E onda se izvinjavam, biće da mi je nešto promaklo s tim zakonom.
"Slovo zakona" me (opet) iznevjerilo.

Čuj izjednačeni? Eto, umro bih u neznanju haha. Hvala, u svakom slučaju, sad bar znam da nemam nikakve potrebe da se ženim. Pozovem svoje roditelje na ručak i ciao bella !
@miki.ba
Zašto? Misliš, da ona ne zloupotrijebi tu tvoju nježnu stranu, otvorenost? Hmmm...ima ih koje i to urade, lično poznajem par ljudi koji su svoje djevojke/žene držali kao malo vode na dlanu, ali one su sve to zloupotrijebile i pokupile se sa prvim sljedećim. To stoji. Ali, to je sve zbog nedovoljnog upoznavanje između dvoje ljudi. Prerano joj se otvorili, prerano pokazali svoje slabosti, sve razotkrili, tako da su te dotične tačno znale gdje udariti, gdje su ovi najtanji.
Ipak, ja ovdje govorim o vezi koja traje duže, u kojoj mislite provesti život, o životu s onom pravom/onim pravim. U takvoj vezi/braku ne bi smjelo biti tajni. Ako u vezi ja ne mogu biti pravi ja, ako se moram stalno suzdržavati od nečega, pretvarati se, glumiti da sam neko drugi...onda mi takva veza i ne treba. Pokaži ženi ko si. Ako si mrtvi primitivac i siledžija, pokaži joj to, jer to je tvoje pravo lice. Ako si romantik, pokaži joj. Nemoj gledati na to što će jarani i okolina jedva dočekati da kažu:"Vidi papuče, žena ga smotala...". Ti što to govore će sutra prvi peglati košulje, glanjcati prozore...
Furaj svoj put, voli je, ne stidi se pokazati joj to. U redu je biti muškarac, biti muško, ali definicija masculinuma je na ovom našem Balkanu maaaalo iskrivljena.