milion ojra gore dole, nije beg cicija
goran16v

#37 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by goran16v »

holowey wrote:
goran16v wrote:
sur, aj nou, ali nasa mafija ima veze posvuda, iz druge trece ruke su se mogli domoci i vejrona...milion ojra gore dole, nije beg cicija
Ovo je ipak liga izvan domasaja nase mafije...
holowey

#38 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by holowey »

goran16v wrote:
holowey wrote:
goran16v wrote:
Ovo je ipak liga izvan domasaja nase mafije...
isto tako pricase i za majbah pa jedan osvanu u splitu i pride dodje direktor firme da u bijelim rukavicama uruci kljuceve...
a vejron, cim je to vw, za skoro deset godina produkcije, jedan ce osvanuti i kod nas :)
goran16v

#39 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by goran16v »

holowey wrote:
isto tako pricase i za majbah pa jedan osvanu u splitu i pride dodje direktor firme da u bijelim rukavicama uruci kljuceve...
a vejron, cim je to vw, za skoro deset godina produkcije, jedan ce osvanuti i kod nas :)
To je Kerumov Maybach 57 koji kosta cca 3 x manje od najjeftinijeg Veyrona a posto je to matematika velikih brojeva i malih serija sanse da se pojavi kod nas u vlasnistvu naseg covjeka sa be-ha tablama je jednaka 0!
holowey

#40 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by holowey »

goran16v wrote:
holowey wrote:
To je Kerumov Maybach 57 koji kosta cca 3 x manje od najjeftinijeg Veyrona a posto je to matematika velikih brojeva i malih serija sanse da se pojavi kod nas u vlasnistvu naseg covjeka sa be-ha tablama je jednaka 0!
znam da ti moras uvijek biti upravu i ostavicu te u tom uvjerenju...pozdrav
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#41 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by mali_milojica »

Maserati koji se vozao po Sarajevu je najvjerovatnije onaj sa Pala. To je Granturismo koji nov kosta oko max 150k € i to Cabrio verzija. Coupe koji je kod nas je max 130k €. Polovni se mogu naci i debelo ispod 100k €.
Last edited by mali_milojica on 16/05/2013 13:12, edited 1 time in total.
Idemedosumom

#42 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by Idemedosumom »

Sto se ovi nasi forumasi vole zalijetat s izjavama poput: "ovaj je bolji!" ili "to su dva razlicita svijeta!".

A cinjenica je da ta auta najvjerovatnije niste uzivo nikad ni vidjeli, a kamoli provozali, a kamoli bili vlasnici bilo kojeg auta tog cjenovnog ranga pa da ih mozete porediti. Svo "znanje" koje posjedujete o tome, jeste ono sto ste youtube-u pogledali, na wikipediji ili drugim nekim portalima procitali.

Ja vjerujem da je ovo auto veoma, veoma skupo, da ih ima veoma mali broj u svijetu i da ce se vecina okretati za ovim. Međutim, moje skromno misljenje je da je ovaj Bugatti Veyron jako ruzno auto. Kao da su doveli 10-godisnjaka i trazili od njega da nacrta futuristicko auto. :evil:
Revolver

#43 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by Revolver »

Idemedosumom wrote:Sto se ovi nasi forumasi vole zalijetat s izjavama poput: "ovaj je bolji!" ili "to su dva razlicita svijeta!".

A cinjenica je da ta auta najvjerovatnije niste uzivo nikad ni vidjeli, a kamoli provozali, a kamoli bili vlasnici bilo kojeg auta tog cjenovnog ranga pa da ih mozete porediti. Svo "znanje" koje posjedujete o tome, jeste ono sto ste youtube-u pogledali, na wikipediji ili drugim nekim portalima procitali.

Ja vjerujem da je ovo auto veoma, veoma skupo, da ih ima veoma mali broj u svijetu i da ce se vecina okretati za ovim. Međutim, moje skromno misljenje je da je ovaj Bugatti Veyron jako ruzno auto. Kao da su doveli 10-godisnjaka i trazili od njega da nacrta futuristicko auto. :evil:
Aha, znači moramo posjedovati Maseratija i Bugatija da bi znali da je Veyron 10 puta skuplji. Nema šta, nek si nam rek'o!
goran16v

#44 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by goran16v »

Idemedosumom wrote:Sto se ovi nasi forumasi vole zalijetat s izjavama poput: "ovaj je bolji!" ili "to su dva razlicita svijeta!".

Kakve veze ima izjava da su Maserati i Veyron 2 razlicita svijeta s tim da li ih je neko uzivo vidio, imao, vozio!? :-)
Smjesnije je to sto neko ko je uvezao ove 2 stvar i ko takodjer taj auto nikad nije vidio uzivo istovremeno skromno misli da je ruzan k'o da su ga djeca crtala! :lol:
530i

#45 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by 530i »

Slažem se da su dva različita svijeta, Veyron je debelo skupocjeno krme napravljeno da ide 400+ na sat i onda opet dođu neki Šveđani i ini i budu brži...Sa Maseratijem u dobrim rukama zabava u vožnji je zagarantovana.
Seyfo

#46 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by Seyfo »

Ova tema i komentari jasno pokazuju koja smo mi MAHALA od države !!!

Sjećam se, prije par godina bila tema "KOJI BOSANAC VOZI PANAMERU ??????????????????????????"
Lik usliko prvu Panameru u BiH na našim tablama, postavio sliku, temu, brže bolje saznati ko je, šta je, odakle je, ko mu je babo, koliko zemlje ima, joooooooooooooooj Allahaam' srce će mu iskočiti, nije mogo disati, spavati, zaboravio otići do hale, gazio preko mrtvih, samo da sazna ko VOZI PANAMERUUUUUUUUUUUUUUU...
(ne znam jel sazno, danas je živ ako jest, ako nije garant je sagorio od znatiželje..samozapaljenje iznutra! Ili je zubima isjeko vene)

A da smo kakva država čiji gradovi imaju po par miliona stanovnika, ovakve teme ne bi bile moguće

:run:
Idemedosumom

#47 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by Idemedosumom »

Pa vi strucnjaci s foruma, znaci ocjenjujete da ako je skuplje, onda MORA biti i bolje?

Jest tesko bit strucan u tom pogledu, pogledas cjenovnik na internetu i dodjes palamudit, taj i taj je najbolji, to su dva razlicita svijeta jer je taj toliko i toliko skuplji.

A osim toga sto je skuplji, niko ustvari nije naveo niti jedan drugi razlog zasto je određeni auto bolji od drugog.

Slicno kao kod rasprave oko golfa 7. Da li valja ili ne valja, da li je precijenjen ili vrijedi svake marke? A sigurno vecina zestokih ucesnika rasprave nije nikad sjeo u auto skuplje od 10 000 KM.

Sve se svodi na citanje recenzija po internetu, te zastupanje tih stavova kao da su vasi licni :D
goran16v

#48 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by goran16v »

Idemedosumom wrote:Pa vi strucnjaci s foruma, znaci ocjenjujete da ako je skuplje, onda MORA biti i bolje?

Jest tesko bit strucan u tom pogledu, pogledas cjenovnik na internetu i dodjes palamudit, taj i taj je najbolji, to su dva razlicita svijeta jer je taj toliko i toliko skuplji.

A osim toga sto je skuplji, niko ustvari nije naveo niti jedan drugi razlog zasto je određeni auto bolji od drugog.

Slicno kao kod rasprave oko golfa 7. Da li valja ili ne valja, da li je precijenjen ili vrijedi svake marke? A sigurno vecina zestokih ucesnika rasprave nije nikad sjeo u auto skuplje od 10 000 KM.

Sve se svodi na citanje recenzija po internetu, te zastupanje tih stavova kao da su vasi licni :D
Fulio si temu. Ovdje niko ne prica o tome da je skuplje bolje nego o sansama da auto se auto cija je osnovna cijana u najjeftinojoj izvedi 2,5 milion maraka i koji je za 7 godina proizveden u svega 300 km pojavi u BiH tako da ti je sva dalja prica smijesna! :lol:
Idemedosumom

#49 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by Idemedosumom »

goran16v wrote:
Idemedosumom wrote:Pa vi strucnjaci s foruma, znaci ocjenjujete da ako je skuplje, onda MORA biti i bolje?

Fulio si temu. Ovdje niko ne prica o tome da je skuplje bolje nego o sansama da auto se auto cija je osnovna cijana u najjeftinojoj izvedi 2,5 milion maraka i koji je za 7 godina proizveden u svega 300 km pojavi u BiH tako da ti je sva dalja prica smijesna! :lol:
Prijatelju, bolje ti je da malo procitas svoj post prije nego ga objavis. Pomislice neko da nisi strucan :lol:

Mozda sam i promasio temu, bitno je da ti nisi ;)
citroen xm

#50 Re: Najskuplji auto vidjen jutros u BIH - da li mi se ucinil

Post by citroen xm »

Veoma mala vjerovatnoća je da je neki Vejron u BiH i registrovan na našim tablama. Auto jednostavno previše košta u svakom pogledu.
Međutim smiješna mi je priča ovih što govore kao ne treba da se zna ko ga vozi. Itekako treba da se zna ko vozi auta skuplja od 200000 KM u BiH pa tako i tog Vejrona od 2500000 KM ako postoji u BiH. NE zbog toga da bi ja rekao nekome na ulici "e to je taj lik što vozi Vejrona, vidi kakav je paša", nego da mu se iste sekunde pošalju sve inspekcije na vrata pa da se malo provjeri od čega je kupljeno auto toliko skupo u zemlji gdje više od pola stanovništva ne sastavlja kraj sa krajem.
Post Reply